הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. alexshw Member

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

יונס עם זימון בכורה לנבחרת גרמניה. ינסה להרשים את לב בגביע הקונפדרציות.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. Ajax Amsterdam Member

המקק הראשי פרש, עכשיו אני באמת אני מתקשה לראות את פיינורד מצליחים באותה רמה עונה הבאה

4. AFCA Member

אי אפשר שלא להעריך, נתן לא פחות לנבחרת מאף אחד מהדור הזה (חוץ מרובן).

לא יודע מה אתכם, אבל השבוע הקרוב הולך להיות הארוך בחיי. איך מעבירים את הזמן עד יום רביעי??

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאוט פורש בסטייל. כאייאקסיד לא אהבתי אותו כשחקן, אבל ברור שאני מעריך אותו. לא תמיד ממש מוכשר, אבל עם רצון עז והמון חיוביות. מתי שהיו צריכים אותו כמגן הוא עשה את זה ללא שום התמרמרות. זה כן, האיש לא התנהג כ'דיווה' כמו שאומרים פה. אני לחלוטין מבין למה אוהדי פיינורד מתים עליו. בעיניי דייבי קלאסן הוא סוג של שחקן כמו דירק. לא הכי מוכשר, אבל עם לב ענק.

קאוט פורש ברגע הכי טוב בשבילו. כבר מיד אחרי שריקת הסיום של העונה הקפטן אמר שהיה לו מאד קשה עם התפקיד של הספסל. היות שבעונה הבאה הוא לא יקבל חולצת הרכב אני חושב שההחלטה נכונה. הוא, פורש בשיא. שלושער במשחק האליפות של פיינורד אחרי 18 שנה.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועכשיו בהחלט אפשר לדבר על איך נעביר את הזמן בשבוע הקרוב :p

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

מאז 1999 קאוט הופיע בלפחות 30 משחקי ליגה בכל עונה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים מופיעים כמעט מדי יום ידיעות על העברות אפשריות של שחקני אייאקס. קלאסן וג'ואל פלטמן על הכוונת של טוטנהאם. רד בול לייפציג מעוניינת ברביעייה הבאה שלנו: דולברג, דה ליכט, יונס וטראורה...

כולי תקווה שלמספר שחקנים יש שכל לא לעזוב כי מבחינת הקריירה שלהם עוד עונה אצלנו תעשה להם רק טוב. קלאסן יעזוב, זה נראה לי די ברור, אבל למה דה ליכט יהיה מעוניין לעזוב? כנ"ל דולברג.

בכל מקרה אם באמת הרבה שחקנים ירצו לעזוב אני מקווה שאייאקס תקשה על המו"מ. דולברג רוצה לעזוב? מצוין, שישלמו סכומים כמו שעשו על מרשיאל למשל. העובדה שאנחנו משחקים בגמר הליגה האירופאית אמורה גם לעזור לנו אם שחקנים בולטים רוצים לעזוב.

לפי ההרגשה שלי מי שיעזבו הם קלאסן ואולי גם החיה שקבוצות הצמרת העשירות באירופה כנראה רודפים אחריו. טראורה חוזר ללונדון. השאר ישארו אלא אם כן קבוצה מעוניינת לשים איזה שישים מיליון אירו על השולחן בשביל קספר...

9. c_web Member

הפלייאוף על הליגה האירופית החל אמש כאשר אוטרכט (1:3 בהירנביין) ואלקמאר (1:4 בכרונינגן) עם רגל וחצי בגמר שיפגיש ביניהן.
    אוטרכט אמורה לזכות בכרטיס הזה, אני מאוד מקווה שאיכשהו נצליח בשני משחקים לגרור את אוטרכט לקרב צמוד. הבעיה שלנו בהגנה רחוקה מלהיות פתורה.

בינתיים חתם השבוע מרקו ביזוט (לשעבר בכרונינגן) על חוזה והוא יהיה השוער הראשון שלנו בעונה הבאה.

10. Andrei Kanchelskis Member

מישהו יודע באיזו תלבושת תופיע אייאקס בגמר?

סתם לידע כללי-בגמר האחרון שאייאקס לקחה היא שיחקה בתלבושת המשנה שלה(שחורה) ובגמר האחרון שהיא הפסידה היא שיחקה בתלבושת הרגילה שלה. משנה תלבושת משנה מזל?

11. Ajax Amsterdam Member

אני כמעט בטוח שבחולצת בית המסורתית, מה שכן נראה לי 3 גביעי אירופה ועוד גביע אופא לקחנו עם החולצת בית

12. alexshw Member

AFCA אוהב/ת את זה.
  13. Ajacied Member

על פי ההגרלה הגמר הוא משחק "בית" של אייאקס.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים מתבהרת כמעט לגמרי תמונת הפלייאוף. אוטרכט וא.ז אלקמאר יתחרו על הכרטיס לאירופה.

רודה שניצלה היום מהדחה תשחק נגד MVV שהעיפה בדקה האחרונה את הפייבוריטית קמבור. כרגע עולה נק ניימייכן מול נאק ברדה על הזכות לעלות לארהדיביסי.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יום ב' בערב והמתח עולה פה מדי שעה... אני מנסה לא לחשוב על זה יותר מדי, אבל ברור שזה לא ממש מצליח. שמעתי עכשיו משהו מעניין. המשכורת של זלאטן היא 22מיליון אירו בעונה. ההרכב הראשון שלנו מקבל 19 מיליון... יחי ההבדל הקטן לא?

AFCA, הרצליה עד המוות ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.