הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. Ajacied Member

יש לי הרגשה שבמידה ובוס עוזב, מרסל קייזר, המאמן של יונג אייאקס יקבל את התפקיד.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

2. ארז כהן Piet van Reenen

אני בעד לתת את הקבוצה לדניס ברגקאמפ.
    הוא דמות לחיקוי עבור השחקנים הצעירים של אייאקס, הם ילחמו למענו על המגרש.
    השחקנים מעריצים אותו.

3. Ajacied Member

לא יקרה. ברגקאמפ העונה כבר עלה ליציע. זה נראה שלשבת על הספסל כבר לא עובר לו בראש. חוץ מזה שיש את עניין הטיסות שלא יאפשר לו לאמן.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיהיה לו בהצלחה, אבל לא בקבוצה הבוגרת. מדובר במאמן אלמוני לגמרי. איכשהו אני דווקא חושב על יאפ סתאם.

AFCA אוהב/ת את זה.
  5. ארז כהן Piet van Reenen

אייאקס ובורוסיה דורטמונד הגיעו לסיכום. פיטר בוס יעבור לאמן את הגרמנים, אייאקס תקבל פיצויי של 3.5 מיליון יורו. בוס הוא הסנונית הראשונה ברשימת העוזבים שלנו הקיץ. תתכוננו להתפרקות הקבוצה בקיץ הזה. העשירות של אירופה יקחו לנו את כולם. אייאקס כרגיל תשאר ערירית וללא כלום.

6. Andrei Kanchelskis Member

חבל. פיטר בוס עושה לדעתי את טעות חייו שלא תהיה שונה מהטעויות שעשו קומאן שהלך לאמן בולנסיה ב-2008(אחרי אליפות עם איינדהובן) ומקלארן שהלך לוולפסבורג ב-2010(אחרי אליפות עם טוונטה). בוס היה צריך להוכיח את עצמו לפחות עוד עונה אחת באייאקס ולנסות להביא אותה לליגת האלופות ולזכייה באליפות, הצלחה בליגה האירופית היא אף פעם לא מדד ליכולת של מאמן וראינו את זה בעבר עם הכישלון וילאש בואש בצ׳לסי ושל אמרי העונה בסן ז׳רמן.

7. Ajax Amsterdam Member

זהו גלגל החיים בעקבות חוק בוסמן

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרור, כן ולא. זה שקבוצה יכולה להחתים סגל עם זרים בלבד זה אכן האשמה של חוק בוסמן. שמאמן או שחקן אחרי שנה עוזב? אתמול ציינו פה שפטר בוס מעולם לא היה נאמן לשום קבוצה. הוא שכיר חרב אמיתי.

אני פשוט מאוכזב ונורא כועס על בוס. לאייאקס למעשה אין ברירה כי אם המאמן רוצה הוא יגרור אותנו לבוררות ואז ינצח כי דורטמונד מציעה לפטר דברים שהוא לא יקבל באמסטרדם.

מדיבורים על השארת הסגל ביחד לא נשאר כרגע כלום. אני צופה להתפרקות החבילה. אם המאמן מיד בורח למה סאנשז יישאר? אתמול זכתה ריאל בגביע אירופה בוסמני נוסף ולאוהדים שלהם אין תסכולים כאלה. הקבוצות העשירות חיות בגלקסיה אחרת ואין להן דאגות כאלו.

כבר אמרתי לא פעם שכדורגל הקבוצות מת וזו התוצאה של הצלחה מקרית באירופה. בפתיחת העונה באוגוסט נראה מאמן וקבוצה שונים. במקרה הרע עוד יעזבו שחקנים בסוף אוגוסט. רק לפני שבוע וחצי הייתי כל כך גאה בבוס והשחקנים. ועכשיו? ההוריקן בדרך, אני רואה אותו מרחוק, ומה שנותר לקוות שהוא לא ייחרב הכל....

AFCA ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

שי, סאנצ'ס יברח כי אתה ממשיך לקרוא לו סאנשז...

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רגיל לקרוא לו Sanchez :p
    בכל מקרה העלו פה ביממה האחרונה מספר שמות. שניים מהם מאד מעניינים. הראשון זה אריק טן האח, מאמן אוטרכט. בגרמניה הגיעו עם שם אחר. מרטין שמידט. המאמן פוטר לאחרונה ממיינץ.

לצערי אני פשוט לא מתרשם מכל השמות האלו. אם אייאקס חושבת שהיא שוב תזכה בפיס עם מאמן די אלמוני אז אנחנו נשחק רולטה רוסית.

11. Ajacied Member

טן האג מאמן לא רע אבל כתלמיד של גוורדיאולה בטח הוא יחזור לכדורגל שהיה אצל דה בור. ניסיון לשחק טיקי טקה כשאין לנו את השחקנים לכך.
    ואוטרכט גם נראה לי הקבוצה היחידה בליגה ששיחקה במערך 442 העונה, די לא תואם לחזון של אייאקס.
    את מרטין שמידט אני בכלל לא מכיר. אבל לרוג'ר שמידט (שפנוי כרגע) לא הייתי מתנגד.

AFCA אוהב/ת את זה.
  12. Ajax Amsterdam Member

מה עם יאפ סתאם?, לגבי בוס מקק נשאר מקק, אבל כן ברור שיש יכולת להיות ברמה של פורטו ובנפיקה פשוט אין אינטרס שם במערכת באמסטרדם

13. Andrei Kanchelskis Member

זה היה נראה לי הרבה יותר הגיוני שפיליפ קוקו יגיע לאיזושהי קבוצה גרמנית מאשר שבוס יגיע לשם. קוקו הרבה יותר משופשף מבוס, כבר זכה בשתי אליפויות והוביל את איינדובהן להישג יפה בליגת האלופות(רבע הגמר) כשבשלב הבתים היא מעיפה את מנצ׳סטר יונייטד.
    לפי דעתי הפיתוי של בוס לערוק לדורטמונד יעלה לו ביוקר ויהפוך אותו ממאמן מבטיח למאמן בינוני ומטה, ואם לומר את האמת זה יהיה עונש מוצדק שמאוד יגיע לו.

אני חושב שלפני שהנהלת אייאקס חושבת על מאמן חדש רצוי וכדאי שיחשבו שם על סמכות מקצועית עליונה שתהיה איזושהי אישיות כדורגל מנוסה, לואיס ואן חאל יכול להיות מינוי גאוני וגם את דני בלינד(למרות הכשלון בנבחרת)לא הייתי פוסל. למאמן צעיר וחסר ניסיון שככל הנראה יגיע לאייאקס במקום בוס יהיה כמעט בלתי אפשרי להצליח ללא סמכות עליונה שתתן לו את העזרה הדרושה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/17
  14. DRORIKO Member

תגידו כמה אמינים הדיווחים שהוצע לג'ורדי להחליף את אוברמרס?

15. alexshw Member

סניידר השווה את שיא ההופעות של ואן דר סאר בנבחרת - 130.