הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. DRORIKO Member

עזוב את זה, הם נותנים להם פסל של איצטרובל? מה נסגר איתם?

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@DRORIKO
    אחד הפרסים הכי מצחיקים שיש. לא סתם הוא נקרא גם פה איצטרובל :p

3. Andrei Kanchelskis Member

נדירות הקבוצות באירופה שהצליחו לזכות בשלושה דאבלים רצופים(לדעתי רק באיירן הצליחה ואני לא סגור על זה)וכנראה שגם על אייאקס נגזר להיות חלק מהסטטיסטיקה, לא נורא זה רק גביע והאליפות קודמת לכל!
    לשחקני אייאקס אסור להיכנס לדיכאון מן ההפסד הזה והם צריכים להתעשת מהר לקראת ארבעת המחזורים האחרונים של הליגה בהם יצטרכו לתת את כל כולם כדי לזכות באליפות ה-36, זה תלוי רק בהם והם חייבים להגיע אל היעד.

אגב מגיעות ברכות לערן זהבי על כך שהוא הישראלי הראשון בתולדות הליגה ההולנדית שזוכה בתואר, אם יש נחמה פצפונת בתום הגמר היום אז זה זה.

Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  4. DRORIKO Member

אאמ אאמ

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Andrei Kanchelskis
    מאד אוהב את התגובה שלך. בסך הכל הפסדנו גמר מול יריבה מרה שלנו. עוד זכור לי הפסד מביך באותו מעמד לזוולה (5-1...).

הקבוצה צריכה עכשיו להתאושש. אני מקווה שהם יצליחו להתעשת כי באמת אין סיבה לאבד את האליפות. הבעיה היא כן שיש לנו מאמן וכמה שחקני הרכב שכבר אורזים מזוודות. אני מרגיש שאייאקס נשברה מבחינה מנטלית. אני באמת מקווה שאני טועה, אבל היינו צריכים היום לנצל את האכזבה ואת העייפות אצל פ.ס.וו (משחק ביום חמישי, הדחה מאירופה).

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/22
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קשה להגיב. פשוט אכזבה עמוקה. זה מצחיק להגיד אבל מדברים על כישרונות שילכו מאייאקס כמו טימבר או גראנברח או אנתוני ב60-80 מיליון. אם אנתוני 60 מיליון אז גאקפו שווה 250 מיליון. שחקן מטורף פשוט, הכי טוב בהולנד ואני טוען את זה כבר הרבה זמן.

בסוף זה מומנטום. מאזרוואי כבר קבר אותם עם ה0-2 על סף ההפסקה במהלך שאף אחד לא חשב שיש איתו בעיה. פתאום הואר קולט מילימטרים אופסייד ופ.ס.וו מקבלים מומנטום ומצליחים להפוך. ה5-7 דקות האלה מסוף המחצית עם השער שנפסל ןהמהפך המהיר שלהם זה כל הסיפור. חלק מהחיים.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Ajacied ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  7. Andrei Kanchelskis Member

ב-2011 היה את ההפסד הצורב בגמר הגביע לטוונטה ושבוע אחריו הניצחון המכריע עליהם המשחק על האליפות וגם אז היו כמה שחקנים שעוד בטרם המשחק היה ברור שיעזבו. דווקא בגלל עזיבתו הצפויה צריך טאן האח לשאוף לסיים את הקדנציה הראשונה שלו באייאקס(יש לי הרגשה שהוא יחזור בעתיד)על הצד הטוב ביותר שנקרא כמובן אליפות, ובכלל הוא צריך להוכיח למנצ'סטר יונייטד שהוא ווינר בנשמה שלא מאבד שליטה ברגע האמת.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@הרצליה עד המוות
    גקפו שחקן עם פוטנציאל, כך גם מאדואקה, אבל הצמד לא יציב וגם סובלים הרבה מפציעות. לא חושב שיש טעם להשוות בין גקפו לאנתוני. הראשון עדיין לא הראה מספיק מחוץ לגבולות הולנד, השני היה אחד הטובים בסתיו כשעשינו שש מתוך שש בשלב הבתים בליגת האלופות.

משהו אחר ארז. אם אייאקס גם תאבד את האליפות אתה חושב שטן האח עוד יישאר אצלנו? כעיקרון עדיין דיל בין הצדדים. הפסד אחד בגמר הגביע מול היריבה העיקרית שלך בהולנד לא אמור לשנות הרבה, מה יקרה אם נאבד את האליפות? בכלל, אני מניח שראית את כל המשחק, זה לא שהם השפילו אותנו היום. עד כמה אתה מאמין יכול ההפסד הזה להשפיע בשבועות הבאים?

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Andrei Kanchelskis
    אני חייב לצחוק כי אתה יודע בצורה נהדרת להמתיק במידה את ההפסד :p
    בכל מקרה אותי כרגע מעניין אם ראשי היונייטד עוד טיפה מפקפקים ביכולת המאמן? עולם הכדורגל חי כמובן על רגש והוא יכול להשתנות בן רגע. מה יקרה אם פ.ס.וו יזכו בדאבל?

10. Andrei Kanchelskis Member

שאלה מעניינת שעד שלא תסתיים העונה לא נדע את תשובתה. אני ושאר אוהדי יונייטד כאן בפורום אכלנו כל כך הרבה חרא מהנהלת יונייטד בתשע שנים האחרונות(מאז לכתו של פרגי)ואותי לפחות שום דבר כבר לא יפתיע. יש סיכוי לא רע שההנהלה ההזויה הזו תכפה על טאן האח להשאיר את כריסטיאנו רונלדו שבו הוא לא מעוניין והדרך לפיצוץ תהיה קצרה...

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  11. Ajax Amsterdam Member

איך אני אוהב אותך אתה יודע לראות את האופטימי יותר מאיתנו. את ניימיכן וזוולה אנחנו חייבים לנצח ואז נהיה יותר חכמים

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יקח אולי כמה ימים עד שאני אראה את התקציר, אבל קראתי הרבה תגובות של כעס על מקלי והואר. ראיתי בהפסקה את ההכשלה על טאדיץ' שלדעתי חייבה פנדל והבנתי שלפחות בשער אחד שנפסל הנבדל היה מינימלי. אני מעריך שבגלל שלא ראיתי את המשחק שיותר קל לי עכשיו להיות יותר אובייקטיבי. אנחנו צריכים להיות כנים ולהודות שבאיינדהובן השיפוט הלך איתנו. בשער הניצחון של מאזראווי (הרגע עם הכדור שאולי עבר את הקו), השיפוט הלך איתנו. ניצלנו העונה גם לא פעם מכרטיס אדום בגלל ההתנהגות של אנתוני ומרטינז.

לא יודע, מצד אחד אין לי שום חשק לראות את התקציר כי ברור לי שאתעצבן, מצד שני אני מצליח כבר עכשיו להיות מציאותי. לא יודע, אולי אני מתבגר :p

13. DRORIKO Member

אין דבר כזה נבדל מינימלי, או שיש נבדל או שאין, היום כשיש טכנולוגיה של קוים כבר אי אפשר להתווכח על זה.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי שום בעיה עם ההחלטה אם אומרים שיש נבדל, אבל ידעת שבגלל מגבלות טכניות אי אפשר לקבוע במאת האחוזים אם אכן יש נבדל? עזוב את עניין רגע המסירה, יש תמיד אפשרות לטעות בטווח של 10 ס"מ.

לפני שנה ראו במשחק של אייאקס מול אוטרכט (נגמר בתיקו אחת) בבירור שקלאסן לא עמד בנבדל ואת זה ראו בבירור במצלמות הרגילות. המערכת לא זיהתה את הנגיעות של כפות הרגליים של שני שחקנים וקבעה משהו שגוי. השער שנכבש נפסל שלא בצדק והמשחק הסתיים בתיקו.

הנה הלינק לארוע. אתה רואה בפרוש שאין נבדל, אבל השער לא נחשב.

שוב, ללא ספק שאנחנו קיבלנו עכשיו אפשרות להפוך את המשחק ליותר צודק, אבל בטח מבחינת קביעת נבדל גם המערכת טועה...לכן אני אומר נבדל מינימלי.

נערך לאחרונה ב: ‏18/4/22
  15. AFCA Member

מאכזב מאוד כי דווקא יחסית לתקופה הרעה הזאת היינו בסדר גמור והתעלינו עליהם רוב המשחק. אבל אי אפשר להעלם לכל כך הרבה דקות מהמשחק ולצפות לא להיענש. בתחילת המחצית הראשונה יצאנו בזול, בשנייה לא.
    אין זמן לסיכומים כי נשאר עוד לשחק על כל הקופה ועם הכושר שלנו הכל אפשרי. מה שבטוח שגם עם אליפות הרבה אנשים במועדון (ובראשם הרבה שחקנים) יצטרכו לעשות חשבון נפש למה קרה בחודשיים האחרונים.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.