הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשער הניצחון של מאזראווי לפני שבועיים אמר שמידט כעס לכיוון השופט: "Give the cup today to Ajax". עכשיו 14 יום אחרי המאמן הגרמני יכול להגיד את זה לשוער אמבוגו שטעה בשער הניצחון של AZ. לדעתי לא חכם להודיע בתחילת פברואר שאתה עוזב בקיץ. שמידט לדעתי טעה בקטע הזה, אבל עכשיו הוא יכול בימים הקרובים להסביר לתקשורת ולאוהדים למה הוא שם את דרומל בספסל. אני לא יודע אם זו היתה בחירה טובה, זה גם לא מעניין אותי, אבל אוי לאייאקס אם מחר אנחנו לא נפתח פער של חמש בצמרת. אוי לנו!

כולי תקווה שפ.ס.וו תתרסק וכולי תקווה שפיינורד או AZ יקחו את המקום השני כי בשביל חברינו מאיינדהובן המקום השלישי רק יעשה טוב...יהיה כיף לראות אותם מסתבכים כלכלית. אגב, זו גם הסיבה. למה שמידט עוזב. הגרמני לא מקבל את השחקנים שהוא רוצה ולכן בורח כמו שפן. אז אייאקס יותר עשירה, אבל על הנייר הפערים לא אמורים להיות כאלה גדולים. אם תנצח את שאר הליגה אתה עוד יכול לקחת דאבל. אני לא נביא, ואני מאד לא מקווה שאני פותח עכשיו פה לשטן, אבל לדעתי החודשים הקרובים יכולים להיות מאד נחמדים בשביל אוהדי אייאקס...

מילה על AZ. ראיתי כמה דקות בחצי הראשון וראיתי את שער היתרון של פ.ס.וו. מיותר לציין שכעסתי כי כבר חששתי שהקבוצה של עידו מנצחת באמסטרדם, אבל תקבל בראש באיינדהובן. בקיצור, זה לא קרה. הם גם ניצחו ב"פיליפס סטדיון". אלופים הם לא יהיו, אבל הם צריכים עוד לארח אותנו...

מחר הראקלס בבית, משחק אחרון במחזור. רק שלוש נקודות חבר'ה. רק ניצחון.

Ajacied ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות טובות. אלברז כשיר. היו גם קצת ספקות לגבי כשירות של מרטינז, אבל גם הוא יפתח. האלר חוזר לעמדת החלוץ במקום ברובי הפצוע, וקלאסן ישחק במקום חראפנברח החולה.

הרצליה עד המוות ו-AFCA אוהבים את זה.
  3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ואיזה כיף חמש הפרש.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

de Middenweg ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  4. Ajax Amsterdam Member

אין מה להוסיף . זמנים נפלאים לאהוד את אייאקס , כדורגל שהוא תרפיה

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא משחק גדול, אבל בסך הכל החבר'ה גם לא היו צריכים לתת מאתיים אחוז. ברגע שהשער הראשון נופל לרב זה נגמר בניצחון. הראקלס היו היום חסרי אונים. במחזור הבא שני משחקים נחמדים בצמרת. ויטסה מארחת את פ.ס.וו, אייאקס שוב תשחק בבית, הפעם נגד טוונטה. הקבוצה מאנסחדה נמצאת רק עשר נקודות מאחורינו. אסור לזלזל בהם. במשחק הראשון איבדנו שם שתי נקודות.

באמצע השבוע יש מחזור גביע.

6. alexshw Member

ואו!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

7. Ajax Amsterdam Member

כוס אומו

AFCA אוהב/ת את זה.
  8. Ajax Amsterdam Member

לא אוסיף יותר מידי. הכי חשוב שואן דר סאר ישאר בתפקידו . אני מקווה שמארק לא פוטר פה בגלל pc

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוף סוף יש הצלחות, סוף סוף יש שקט במועדון ועכשיו הכל מתפוצץ לנו בפנים. פשוט לא ייאמן. לא מן הנמנע שכבר מחר נשמע יותר על הידיעה הזאת. אני רק מדגיש שלאחרונה קרה פה ארוע דומה בתכנית בידור מפורסמת בטלוויזיה ההולנדית שהכניס את עולם הטלוויזיה לסחרחורת רצינית. מספר אנשים חשובים ב- the voice of Holland הטרידו מינית במשך כמה שנים כל מיני משתתפות.

דרור, אוברמרס הרבה יותר חשוב מאשר ואן דר סאר. הקטע המקצועי נמצא בידיים של האיש שעכשיו עוזב. אם אני צריך לדרג את השלישייה אז תשים את אוברמרס בראש, טן האח במקום השני ואדווין ואן דר סאר במקום השלישי. שונאינו חוגגים עכשיו, ובצדק, כי מבחינה מקצועית קיבלנו הערב סנוקרת רצינית. זה חלום רטוב של כל אלה שמקנאים בנו.

AFCA ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  10. Ajax Amsterdam Member

עדיין. מבחינתי הוא מהדמויות החשובות וזה ישבור לי את הלב לראות אותו עוזב. אין הגיון במה שאני חושב אבל אני רגשן כמו ילד, זה לא שאני לא מבין מה אתה אומר

11. VAR Member

איזה זין. זה אחד המנהלים המקצועיים הכי טובים ב20 שנה אחרונות לפחות. זו מכה הרבה יותר גדולה עבור אייאקס מאשר מה שקרה עם גרינווד עבור יונייטד.

alexshw ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי במנצ’סטר מתבאסיפ עכשיו על החתמת הפרופסור. היו יכולים להביא את אוברמרס בחינם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sturridge, k_700 ו-Clock End Stand אוהבים את זה.
  13. Ajax Amsterdam Member

עדיין קשה לעיכול

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא מאמין למה שאני רואה.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

AFCA אוהב/ת את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

העכברושים חוגגים עכשיו פה בהולנד. בטלחרף גם כבר מיהרו לפרסם שטן האח יעזוב בקרוב. מילא שאוהדים של קבוצות אחרות חוגגים, אבל מחליא אותי שתוך כמה שעות "עיתונאים" כבר מתחילים להוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה. בכלל, עוד לא ברור מה בכלל קרה, אוברמרס עזב בגלל "התנהגות לא נאותה". לך תדעו מה קרה.

אין מה לעשות, אנחנו עומדים לפני סוף עידן. שכחתי אתמול לציין שחוץ מאוברמרס, טן האח ואדווין ואן דר סאר יש עוד איש שעמד בבסיס התקופה הטובה שלנו. פרנק דה בור הוציא בזמנו מים מן הסלע. המאמן המושמץ הביא עם ארבעת האליפויות ברצף המון אפשרויות שאוברמרס ניצל אחר כך בצורה נהדרת. קרויף ז"ל היה אדריכל המהפכה בזמנו, אבל פרנק דה בור היה הראשון שהתחיל מעשית את ההצלחה שלנו בתקופה האחרונה.

אני מאד חושש ממה שיקרה עכשיו. לשמחתי יש לנו בסיס כלכלי מצוין שיעזור לנו בהמשך הדרך. שחקן כמו אנתוני יכניס לנו המון כסף. כנראה גם האלר, אבל אוברמרס ישאיר חור ענק במועדון. ימים יגידו עד כמה האיש הרס דברים. לעצמו, למשפחתו, לנשים שהתייחס אליהם בחוסר כבוד, לאייאקס ולכל האוהדים של המועדון מספר אחד בהולנד. מבחינתי התפוצץ אתמול פצצה רצינית ביוהאן קרויף ארינה וימים יגידו עד כמה הנזק גדול. בכל מקרה זהו יום חג לשונאינו וזה כבר מספיק מעצבן.

Ajax Amsterdam ו-AFCA אוהבים את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 17)

1. de Middenweg