הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרב פתוח לגמרי. נגד היונייטד, ליון ורומא היינו האנדרדוג, גם נגד רוסטוב (...), בשיקטאש וגם סלטה, אבל עכשיו? מבחינת כדורגל אנחנו לדעתי יותר טובים, אבל הדנים קשוחים. קבוצה ולא אוסף של שחקנים. הם מוכנים להלחם אחד בשביל השני וברור שהם בכיף יתנו לנו לתקוף. אנחנו צריכים נורא להזהר להכנס עם הראש בקיר כי אחרת נחטוף במתפרצות.

בעיניי זה דווקא טוב שה'חיה' לא ישחק במשחק הראשון בחוץ. טטה כבר יחליף את פלטמן. סינקחראפן גם יחזור לתמונת ההרכב.

מצפים לנו שני משחקים מותחים. חוץ מזה יש קרבות אחרים נהדרים. אם אייאקס תאבד בקרוב מגע עם פיינורד אז אני בעד שהשחקנים יתנו את כל כוחם באירופה. אולי נוכל סוף סוף להביא טיפת נחת אירופאית, למרות שזה יהיה באמת נורא קשה.

2. ארז כהן Piet van Reenen

אני רואה את אל גאזי עכשיו במדי ליל נגד בורדו, השחקן פשוט חלש מאוד. כל כדור שמגיע אליו הוא מאבד. ליל קנו חתול בשוק. הקרירה של השחקן הזה בדרך למטה. אין עתיד!!

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראית לאחרונה את באזור משחק במדי וולפסבורג? לא, כי הוא לא מקבל דקות... הוא החליף את הספסל של אייאקס בספסל של קבוצה גרמנית שנלחמת בתחתית על חייה. בעיניי זה מסמל הרבה למה כל הכדורגל ההולנדי במשבר. יותר מדי שחקנים עם מנטליות גרועה. בימים אלה מדברים שקלאסן גם ירצה לעזוב בקיץ, אבל אולי באייאקס הוא מצא את שיאו? אם כבר יעזוב אז ברור שלא כל קבוצה תתאים. בעיניי הוא נותן עונה נהדרת, אבל הוא לבטח לא שחקן לרמות הכי גבוהות. אז אולי למה לא להשאר באייאקס? הוא מרוויח כל כך מעט כסף?

היום משחק על אמת בשביל פ.ס.וו. להפסיד מול פיינורד והעונה גמורה. פער של 11 נק' נראה בעונה שכזאת כסוף סיפור. אייאקס תשחק אחרונה מול הראקלס.

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פיינורד קבוצה נהדרת. גול גדול.
    הם הכי טובים בליגה בפער.

5. AFCA Member

חוץ מ-10 הדקות הראשונות שהיו בלואאוט PSV יותר טובים. הולכת להיות מחצית שנייה אדירה.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

המכשול הוסר. אין מי שיעצור את פיינורד, חבל מאוד - אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהם פשוט לא מאבדים נקודות. אף פעם.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי מעט מאד מהמשחק. פשוט מוותר לראות את המסוממים המסכנים האלה ליד המגרש. בסה"כ מבחינת המספרים היבשים פיינורד ניצחה בצדק. פ.ס.וו בעטה רק בעיטה אחת למסגרת והיא נכנסה. נו, ומי כבש את שער הניצחון? אקס אייאקס...

שוב, ממש אין לי חשק לראות את פיינורד אלופים (יש כבר אוננות ציבורית פה), אבל לראות את האחים דה יונג מתוסכלים גם עושה לי שמח. לוק בעוד מופע של בכי וסים? שיהנה מהשער שכבש מולנו.

אייאקס אוטוטו מול הראקלס. בלי ניצחון פיינורד אלופה כבר היום. מילה אחרונה על הטכנולוגיה. ללא השעון השער לא היה אושר.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לוק נוראי. בכיין כזה. כל הזמן עם השופט, כל הזמן מתלונן. איזה קרציה. שיסתום את הפה כבר.

de Middenweg ו-AFCA אוהבים את זה.
  9. Ajax Amsterdam Member

אין מה לעשות נצטרך לעשות את העבודה בעצמנו כדי לקחת מהם את האליפות

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההווה של פיינורד, העתיד שלנו. בדבר אחד אני מאד בטוח. פיינורד כרגע קבוצה שמאד קשה לנצח, אבל יש לה בהגנה חיה כמו דאבינסון? טורנסטרה עם אחלה עונה, אבל זייך אולי לא מבקיע, אבל מפזר כדורים על ימין ושמאל. בהתקפה יש לנו את דולברג שעל הנייר רק יכול להשתפר. לך תדעו מה נרס עוד יתן לנו.

באמת, מבחינתי יש לנו קבוצה יותר טובה, אבל לקח לבוס חצי עונה בשביל להתאקלם ולייצב אותו ולכן פיינורד יהיו אלופים. מגיע להם, אבל בקיץ יהיה להם יותר עבודה משלנו.

פ. ס. וו?
    שם צפוי מהפכה של ממש. 11 נקודות העונה זו משימה בלתי אפשרית. גם לעקוף אותנו וגם את פיינורד זה מוגזם. לוק יכול להמשיך להתבכיין. אגב, שער הניצחון של פיינורד היום היה שער עצמי. ברגע שקם זוט הלך עם הכדור מאחורי הקו... אני מקווה שבעונה הבאה יש את הטכנולוגיה הזאת בכל המגרשים. היום השתמשו בזה רק בדה קויפ.

11. Ajax Amsterdam Member

המירוץ עדיין לא אבוד בישבלנו למרות שפיינורד בעונה מדהימה,למזלי אבא שלי נהנה מניצחון.
    לפחות האיכרים חוזרים לעבוד את האדמה.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

@idans10 , הגול של סאנצ'ז בדקה 4:30 אבל לא לפספס את המהלך מיד אחרי השער שלו - פשוט בלם מדהים:

idans10 אוהב/ת את זה.
  13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

‪Search‬

https://scontent.fsdv1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16683810_10155056656167210_5142027546723654018_n.Xxx?oh=5858e65fcd6ce4421c7a275bb174d36c&oe=5936951E
    ככה לוקחים אליפות בהולנד היום.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בדיוק קראתי אתמול שמאז הבכורה שלו, הבחור (הצעיר) משלים 23 משחקים רצופים בהרכב, וזוכה לשבחים מכל כיוון. בהחלט מחמם את הלב. לדעתי לא יישאר אצלכם הרבה, יש דיבורים חזקים שבארסה בונה על צמד בלמים קולומביאנים (הוא וז'רי מינה מפאלמייראס, שכבר כמעט סגור שם אחרי המונדיאל) וגם אם לא בארסה, אני מניח שביכולת הזו קבוצות אחרות כבר ישלמו לכם טוב בשבילו. שווה כל סנט. אני עדיין חושב שיכולנו לקבל יותר עליו, פתאום 5 מ' יורו עבורו נשמע כמו מציאה שלכם סטייל דני פדרמן בעונת הזכייה ב-2014 ;)

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

שמע, אבל השוער הזה דפקט. כמה מטומטם אתה יכול להיות?