הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כן עשו את שלהן. עכשיו מתחיל הקרב האמיתי.
    העניין באמת בקרב הגדול פורטוגל נגד הולנד ונחזיק אצבעות לאלקמאר.

יומרני לחשוב שיהיה לנו 2 נציגות בבתים...טוונטה תפגוש את פיורנטינה החזקה.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קיק פריי תפס כדור בשתי ידיים ברחבה. רודה קיבלה פנדל ויונג אייאקס הפסידו 0-1.

הוא חשב שהייתה שריקה... איזה הזייה.

3. alexshw Member

תשמחו לקבל את טן האח חזרה עכשיו?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי יחזור ביחד עם מרטינז :D
    שמע, אמרתי כבר לפני כמה חודשים שלקח לטן כמעט שנה באמת להתאקלם באייאקס. הוא הגיע בינואר כשהקבוצה היתה שבורה מנטלית בגלל הדרמה עם עבדלחק נורי. עד סוף אותה עונה אייאקס לא הרשימה. טן האח קיבל גיבוי ורק באוקטובר דברים התחילו להשתנות.

היונייטד כבר שנים במשבר ולא היה שום תסריט שטן האח עם הסגל הזה פתאום יעשה נסים. זה לא הדיון פה, אבל אין לי מושג איך הקבוצה שנחשבת לעשירה בעולם צריכה לחזר בכל הקיץ אחרי שחקנים של אייאקס או פיינורד. עם כל הכבוד לטן האח את זה אני לחלוטין לא מבין.

בקיצור, רק סבלנות יעזור לכם, אבל ברור לי שאין את זה באולד טראפורד. לא כשהסיטי מצליחה...בכל מקרה לא אהיה מופתע אם בקרוב טן האח אולי יפוטר. לחזור לאייאקס? אם שרודר יתחיל להפסיד אז לך תדע....(בטח אם פ.ס.וו ממשיכה לנצח כמו היום בדייבנטר. 5-2 מול האיגלס שנשארה שעה בעשרה שחקנים).

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/22
  5. alexshw Member

קונטקסט ועולם אחר לגמרי בהכל.

לאיאקס יתרון כלכלי ואיכותי ענק על מינימום 15 קבוצות בליגה. לא כל כך משנה מי המאמן. זו אקסיומה. זה מועדון שפחות או יותר דוגל בסגנון זהה עשרות שנים. בבסיסו לפחות.
    הכי חשוב המעטפת מקצועית רצינית.
    אצלכם הוא רק אימן וזהו.

אין כימיה איתו באופן מאוד ברור מדי כדי שתהיה התכנות להצלחה. לא מאשים אותו. הבעיה במועדון.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

למה, כי הוא הפסיד? איזה מועדון רקוב אתם. האיש קיבל 6 מפיינורד, 4 מהירנביין ובמחזור הפתיחה אגב בעונת האלופת ההיא דה ליכט חילץ תיקו מהארקלס במחזור ראשון. במחזור 5 קיבלנו מפ.ס.וו 0-3 תוך חצי שעה כשפרנקי דה יונג מתפקד כבלם. וכל זה בעונה שבסוף הגענו לחצי גמר אלופות שנייה מהגמר.

יש לי ביקורת עליו אבל במחזור 2 לשלוח אותו הבייתה...נו באמת.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

אז מתישהו בהמשך העונה. רשמתי בנושא של הליגה האנגלית, יונייטד חירבנו את המינוי שלו עוד טרם המינוי עצמו.

אם לא רואים התכנות להצלחה, בגלל המועדון, לא בגללו, אין טעם למרוח את זה.
    אני לא רואה התכנות להצלחה.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי היונייטד הקבוצה הכי עשירה בעולם, לא? מה שאתה אומר עלינו הוא בעצם המצב גם עם היונייטד. טן האח מאמן מצוין והוא הוכיח את זה בין היתר באירופה. להגיע לחצי הגמר בליגת האלופות זה הרבה בגללו. לא צודק למזער ככה את הישגיו.

לדעתי יש בינינו הסכמה שהסגל פשוט מאד בינוני ולי באמת אין מושג למה היונייטד לא רכשה שחקנים יותר רציניים. כרגע נראה שמצבו של טן האח לא טוב, אבל נראה מה יהיה. לדעתי הפתרון לא לשים ארבעים מיליון אירו על השולחן בשביל גקפו...

9. alexshw Member

הכוונה ליתרון יחסי על היריבות. היריבות בפרמייר ליג משתכללות וחלקן עשירות מספיק בעצמם.
    היום ברנטפורד וברייטון בונים לך קבוצות מעניינות שעובדה יכולות לתת בראש. ברייטון נתנה 4 ליונייטד בעונה שעברה כבר.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיינורד נפרדת בבית מהיירנביין בתיקו אפס. הניצחון על ויטסה אולי כבר לא מרשימה כי הקבוצה מארנהם הפסידה גם לאקסלסיור 3-1.

ידיעה מכיוון אמסטרדם. סחורס עובר לטורינו בשביל 9 מיליון אירו עם אופציה של בונוס בסך 3 מיליון. אני מעריך שתוך כמה ימים נשמע על הצטרפות קפלן הטורקי. מחר משחק ביתי מול כרונינכן. בגלל גל חם יהיה בכל מקרה לא פשוט היות המשחק יתקיים בשעה 14:30

Ajax Amsterdam ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אי אפשר עם בלינד. פשוט אי אפשר.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

זה כבר הרכב הרבה יותר טוב. ברובי לא הבקיע אבל ראינו איזה הבדל משמעותי זה שמשחקים עם 9. אלברז כמובן צריך להיות בהרכב.

בלינד צריך להיות מוחלף בבאסי משחק הבא.
    חלק קדמי נהדר יש לנו.

de Middenweg ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אשמח לשמוע ממך למה אתה מתייאש מדיילי. אני מניח שכתבת את זה בשיוויון של נגונגו. אז הרשה לי להגיד שבהפסקה כבר הראו שויינדל היה זה שלא עשה את עבודתו כמו שצריך. המצלמה מרחוק הראתה נהדר איך המגן לא מגיב בזמן כשהוא יורד להגנה. שאננות מיותרת וברור לי ששרודר יגיד את זה למגן שבאמת צריך להבין שאייאקס משחקת גם הגנה.

אני חושב שדיילי בסוף יראה גם הרבה דקות ספסל, אבל היום הוא היה בסדר גמור. באסי יחזור עכשיו מהרחקה ואני בהחלט מקווה שיפתח מול ספרטה בחוץ. מה שכן, לא אהיה מופתע אם הוא דווקא יפתח על חשבון ויינדל. הניגרי גם שיחק הרבה זמן בסקוטלנד כמגן שמאלי.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הצטרפתי לשידור דקות לפני השער השני. התאכזבתי מהתוצאה אחרי שראיתי שכבשנו מהר, אבל כרונינגן כבר השוותה בדקה העשירית. בכל מקרה לא לקח הרבה זמן עד ששחקן בשם אנתוני התחיל לקרקס את הגנת האורחת. אני עוד אחזור לברזילאי, אבל עד החצי כבר סגרנו למעשה את הסיפור.

כשכבשנו את השלישי כבר פנטזתי על ראשות הטבלה, אבל את האמת, לא חשבתי שננצח היום 6-1. אהבתי את מה שראיתי וכבר הייתי מוכן לקבל את זה שפ.ס.וו תהיה ראשונה. אחרי ההפסקה נראה היה שהקבוצה כן רצתה להמשיך במשחק השותף והטוב למרות לחות נוראית. שרודר הכניס חבר'ה שרצו להוכיח את עצמם וכרונינגן כבר נכנעה ללחות המעיקה.

כל כך אהבתי את התוצאה הסופית בעיקר בגלל המסר שאנחנו שולחים לחברים שלנו מאיינדהובן. הם מפרקים קבוצה שמשחקת שעה עם עשרה שחקנים. אנחנו עושים את זה ללא מתנות של היריבה (לא ברור לי למה המגן של האיגלס היה צריך לעזור אתמול ככה לאורחת). בסופו של דבר אני מצפה לקרב קשה עם הנודניקים מהדרום, אבל אם נצליח לייצב את ההגנה אני משוכנע ביכולתנו לקחת את האליפות. עם אנתוני וברחוויין יש לנו את שני השחקנים הטובים בליגה. הצמד הזה פשוט יכול לפרק כל קבוצה, כולל פ.ס.וו. באמת יש לי הערכה ליכולת המקצועית של גאקפו, דה יונג ומאדואקה אם הוא ישאר בריא, אבל השלישייה שלנו עם ברחוויין, ברובי ואנתוני פשוט רמה בפני עצמה. אני יודע שאנחנו רק במחזור השני, אבל גם אחרי ההפסד במגן הצדקה אמרתי שיש כוס מלא. אז היום כרונינגן ראו את החלק הזה על בשרם. זה רק משחק אחד, נותרו עוד 32, אבל לפחות אחרי ההפסד המיותר לפני שבועיים אנחנו מראים שגם לנו יש מה להציע. ואנחנו לא צריכים שום כרטיס אדום ליריבה כדי להשפיל קבוצות....

@k_700
    את הדברים הבאים אני כותב במיוחד בשבילך. לפני כמה שבועות היית מאד בטוח שאייאקס צריכה לתת לאנתוני ללכת לקבוצה שלך כי הוא ככל הנראה לא ירצה לשחק יותר אצלנו. אז עכשיו אחרי משחק הסמבה שלו מול כרונינגן אני כרגע, ומדגיש כרגע, פשוט צודק. הברזילאי לא נראה כאילו הוא בכח רוצה לעזוב. הוא נהנה לשחק באייאקס ונהנה לחיות בהולנד/אמסטרדם. ברור לי שהוא לא יסרב ליונייטד אם אתם מוכנים לבוא לבירת הולנד עם צ'ק של שמונים מיליון אירו, אבל אחרי סוף השבוע אולי אנתוני בעצמו כבר רואה את הבלאגן שיש באולד טראפורד. אני יודע ששום דבר בטוח עד שחלון ההעברות ייסגר סופית, אבל היות שאנחנו כבר באמצע אוגוסט אז יש אפילו סיכוי שאייאקס עוד תסרב להצעה של שמונים מיליון אירו...מבחינתי 99 אחוז שאנתוני ישאר באייאקס, ימשיך לשחק כמו שהוא יודע, ואז בנובמבר יצטרף לנבחרת בברזיל. אני מאד מקווה שבסתיו אייאקס תצליח גם להעפיל לשלב הנוקאאוט בליגת האלופות כדי שבחצי השני של העונה אנתוני עוד יככב איתנו באירופה. בקיץ הבא הוא כבר יכול להצטרף ליונייטד כשלך תדע הקבוצה שלך תצטרך לשלם מעל למאה מיליון אירו...

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  15. Ajax Amsterdam Member

נהנתי מאוד מאייאקס אתמול . ההתקפה שלנו כל כך מגוונת ויהיה קשה להתגונן מולנו, לשרודר נשאר רק למצוא את הנוסחה בהגנה ואז נהיה פייבוריטים ברורים לפי דעתי.
    נקווה שריינג׳רס יתנו להם מכה על האף

AFCA אוהב/ת את זה.