הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיורנטינה עלו לשלב הבתים של הקונפדרציות. במשחק טוב מלא מתח ודרמה לא הצליחה טוונטה לכבוש. לאחר הפסד 2-1 בפירנצה המשחק נגמר היום בתיקו אפס. לשתי הקבוצות היו הזדמנויות נהדרות, אבל השוערים מנעו כל כיבוש.

דבר מצער, בשתי תקריות זרקו חוליגנים מצד האיטלקים חזיזים לתוך היציעים של המארחת. מקווה שאופ"א תתן עונש לפיורנטינה. בלתי נסבל התנהגות כזאת. כבר לפני המשחק נעצרו 32 איטלקים ברחובות אנסחדה. לצערי גם באיטליה היו מהומות בין שתי המחנות.

גם AZ ממשיכים הלאה. הפעם 2-1 בפורטוגל שלא רק מפסידה הערב אלא היא נותרת רק עם 4 קבוצות בסתיו (אנחנו עם 5).

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/22
  2. Ajacied Member

גם הולנד נשארה עם 4 נציגות: אייאקס, פסוו, פיינורד וא.ז.
    בניגוד לעונה שעברה אז היה להולנד 5 נציגות (בנוסף גם את ויטסה).
    פורטוגל התחילה את העונה עם 6 נציגות, הולנד עם 5. לפורטוגל עפו עד כה 2 נציגות, להולנד אחת. לפורטוגל 3 נציגות בליגת האלופות (כנראה מביא ניקוד יותר גבוה).

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

הרצליה עד המוות ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוק דה יונג ייעדר מספר שבועות...פציעות יכולות לקרות, אבל באיינדהובן קורה משהו מוזר. אנחנו בסוף אוגוסט וחוץ מדה יונג, גם מאדואקה, וורטסן, בוסקאגלי, ומאורו ג'וניור לא כשירים (ריצ'רד לדזמה גם לא כשיר, אבל זה קרה אחרי תיקול מכוער של שחקן גו אהד שבצדק קיבל אדום).

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בתים לא קלים להולנדיות:
    פ.ס.וו עם ארסנל, בודו גלימט ופ.צ ציריך.
    פיינורד עם לאציו, מיטיולן ושטרום גראץ.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

על הנייר הגרלה עם מוקשים בשביל שתי הקבוצות. השאלה היא כן עד כמה ארסנל תקח את זה ברצינות, האם הם ישלחו למשחקים את ההרכב הראשון או השני שלהם? טוטנהאם עפו נגד ויטסה בגלל שהתרנגולים לא לקחו את הבית ברצינות. בכל מקרה אני מקווה ששתי ההולנדיות ימשיכו. הדרוג כרגע חשוב ביותר.

AZ צריכה להמשיך הלאה. אפולון לימסול, ואדוז ודנייפרו. אולי אפילו ללא איבוד נקודות? אוקיי, בוא לא נהיה חזירים. אני כן מצפה לראות אותם מסיימים במקום הראשון.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/22
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אלקמאר עם הגרלה מאוד נוחה. לימסול (האלה שקיבלו ראש בסמי עופר..) , ודוז ודנפיירו.

האוקריאנים מהדרג האחרון מוקש יחסית ועדיין - אלקמאר צריכה לסיים ראשונה.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אייאקס דוחה הצעה של 90 מיליון אירו על אנתוני.

כל הכבוד. גאה במועדון שלנו.

Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצפה לנו עד סגירת החלון עוד דרמה לא קטנה. מבחינתי המחיר יעלה עכשיו בכל יום עוד 10 מיליון אירו, סתם ככה. בשביל לעצבן את אנתוני, היונייטד וגם טן האח. למה הטון הזה? פשוט מאד:
    1) לפי כל הדיווחים היונייטד באים עכשיו, 5 ימים לפני סגירת חלון ההעברות, עם הצעה של תשעים מיליון אירו. אייאקס כבר הודיעה שזה מעט מדי. מבחינתי זה מינימום 95 מיליון ללא כל מיני בונוסים. מספיק, האנגלים נחשבים לדעתי ביחד עם ריאל לקבוצה העשירה בעולם. אם שילמו קרוב לתשעים מיליון אירו בשביל חוטב עצים כמו מגווייר אז מאה מיליון אירו בשביל ברזילאי בינלאומי זה בשפה שלהם peanuts.
    2) לא יודע אם זה אנתוני או הסוכנים שלו שמכניסים לראש של השחקן שטויות, אבל השחקן אמר שהוא הגיע לאייאקס על תקן של "פרוייקט לשנתיים". בראיון לפבריציו רומנו הוא אמר שהוא כבר בפברואר הודיע לאייאקס שהוא בקיץ רוצה לעזוב...
    3) טן האח פשוט מאכזב אותי. לא ציפיתי שבמשך שבועות הוא מנסה להביא לקבוצה החדשה שלו כל מיני שחקנים שלנו. אז בסדר, מרטינז עזב בשביל סכום יפה, אבל ההתעקשות שלו על אנתוני מפריע לי. לשמחתי לטימבר כמו לברובי היה שכל. לאחרונה החלוץ אמר שמאמנו לשעבר היה בקשר איתו כשבראיין היה במו"מ עם אייאקס. זה בעיניי מלוכלך ודבר שלא יעשה. הגנתי על המאמן פה אינספור פעמים, אבל לא עוד.

אני כועס כשאני רואה שמועות שמדברות על מועמדות של שחקנים כמו אל גאזי, או ג'סטין קלייברט. הראשון ככל הנראה גם מבוקש בפ.ס.וו. ברצינות, לא צריך את הצמד הזה יותר אצלנו.

נאסי אונופאר בדרך לטרבסונספור. הטורקים ישאילו אותו. צעד חשוב בשביל הצעיר, נראה אם יצליח בטורקיה. באייאקס אין לו כרגע לצפות לדקות משחק.

Ajacied אוהב/ת את זה.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהה, עוד ידיעה נחמדה לפני שאני הולך לישון. ניוקאסל רוצה לשלם ארבעים מיליון אירו בשביל אדסון אלברז. לפי דיווחים הם הולכים להרים טלפון לאייאקס. דיעה שלי? פשוט לא לענות יותר לשיחות מאנגליה. לא ממנצ'סטר ולא מניוקאסל. העונה כבר התחילה...

עיצה קטנה לאופ"א. עד מתי נמשיך עם הקרקס הזה באוגוסט? יש קבוצות שצריכות לעבור מוקדמות. המון כסף כרוך בזה. לא מעניין את התחת שלי שקבוצות בסוף אוגוסט עוד רוצות שחקנים בשביל הספסל שלהן. מבחינתי בצורה הזאת אין ספורטיביות. Fair play my ass

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/22
  10. k_700 Member

40 מליון על אדסון אלבארז?

לקחת את הכסף ולרוץ.

אתם נראה לי לא מבינים את המשמעות של לא להעביר את אנתוני במצב הזה.
    הלוואי וזה יקרה כמובן, רק כי אין לי ספק שנקבל אותו ב50-60 בחלון הבא.
    הבן אדם עושה את כל הטריקים בספר כדי להשתין עליכם בפומבי.
    מה אתה חושב שאפשר פשוט להשתעשע בו, להחליט שאתה לא מוכר(אשכרה 90 מליון אירו) רק כי זה סוף חלון וכבר אמרו לו בינואר שלא מוכרים אותו אז כי זה היה לקראת סוף החלון?

נראה שהוא לא מפחד בכלל מלהשבית את עצמו ממכם, כנראה יש לו את המילה של טן האח שיחזרו אליו גם בינואר, גם אם לא ישחק ויתאמן בכלל.
    ״גאה במועדון שלנו״.
    התעייפתי עוד לפני שהתחלתי לקרוא.

זוכר את היהירות של איזה אוהד ליצן אחד של דורטמונד שאמר לי לפני שנתיים שאין מה לדאוג, מנצ׳סטר יונייטד יחזרו עוד שנה וישלמו בדיוק את ה120 שהיו מוכנים לשלם ב2020....
    וזה עוד עם סאנצ׳ו שמעולם לא הביע בפומבי ובצורה בוטה שהוא רוצה לעבור, מעולם לא החרים אימון או סירב לשחק, מעולם לא עלה אצל פאבריציו רומאנו בלייב ללכלך, מעולם לא הסתלבט על המועדון הנוכחי שלו דרך האינסטגרם של הסוכן שלו....וזה נסגר בכמעט 40 מליון אירו פחות.

הכסף הגדול בסוף מנצח, אתה יכול להיות חכם ולברוח איתו או לתת לזמן להוריד את הערך.
    הלוואי אגב שתדבקו בדרך הזאת, לצערי בסוף לפי ההגיון הפשוט כנראה יגיע לאיזה סכום שקרוב ל100 והוא יעבור.

11. Ajax Amsterdam Member

@k_700 מבחינתי שאנטוני יתייבש באייאקס 3 שנים עכשיו, יש לו חוזה עד 2025. היועצי תקשורת שלו עושים לו נזק. ראיון בטלחרף עם מייק פריי (או וריי?) שאומר לו שהוא רוצה לעבור אבל טוב לו באמסטרדם .

אחר כך הוא אומר לפאבריציו דברים אחרים לחלוטין. יכול להיות שהוא יימכר אבל יונייטד יצטרכו לדאוג לנו למחליף ברמה אחרת זה לא יקרה.

אייאקס עם מספיק כסף כדי לסרב להצעות, על אלברז ? אני בכלל לא רוצה לשמוע הצעות. אנטוני יכול להתעצבן עד אחרי המונדיאל ובסוף יש לו חוזה ואם הוא רוצה להיות במונדיאל כדאי שהוא יתנהג כמו מקצוען

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@k_700
    הכי קל להיות אוהד של הקבוצה העשירה בעולם...לא מזיז לי אם אנתוני בסוף יעזוב בחינם. יש לו חוזה, נקודה. אייאקס הצליחה בשנים האחרונות לבנות בסיס כלכלי יציב ולכן אין צורך במכירת הברזילאי. אנחנו מנסים לצמצם מקצועית את הפער מהעליתא ולכן לא משחררים יותר שחקנים בסוף אוגוסט. לא קשה להבין את זה, נכון? או שמה אנחנו צריכים לוותר על השאיפות שלנו באירופה?

מאד קל לדבר אם אתה אוהד היונייטד. מצטער, אבל את אותם הדברים אני יכול להגיד על קבוצות יותר קטנות מאייאקס...לכולם יש זכות לעשות עונה טובה, גם לנו.

בזה נגמר מבחינתי הדיון הזה כי אנחנו חוזרים על הדברים כבר אינספור פעמים.

עריכה:
    שכחתי לציין שאם כבר משחררים את אנתוני אז רק אם זייך יגיע. היות שצ'לסי מוכנה לשחרר את המרוקאי רק בשביל ארבעים מיליון יורו, לא נראה שנקבל קאמבק. אנתוני צריך להתעשת, לחזור להתאמן, לככב ובנובמבר לצאת עם ברזיל לקטאר. לפעמים לא מקבלים את כל מה שמבקשים בטח אם חתמת חוזה ארוך טווח....

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/22
  13. Ajacied Member

אם יונייטד תבוא שוב עם הצעה משופרת של 3 ספרות, לצערי, אני חושב שאנתוני ימכר. יש גבול עד כמה שההנהלה יכולה להגיד - לא, גם אם סוף החלון מתקרב.
    רק מקווה שהם עובדים על איזשהו מחליף ראוי שאולי עוד לא הוזכר.
    כי אל גאזי או קלייברט זה בדיחה. במצב כזה, עדיף כבר לא להביא אף אחד ולקדם את האנסן מהיונג.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Ajacied
    אל גאזי כבר מתקרב לפ.ס.וו.

15. alexshw Member

אנתוני מסרב לשחק מול אוטרכט, כך מדווחים.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 9)

1. Andrei Kanchelskis