הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לשמחתי יוריאן חתם על חוזה משופר עד לקיץ של 2025 כך שאם ירצה לעזוב היונייטד יצטרכו לשלם עוד כמה עשרות מיליון אירו...בינינו, לא הייתי מאמין יותר מדי מה ששחקנים אומרים בראיונות, אבל נראה לי שטימבר פשוט נשאר.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי דיווח אחרון של ה"טלחרף" אייאקס תפנה לצ'לסי בשביל להשאיל את זייך עם אופציה לקנות את השחקן. חאקים בעצמו כנראה הביע רצון לחזור לאמסטרדם, אבל שום דבר עדיין לא סגור.

עריכה:
    והנה עוד שמועה של העיתון הנפוץ בהולנד. "אדסון אלברז מועמד לעבור לקבוצה אנגלית מאד גדולה". מה קרה, טן האח שוב התקשר?

3. Bruno Fernandes Member

אתה לא אוהב התבטאוית גסות ,יש כאן דיון הרמוני ומכבד .
    אבל אדוני אי אפשר שלא לתאר את טן האח כסמרטוט רצפה.
    ההתנהלות שלו היא ביזיון שלא יתואר ,אין סיכוי שהוא מסיים את העונה.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Bruno Fernandes
    על מה אתה מדבר? כיניתי את טן האח סמרטוט רצפה? ברצינות, אני איבדתי אותך לגמרי.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי קראתי הערב ידיעה שאני לא אוהב. קודוס מועמד לעבוד בהשאלה לאברטון. הקשר הגנאי שהיה מצוין בקדם העונה כנראה לא אמור לקבל יותר מדי דקות. באתרי האוהדים השונים רואים כמו תמיד שתי מחנות. האחת בעד השחקן השני שהוא כן יותר קטן מבקר את השחקן.

דעתי האישית היא שקודוס צריך להשאר אצלנו כי תמיד יש פציעות או שחקנים שלא נמצאים בכושר. התחרות מאד רצינית בקישור, אבל אם קודוס חושב שכדאי לו לעבור בהשאלה לאברטון אז אני מאחל לו הצלחה. אי אפשר לדעת מה היה קורה אם לא היה נפצע בזמנו מול ליברפול, פציעה קשה שממנה הוא לדעתי רק עכשיו התחיל להתאושש.

הרצליה עד המוות ו-Ajacied אוהבים את זה.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנתוני נתן ראיון ל"טלחראף". אני אתרגם לכם את הדברים הבאים:

Verweij vroeg Antony of hij de supporters van Ajax gerust wilde stellen door te zeggen dat hij in Amsterdam blijft, maar daar ging de Braziliaan niet in mee. "Nee, om heel eerlijk te zijn kan ik dat niet. Wat ik wel kan zeggen, is dat ik met mijn familie, zaakwaarnemers en Ajax tot de juiste beslissing wil komen, die goed is voor iedereen. Uiteindelijk bepaalt God mijn toekomst."

Ik ben heel gelukkig bij Ajax, heb een contract tot de zomer van 2025 en zal elke seconde alles geven voor deze prachtige club. Het shirt draag ik met trots en vanaf dag één voel ik me thuis. Als we met zijn allen beslissen dat ik hier blijf, dan weet ik dat dit het beste voor mij en de club is. Het is niet zo dat ik weg moét."

וורוויי שאל אם אנתוני יכול לתת לאוהדים תשובה ברורה אם הוא נשאר באמסטרדם, אבל הברזילאי לא נתן תשובה ברורה. "אם להיות כנה אני לא יכול לתת להם תשובה. אני כן יכול להגיד שאני ביחד עם המשפחה, הסוכנים ואייאקס רוצה להגיע לפתרון הכי טוב. בסופו של דבר אלוהים מחליט על עתידי...

הוא ממשיך: "אני מאד מאושר באייאקס, יש לי חוזה עד 2025 ואני אמשיך לתת כל שנייה מעצמי למועדון הנפלא הזה. את החולצה אני לובש בגאווה ומהיום הראשון פה אני מרגיש פה בבית. אם כולנו מחליטים שנשאר פה אני יודע שזה הדבר הטוב ביותר בשבילי ובשביל המועדון. זה לא שאני חייב לעזוב. "

וזה בדיוק מה שציפיתי לשמוע ממנו. ברור לי שלעבור ליונייטד זה מבחינת הרבה סיבות שינוי לטובה, אבל מפה ועד לעשות מרד הדרך מאד ארוכה. בהחלט יכול להיות שהוא לא התאמן אתמול בגלל מה שקרה ביום חמישי, אבל שוב אציין שה"טלחרף" כבר שנים מנסה לגרום לבלאגן בתוך אייאקס. לדעתי הסיבות לכך גם ידועות והסברתי לא פעם מה הן.

נראה מה יהיה בימים הקרובים. אני מאד מקווה שאנתוני נשאר. הוא חשוב לנו. אם יעזוב נקבל סכום רציני של כסף שאיתו אולי נצליח להשאיל את זייך (אגב במקרה של מכירה אייאקס תצטרך גם עוד לשלם כסף לסאו פאולו). כרגע פחות משמח אותי החדשות על קודוס ואלברז.

הרצליה עד המוות ו-Ajacied אוהבים את זה.
  7. סמואל אטו Member

אם יונייטד תמשיך לרדוף, אין מצב שאייאקס יכולה להגיד לא. זה יהיה הזוי.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הידיעות מכיוון דרום מדברות על זה שפ.ס.וו תרצה 50 מיליון פלוס בונוסים על גאקפו אחרת אין על מה לדבר ובכל מקרה לא לפני הגומלין מול ריינג'רס.

הסיפור הזה של גאקפו/אנתוני זה לא מי יונייטד תיקח זה פשוט החלטה על הזוכה באליפות הולנד ל22/23.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

גאקפו עוזב ליונייטד ---> פ.ס.וו תנסה במהלך בזק להשאיל את מאלן מדורטמונד.
    אנתוני עוזב ליונייטד ----> אייאקס תנסה להשאיל את זייך מצ'לסי.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא שלא ראינו את זה בא אחרי קיץ קשוח, אבל ויטסה פשוט מתפרקת לגזרים. 12 שערי חובה ב-3 משחקי ליגה ו-0, עגול בנקודות.

סחרפן מסכן. הולך להוציא 100 כדורים מהרשת העונה.

מועמדת לירידה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  11. k_700 Member

ובינתיים במקום כלשהוא יש שחקן כלשהוא שלא מורד בשום פנים ואופן.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ויטסה בבעיה. הבעלים הרוסים עזבו ולפי מה שהבנתי יש עכשיו התעניינות מצד אחד עסקים אמריקאי לקנות את הקבוצה. בכל מקרה האוהדים בארנהם צריכים עכשיו לקוות למשהו חיובי. ראיתי רק את המחצית הראשונה וסחרפן פשוט נראה חלש וחלוד. אני אציין שבצד השני גם עמד שוער בגובה של שני מטרים והוא שמר כבר משחק שלישי ברציפות על רשת נקייה.

להיירנביין יש מאמן חדש בשם קייס ואן וונדרן. הוא אימן לפני שנה את גו אהד איגלס וגם שם ההגנה נראתה ברב העונה בסדר גמור. לא צריך להגזים עכשיו עם הציפיות, אבל כרטיס אירופאי הוא דבר שמאד ירצו לראות בצפון הולנד.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס הכחישה בנתיים שקודוס עומד לעזוב. הקבוצה אמרה שאפילו אין הצעות על השולחן. הייתי פשוט מחכה בסבלנות להתפתחויות. גם בגזרת גאקפו ופ.ס.וו, אני גם ככה מצפה שרק אחרי המשחק מול הריינג'רס משהו יקרה.

אנתוני לא התאמן גם היום ולך תדע מה קורה מאחורי הקלעים. את האמת שאני כבר מצפה להודעה רשמית שבה יודיעו שהוא יעזוב לבלאגן של היונייטד בשביל סכום של מינימום שמונים מיליון אירו. גם ללא הברזילאי אנחנו אמורים לנצח בחוץ את ספרטה...

עדכון:
    אנתוני לא ישחק מול ספרטה. היונייטד החליטו להעלות את ההצעה האחרונה. לך תדעו אולי נקבל מאה מיליון בשביל הקיצוני. אין מה לעשות, הרבה יותר מפריע לי שבשנים האחרונות שחקני בית עזבו בחינם בגלל שסוכן שכבר לא בחיים עשה הכל בשביל למנוע מאייאקס להרוויח כסף על שחקני בית שהיא בעצמה טיפחה במשך שנים. זרים באים והולכים, ואני מבין את אנתוני שהוא רוצה לעזוב. אחרי פרשת אוננה אין טעם לכעוס על הברזילאי. אם יחזור אי פעם לאמסטרדם אני אמחא לו כפיים, אם אוננה יחזור אני אשרוק לו בוז.

מחר ספרטה, בוא נראה אם ברחהאוס יכול לחזור לכושר. אחרי שאנתוני יימכר בסכום היסטורי אני מקווה ששוב נראה את הקוסם המרוקאי שלנו חוזר לקדנציה שנייה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/8/22
  14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ברחאוס כאמור במקום אנתוני אבל מה שמפתיע זה בלינד במקום ווינדאל.

באסי וטימבר לראשונה ביחד במרכז ההגנה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  15. Ajacied Member

אותי זה דווקא לא מפתיע שבלינד בהרכב.
    גם עם רגל אחת עדיין ימצאו לו מקום בהרכב הפותח [emoji2357]

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 3, אורחים: 12)

1. עומר1
  2. de Middenweg
  3. הרצליה עד המוות