הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by de Middenweg, Aug 8, 2015.

1. Raulito Madridista

עוד קצת קרויף:

http://as01.epimg.net/futbol/imagenes/2016/03/25/primera/1458888884_064188_1458889187_noticia_normal.Xxx

בשנת 2012 הוא חשף את ההרכב הטוב ביותר מבחינתו בהוצאת סיפרו השני. הרכב התקפי ברמה בלתי-רגילה. שימו לב לשמות: פלה, מראדונה, די-סטפאנו. מישל פלאטיני אולי הוא הנעדר הבולט, ומי שבולט 'מהעידן הנוכחי' או קרוב לכך - פפ גוארדיולה. השוער לב יאשין הוא השוער יחיד שזכה בתואר כדור הזהב.

שער ה-AS כתב:
    http://as.com/diarioas/imagenes/2016/03/11/portada/1457666526_071953_1458884394_portadadelperiodico_grande.Xxx
    "אנחנו קיבלנו ממך השראה גדולה".
    - במארקה כתבו - "הגאון שהחיה מחדש את הכדורגל"

- מפיפה אמרו בתגובה - "קרויף סימן את השינוי בהיסטוריה של הכדורגל והיה פורץ דרך".

- תחשבו על זה שהמשחק ששינה את ברצלונה היה אותו 5:0 גדול בברנבאו ב-1974. והמשחק הראשון של ברצלונה כשקרויף כבר לא בחיים - הוא נגד אותה היריבה בידיוק. תחשבו על זה שקרויף היה מחייה הכדורגל ההולנדי והפך אותה מנבחרת כושלת שלא מעפילה לשום טורניר גדול - לנבחרת דומיננטית. והולנד האחרונה שקרויף ראה זו הנבחרת שלא מצליחה לסיים אפילו במקום השלישי במוקדמות היורו ופשוט מביכה את עצמה לדעת.

2. alexshw Member

@de Middenweg

בדיוק מה שציינת אתמול. היום הופיע יוזמה שזוכה לתמיכה מקיר לקיר להסב את שמה של אמסטרדם ארנה ליוהאן קרויף ארנה.
    לא חושב שצפויה התנגדות מצד עיריית אמסטרדם.

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

4. Raulito Madridista

אולי במגזין 'שם המשחק'? הוא היה כותב שם המון על כדורגל עולמי ולא רק על הולנד. יש כתבה ארוכה מאוד שם על קרויף באחד הגיליונות שחצו את ה-100 אבל אני די מתעצל בכדי לחפש.
    - היום במשחק בין הולנד לצרפת תהיה מחווה עוד יותר מרגשת כאשר המשחק ייעצר ל-60 שניות, בדקה ה-14.
    - גם ריאל מדריד עמדה היום דקת דומייה לזכרו של קרויף, באימון של שחקני הסגל שלא נטלו חלק במשחקי הנבחרות

אגב, בנוגע לקרוייף. הוא היה מעשן כבד. אני לא מבין למה הוא לא הפסיק, עד כמה שזה נשמע פאתטי.
    אם זכרוני אינו מטעה אותי, הוא אף השתתף בפרסומת לגמילה מעישון או משהו כזה בעבר.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שיצא לי לקרוא דברים שלו לאורך השנים בגלובס, ft ו-espn. פשוט גם זה לא קרה הרבה זמן.

שם המשחק היה באמת אחלה, אבל יש שם מספיק דברים איכותיים ברשת. רק צריך לדעת לסנן ולבחור את הדברים הנכונים.

6. alexshw Member

לדעתי הוא הפסיק ב - 1991. בזמנו שחקנים מקצוענים עישנו כמו אנשים מהישוב. אגדות כמו דנקן אדוורדס או לב יאשין היו מעשנים כבדים.

7. DRORIKO Member

מוזר שדווקא בשנה שבה אינדהובן עושה עונה אירופית מהסרטים הנבחרת ההולנדית נמצאת בשיא השפל שלה

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרויף עישן בשנים שסיגריות היו מראה רגיל בעולם הכדורגל, בטח אצל המאמנים. הוא הפסיק רק לעשן מתי שליבו התחיל לעשות בעיות. למה לא הפסיק לפני זה? כל אחד מוציא דרך להתמודד עם מתח, לעשן זה אולי ההרגל הכי נפוץ בקטע הזה. יוהאן אכן השתתף בפרסומת אחרי שהפסיק לעשן:

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא כוחות. ניצחון קל של צרפת 3-2.
    בחצי הראשון בלינד התחיל עם השיטה המפורסמת של המונדיאל האחרון עם 5 שחקני הגנה, אבל תוך 14 דקות כבר היה 0-2 לצרפת. אחרי ההפסקה חזרנו לשחק כמו תמיד ואז ראינו גם כדורגל. שער של לוק דה יונג היה צריך להפסל (יד א-לה הנרי) ושל אפלאיי נתנו הרגשה של גאווה מול נבחרת עדיפה בהרבה. לצערנו צרפת לא ריחמה עלינו ותוך דקותיים אחרי השיוויון מטווידי כבר שם את השער השלישי מאחורי סיליסן.

בסיכומו של דבר זה לא היה כוחות. אנחנו לא נבחרת בדרג הראשון, אולי אפילו לא שני. בעצם, גם לא שני. למרות מספר פצועים (בין היתר רובן, דה פריי, פלאר) אני מקווה שמספר צעירים יכול לעשות כמה צעדים קדימה. ייטרו ווילמס, וריצ'דלי באזור הם שניים כאלה. ביחד עם טטה בהגנה שהעונה התגלה כמגן קשוח באייאקס אולי נוכל לצמצם פערים מהדרג הראשון. שחקנים כמו קלאסן, פרופר, דייקס, וינסנט יאנסן (?), לוק דה יונג (?) יכולים לתמוך, אבל הם לא שחקנים פוטנציאליים לדרג הראשון.

ביום שלישי נגד אנגליה...

10. cheddar Member

למה סתם להגזים דרג שני זה שוויץ אתם לא ברמה שלהם ?

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הולנד ביזתה את עצמה בקמפיין המוקדמות האחרון. נבחרת שלא עלתה ליורו לא יכולה לטעון שהיא בדרג השני באירופה. אני מעריך שבקמפיין הבא אולי נחזור למקום השני בבית, אבל הולנד נמצאת כרגע במשבר. צריך גם יכולת, לא רק שם...

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הולנד נחותה מצרפת ופחות או יותר ברמה של שבדיה ככה שאני לא צופה עלייה למונדיאל. הגעה לפלייאוף תהיה הישג סביר.

היום אוהדי אייאקס בשואוטיים העלו נתון קצת קריפי - קרוייף נפטר בגיל 68. ה-מועדון שלו, אייאקס, נמצא היום עם 68 נקודות בטבלה ו68 שערי זכות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

de Middenweg and לירן like this.
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

והנה עוד אחד.
    גיל פטירה 68=6+8=14 :lol:

לגבי הולנד בבית עם צרפת, שבדיה, בולגריה, ביילרוס ולוקסמבורג. אני מצפה מהנבחרת שתלחם על המקום השני בבית. צרפת תסיים ראשונה, אבל המקום השני לגמרי פתוח. אני באמת מקווה שרובן יהיה בריא, כמה צעירים יעשו צעד קדימה ואולי זלאטן יפרוש מנבחרתו...

14. Ajacied Member

והנה עוד:

רודה JC מקום 14 בטבלה. JC = Johan Cruijff

15. Ajax Amsterdam Member

לי העתיד לא נראה כזה שחור אבל אין לי מושג מה יהיה בעתיד, יש את קרים ריקיק נתן אקה בהגנה אני חושב שנעלה למונדיאל אבל יקח לפחות עוד 5 שנים שנהפוך לנבחרת רצינית כמו שהיינו