הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. Ajax Amsterdam Member

לי אין בעיה לגנוב אליפות כמו האיכרים

de Middenweg ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  2. ארז כהן Piet van Reenen

אייאקס מחר ברבע גמר הליגה האירופית נגד שאלקה. לצערי למרות השיפור הניכר שיש במשחקה של אייאקס השנה, הגרמנים הם אלה שיצאו מהמפגש הכפול הזה עם ידם על העליונה. הלוואי ואני טועה.

3. Ajax Amsterdam Member

לגבי המשחק היום אני קמתי בתחושה שאפשר לעבור את שאלקה לפי דעתי יש לנו קצת רגשי נחיתות, אבל הם לא יותר טובים מסלטה ויגו ככה שהכל אפשרי

4. Andrei Kanchelskis Member

שאלקה בעונה איומה בבונדסליגה, לעבור אותם זה ממש לא בשמיים!

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה מאד לדעת מה יהיה בקרב מול שאלקה. אני לא מאמין שאייאקס יכולה ללכת עד הסוף בשתי חזיתות. אין לה סגל מספיק גדול ועמוק בשביל זה. אולי אני טועה, אבל כרגע ההרגשה היא שאנחנו עלולים לצאת קירחים משני הצדדים. נו טוב, בוא ניקח את הכל בסבלנות. היום שאלקה, אחר כך כבר נדבר על היירנביין.

לבוס יהיה הערב גם את דולברג לשירותו. אני מעריך שהוא יעלה עם השלישייה שעלתה גם בליגה מול נק ניימייכן. הדני כבר יכול בליגה לחזור להרכב. מעריך שגם קלייברט ג'וניור יפתח ביום א'. בקישור ייעדר הערב שיונה. מעריך שדוני ו.ד. בייק ישחק. בחלק האחורי יש מספיק אופציות.

6. DRORIKO Member

סימן לזה שאתה זקן:אתה צופה בשחקן שראית גם את אבא שלו משחק
    #בייבי_קלייברט

7. Ajax Amsterdam Member

ניצחון חשוב מאוד ומשחק מצוין שלנו, חשוב מאוד ששמרנו על שער נקי כי אני מאמין שנהיה שווים גול חוץ בגומלין.

המשפט הזה הולך וצובר תאוצה העונה באירופה
    wij zijn ajax wij zijn de beste

אני הייתי המבקר הכי גדול של בוס אבל שאפו, אני מאחוריו הוא הוכיח את עצמו העונה גם אם נסיים בלי כלום

Don Joan Roman, de Middenweg ו-Ajacied אוהבים את זה.
  8. DRORIKO Member

משחק נהדר של אייאקס, אין ספק שפטר בוס הנחיל שם את השיטה שלו. לגבי טראורה שחקן מאד מוכשר והכל,אבל הבן אדם חייב לשפר את הסיומת שלו. הוא מחמיץ יותר מדי וזה לא פעם ראשונה שאני רואה אותו.

Ajacied אוהב/ת את זה.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לזה באמת לא ציפיתי. לנצח 2-0 קבוצה גרמנית שתקציבה 200 מיליון אירו (אייאקס קרוב לשבעים) ולהגיד בסוף שאני מאוכזב מהתוצאה. שני משקופים, מספר לא קטן של הזדמנויות מצוינות. השוער הגרמני פהרמן הציל את קבוצתו ממפלה רצינית.

אז נכון, זה נורא מאכזב שלא כבשנו יותר, אבל חשוב ששמרנו על רשת נקייה. פה בהולנד מדגישים ששאלקה בבית בהחלט יכולה להחזיר לנו לכן נורא חשוב שאין להם שער חוץ.

יונס וטראורה היו היום נהדרים בטח ביצירת מצבים (ובהחטאתן), אבל טוב לראות איך קלייברט ג'וניור, דוני ואן דה בייק ומתהייס דה ליכט השתתפו בחגיגה. בטח לאחרון היה חשוב לקבל את אהבת הקהל הביתי. הוא שוב הראה שהוא בלם צעיר עם המון פוטנציאל.

פציעות. לסינקראפן יש בעיה עם הרצועה בברך... הוא ייעדר קרוב לוודאי מספר שבועות.

זהו, לילה טוב. יום ראשון מול היירנביין בשעה 17:45 שעון ישראל...

10. Ajacied Member

אם אני לא טועה תקציבה של אייאקס העונה קרוב ל-100 מיליון

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עשיתי בדיקה קטנה. פ.ס. וו עקפה העונה את אייאקס. היא הגיעה לתקציב שנתי של 85 מיליון אירו, הרבה בזכות ההשתתפות האחרונה בליגת האלופות. אייאקס לא מוציאה החוצה את המספרים היבשים בגלל הקטע עם הבורסה. לפי מומחים ההערכה היא שהתקציב כשמונים מיליון אירו.

בכל מקרה אל תשכח את ההבדלים במשכורות שמשלמים בשאלקה. הערב העניים ניצחו את העשירים... אגב, לדעתי לא היה פנדל, אבל ברור לי שהגרמנים גם יודעים שהערב הם יצאו בזול מהארינה.

12. Andrei Kanchelskis Member

פיטר בוס חתום על העונה האירופית הטובה ביותר של אייאקס מזה 11 שנה(שמינית גמר ליג״א בו הפסידה בקושי לאינטר) נכון שזו רק ליגה אירופית שהרמה שלה לא קרובה לדגדג את הצ׳מפיונס אבל לאור הכישלונות המרובים והמביכים של אייאקס במפעל הזה בעשר השנים האחרונות אין ספק שמדובר בהישג גדול ועל כך ראוי פיטר בוס לשאפו ענקי, לפי דעתי גם אם אייאקס לא תזכה בשום תואר הוא חייב להמשיך בעונה הבאה!

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  13. ארז כהן Piet van Reenen

כל הכבוד לאייאקס, השיגו מקדמה טובה לגומלין. כולי תקווה שבגרמניה אייאקס תצליח לשרוד את הלחץ ששאלקה תפעיל עליה בתחילת המשחק. נ.ב אין ספק שפיטר בוס צריך להמשיך במועדון. הוא עושה עבודה נהדרת. מאז התבוסה לרוסטוב הוא מהר מאוד הפיק את הלקחים והבין מי השחקנים שאיתם אפשר להצליח.

AFCA, de Middenweg ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  14. Andrei Kanchelskis Member

והכי מצחיק שהרבה אנשים פה פקפקו בפיטר בוס וטענו שהוא לא מתאים לאייאקס(חלק בכלל טענו זאת בגלל עברו כשחקן בפיינורד). עד כמה שזה ישמע מצחיק בעונה אחת שלו באייאקס הקבוצה נראית הרבה יותר טוב מאשר בארבע עונות האליפות הרצופות עם פרנק דה בור בהן היא הציגה לרוב כדורגל בינוני ומשעמם. אני רק מקווה הן בשביל בוס והן בשביל אייאקס שהוא לא יתפתה בטעות ללכת לאמן את נבחרת הולנד...

Don Joan Roman ו-Ajacied אוהבים את זה.
  15. Don Joan Roman Member

האמת שהסגל של בוס יותר כשרוני וקצת יותר "בשל" משל קודמו אבל בהחלט מגיעות לבוס ים מחמאות כבר עכשיו, אם הוא יצליח לזכות באליפות/להגיע לשלב גבוה עוד יותר בליגת אירופה זה יהפוך את העונה שלו לענקית

Sent from my m3 note using Tapatalk