הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. Ajax Amsterdam Member

תמיד כיף לי לראות את פ.ס.וו וזהבי נכשלים (לא חושב שיש מישהו שמתעב אותי יותר ממנו בפורום). יש לנו בעיות משל עצמנו אבל אני חושב שטן האח והשחקנים מספיק מקצוענים להביא דאבל (גם רק אליפות זה בסדר).

בוס איבד הרבה מהמניות שלו ואני חושב שאייאקס מודל 22/23 היא אחרת ממה שהייתה ב-16/17 ובוס פשוט גרוע מידי לשאיפות שלנו

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שמח שהם עפו גם בגלל יום ראשון. חשוב לי הנקודות של הולנד ואין לי שום בעיה לקוות עכשיו שדווקא פיינורד תנצח בצ'כיה, אבל אני מקווה שהיום קיבלו באיינדהובן את המכה הראשונה. אנחנו צריכים לתת להם בעוד כמה ימים את השנייה...

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את המשחק, אבל אמרתי כבר נגד בנפיקה שאייאקס סובלת מזה שהליגה למעשה חלשה מדי בשבילה. שחקני אייאקס יכולים ברב הזמן לטייל בימי א' וזו גם בעיה בשביל פ.ס.וו.

מה שכן ואתה יכול להגיד לי אם באולפן בהולנד צודקים, שמידט קיבל עכשיו על הראש. המאמן היה צריך להכניס חלוץ מהיר והוא לא עשה את זה. הם הראו את האיטיות של זהבי...

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

גם מזל צריך. בעוד פ.ס.וו קיבלה את לסטר ויכלה להמשיך מול רומא, בצד השני פיינורד מקבלת את סלביה פראג ומארסיי.

אבל מתנות צריך לקחת והמקקים לקחו את זה. חצי גמר אירופאי, בכל זאת. יפה.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה תגיד על פיינורד :rolleyes:
    מנצחת 3-1 בחוץ את סלביה פראג, אבל רמה לא ראיתי. עכשיו הם יקבלו את מארסיי. מעריך שזה סוף הדרך.

6. alexshw Member

פיינורד במפעל הזה מהמוקדמות. בעיקרון זה לא מפתיע לראות קבוצה הולנדית בחצי גמר של המפעל השלישי בחשיבותו.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך אלכס. העניין הוא כן שפיינורד נהנית מההגרלה. לפחות עד עכשיו. לדעתי רומא הקבוצה המועמדת לקחת את הגביע (הרבה בגלל מוריניו), לסטר תהיה בגמר הפייבוריטית אם תעיף את האיטלקים. מארסיי יותר טובים מפיינורד.

בוא נסכם כך, אם פ.ס.וו היו מקבלים את סלביה היא היתה עכשיו בחצי הגמר...פיינורד לא היתה מוציאה נקודה באנגליה. לפחות זו דעתי.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אאמן חוזרת לאירדיבסי אחרי עונת אחת בלבד בליגה השנייה. יפה להם, במיוחד שהמשיכו עם המאמן למרות הירידת ליגה.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/22
    Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדבר היפה אצל אממן הוא שהמאמן דיק לוקין נשאר בימים טובים, אבל גם בשעות הרבה פחות נחמדות. הם פתחו את העונה לא בצורה טובה, אבל במקום אולי לזרוק את המאמן האיש נשאר במקומו. במשך חודשים וולנדהם בראשות וים יונק נראה כעולה הבטוחה לליגה הבכירה, אבל הם לגמרי התמוטטו בשבועות האחרונים. אממן בשקט יחסי עברו אותם וחזרו הערב לארהדיביסי.

10. Ajax Amsterdam Member

החברים שלי מאזור וולנדם והם ממש רוצים שהם יעלו. ווירמן גם נחשב שם גאווה מקומית

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם יחזרו לליגה הבכירה דרך המקום השני. פ.צ איינדהובן, רודה ואקסלסיור עדיין יכולים למנוע את זה, אבל הפער לדעתי טיפה גדול מדי. יש להם את החלוץ הכי טוב בליגה (רוברט מיורן) שאיכשהו תמיד מבקיע שער ברגע חשוב.

אהה, ה"אחים" וויירמן :D
    ג'ואי משחק כמובן בפ.ס.וו, אבל יש כמובן גם את חלוץ גבה הקומה, האנק. הוא משחק באוטרכט. הצמד שהם לא משפחה היה מאד מפורסם כששיחקו ביחד בהיירנביין. הדבר המצחיק הוא שלדעתי עיירת הדייגים וולנדהם הוא לדעתי בעיקר בסיס אהדה של אייאקס.

אגב דרור, שאל את החברים שלך על הדיעות השליליות שיש על וולנדהם. על צריכת הסמים או על העניין שיש שם הרבה נישואים בתוך המשפחה. הדבר האחרון עניין מאד לא פשוט בגלל העובדה שבזמנו גרו שם רק 7 משפחות. לא מן הנמנע שאתה בטעות מקים משפחה עם בן אדם שיש לך איתו קשר ד.נ.א רחוק. הדבר הזה עושה למקום שם מאד רע. יש כמה שמות משפחה מאד נפוצות כמו וויירמן (Veerman), טול (Tol), סמית (Smit), סחילדר (Schilder), וקייזר (Keizer).

מבחינתי וולנדהם גם מקום מפורסם בגלל מוסיקה (יצאו משם המון מוזיקאיים שהשפיעו משמעותית על הפופ ההולנדי) וכמובן דגים. ביקרתי שם כמה פעמים, מקום נחמד, אבל אתה חש מהר מאד שמדובר במקום די סגור מבחינה חברתית. העיירה גם מאד מפורסמת בגלל אסון נוראי שקרה בפאב מקומי בערב סילבסטר. בגלל שריפה קטלנית נהרגו שם מספר מקומיים צעירים לא קטן כולל הרבה פצועים קשה. זה פצע פתוח בשביל העיירה למרות שזה קרה כבר לפני עשרים שנה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/22
  12. Ajax Amsterdam Member

החברים של מעיירה בשם Oosthuizen. גם השם משפחה שלהם לא מאלו שציינת אלא ten Wolde . פורמרנד גם אחלה מקום :)

13. DRORIKO Member

איזה מיושן האצטדיון של אינדהובן

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה ה"דה קויפ" ידידי. הגמר נערך באיצטדיון של פיינורד :rolleyes:

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

החלטתי להתרחק בכוונה מהטלוויזיה, כנראה ידעתי גם למה. לא רציתי להתעצבן מול הטלוויזיה. כשראיתי בהפסקה את ההכשלה הברורה של וויירמן על טאדיץ' כבר הבנתי מה השעה. בחצי השני הלכתי לטייל (מזג אוויר מאד נעים פה), אבל הייתי ללא הפסקה במתח. הבנתי שפסלו שני שערים שלנו ואחד של זהבי בגלל נבדל. בכל מקרה את הקללות המסורתיות לכיוון טן האח כבר לא עושים לי הרבה.

הפסדנו וזה כואב ומתסכל. מה שנותר עכשיו זה לא להסתכל בערוצי הספורט פה או באתרים הישראליים....אני מאד מקווה ששחקני אייאקס יכולים לגמור את העונה עם אליפות. זה הכל מה שאני מבקש.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.