הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. alexshw Member

מדברים על תיאו בוס ופרנק רייקרד כמועמדים להגיע לאמן

2. Andrei Kanchelskis Member

רייקארד? בוס? הם אלו המועמדים אז הנהלת איייאקס נפלה לגמריי על השכל! דניס ברגקהאמפ יכול וצריך להיות היורש, 5 העונות שלו כעוזר מאמן היו מספיק זמן כדי לגרום לו להיות מחושל ולהתאים עצמו למישרה המשמעותית הראשונה בקריית האימון שלו.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@alexshw , תיאו בוס זה מישהו אחר, הוא גם כבר לא בחיים :sm_icon_razz:
    לא ברצינות, את בוס אני לא רוצה. מאמן שאולי יקדם את משחק ההתקפה שלנו, אבל לא את ההגנה. החלק האחורי מאד פגיע, דה בור הוציא שם מים מן הסלע. אם בוס יגיע ההנהלה צריכה להביא לפחות שני בלמים חדשים.

@Andrei Kanchelskis
    מה רע ברייקארד?
    מצדי שיביא איתו את טן קאטה כדי שהוא יהיה בקשר עם שחקנים בעייתים. כרגע לקבוצה יש בעיקר שחקנים עם אופי אידיאלי. שחקן כמו האקים זייח מאד נחוץ לנו. הכישורים שלו בהחלט, אבל הוא בחור עם אגו נפוח. זה שחקן שטן קאטה בקלות יסתדר איתו. בעיניי זה התסריט הכי אידיאלי, אבל לא נראה לי שזה יקרה. רייקארד כבר שנים לא מאמן קבוצה שאפתנית עם הרבה לחץ. לא נראה לי שהוא בכלל רוצה.

האוהדים לא ממש אוהבים את ברחקאמפ. כבר לפני אתמול חלק גדול של האוהדים מאסו בדה בור, ברחקאמפ ואוברמרס. אני גם לא יודע אם לאיש יש בכלל את השאיפה להיות מאמן ראשי באייאקס? מבחינתי הקטע שלו עם פחד הטיסה הוא גם בעיה, אבל בכל מקרה לא נראה לי שדניס מועמד.

4. Andrei Kanchelskis Member

רייקארד כבר שרוף אחרי יותר מדי שנים ללא אימון. כשבוחנים את קריירת האימון הלא ארוכה שלו מגלים שהוא הצליח רק בבארסה הרבה יותר בזכות רונלדיניו וצ׳אבי מאשר בזכות כישורי אימון יוצאי דופן, בשתי הקבוצות הנוספות אותן אימן ספרטב רוטרדאם וגלאטסראיי הוא רשם כישלונות מחפירים ובלי קשר אני בספק אם הוא בכלל רוצה לחזור לאמן אחרי שהצהיר אחרי ההרפתקאה הלא מוצלחת שלו בערב הסעודית שהוא לא מעוניין יותר לאמן. אם יש מאמן שיכול להיות עבור איייאקס מצד אחד הימור מסוכן ומצד שני בינגו זהו לואיס ואן חאל שאולי ובמידה ואכן ויפוטר מיונייטד(הלוואי) ירצה לסיים את קריירת האימון המפוארת שלו היכן שהתחיל אותה ואולי הניסיון הרב שלו והיכרותו עם הכדורגל ההולנדי יסייעו לאייאקס להצליח, קשה לי להאמין שמישהו בהנהלת איייאקס בכלל חושב עליו אבל לכו תדעו...

5. Maudy Member

מבחינת הכדורגל ההולנדי עדיף שpsv תהיה באלופות.
    בעוד שאייאקס עוד לא הפנימה שהיא כבר לא קבוצת טופ באירופה, psv יודעת את מעמדה והיא לא תשחק 4-3-3 התקפי מול בארסה או ריאל מדריד.

AFCA אוהב/ת את זה.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שהבנתי פ.ס.וו כבר ירדה לדרג השני. זה אומר שבעונה הבאה היא תקבל אולי קבוצות כמו ברצלונה, ריאל או ביירן. בוא נראה אותה אז...

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס מנצחת 1-0 את פ.ס.וו במשחק המכריע אצל הנוער. עבדלחאק נורי כובש את שער הניצחון בדקה ה-55. בשביל החבר'ה הצעירים זו נקמה קטנה אחרי מה שקרה ביום ראשון.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרנק דה בור עוזב את אייאקס!!!

זהו זה רשמי. פרנק דה בור החליט ביחד עם אייאקס לסיים את העבודה בקבוצה. אחרי כמעט שש עונות אנחנו נקבל מאמן חדש.

מבחינתי זו בעיה כי לדעתי אין מאמן יותר טוב שיכול להצליח כמעט חצי עונה עם בלמים כמו ו.ד הורן וניק וירחייפר.

המועמד הראשי להחלפת פרנק הוא לפי העיתונות פטר בוס. בעיניי החלטה לא נכונה אם יגיע, אבל אולי אני טועה. מבחינתי הבעיה הכי גדולה היא ההנהלה. אם היא מסרבת לחזק את הקבוצה ולהמשיך להביא שחקנים כמו הייטינחה וסאנוגו אייאקס בבעיה רצינית. בוס יתן לקבוצה שלו לשחק יותר התקפי, אבל אז יש אפשרות ריאלית שההגנה תספוג על ימין ושמאל.

אנחנו נראה מה יהיה...

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/16
  9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שי, ארז, וכל המסכנים כאן (לא בגלל שהפסדתם אליפות בשנייה האחרונה. שוב. איך בכלל אומרים ירחייפר?!), לאן דרכו של הגדול מכולם?

הכוונה לברגקאמפ יא אהבלים.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא עושה רושם שברחקאמפ בכלל מועמד לתפקיד המאמן הראשי. האיש גם לא אהוב במיוחד על האוהדים. לא פעם תיארו אותו 'כגוויה על הספסל'. השחקן לשעבר חי בצל של דה בור ואם כבר דיברו על מחליף מתוך המועדון אז זה היה יאפ סתאם שלא ממשיך באייאקס הצעירה.

11. AFCA Member

FrankBedankt!

12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצוין. מודע - עד כמה שאפשר - לאופי המוזר של ההולנדי אשר לא מעופף, אבל כן הולך על המים.

אני מתעניין לדעת אם יש סיכוי שעם עזיבתו של דה בור הוא יחליט לעזוב את החיים הנוחים באמסטרדאם לטובת פיש אנד צ׳יפס. שוב.

13. Ajax Amsterdam Member

חבל שאוברמרס לא לוקח אחריות ועוזב ביחד עם דה בור.

אם ואן חאל עוזב את יונייטד אין עליו דיבור?

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבוקר דיווחו שיש גם סיכוי שדה בור לא יאמן בעונה הקרובה. לי יש הרגשה שזה גם יקרה כי כמו שאני מבין מהתקשורת ההולנדית אין למאמן לשעבר של אייאקס הרבה הצעות קוסמות. מדברים על אברטון, אולי וולנסיה, אבל שום קבוצה מהדרג הראשון. אם אני הייתי פרנק הייתי פשוט מחכה איזו חצי שנה. כולם יודעים שמחר או מחרתיים קבוצה גדולה תפטר מאמן. אני לא יודע מה יש לו לחפש באברטון למשל. אין שם שום סיכוי להצלחה ממשוכת. מה שקרה עם לסטר נחמד, אבל דה בור עדיין צעיר ואין לו רזומה ארוך כמו ראניירי. במוקדם או במאוחר אולי ונגר למשל עוזב.

לגבי ואן חאל. צריך לזכור שהוא לא בדיוק עזב בפעם האחרונה עם הרבה חיוכים את אייאקס. הוא יריב מר של קרויף ז"ל וברור לי שרב האוהדים לא ממש מחכים לחזרה של לואי. היום אדווין ואן דר סאר גם ציין שאייאקס לא מחפשת בהכרח מאמן מתוך הקבוצה עצמה. ברחקאמפ אמור להיות האיש בצוות המקצועי שישגיח על 'תורת קרויף'.

ידיעה אחרת.
    דיק אדבוקאט הצטרף לדני בלינד בנבחרת. המאמן הותיק יחליף את ואן ניסטלרוי. מבחינתי צעד מבורך. העונה ואן ברונקהורסט גם הצליח מתי שהמאמן בן ה-68 עזר לו.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דיי בטוח שואן חאל דיבר מהרגע הראשון שהגיע ליונייטד שזה התחנה האחרונה בקריירת האימון שלו.
    השאלה היא מה ההגדרה ל״הצלחה ממושכת״ מבחינתך. קומאן הכפיל ושילש את שווי המניה שלו כמאמן אחרי שנתיים מצוינות בסאות׳המפטון (אגב, הוא מסיים חוזה עכשיו). כמו כן, עם כל הכבוד לאייאקס והליגה ההולנדית, אי אפשר בכלל להשוות את זה לעולם המשוגע בפרמיירליג עם הכסף והתחרות שיש שם. כל מועדון יכול לפתע לעשות דברים מאוד יפים עם יידע להשתמש במשאבים שעומדים לרשותו בצורה נכונה.

נקודתית לגבי אברטון, מדובר במועדון גדול ומכובד מאוד בהיסטוריה של הכדורגל האנגלי עם מס׳ שחקנים מוכשרים מאוד גם בסגל הנוכחי. בעיניי זה ג׳וב מצוין כשבמקרה הגרוע מבחינתו במידה ויצליח זו תיהיה תחנת מעבר למועדון גדול עוד יותר. כמו שאמרת, הוא עדיין צעיר.

נ.ב: פעם אחרונה שאתה מנסה להדליק אותי עם ונגר.

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/16