הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שחורס חוזר להרכב , האיכרים איבדו נקודות.
    לנצח ולסגור את סיפור האליפות.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

de Middenweg ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין הרבה מה להוסיף. אנחנו תלויים בעצמנו. פ.ס.וו צריכה מאד לחשוש מא.ז כי היא מאיימת על המקום השני. הקבוצה מאלקמאר מתחילה להכנס לכושר ויכולה במחזור הבא להוכיח שהיא איום ממשי על הקבוצה של זהבי. ויטסה גם מנצחת וגם עוד יכולה לעשות בעיות למספר שתיים.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמונה נקודות הפרש, משחק פחות. אנחנו לאט לאט מתחילים לראות את קו הסיום...ניצחון קל של 2-0. זוולה כבר היו מבסוטים שאייאקס היו מאד שבעים היום. בשום שלב זה נראה כאילו אנחנו צריכים היום לתת מאה אחוז יכולת ואנרגיה.

בסך הכל האלר וסחורס היו באמת הכי פחות נוכחים במגרש, אבל כרגע הקבוצה במומנטום טובה והיום כולם ראו ששיחקנו כמו במשחק אימון.

יום חמישי בערב, משחק מול יאנג בויס.

Ajax Amsterdam, Ajacied, AFCA ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  4. alexshw Member

https://pbs.twimg.com/media/EwgZ3UUWUAcRqIt?format=Xxx&name=small

איזה סגל מפלצתי יש להולנד לרמת ה - U21

AFCA, de Middenweg ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@alexshw
    מאמן הצעירה אפילו לא הזמין כמה שחקנים שבקלות יכלו לפתוח בנבחרת הזאת. רנש מאייאקס, איחטארן מפ.ס.וו, ומתהייס דה ליכט שכבר תקע יתד בבוגרת. אחרי מספר שנים מאד לא קלים לכדורגל ההולנדי יש שוב תקווה לעתיד יותר טוב. בנבחרת הזאת יש מספר לא קטן של שחקנים שמועמדים גם לבוגרת וזה עושה טוב על הלב. אין לי מושג עד כמה חזקים נבחרות אחרות בטורניר, אבל אם אני מסתכל רק על הולנד ועל העתיד האפשרי שלה אני מאד מרוצה.

Ajax Amsterdam ו-alexshw אוהבים את זה.
  6. Ajacied Member

סגל נחמד מאוד לגילאים האלה אבל חוץ מגרבנברח ואולי עוד שחקן אחד או שניים, אני לא צופה פה עתיד מרשים לשאר הסגל.

עריכה:
    עכשיו אני רואה שגרבנברח בכלל לא זומן. הסתכלתי על איזשהי רשימה אחרת, לא מעודכנת.
    גם מאלן וסטנגס היו יכולים להיכלל בסגל מבחינת הגיל.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/21
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נגיד ככה. מצבנו כרגע הרבה יותר טוב מאשר בעשור האחרון. אני בהחלט חושב שמכל השחקנים האלה הרב לא יגיע לרמה הכי גבוהה. ציינת את חרחפנברח, הוא לדעתי כן, לא יודע מה יקרה למשל עם מאלן. בכל זאת בוא נכיר בעובדה שהולנד בכל מקרה לא מדינה שבכל שנה נמצאת בטופ העולמי. בשביל זה אנחנו חיים כאן עם מעט מדי אנשים. צריך להשאר מציאותיים ולקוות שבשנים הקרובות נראה אוראנייה טובה שמסוגלת ביום טוב להפתיע כל נבחרת בעולם. בסך הכל בהגנה יש לנו בלמים ברמה הכי גבוהה (ואן דייק, דב ליכט, דה פרחי) בקישור שני תותחים (פרנקי וויינאלדום) ובהתקפה חלוץ בדמות ממפיס שביום טוב יכול לעשות נזק לכל ההגנות בעולם.

בהגנה אני מקווה לראות אם ויינדאל ורנש יכולים להתקדם הלאה. טימבר ובוטמן אמורים להשכיח בקרוב שחקנים כמו פלטמן. גם מיצ'ל באקר עושה צעדים יפים בפריס סן זרמן. לך תדע מה יהיה איתו.

בקישור ברור שחראפנברח הוא הדבר הגדול הבא. אני חושש שבקיץ הקבוצות הגדולות/עשירות באירופה כבר ירימו טלפון לאוברמרס. שחקן כמו קופמיינרס יצטרך ככל הנראה קודם להוכיח את עצמו בקבוצות הדרג השני. כנ"ל סטנגס וכנראה גם בואדו.

בהתקפה נראה מה ברובי הולך לעשות בגרמניה. אנחנו באמת משתוקקים לחלוץ רציני. עבר כבר זמן רב מאז שהיה לנו חלוץ מפלצת. בואדו זה עדיין לא חלב ולא בשר. מאלן כנ"ל למרות שלדעתי הוא כן יהיה מבוקש בקבוצות יותר גדולות מאשר חלוצה הצעיר של א.ז.

אז לסיכום. לא צריך לחשוב שהנה בעוד שנה שנתיים נקבל אלופת עולם כתומה, אבל אנחנו גם לא נחזור למצב שבקיץ יש מונדיאל או יורו והולנד לא תשתתף בטורניר.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיילי בלינד האריך את חוזהו באייאקס עד אמצע 2023. בסך הכל ציפיתי לחדשות האלו. לבחור יש בהחלט חסרונות, אבל אם מנצלים את הנקודות הטובות שלו אז הוא בורג מאד חשוב לאייאקס.

9. Ajax Amsterdam Member

אז מסתמן שהבלגים מקרבים אותנו לbeneliga. מה דעתכם על העיניין? מנקודת מבטי אני חושב שבטווח הארוך זה יכול מאוד להועיל לאייאקס למרות שמצד שני אני מפנטז על דומיננטיות מוחלטת בהולנד.

10. alexshw Member

ומה עם אופ"א? מה עם הכרטיסים לאירופה?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

בסורינם לאחרונה שינו חוקים וכעת שחקנים בעלי אזרחות הולנדית, יכולים גם לקבל אזרחות סורינמית.
    כמובן 3 שחקני ליגת העל בסגל, שרי הבכיר שבהם, אבל יש עוד כמה שמות מוכרים לעכברי הכדורגל ההולנדי. השם הכי גדול ראיין דונק.
    https://pbs.twimg.com/media/EwjUHMCW8AMX6_R?format=Xxx&name=small

AFCA ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  12. DRORIKO Member

ינסו להסתדר בלי ואן דייק הפצוע

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

איזה דונק, יש לך פה את דייגו ביססאוור (הבקיע נגד אייאקס במדי פאוק פעמיים שנה שעברה, כמעט הדיח אותה ממוקדמות האלופות). גם ג'וזפסון שכיכב בRKC ואז קיבל חוזה בפ.ס.וו והיה סביר. מיצ'ל דונלנד ! אחד מהפונציאלים של אייאקס שלא הגיע לכלום.

אחלה שמות.

AFCA, תזונאי ומאמן ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Ajax Amsterdam
    @alexshw

הקבוצות הבלגיות עכשיו בעד ה"בנליגה" בפומבי. אני מעריך שבהולנד המצב שונה. כעיקרון אני לא ממש נגד, אבל מה יקרה עם אופ"א? אתה צודק אלכס, מה יקרה למשל עם הכרטיסים האירופאים? צריך לזכור שיש ניקוד לכל מדינה. זה יכול לסבך את כל העניין.

בסך הכל יש אווירת חוסר רצון גדולה באירופה. הקבוצות הגדולות/עשירות רוצות יותר כסף. קבוצות כמו אייאקס מנסות בכל הכח למנוע פער בלתי ניתן לגישור. לא יודע מה יקרה בעתיד, אבל בבירור רואים שהכדורגל בדרך למהפכה. אופ"א רוצה בכל הכח לשמור על ההגמוניה, אבל אין לי מושג אם יצליחו.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@הרצליה עד המוות
    שכחת שפלוריאן יוספזון גדל אצלנו? :p
    בסך הכל רשימה נחמדה של שחקנים. מקווה שיצליחו במשימתם.