הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. DRORIKO Member

אגב באופן סמלי הקריירה של אוברמארס כמנהל מקצועי מזכירה מאד את הקריירה שלו כשחקן. אני זוכר את איאקס של 95. אמנם זאת היתה קודם כל קבוצה של ואן גאל אבל מבין השחקן אוברמארס הכי התבלט, כשראיתי אותו הייתי בטוח שהוא הולך להיות אחד הסופרסטארים הגדולים בכדורגל האירופי, זה לא קרה, בעיקר בגלל הפציעות. כנ"ל בתור מנהל מקצועי, הצליח בענק, זכה לתהילה מחדש, ואיכשהוא הצליח לפקשש גם את זה.

2. Ajax Amsterdam Member

@de Middenweg
    אני מקווה שיהיו הולנדים מספיק מוכשרים לשמר את הדברים הטובים שהם עשו

3. k_700 Member

באנגליה הוא היה טיסן.
    ביי פאר מהשחקנים שהכי הפחידו אותי על האגף בניינטיז(היה די נדיר בכלל לראות שחקני כנף כאלה מהירים וטכניים במקביל בכל ה442 ששיחקו אז).

היה ברור שפציעות ישנו פה את השחקן שהיה כי הוא היה מובנה על המהירות שלו שבימים ההם לא ראינו כמוה בנוף.

4. DRORIKO Member

בגלל זה אמרתי הפציעות. היה לו פוטנציאל להיות שחקן היסטורי ברמה של בקהאם. משהו התפספס שם והיום היחידים שזוכרים אותו זה או עכברי כדורגל כמו באייסוקר או אוהדים של ארסנל. דווידס וסידורף למשל ששיחקו איתו באיאקס עשו קריירה מרשימה יותר.

5. Ajax Amsterdam Member

ואן דר סאר טוען שעד ה-25.1 שהזכיר לעובדי המועדון לדווח אם מישהו הטריד אותם ועד אז הוא לא שמע שיש.
    אני מאמין לו, בגלל מה שהוא עבר עם אשתו והכל קשה לי להאמין שהוא מחפש ריגושים

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האמת דרור, אני לא יודע. יותר מזה, אני מרגיש שביותר קבוצות דברים כאלה קורים. אולי לא בצורה כה קיצונית כמו אצל אוברמרס, אבל כולנו יודעים שעולם הכדורגל הוא נורא מאצ'ואיסטי. אני באמת לא מקווה שיותר אנשים התעסקו בדברים האלה באייאקס. לצערי אני כן חושש שואן דר סאר ידע מזה, אבל לך תוכיח את זה.

הערב משחק גביע מול ויטסה...אגב פ.ס.וו ניצחה בקלות את נאק ברדה 4-0.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

תראה, אני באמת לא מצליח לעכל אבל חייב לומר - אין סרט שאוברמארס מטריד נשות צוות במועדון ולא אחת או שתיים במשך תקופה לא קצרה - ואף אחד במועדון לא ידע ולא שמע. עזוב, זה לא רציני. לא יודע ספציפית לגבי ואן דר סאר, אבל זה שאנשים ידעו זה לדעתי ברור.

אייאקס היו בסדר לפחות בהתחלה, אבל אל תשכחו שהכתבה של התחקיר עמדה להתפרסם ולאייאקס לא היה יותר מדי ברירות. יש פה ספונסרים שמשקיעים מיליונים והיו בורחים במיידי. אייאקס ניסתה להקדים תרופה למכה הצפויה. ימים יגידו אם הצליחו. הדבר הראשון לדעתי לבחון, חוץ מכר הדשא, זה מה יהיה עם זיגו, אדידס וabn. מזכיר שרק השנה נהנינו מהחולצות החדשות של אייאקס פה בארץ בזכות המעבר של אייאקס לקבוצת העילית של אדידס ששם אותה בשורה הראשונה של הקבוצות איתן היא עובדת.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Ajacied, de Middenweg ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  8. Ajax Amsterdam Member

@הרצליה עד המוות אתה כנראה צודק. אתה יודע, עדיין קשה לי להיות נחרץ ואני מניח שכולנו ככה. אני מקווה שלפחות ב-10 שנים של אוברמארס אולי צמחו מחליפים טובים מבחינה מקצועית.

רק הזמן יגיד. כרגע הקבוצה לפחות לא מאכזבת וזה מביא לי נחמה

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי ברור שלכל היותר היו שמועות. מילא אם זאת היתה אישה אחת, אבל זה ככל הנראה קרה לפחות ל-6 נשים. זה בלתי נסבל וחמור. אנחנו נדע בתקופה הקרובה עד כמה ואן דר סאר יכול לשרוד. אולי הספונסורים גם יאיימו שאם המנהל נשאר שהם עוזבים. זה החשש שלי. בסך הכל לא מדובר בסוף ההצלחה שלנו, אבל אנחנו חווים עכשיו רגעים מאד לא נעימים. יותר מזה, היום מדווחים שבחורה צעירה הלכה למשטרה כשהיא מתכוונת להאשים את דוני וורמרדהם באונס. השחקן משחק בקבוצה הצעירה.

כנראה שהבעיות עוד לא הסתיימו.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  10. alexshw Member

אי אפשר להתנהג בצורה כזו, גם אם אתה עובד נורא חושב. זה להשפיל אנשים אחרים ולהפוך את עבודתם לסיוט. טוב מאוד שהוא עזב.
    אני לא רואה פה איזשהי פרופגנדה פמיניסטית הזויה, אלא באמת דברים רקובים.

Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס נתנו תשובה על הדשא. במשחק מצוין ראיתי רעב ויכולת טובה. אני רק יכול לקוות שנמשיך ככה.

יותר בהמשך...

12. Ajax Amsterdam Member

משחק מעולה של טן האח והחבורה, זה לא מובן מאליו בזמנים אלו.
    @alexshw אתה כמובן צודק

alexshw ו-AFCA אוהבים את זה.
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס הפתיעה אותי הערב לטובה. אנחנו כבר יודעים הרבה זמן שאם אנחנו מבקיעים בחצי הראשון היריבה צריכה לחשוש מתבוסה. זה קרה גם הערב. לאור נסיבות פרשת אוברמרס הקבוצה הגיבה בצורה הכי טובה שיש. לפחות הערב מגיעים לטן האח והשחקנים המון מחמאות. מבחינתי המצטיינים היו אנתוני ואלברז. האחרון הופך מדי משחק ליותר חשוב, הוא היה היום שואב אבק מצוין עם תמיכה מצויינת להתקפה. אנתוני בכושר הזה הוא יהלום לא מלוטש. אם הוא יתן כאלה הצגות באירופה אז מחירו יעלה בהתאם. לדעתי אם אייאקס תמכור אותו עכשיו היא תקבל כבר מינימום חמישים מיליון אירו גם בגלל סיבוב ראשון מצוין בליגת האלופות. בכל מקרה זה רק ניחוש פראי.

שני דברים שכן הפריעו לי הם המצב עם טאלייפיקו ובחצי הראשון שירי עידוד לאוברמרס. כמות התגובות שקראתי על ניקו מעצבנים אותי. כמו תמיד שוב מתחילים עם טן האח. זה שהמגן השמאלי כועס שלא עבר לברצלונה זו זכותו, אבל יש אוהדים שסתם מתחילים לרדת על טן האח. הערב שום שחקן הרכב קיבל מנוחה (מאזראווי לא היה כשיר) אז למה בלינד צריך לעוף? שוב סיימנו משחק עם רשת נקייה, לא? אם היינו מפסידים משחקים ברצף וניקו לא היה משחק אז זה אולי היה סיפור אחר, אבל יש אוהדים שממשיכים לחפש סיבות כדי לרדת על טן האח. שוב, ניצחנו הערב 5-0 את ויטסה, לא קבוצת חובבנים. יותר מזה, דווקא טוב שהמאמן לא שינה את ההרכב. אחרי ימים מאד לא פשוטים אתה לא רוצה הפתעות במשחקים כאלה בגלל שאתה עולה עם הרכב שני. ניקו מועמד להיות שחקן הרכב, אבל הוא יצטרך לחכות להזדמנות שלו. זה שממשיכים לאהוב אותו זה בסדר, גם אני עושה את זה, אבל לרדת על המאמן בגלל זה? זה לא רציני.

דבר שני היו חלק מהאוהדים שהתחילו לשיר בשביל אוברמרס. מה שככל הנראה עשה לחלוטין פסול. אין הצדקה להתנהג ככה. הוא עשה עבודה מקצועית מצוינת, אבל לגמרי נכשל כבן אדם. שירי עידוד הם לא במקום.

@alexshw
    מבחינתי טוב שאוברמרס בחוץ ואם ואן דר סאר חיפה על התנהגות חברו גם הוא צריך לעוף. יותר מזה, אם נעשו דברים פליליים אז שיוגשו כתבות אישום. אין לי שום בעיה עם זה!
    כן יש לי בעיה עם דעת קהל בהולנד שיותר ויותר הופכת לקיצונית בהרבה מאד נושאים. (אנחנו יכולים לדבר על זה הרבה זמן, אבל לא יודע אם זה המקום פה. )ברור לי שיש ביותר מקומות גברים כמו אוברמרס, אבל בוא לא נהפוך הכל לשחור לבן. לא כל גבר סקסיסט דוחה ולא כל אישה טהורה. ברור שהבעיה יותר גדולה אצל הגברים, הרבה יותר גדולה, אבל נשים מאד חכמות ולבטח גם מנצלות את הקטע המיני בשביל הרווח שלהן.

נערך לאחרונה ב: ‏10/2/22
    AFCA אוהב/ת את זה.
  14. Ajax Amsterdam Member

מסתבר שהטלחרף שהטיף לאייאקס מוסר בשבוע האחרון גם מרוח בתוך החרא

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ויטסה בהתמוטטות מוחלטת.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

de Middenweg אוהב/ת את זה.