הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@wings
    עניין של מומנטום. אייאקס מרגישה מצוין והשחקנים משדרים את זה. תאמין לי שלפני ינואר האווירה היתה שונה, גם פה בדיון. עדיין אין לנו שום תואר, אבל הקבוצה נראית כרגע בפוקוס מוכנה לקראת החודש וחצי האחרונים של העונה. אני מקווה שטן האח והשחקנים יצליחו לפחות לזכות בדאבל ההולנדי. באירופה לא יהיה קל, אבל זה לדעתי אתגר נחמד לקבוצה הזאת. המודל הנוכחי הוא פחות טוב מאותה תקופה עם דה ליכט, פרנקי דה יונג, והאקים זייך, אבל אנחנו ניתן פייט רציני לרומא.

מילה לגבי המשחק באלקמאר. פ.ס.וו היתה צריכה היום מינימום להוציא נקודה, בחצי הראשון הם פשוט החמיצו כמו טירונים. שמידט לא הצליח להביא את הקבוצה שלו למאני טיים בכושר הכי טוב. למרות הכל אני מאמין שהם יסיימו במקום השני. מה שכן, אם א.ז בסוף תסיים כסגנית אלופת הולנד אני מצפה שהמאמן הגרמני יפוטר. מבחינה כלכלית פ.ס.וו צריכה מינימום לסיים אחרי אייאקס. לדעתי זהבי ימשיך באיינדהובן בטח אם שמידט ישאר. בכל מקרה מצפה לנו עוד קרב נחמד על המקום השני.

היום זה היה טיול באמסטרדם. אדו לדעתי כבר ירדה ליגה. הם פשוט לא שידרו שום אנרגיה. בשביל האוהדים שלהם אייאקס היא היריבה הכי שנואה שיש. לא ראיתי היום שחקנים בירוק צהוב שממש נלחמו.

לגבי המסירות. בטח במשחקים כאלה כשאייאקס מרגישה שזה קל מדי השחקנים לפעמים נוטים להגזים עם המסירות. בסך הכל בחצי השני היתה ירידת מתח גדולה והמחליפים היו בעיקר עסוקים עם הסטטיסטיקה האישית שלהם. לכולם היה ברור שאם אייאקס ממש היתה רוצה היריבה שלה היתה סופגת מפלה היסטורית.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  2. Ajax Amsterdam Member

רוני לוי ההולנדי. שיתפטר בעצמו

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואיפה הכוכבים שלנו? וויינאלדום? ממפיס? ברחהאוס ומאלן המהוללים? לפני חצי שנה זה היה טן האח שהיה שעיר העזעזאל, עכשיו דה בור? אל תשכח שגם תחת קומאן ראינו תצוגות כאלו. ברגע שהשחקנים המובילים משחקים ככה כל הנבחרת על הפנים.

בנתיים כבר 3-0 ושוב הפרימדונות עומדות במגרש כמו חובבנים.

4. Ajax Amsterdam Member

יש פרימדונות כן אבל הרוב עליו. זה היה ידוע מראש

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה זה היה ידוע מראש? כי לא הזמין את ווחהורסט? אולי אנחנו פשוט לא כאלה טובים. יש לנו 2-3 כוכבים אמיתיים, אבל בטח לא בהתקפה. ממפיס עושה את עצמו כאילו הוא כוכב גדול, אבל הוא לא. ברחהאוס ומאלן כוכבים בארהדיביסי, אבל ברמה הבינלאומית הם אפילו לא שווים ליגת האלופות.

מקבלים עכשיו סטירה, טוב שזה קורה עכשיו. לשמחתי אני לא גר בשכונה עם הרבה טורקים...

עריכה:
    פנדל קשה לכבוש. תשאלו את הסופרסטאר ממפיס....

6. Ajax Amsterdam Member

אני לא מסכים איתך שי.
    אני חושב שהסגל לא רע, כמובן שהוא לא ברמה של צרפת אבל הסגל לא ברמה של להתבזות נגד טורקיה. יש מספיק שחקנים טובים (גם עם כל הנעדרים) כדי לנצח את הטורקים. כרגע זה רק על דה בור. מפריע לי שחלוץ בונדסליגה מעולה אפילו לא מקבל מקום בסגל ומישהו כמו מאלן מקבל מקום שלא נדבר על דה יונג הנגר מסביליה.
    גם הוא היה יכול לעלות עם הרכב הרבה יותר טוב (בסדר נגיד שזו חכמה בדעיבד). הבן אדם כישלון בשנים האחרונות ובכל כך הרבה מקומות אין לו למה להמשיך בנבחרת.

אני בהחלט מסכים איתך אבל בנוגע לדפאי, ווינלנדום וברחהאוס.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Ajax Amsterdam
    לא קורה הרבה שיש לנו ויכוח :lol:
    אני מזמין אותך לתת לי 11 שמות שדה בור היה יכול לעלות. אני אגיד לך כבר עכשיו שלא תמצא הרכב יותר טוב.

לוק דה יונג הבקיע היום. הוא עושה את תפקידו בצורה הטובה ביותר. ווחהורסט הוא העתק מדויק של חלוץ סביליה. היות שדה בור משתמש בדה יונג כפינץ' היטר אין צורך בווחהורסט.

לא יודע למה אתה יורד ככה על דה בור. הוא הגיע כי היה ברירת מחדל. קומאן ברח באמצע קדנציה. בוס שגם פוטר עכשיו (והוא לא ווינר!) לא היה אופציה. בסך הכל הנזק עכשיו גדול, אבל זה לא סוף הסיפור. הטורקים ניצלו 5 מצבים בשביל לכבוש רביעייה. הם ניצחו בצדק, אבל בעיניי שחקנים כמו וויינאלדום, ממפיס ואפילו דה ליכט הרבה יותר אשמים מאשר המאמן.

אתה רוצה להאשים מישהו על הקווים? ראית את המשחק של הולנד הצעירה? 1-1 מול רומניה. זה יכול לקרות, אבל למה ללא הכנה רצינית לשנות את המערך לשיטת 4-2-2-2? קייאל סחרפן עמוד החשמל, מציל אותנו מברוך רציני. כמו בבוגרת גם ה"כוכבים" של הצעירה היו על הפנים. קופמיינרס (שוב איבודי כדור מעצבנים כמו לאחרונה בקבוצתו), בואדו במשחק חלש מאד. שלא לדבר על שתי הפרימדונות קלייברט ג'וניור ונואה לנג שכבר חושב שהוא משהו.

יום מאד מעצבן לאוהדי האוראנג'. בצורה הזאת אני כבר מחכה לאריק טן האח */aaarofl

8. DRORIKO Member

למה ווחהורס באמת לא זומן? לא מכיר אותו אבל אני רואה שהוא מכונת שערים בבונדסליגה. איך פאקינג ראין באבל מועדף על פניו?

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ווחהורסט שחקן התקפה מאד מוגבל. הוא העתק של לוק דה יונג, אולי טיפה יותר טכני, אבל גם שחקן שצריך לקבל את הכדור ברחבה. בנבחרת הולנד יש לך לרב שחקני התקפה שמאד חשוב להם את הסטטיסטיקה האישית. ממפיס דפאיי, מאלן. אתמול רק עמוק בחצי השני התחילו להרים כדורים טובים מהצד. זה נגמר בשני שערים מהירים. מבחינתי ווחהורסט לא הבעיה כי אפילו אם היה מוזמן לוק דה יונג היה מעליו בהיררכיה. ובצדק, אתמול חלוץ סביליה גם כבש.

מבחינתי קרו אתמול שני דברים מאד קריטיים. הראשון, השחקנים המובילים לא הופיעו. לא ממפיס, לא פרנקי דה יונג ולא ווינאלדום. בלעדיהם הולנד יכולה להפסיד גם לנבחרת ישראל ביום משוגע של זהבי...השני, כל מה שהטורקים בעטו לשער למעשה נכנס. לא זכור לי הרבה הזדמנויות של המארחת שנגמרו בהדיפה של טים קרול. הם היו מנטלית וטקטית מאד מוכנים, הולנד לא.

ההפסד הזה לא סוף העולם, אבל הגענו לצערי כן למצב שאסור לנו עוד לאבד נקודות. הבנתי גם שהפרש השערים יהיה בסוף הגורם המכריע, לא התוצאה בין הנבחרות. הולנד צריכה להתעשת, להתחיל לעבוד, ובעיקר לכבוש ולנצח. בסיבוב המשחקים הנוכחי זה יהיה מול לטביה בבית וגיברלטר בחוץ. שתי נבחרות שצריך לנצח בהפרש גבוה.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  10. alexshw Member

בס דוסט 2

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  11. DRORIKO Member

במקרה כשהלכתי "לברר" על ווחהורסט הזה עשיתי השוואה לדוסט כי זכרתי שגם לו היתה תקופה יפה בוולפסבורג. אז לדוסט "התפלקה" עונה אחת עם דאבל פיגרס ובשתיים האחרות נתן פחות. ווחהורסט כבר 3 עונות עם דאבל פיגרס והעונה יש מצב טוב שהוא עובר את ה-20 שערים. אני מבין את ההסבר של @de Middenweg שבניגוד אלי אשכרה ראה אותו משחק, סתם תוהה איך לאחד כזה אין אפילו מקום בסגל של הולנד שלא בדיוק משופעת בחלוצים(ולא אני לא אומר שבהכרח בגלל זה הולנד הפסידה אתמול, מדבר בכלליות).

נערך לאחרונה ב: ‏25/3/21
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

באלקמאר עסוקים בימים אלה עם התקנת הגג החדש באיצטדיון. הנה לכם קליפ המראה את ההתקדמות:

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון 2-0 מול לטביה, אבל כמה קשה זה הלך היום. החצי הראשון עוד היה בסדר עם שני משקופים (קלאסן ולוק דה יונג), אבל החצי השני היה נורא. במזל עוד שמרנו על רשת נקייה. אחרי שני משחקים המצב לא הכי טוב כי טורקיה ממשיכה לנצח (האם נורבגיה פתחה רגליים? היא רק עסוקה בלהפגין נגד קטאר...) ואנחנו כובשים רק שני שערים מול נבחרת שמדורגת הרבה מעבר למאה הראשונים.

לדעתי שוב חוזרים על אותו הניגון. ברגע שממפיס, וויינאלדום ופרנקי דה יונג לא משמעותיים אנחנו נבחרת מאד בינונית. חלוץ טוב כבר שנים אין לנו, וגם המגינים לא ברמה הכי גבוהה. בעוד כמה ימים עוד מספר שערים בגיברלטר, אבל אנחנו לא בתקופה טובה.

14. alexshw Member

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הצעירה עושה 1-1 עם גרמניה משער של קלייברט התינוק. מה זה אומר אחרי שגם נגד רומניה נגמר באותה תוצאה? שאם רומניה וגרמניה יעשו 2-2 ומעלה במשחק בינהין הולנד בחוץ. הולנד צריכה לנצח את הונגריה ולקוות להכרעה במשחק המקביל כדי לעלות.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

de Middenweg ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.