הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Andrei Kanchelskis
    שם נחמד, אבל הוא, כרגע לא אופצייה. דיברו על זה שהוא יכול להיות עוזר מאמן, אבל לא יותר.

2. Andrei Kanchelskis Member

מרטין יול מאמן עם הרבה ניסיון יכול להיות אופציה טובה.

בעניין אחר רציתי לדעת אם יש לפיינורד הדורסנית של העונה הנוכחית שחקנים שעונים על הגדרה של מגה סטארים ועשויים להיחטף ע״י הקבוצות הבכירות ביבשת, אני פשוט לא מעודכן בשמות...

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ביי ביי איכרים

Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו יש לאייאקס את כל הקלפים ביד שלה, כמובן למקום השני. אני מקווה שנוכל לסיים במקום השני עכשיו. 4 נק' יתרון עם הפרש שערים עדיף. זה אומר כעיקרון שיש לנו עוד אפשרות לשחק 3 תיקו, כמובן ללא הפסד בעיר של פיליפס. טיפה אוויר לנשימה. אהה, אולי העובדה שהאיכרים שיחקו אחרינו אומר משהו... הנה הם מיד איבדו נקודות.

אנחנו במוצאי שבת בניימייכן. לא לפשל שם בבקשה. דולברג התאמן עם לראשונה עם הקבוצה אחרי שלושה שבועות. לא בטוח אם ישחק מול נק. גם קלאסן עדיין סימן שאלה.

5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

דירק קויט מועמד לתפוס את המקום באגף במקום מרסיאל שמוריניו ימכור לפריז.

Sent from my iPhone using Tapatalk

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו בדיחה לא? קויט גמר את הקריירה... אין לו מה לחפש ביונייטד. מאיפה יש לך את הידיעה הזאת @Gianzola ?

יש כמה שחקנים שמועמדים ללכת לכסף הגדול. ריק קרסדורפ הוא המועמד המוביל. לפי דיווחים בהולנד דיברה ביירן מינכן עם נציגים של השחקן. אני מעריך שגם טרנס קונגולו יקבל הצעה. לא מקבוצת צמרת אירופאית, אבל לא אופתע אם ירצו אותו. אולי גם יינס טורנסטרה.

הקטע הוא, ואמרתי את זה מספר פעמים לאחרונה, שלפיינורד אין ממש גרעין שישתפר. הם לא ממש צעירים כמו שרואים באייאקס. בסה"כ האליפות הקרבה יכולה להיות השיא של הקבוצה הזאת.

7. Don Joan Roman Member

אני לא חושב שלמועדון שלא לקח אליפות מאז 99 אכפת כל כך מזה שאין לקבוצה הזו לאן להתפתח.

Sent from my m3 note using Tapatalk

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  8. Ajax Amsterdam Member

זו הבעיה הם בקלות יכולים להתרסק שוב ואני חושב שלפיינורד יש מקורות הכנסה, תראה את באר שבע למשל למרות שרוב הסיכויים שניקח אליפות כולם מבינים שהקבוצה זקנה, ובגלל זה בכר פועל בהתאם.
    אני מאוד מקווה שהגרעין של אייאקס ישאר כי כרגע חוץ מסאנצז אף אחד לא בולט מעל כולם(אפילו קלאסן) ואוברמרס יוציא עוד כסף מהארנק כי אני ורוב האוהדים לא נקבל עוד עונה בלי הצמפיונס ועם חיזוק נכון הקבוצה יכולה להיות ממש טובה

9. Andrei Kanchelskis Member

אם פיינורד לא תערך לעונה הבאה בהתאם המסלול בו היא תלך אחרי האליפות הזו(אם כמובן היא תגיע) יהיה עלול להיות אותו המסלול בו הלכה אלקמאר אחרי האליפות ב-2009. אני מקווה גם בשביל ואן ברונקהוסט שהוא לא ימהר להתפתות ללכת לקבוצה מליגה בכירה יותר מההולנדית הוא חייב לדעתי להתחשל לפחות עוד שנתיים בליגה ההולנדית כדי להוכיח שהוא באמת ראוי להתקדם, אם הוא רוצה טיפים בעניין הוא יכול לשאול את רונלד קומאן וסטיב מקלארן מה קרה להם אחרי שהם מיהרו ללכת לליגות בכירות ובד בבד הם גם התרסקו שם במהירות(קומאן בולנסיה,מקלארן בוולפסבורג).

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/17
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. Don Joan Roman Member

זה שאסור להם לנוח על זרי הדפנה לגבי העונה הבאה והבאות אחריה, לא סותר את זה שלפיינורד לא אכפת אם האליפות.תושג עם ותיקים כי המטרה היא קודם כל לחזור לטופ של הולנד

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון קל שלנו בניימייכן. לא ציפיתי שננצח 5-1. טראורה עם משחק מצוין, האם הבחור סוף סוף יכול לעשות את ההבדל ליד שער היריב? מחר אני לא מצפה לדבר, פיינורד תנצח.

דבר אחרון. נייהאוס... לשמחתי הוא לא השפיע על המשחק, אבל בחצי השני הוא שוב הראה כמה הוא שופט חלש. במקום לשרוק לעבירה ברורה על פלטמן הוא נותן למשחק להמשיך ואז קלאסן מחזיר בעבירה מיותרת לגמרי. לשמחתי השחקנים נרגעו, אבל למה האיש פשוט לא יכול להפסיק עם השטויות האלו?

12. Andrei Kanchelskis Member

פיינורד תגיע היום לחוצה מאוד ומספיק שהיא תסיים בתיקו ויהיה צפוי מאבק חם מאוד עד לקו הסיום של העונה.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

14. Don Joan Roman Member

סיימה בתיקו, הלחץ מדבר

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

והיא סיימה בתיקו... אחרי שזוולה פתחה בסערה וכבשה פעמיים ברבע השעה הראשונה סטיבן ברחהאוס כבש צמד כדי שהמובילה לא תפסיד.

מה אני אגיד? הכל פתוח, אבל אני לא מאמין שנהיה אלופים. יש לנו עוד שני משחקים מול שאלקה. בין לבין עוד שני משחקי ליגה קשים מול היירנביין בבית ופ.ס.וו בחוץ.... לא, זה מוגזם. אין לנו סגל גדול כמו שיש לעשירי אירופה.

לא קל לי להגיד את זה, אבל אם כבר לא נקח את הצלחת אז שפיינורד תחגוג. לפ.ס.וו לא מגיע דבר. הם כבר גנבו לפני שנה אליפות במשחק האחרון. מה שכן, יהיה באמת פאדיחה לראות את אוהדי פיינורד אם הם לא יקחו את הפרס...