הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. Milevskiy Member

אייאקס תעבור לבתים כי דינמו תשחק שבוע הבא בדיוק כמו שהיא שיחקה היום, אין לנו תאכלס בהתקפה ומסתבר שגם ההגנה לא משהו.
    בנוסף,So Called יתרון ביתיות לא יהווה פקטור כי באצטדיון בקייב יגרדו בקושי 45-50 אלף צופים שגם ככה לא ממש ירגישו אותם כי היציעים רחוקים מהדשא.
    עם כל האהבה שלי לדינמו ויש המון אהבה, המשחק היום הראה לי שלא מגיע לנו ועדיף שאייאקס תתבזה בבמה המרכזית. ;)
    (סתם צוחק לגבי המשפט האחרון כן? אייאקס בליגת האלופות זה אחלה ביותר)

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי התוצאה די מוצדקת כי היה לנו מזל בשני השערים הראשונים, אבל בחצי השני פגענו פעמיים באלומיניום.

אני מרוצה מהחצי השני כי אייאקס מתקשה כבר שנים במצבים כאלה. 3-1 בהפסקה היא תוצאה מאד לא פשוטה ולדעתי בסוף קייב גם לא הלכו על כל הקופה. נקבל גומלין נחמד והכל עדיין פתוח.

@Milevskiy
    עם המזל שלנו בהגרלות אתה צודק. את האמת שהכדורגל ההולנדי צריך נקודות ולדעתי נוכל לזכות יותר בכאלה בתחרות השנייה...

ציפיתי ממך ליותר אופטימיות. מצחיק ששנינו לא כל כך אופטימיים :p

3. ארז כהן Piet van Reenen

אין ספק שאם אייאקס אכן תעפיל לליגת האלופות היא תתבזה מאוד.
    המועדון הולך לחטוף שם תבוסות קשות ביותר שיהרסו את השם שלנו.
    זה המחיר של להגיע לאלופות.
    לדעתי אנחנו בתור אוהדי אייאקס נתחרט על זה שהגענו למפעל אחרי שנקבל שישיות ושבעיות.

4. גלץ Member

דינמו קייב אחת הביתיות באירופה, לא הייתי סוגר את המפגש. לא רק נותן תקווה ל @Milevskiy, באמת חושב ככה.
    בקשר לאיינדהובן, שוב כובשת בדקה האחרונה לתוספת הזמן והפעם נגד בוריסוב ומי הבקיע? שחקן שנכנס בדקה ה87. מביא רכב לקבוצה שלא תספוג מהם בדקה ה90.
    נראה אם בבתים הדקה הזאת תעזור להם (כן, אני בעצבים עליהם כבר...)

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/18
  5. Andrei Kanchelskis Member

אייאקס הייתה צריכה לחפש בחצי השני את ה-1:4 ולהגיע לגומלין בראש שקט יותר אבל אייאקס כמו אייאקס כרגיל מומחית בלסבך את עצמה במוקדמות ליגת האלופות ולהגיע לגומלין באופן תמידי כשסכנת ההדחה מרחפת מעליה.

אני מאמין שדווקא השנה כן יהיה לאייאקס מה למכור בליגת האלופות כל עוד היא תקבל הגרלה סבירה,איכשהו עם מאמן שהוא אינו פרנק דה בור נראה לי שאייאקס מסוגלת לשחק טקטי ולהפתיע.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יש לנו המון כישרון. מדהים, עם חלוץ גמור כמו הצייד, אנחנו מפרקים את גראץ עם 5 שערים, ליאג' גם 5 שערים ואתמול 3 כבר במחצית. כמות הכישרון בקבוצה הזו לדעתי הוא הגדול ביותר בשנים האחרונות.

אנחנו רכים בצד השני כי אין קשר אחורי נורמלי. כל פעם שדינמו יוצאת קדימה זה כמעט גול... ברור שמול קבוצות גדולות יותר נענש אבל הכי חשוב לצלוח את המשימה בשלישי. יהיה לא פשוט.

אל מאזרוואי והצייד לדעתי גומרים אותנו. הצייד אתמול עם טעויות שגמרו אותנו, ההרחקה המטופשת בשער הראשון הובילה לקרן לא מחוייבת, דקה אחרי זה עבירה מטומטמת שהכדור אצל דה ליכט....
    אל מאזרוואי לא ברמה בכלל.

חייבים להבקיע בקייב. אנחנו נקבל שם גולים, יותר מאחד לדעתי - אבל חייבים להבקיע. יש לנו את היכולת להבקיע בכל מגרש.

AFCA אוהב/ת את זה.
  7. Raulito Madridista

מאז 2002/03, העונה הגדולה ההיא בה אייקס נעצרה רק בשער אכזרי של פיליפו אינזאגי ברגע האחרון - אייקס לא העפילה לנוק-אאוט בצ'מפיונס, ואז היא הצליחה לעבור גם שלב בתים שני לא פשוט עם אינטר וליון. אני מדמיין את ההרכב שהיה אז ולבטח יש צמרמורת - זלאטן(אגב, לפני ימים ספורים חלפו 14 שנה לביצוע המדהים שלו בליגה ההולנדית כשהוא עובר את כל ההגנה של היריבה בסלוו-מוושן וכובש), סניידר, ואן דר-וארט, כריסטיאן קיבו, טרבאלסי אם אינני טועה, תומאס גאלשק ועוד. אני מאוד מקווה לראות את אייקס מעפילה לשלב הבתים, לדעתי היא גם כן זקוקה לכסף שיכול להגיע משם, ובשנים האחרונות לא היה מדובר בהגרלות באמת קשות אלא פשוט בכישלון גדול של אייקס. מחכה לראות אותה חוזרת לצ'מפיונס ולשמינית הגמר. אני חושב שכבר הרבה זמן לא היה באז כזה גדול כמו סביב הקשר דה-יונג וגם הבלם ליכט.

8. Andrei Kanchelskis Member

אייאקס העפילה לנוק אאוט(שמינית הגמר) גם בעונת 2006 והפסידה בקושי רב לאינטר החזקה שנבעטה ברבע הגמר ע''י ויאריאל....

9. Drama2 הסמל מעל הכל

באתי לעדכן בעלילות פיליפ קוקו:
    פתח את הליגה עם ניצחון והפסד והדחה מליגת האלופות מול בנפיקה.
    הקבוצה נראית על הפנים.
    אם הוא יסגור שנה זה נס, אמשיך לעקוב אחרי השרשור כאן לראות מתי מאמן מקבוצה מתוקבצת יפוטר - ואני מאמין שנראה איך באופן מפתיע פיליפ קוקו יעזוב את פנר.
    מקווה שזה יקרה כמה שיותר מאוחר.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  10. ארז כהן Piet van Reenen

אייאקס השאילה את סיאם דה יונג למועדון הכדורגל של סידני מהליגה האוסטרלית עד לסיום העונה.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  11. c_web Member

אין סיבה שאייאקס לא תשמור על יתרון שכזה בגומלין. היא אמנם אוהבת להיות בהלם במשחקי חוץ באירופה אבל יש לי תחושה שהפעם זה יספיק בשביל הכרטיס לבתים.
    שיהיה בהצלחה

הרצליה עד המוות ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס מנצחת 5-0 את אממן. במשחק שנראה קל בצורה מחרידה היריבה באמת היתה חלשה מאד. הנטלאר (צמד), זייך, טאדיץ', ושער עצמי עשו את ההבדל.

פ.ס.וו משחקת עכשיו בזוולה ומובילה 1-0. המארחת פק החטיאה בדקה השניה פנדל...סליחה, לא ראיתי שכבר 1-1.....

13. c_web Member

פשוט לא יאמן שגם את זה הם ניצחו.
    PEC זוולה עם מחצית שנייה מדהימה, האלופה לא עברה את החצי עד דקה 85.
    ואז נגמר למארחת הכוח והגיע דה יונג בכדור האחרון של המשחק וניצח.
    איזה שקר לא פייר וואוו !

14. Ajax Amsterdam Member

אין מצב שאין פה מכירות כל משחק הם מנצחים בתוספת הזמן

גלץ אוהב/ת את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

Lucky Ajax כבר מת מזמן. אלה גרמנים מחורבנים. בסוף מישהו כבר יזיין להם את הצורה. שישחקו בליגת האלופות בבית הכי קשה שאפשר. תראו שהם מתמוטטים לבסוף.

עזבו, הליגה רק התחילה. לא שם פס על האפסים האלה.

הרצליה עד המוות, AFCA ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.