הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. DRORIKO Member

בתקשורת הישראלית דיווחו שטן האח קיבל הרבה על הראש אחרי המשחק הראשון בשמינית הצ׳מפיונס. זאת היתה ביקורת עניינית או של כאלה שמחפשים אותו?

2. alexshw Member

ראיתי בחצי עין נגד בנפיקה. בהחלט איאקס לא עלתה טוב למחצית שנייה ואפשר לבוא למאמן בטענות.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  3. ארז כהן Piet van Reenen

ראיתי את המחצית הראשונה וזה הספיק לי.- יכולת עלובה.
    אני בניגוד אליכם לא כותב בדיעבד.
    יתרון 2 השערים לא עשה עלי רושם יותר מידי
    לאור המחצית הראשונה הרעה לא הופתעתי מזה שואלבייק חזרה.
    שימו לב לשעה של ההודעה הראשונה שלי היום 18:43
    בלי שום קשר אני אוהב לקרוא את התגובות באתר הזה הם שנונים ומצחיקים.
    והכי חשוב באתר הזה אני לא בעמדת מיעוט כמו כאן.
    שמה רובם חושבים כמוני

שי, מורגש שאתה מתקשה לשים לב לפרטים הקטנים(כמו שעת ההודעה הראשונה ולאייאקס בפרט)
    למקרה שלא הבנת ההודעה הראשונה שלי היום נכתבה שהתוצאה היתה 0-2 לאייאקס

נערך לאחרונה ב: ‏6/3/22
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@ארז כהן
    ברור שידעת שר.ק.ס תחזור כי הרי גם ידעת כבר מה טן האח יגיד אחרי שנפסיד נגד AZ. אהה, ניצחנו שם והאדון אפילו לא יכול להודות שניצחנו בצורה טובה, בטח הגנתית. כאילו שאתה מבואס שבכלל ניצחנו כי אחרת מה הטעם להופיע פה כמו טרול שלילי ולכתב כל פעם שטן האח האשם בכל?

והיום? לא ידעת דבר ידידי כי אייאקס שלטו לחלוטין בנעשה. חוץ מנגיחה מסוכנת של קראמר האורחת לא עשתה דבר. זה שאתה לא התרשמת מהחצי הראשון גם ברור הרי אני עדיין מחכה לתגובות מתי שכן שיחקנו טוב. ומתי אתה כן מתרשם? כשמביסים קבוצות בהולנד אז אתה מגמד את היכולת שלנו ואומר שזאת לא חכמה. בקיצור, משחקים טוב זה לא טוב לך, משחקים רע אז יאללה ה"קירח" אשם. אפילו את שמו אתה לא יכול לכתב כמו בן אדם נורמלי...

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאמן תמיד מקבל על הראש כשלא הולך. תראה מה שקורה בארץ :p

העניין הוא שהתוצאה לא כזאת רעה. בהולנד חשבו שאייאקס תטייל בפורטוגל. על סמך מה זה היה מבוסס רק אותם אנשים יודעים. כן אולי על מה שקרה בבית המוקדם, אבל היתה פגרה של חודשיים. בעונה ארוכה זה אומר הרבה. למשחק עצמו, הפורטוגלים שיחקו טוב בחצי השני ועכשיו נחכה בסבלנות לגומלין. אגב יכולנו כבר בחצי הראשון לגמור את הסיפור, אבל החטאנו ברשלנות.

6. DRORIKO Member

מי שאמר את זה הוא מטומטם. שלושת הגדולות בפורטוגל היו יכולות להתברג בצמרת של כל ליגה חוץ מהפרמייר ליג.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  7. ארז כהן Piet van Reenen

איבדנו השנה בליגה יותר מידי נקודות
    וגם בחלק מהמשחקים שניצחנו היכולת היתה רעה.
    זה ברור שזה לא קשור רק למנטליות
    כי אם כן אחרי איבוד נקודות פעם פעמיים לומדים את הלקח.
    יש פה בעיה של איכות.
    אלבארס קלאסן האלר שחורס בלינד רנש שחקנים מאוד בינוניים!!
    בתוספת לטאדיץ שהוא מאוד איטי לשחקן אגף

8. Ajax Amsterdam Member

ניצחון של אלופה. בכל מקרה אני רוצה לקוות את ניקו בהרכב.

@DRORIKO
    בגלל ה5-1 על ספורטינג אוהדים שלנו חשבו שפורטוגל זה טיול. שחקנים שם יוצאים מוכנים לטופ אולי בצורה הטובה ביותר באירופה

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס תחתים היום את הכישרון הבלגי, ראיייאן בונידה. הצעיר עם דם מרוקאי גם היה מחוזר ע"י ברצלונה, הסיטי ופסז'. הבחורצ'יק לא גבוה (לא עובר את המטר שבעים), אבל העובדה שהצלחנו לזכות בשחקן צעיר שיכול היה לחתום באחת הקבוצות העשירות באירופה אומר דרשני. בונידה בא מאנדרלכט בהעברה חופשית אחרי שהוא לא הגיע לסיכום על חוזה בבלגיה.

Ajacied ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקטע עם בלינד הוא שדווקא מול קבוצות יותר הגנתיות הוא אמור יותר לעזור מאשר ניקו. כעיקרון אין לי בעיה להשאיר את דיילי על הספסל, אבל כמו תמיד שוכחים שבכל העונה ההגנה היתה חומה בצורה. כן, גם עם בלינד. לדעתי אתמול ראינו בעיקר שתי בעיות, החיסרון של טימבר והשוער. לגבי טימבר לא צריך להיות ויכוחים. השאלה היא לגבי אוננה. במשך חודשים עשו מפאסוויר מעין חובבן שלא יודע להגן על השער. הקטע הוא שאוננה סופג עכשיו 4 שערים מול שתי קבוצות קטנות. האם זה קורה רק בגלל חסרונו של טימבר או שמה הקמרוני גם לא מצליח לסדר את ההגנה כמו שצריך? אתמול בחצי השני אוננה בעצמו כמעט היה אחראי לעוד שער חובה אחרי שטייל מחוץ לרחבה ושחקן יריב כמעט כבש ממרחק רב. אם הכדור היה נכנס השוער היה מקבל שריקות בוז שמעולם לא היה שומע...אין שום עוררין שיש לבחור יכולת, אבל הוא יכול להיות מאד קיצוני בעבודה שלו. פאסווייר הרבה יותר יציב. אגב בפורטוגל הוא שיחק עם אצבע שבורה דבר שאולי היה הגורם לשער השיוויון.

לסיכום המשחק אתמול. ניצחנו עם הרבה אופי כמו שבאיינדהובן תמיד אומרים. מה שקרה בחצי השני פשוט עניין מנטלי שראו העונה גם מול קבוצות קטנות אחרות. יש מעין זלזול וגישת "יהיה בסדר" בקבוצה. אם אני כבר מעביר ביקורת על המאמן שלנו זה שהוא לא מצליח להכנס לראש של השחקנים. הטענה על שחקן זה או אחר לא רלוונטי אם אתה משחק בבית מול RKC. כל הרכב צריך לנצח משחק שכזה, אבל ברגע שהגישה לא נכונה והיהירות מנצחת אנחנו עלולים להסתבך קשות. זה כרגע הכי מדאיג אותי!

לגבי המשחק בפורטוגל אתה צודק. בנפיקה בעונה לא טובה, אבל אין לנו כבר שנים השגים מול קבוצות חצי האי האיברי. המשחקים מול ספורטינג היו טובים, אבל לא אינדיקציה לשום דבר. היתה פגרה של חודשיים ולבוא לליסבון עם הרגשה של "אנחנו ננצח שם בכל מקרה" זו גישה יהירה שלא מבוססת על המציאות. אני צופה גומלין מאד לא פשוט למרות שכרגע אין לי מושג איזו קבוצה נזכה לראות. לאייאקס מול AZ או לזו שבחצי השני אתמול שיחקה ללא שום משמעת טקטית. קודם כל נצטרך לעבור בשלום משחק לא פשוט בצפון הולנד. קמבור בחוץ העונה זה משחק מוקש, גם בגלל הדשא הסינטטי.

11. Ajax Amsterdam Member

אני חושב שלאייאקס קל יותר מול קבוצות טובות . בנפיקה גם לא מדהימים אבל אני מקווה שבבית שלנו נצליח לעבור

Ajacied אוהב/ת את זה.
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרימיסלב טיטון חותם עד סוף העונה באייאקס. השוער בן ה-35 שיחק בעבר ברודה, ופ.ס.וו. הוא שוחרר לאחרונה מסינסנטי. לשוער הפולני מספר הופעות בינלאומיות בנבחרת פולין. כעיקרון אחלה מחליף ותו לא. אי אפשר לסמוך על ילד בן 17 (צ'רלי סטנפורד) כמחליף לאוננה...

@Ajax Amsterdam
    העונה אנחנו מוכיחים שלא יותר קר לנו. בטח לא בחודשים האחרונים. בהתחלה זה נראה כמו טיול לאליפות נוספת, אבל מאז שבקבוצות שמו יותר דגש על ההגנה אנחנו מתקשות. שאננות גם לא עוזרת וראינו את זה אתמול.

בנפיקה לא מדהימים, הם לא נמנים עם קבוצות העליתא של המפעל, אבל כך גם לא אנחנו. מצפה לנו קרב אמיתי בעוד שבוע נגדם. בסתיו היה לנו מומנטום וכושר טובים, כרגע אנחנו לא בשיא. כמו שכבר ציינתי יש אווירה של "יהיה בסדר". זה לא ישתנה כל עוד נשחק באירופה. אני מקווה שגם פ.ס.וו ימשיכו במפעל שלהם כי ככה אותו הדבר גם עלול לקרות להם. ברור לי ששחקני אייאקס רוצים דאבל מקומי, אבל בתוך מבחינה מנטלית רואים בבירור שהם מגיעים יותר מרוכזים באירופה מאשר במשחקים מול הקטנות בהולנד. כמו תמיד, נגד הקטנות אתה לוקח אליפות...אגב, יש מספר שחקנים שעלולים להעדר מול פיינורד אם יקבלו עוד צהוב. מרטינז ייעדר מול קמבור, אבל חראפנברח, אלברז ואנתוני ייעדרו אם יספגו בקמבור צהוב.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

למי שאולי עוד לא יודע, הפרקליטות רוצה להעמיד לדין את קווינסי פרומס בשביל ניסיון לרצח על אחיין שלו. שלשום דווח שהמשטרה תפסה את השחקן מודה בעבירה המיוחסת בטלפון. מתברר שכבר עקבו אחרי פרומס בהאזנות סתר. לא פורסם בנתיים למה, אבל כרגע נראה שמצבו לא טוב. כעיקרון אני מעריך שההגנה תגיד שדקירה ברגל איננה נחשבת לניסיון לרצח, אבל לך תדעו איזו ראיות עוד יש.

בסופו של דבר סיפור עצוב.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  14. alexshw Member

משהו לא תקין בקופסא שלו.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

15. ארז כהן Piet van Reenen

אני חושב שעדיף שאייאקס תודח מול בנפיקה.
    אני רואה את באיירן, פסז, ליברפול, ריאל.
    איזה עוצמות כח מהירות, טכניקה יש לקבוצות האלה.
    אייאקס היא פשוט כלום ושום דבר לעומתם.
    בלינד מול אמבפה פחחחח
    אם במקרה אייאקס תעבור תתכוננו למפלה היסטורית ברבע הגמר שתיזכר לדיראון עולם