הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

והנה עוד ידיעה נחמדה. אלברז דורש שחרור כדי להצטרף לצ'לסי. עכשיו הם באים? אפשר גם היה להגיע לדיל עם זייך והמכסיקני. לא, עכשיו הם מנסים בדקה התשעים לפתות את אלברז. פתאום הם רוצים לשים חמישים מיליון אירו על השולחן. ברצינות, גמרתי עם הקבוצות האנגליות. גם עם ההתנהגות של השחקנים שלנו. מבחינתי לא משחררים אף אחד יותר. גומרים את הדיל עם אוקמפוס, סביליה, השוער היווני של בנפיקה וקבוצתו וגומרים את כל זיוני השכל האלה. לחלוטין נמאס לי. יש עוד שלוש וחצי שעות עד גמר השטויות האלו.

נ.ב - בנתיים פ.ס.וו מטיילת מול וולנדהם כשגאקפו כבר כבש לדעתי שלושער. לדעתי הוא גם ישאר. אגב, במחזור הבא נגמרו הטיולים של חברנו, משחק חוץ באנסחדה מול טוונטה.

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/22
    Ajacied ו-AFCA אוהבים את זה.
  2. Sturridge Member

אל תיקח אישית. לטוכל עצמו אין כבר מושג מה הוא רוצה.

כששם עולה פעם ראשונה ב- 31 באוגוסט- אתה יודע שזה לא טוב.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים מפרסמים ב"טלחרף" שהדירקטוריון גם תמנע את הדיל עם ולאחודימוס. מדובר על קנייה של 10 מיליון אירו ללא בונוסים. אם לא יגיעו הערב שחקנים חדשים אני מקווה שהאוהדים יפתחו קמפיין רציני כדי להעיף את כל הדירקטוריון. אין בכלל שיתוף פעולה בין הצוות הטכני לאנשים בראש הפירמידה?

אני באמת בן אדם מאד מציאותי ויש לי הרבה סבלנות, אבל מה שקורה פה עולה על כל הגבולות האפשרויות.

Ajacied, Ajax Amsterdam ו-AFCA אוהבים את זה.
  4. Ajax Amsterdam Member

אין היררכיה ואוברמארס כנראה ידע לשלוט בדירקטוריון בצורה מצוינת כרגע זה נראה שיש צד שמאוד רוצה להצליח אבל נותנים לו אפס גיבוי מול שחקנים ודואגים להשפיל אותו כל פעם.

ויש את הדריקטוריון שהפנים שלו זה דני בלינד בין היתר. הדריקטוריון הולך לפי דעתי לאכול חצץ מול האוהדים חצץ

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Ajax Amsterdam
    יכול להיות שאתה צודק, אבל כרגע נראה ששני המחנות פשוט לא מתקשרים. מבחינתי אי אפשר להגיע לסיכומים ותוך 24 שעות אולי לאבד שני שחקנים. ממה שאני מבין אוקמפוס יושאל עכשיו, אבל לא נראה לי שולחודימוס יגיע.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

צ'לסי (כנראה קיבלו סירוב מאייאקס לאלברז) עברו לסאנגרה של פ.ס.וו.

הזייה

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

7. golding מנהלים

איך סאנגרה ביחס אליו?

8. alexshw Member

אם אתם מחקים את יונייטד באיחור של חודש, כנראה הפניה הבאה שלכם תהיה לרביו.

golding אוהב/ת את זה.
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת השוואה מעניינת. שניהם ממש עונים על אותו תפקיד של 6 גרזן. חושב שסאנגרה מוכשר יותר ויכול גם לסייע בהתקפה.

הייתי לוקח את החוף השנהבי. לא בנוק אאוט, בקטנה.

golding אוהב/ת את זה.
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים יש עוד שמונים דקות...שום חדשות. היות שהקבוצות האנגליות מחר עוד יכולות להתחזק לא אופתע אם נראה עוד משהו דרמטי. אלברז, סאנגרה או גאקפו.

אגב כדאי לציין שגריליש יכול לשחק גם כבלם. תחת שרודר הוא שיחק בקו האחורי.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו, כמה דקות לפני חצות שעון הולנד הגיע הבשורה שאוקמפוס יושאל. ולאחודימוס כאמור לא מגיע, זה אומר שאנחנו עד ינואר צריכים כל יום להתפלל שפאסוויר ישאר בריא...

ממה שהבנתי גריליש עדיין לא חתם סופית, אבל הוא שחקן חופשי ואפשר לסגור איתו גם בימים הקרובים. לגבי הדירקטוריון יש לי הרבה שאלות. הם היו אלו שהחליטו שאנתוני צריך להמכר דבר שכל הצוות הטכני לא רצה. אחרי זה הם באים ופוסלים שתי עיסקאות. לא ברור לי למה כי לא היה מדובר על מחירים מופקרים. אפשר להתווכח על זה שלהביא את אוקמפוס בשביל 15 מיליון אירו זה מוגזם, אבל ברגע שאתה מכניס 95 מיליון אירו לקופת המועדון עם אפשרות לעוד איזה 10 מיליון אז משהו פה לא כשר. אגב, דני בלינד כבר לא חבר דירקטוריון כי הוא עוזר מאמן הולנד. אדרי קוסטר הוא מעין מחליף, אבל משמש יותר כיועץ.

דבר ממש אחרון. לא יודע אם זה נכון, אבל ההתאחדות ההולנדית אמרה שראשי הליגות הבכירות רצו בהתחלה גם לסגור את חלון ההעברות בשעה הזאת. אחרי התייעצות הם ביטלו את זה והחליטו על מחר, אבל לא הודיעו למשל לדנמרק, אוסטריה וגם לנו על העניין הזה. אופ"א החליטו לא לשנות דבר ועכשיו נקבל ככל הנראה עוד קרקס לגבי אלברז, סאנגרה וגאקפו. אני יודע שאני נשמע כמו תקליט ישן, אבל כל כך נמאס לי מאופ"א והליגות העשירות באירופה. הן פשוט עושות מה שבא להן. מבחינתי מחר גם אייאקס וגם פ.ס.וו פשוט יחליטו לא לענות לטלפונים מהאי הבריטי.

מילה ממש אחרונה לגבי צ'לסי וההתענינות הפתאומית באלברז וסאנגרה. בטלוויזיה ההולנדית ציינו שכנראה פ.ס.ז' מעוניינת בנגולו קאנטה...בקיצור, לא צריך להיות בעיה שלנו ואם כבר אז מצדי שישלמו מעל למאה מיליון אירו על אלברז. כסף לא חסר להם בסטמפורד ברידג'.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://www.ajax.nl/media/4twebc0p/ocampos-goed-header-1280.Xxx?center=0.24705408493977032,0.51024426413412627&mode=crop&width=1060&height=600&rnd=133064571818430000&quality=85

אחרי יום שכזה טוב ללכת לישון עם התמונה הזאת. :lol:
    לוקאס מושאל לשנה עם אופציה לקנות אותו אחרי זה. מקווה שהוא יכול להשכיח לנו את אנתוני...

13. סמואל אטו Member

החלון לא פתוח עד מחר בלילה?

14. k_700 Member

לא ראיתי שום מקור שאומר שפסֿז׳ רוצה את קאנטה.
    איפה יש להם מקום אליו עכשיו? והוא גם פצוע, כרגיל.

צ׳לסי בלחץ, אני לא אתפלא אם הם ישתגעו היום בחלון עם סאנגרה/אלברז(משניהם אני לא מחזיק), בהמון כסף.
    גם הילד הרוסי/ארמני שהם רצו להביא לקישור נפל עכשיו.

בטח יסגרו גם את אובימיאנג וגבארדיול.
    חלון של פסיכים.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

גאקפו היה אמור להיות על המטוס ללידס הבוקר. הוא לא הגיע לטיסה, והחליט להשאר בפ.ס.וו העונה.

הלכה האליפות.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 4)

1. הרצליה עד המוות