הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. golding מנהלים

אלעד ו-ChelseaPensioner אוהבים את זה.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא קראתי כל הכתבה, אבל אני יכול לסכם את העניין מאד פשוט. מה שקרה עם מהפכת קרויף לא יכלה מלכתחילה לעבוד כי לצערי קרויף בעצמו רצה להתחיל מלחמה, אבל לא להלחם בה. מילא השאיפות הלא מציאותיות של 'מספר 14' אלא הקטע שאי אפשר לנהל מועדון בסדר גודל של אייאקס עם שלט רחוק. למרות שהוא בהתחלה ישב בדירקטוריון כבר היה מיד מאד ברור שאין לו חשק להיות כל שבוע באמסטרדם. הוא רצה לשים 'בובות' במקומות החשובים, אבל לצערו חלק מהם הבינו שזה לא מציאותי לחזור לצמרת הכדורגל באירופה. יותר מזה, השפעתו של אנשים ממחנה ואן חאל גם עדיין עובדים באייאקס. הצמד הזה מעולם לא הסתדרו אחד עם השני. אל תשכחו שההצלחות האחרונות של אייאקס בשנות התשעים הגיעו בגלל ואן חאל, לא קרויף.

אז מאחורי הקלעים המלחמה הזאת עדיין מתנהלת מדי יום. בסופו של דבר אחרי כל הבלאגן הזה אייאקס כן הבינה שהיא צריכה לחזור יותר למקורות. רק שבמציאות הקבוצות של דה בור גם קיבלו בראש מברצלונה או ריאל. אז אייאקס הפסיקה להחתים שחקנים כמו מידו (השמן), טאייניו הפיני, אטובה או סמי קופור, אבל מחלקת הנוער כל צריכה שחקנים ותיקים בשביל למצוא את האיזון הנכון. אז כרגע הם לא מגיעים והקבוצה תלויה לגמרי בשחקנים הצעירים של מחלקת הנוער.

מהפכת קרויף לא בדיוק הצליחה, אבל אייאקס כן היום קבוצה כלכלית בריאה והיא חזרה להבין שמחלקת הנוער עדיפה על פני זרים בינוניים שבאים בגלל איזה סוכן נחש (יול וראיולה חברים טובים). בקטע הזה קרויף המנוח ונאמניו ביציעים כן צריכים לשמוח.

golding אוהב/ת את זה.
  3. golding מנהלים

רק אציין שאני כתבתי את המאמר במטרה לגעת בהיבטים המשפטיים של כל הסיפור הזה. אני לא מבין מספיק בענייני אייאקס כדי להכריע לכאן או לשם בסוגיה, והמאמר בעיקר מתעסק בעובדות ובהשלכות המשפטיות של המקרה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/16
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון יפה בוומבלי. לפי בלינד היו חסרים לנו לא פחות מ-14 שחקנים. זה אומר לדעתי שלמרות שאנחנו לא אופטימיים אולי העתיד טיפה יותר ורוד מאשר אנחנו עכשיו חושבים. בסה"כ האנגלים היו חלשים, אבל זה לא מעניין אותי. אם הם מנצחים בחוץ את אלופת העולם אז הם יכולים לעשות מאיתנו קציצות.

די ברור שבעונה הבאה וינסנט יאנסן לא ישחק יותר ב-AZ. מאד מעניין אותי אם אייאקס או פ.ס.וו יילכו עליו חזק. בראיון אחרי המשחק אמר החלוץ שהוא קיבל כנער סיור בוומבלי. הנה הערב הוא שם פנדל ומבשל את שער הניצחון. שער שבעיניי אפשר היה לפסול כי יאנסן דחף שם.

נקודה מרגיזה. סיליסן (אף שבור), קלאסן (ברך) והיום גם באזור לא הצליח לגמור את המשחק. שני הראשונים עדיין בספק לקראת יום ראשון ולגבי באזור עדיין אין שום ידיעה. מה שכן, טטה כבר מתאמן עם הקבוצה והוא יחזור בקרוב לשחק.

5. Ajacied Member

מאוד מקווה שאייאקס ילכו על יאנסן ולא על האלר לפי הדיווחים.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

האלר כבר נמצא ברשימות של אינטר וטוטנהאם כך מדווח 'פוטבל אינטרנסיונל'. השחקן עצמו אמר שהוא מאד רוצה להצטרף לאייאקס...בשנה האחרונה דיווחו גם שאסטון וילה, סנדרלנד ונוריץ' התעניינו. גם מונאקו, לברקוזן, שאלקה, ובורוסיה מנשנגלדבך עקבו אחרי החלוץ הצרפתי. אוטרכט רוצה 8 מיליון אירו, סכום שאינטר כבר סרבה לשלם. אגב, לא מן הנמנע שמיליק יעזוב בקיץ. השם שלו עולה יותר ויותר במדורי השמועות.

לחזור למשחק בוומבלי. לא יודע מי כתב את הכתבה הזאת ב-ONE, אבל או שהם שתויים או סתם לא ראו את המשחק:
    ????? ?????: ?????? ???? 2:1 ???? ??????

"שחקני ההרכב השני שלו הוכיחו שהם ראויים לא פחות, כאשר לחצו את ההולנדים החל בדקה הראשונה. האנגלים שלטו במשחק ללא עוררין, אך לא הצליחו להיות מסוכנים בשליש האחרון."

בחצי הראשון הולנד היתה יותר קרובה לכיבוש, ואנגליה ממש לא 'שלטה ללא עוררין'. רק אחרי שהולנד עלו ליתרון המארחת הלכה באמת קדימה וברור גם למה. בכל מקרה יהרון זוט לא בדיוק ראה את הכדורים עפים לכיוונו. בסופו של דבר תיקו אולי היה יותר משקף, אבל כמו ש-ONE דיווחו הולנד יצאה שם עם שן ועין עם הניצחון. פשוט בולשיט!

בערוץ הספורט כבר כתבו את זה יותר טוב:
    אנגליה - הולנד 2:1
    "
    הגאווה חזרה", "חילופי דורות", "יש תקווה". לכל הסופרלטיבים הללו זכתה נבחרת שלושת האריות לאחר הניצחון הגדול על גרמניה. אולם הערב התברר ש-"נס ברלין", קורה ככל הנראה רק פעם אחת. החבורה של רוי הודג'סון, עם 8 שינויים בהרכב, חזרה להציג משחק אנמי ובעיקר חסר אופי לאחר ששמטה יתרון של ג'יימי וארדי, ונוצחה על ידי האורנג' בבית. מדובר בהפסד הראשון של האנגלים בוומבלי מזה שלוש שנים, תוצאה שלחלוטין החזירה את הממלכה לקרקע. יחד עם זאת, כמו שלא היה צורך לחגוג יתר על המידה את התוצאה מול הגרמנים, כך לא צריך להתאבל על היכולת מול הולנד, שמוכיחה שלהודג'סון יש עוד הרבה עבודה כדי להצליח להתמודד על תואר באליפות אירופה הקרובה. מנגד, הולנד שלא העפילה ליורו והפסידה בבית לצרפת ביום שבת, הציגה ניצנים של כדורגל, ועשתה את הצעדים הראשונים בדרך לחזרה לקדמת הבמה של הכדורגל האירופי. וינסנט יאנסן, בן ה-21, רשם שער ובישול והראה שיש דור חדש בהולנד.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יאנסן נראה כמו הדבר האמיתי. הלר גם לא רע בכלל. אלו שתי מחשבות מאוד חיוביות. אני עם ההולנדי.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

9. alexshw Member

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן כן.
    ההתאחדות ההולנדית רוצה מנג'ר טכני שבין היתר גם יבחר את המאמן. אחד המועמדים לתפקיד הזה הוא ואן חאל. אני לא יודע אם הוא ירצה ג'וב שכזה, אבל לי די ברור שהוא לא ימשיך בעונה הבאה באולד טראפורד. בסה"כ השידוך בין המאמן לאחת הקבוצות הגדולות בעולם לא בדיוק עובד.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דה בור היום באימון...

מצבו של באזור: כרגע מדובר בפציעה קלה בירך.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הAD מפרסם שאנחנו שמים 5 מיליון על הלר:
    Cookies op AD.nl

אבל ביקשתי את יאנסן...למה לא להקשיב לי...

13. c_web Member

אני בכלל לא מחזיק מהאלר... סתם גבוה.
    יאנסן כמה רמות מעליו.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעריך שיאנסן הולך בקיץ לפ.ס.וו, כך לפחות הבטן שלי אומר...כן חשוב לי לציין שצריך להזכיר מספר דברים:
    1) האם מיליק יישאר?
    2) האם לוק דה יונג יישאר?
    3) האם קבוצות מחו"ל רציניות לגבי יאנסן?

אני מזכיר גם שלפני כמה שבועות פורסם שלקלאס יאן הנטלאר יש סעיף בחוזה המאפשר לו בקיץ לעזוב לאייאקס ללא תמורה. אני מחכה בסבלנות ונראה מה יקרה. אם אייאקס תזכה באליפות זה גם יכול להכריע, כנ"ל כמובן אם זו תהיה פ.ס.וו.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פ.ס.וו מנצחת אתמול בקלות 4-2 באלקמאר את AZ, היום גם לאייאקס אין הרבה בעיות עם זוולה. 3-0 בחצי הראשון עשה את ההבדל. שיונה עם נגיחה נהדרת ואח"כ זה היה מיליק עם צמד. לצערו המשקוף עצר אותו מלהבקיע שלושער.

דבר ששמעתי בשידור:
    יאנסן 20 שערים (2 פנדלים)
    לוק דה יונג 19 (פנדל אחד)
    ארק מיליק 18 (שום פנדל)

מה זה אומר על הפולני שלנו? החלוץ הבקיע משחק שישי ברציפות, האחרון שעשה את זה באמסטרדם היה לואיס סוארז. בלי צל של ספק שהשיפור באייאקס התחיל בחלק הקדמי, אבל שמתם לב על ההגנה שלנו? עוד משחק על האפס. רק 18 שערי חובה (29 משחקים). לדעתי כמו תמיד ההגנה מביאה תארים.

ולסיום כמובן האירועים בשביל קרויף. גם ג'ורדי היה היום בארינה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/4/16