הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לסכם את היום הזה עם חיוך.
    אייאקס לא שיחקה היום טוב, ואני עדיין מרגיש שהחיסרון של אנתוני מורגש. לא יודע, אולי לי הוא פשוט חסר כי טאדיץ' בהחלט הראה היום יכולת סבירה. ברחוויין הבקיע שני שערים, אבל הקפטן שלנו היה יותר מעורב במשחק, בטח בחצי הראשון.

קמבור הגיעה בחצי הראשון למצב אחד או שניים, אבל בסך הכל חבל לי שלא הבקענו עוד. את עשרים הדקות האחרונות כבר לא ראיתי, אבל חשוב ששוב שמרנו על רשת נקייה. אני מתחיל לאהוב את באסי מדי משחק יותר ויותר. אז בוא לא נגזים כי הוא שיחק היום מול יריב לא חזק במיוחד, אבל עושה רושם שהוא משתפר. מול הריינג'רס כבר נראה עד כמה הקבוצה מתגבשת. אז נראה האם טאדיץ' עוד באמת יכול לתרום והאם בלינד יכול פעם לשחק משחק ללא טעויות. ויינדל עוד לא היה כשיר היום...

כידוע אני לא צופה בכוונה במשחקי פ.ס.וו ופיינורד, אבל מה שקרה היום באנסחדה אולי לא כזאת הפתעה. טוונטה יכולה בביתה לנצח את כל קבוצות הליגה, כן, גם אותנו. אותי לפחות כרגע יותר מעניין מה קורה בפ.ס.וו? ברור לי שמאד חסר להם את הנוכחות של לוק דה יונג. צ'אבי סימונס הוא בנתיים הפתעת העונה שלהם, אבל דווקא במשחקים כאלה קודי גאקפו צריך להתעורר. כן, נחמד לכבוש מול נמושות הליגה כמו וולנדהם (הפסידו היום 4-0 לספרטה!), אבל היום פ.ס.וו היתה צריכה אותו.

פיינורד חזרה מפיגור 2-0 נגד קבוצת התחתית האיגלס וניצחה אותה בסוף 4-3 עם צמד של חברנו דנילו. לאט לאט הטבלה מקבלת את המראה הרגיל שלה. אייאקס היחידה עם מלוא הנקודות...

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  2. Ajax Amsterdam Member

פ.ס.וו עם התקפה מטורפת אבל לפי מה שאני רואה ההגנה תגמור אותם, הם שווים יותר משער למשחק וכל איבוד נקודות שלהם טוב כי ממשחק למשחק הקבוצה שלנו תתחבר ותראה אפילו יותר טוב. כל הכבוד לשרודר לפי דעתי התפקוד שלו לא מובן מאליו

de Middenweg ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כן, נראה שהטיפול בקודוס ואלברז היה נכון. ביינתים שרודר מקבל נקודות זכות.

האיכרים עם כל השינויים וההחלפות שלהם בהגנה ובשער שוב מציגים הגנה רכה ובתוספת מאמן חסר ניסיון יש סדקים בממלכת איינדהובן.

הבעיה שם היא די קבוצתית. כאינדבידואלים ההגנה שלהם יחסית טובה. סאנגרה הוא אולי הגרזן הטוב בליגה וראמלו ואוביספו בלמים טובים. אבל משחק ההגנתי הקבוצתי לוקה מאוד. הגול השני דוגמא טובה, הגבהה פשוטה והרחקה של סאנגרה - צ'רני לבד מאמצע הרחבה ללא מפריע. זה לא עניין אישי אלה מיקומים לא נכונים של הקבוצה. אמור להיות שם 1-2 שחקנים לכדור החוזר שמורחק.

יאללה, נכנסים לרצף רציני של שני משחקים בשבוע. ריינג'רס-הירנביין-ליברפול-אלקמאר. שני הראשונים בבית, שני הבאים בתור בחוץ. 4 משחקים ב11 ימים עד שנגיע לשבוע פגרה .

מבחן גדול.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

de Middenweg ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע עד כמה התקפת פ.ס.וו מטורפת? ללא לוק דה יונג ושחקן כנף איכותי בצד ימין אפשר לעצור אותם. באקאיוקו וסאבארי שני שחקנים צעירים ולא יתנו את התפוקה שמאדואקה ביום טוב יכול לתת. גם אין להם חלוץ שני, אתמול סימונס שיחק בחוד דבר שכמובן לא יעזור להם. ממה שאני יודע את וויניסיוס הם שיחררו.

בליגה הם יכולים לשרוד הרבה זמן גם עם הבעיות שציינתי, אבל ללא ספק שיש להם גם בעיות בחלק האחורי. שוב, מול טוונטה בחוץ הדברים האלה יכולים להיות קטלניים, אבל לא מול וולנדהם או אקסלסיור...פ.ס.וו לצערי לא יתפרקו וישארו באיזור. מה שכן, וכבר אמרתי את זה, אותי מעניין איך פיינורד יתגבשו. יש להם למעשה הרכב חדש לגמרי ויקח לסלוט זמן בשביל לחבר את חלקי הפאזל. אתמול הם היו בפיגור מהיר של 2-0, אבל כן ניצחו בסוף. את האמת, לא אופתע אם בסוף פיינורד תלחם איתנו על האליפות במקום פ.ס.וו (תרשמו את זה :lol: )

לנו כרגע לא חסרים בעיות. ניצחנו, אבל לא הרשמנו אתמול. הקטע שטאדיץ' התעורר עושה לי טוב, אבל בוא נראה איך הקפטן שלנו ימשיך לתפקד. לאחר משחק טוב באוטרכט ברחהאוס שוב נעלם ולא אופתע אם בסוף האקס של פיינורד יהיה האיש שישלם את המחיר. קודוס שוב נכנס טוב כמחליף ונראה איך שרודר ימשיך איתו. לא יודע, ברובי מאד לא יציב, אבל האם קודוס באמת חלוץ מחליף או שמה זה פתרון של ברירת מחדל בגלל שאי אפשר בנתיים לספסל את טאדיץ'?

אלברז היה בסדר גמור עד לתקרית בסוף החצי הראשון. לא ברור לי למה הוא רץ מטרים באמוק כדי לריב עם שחקן מהקבוצה השנייה? יש לי הרגשה שזאת היתה סיבה טובה להוציא אותו במחצית. נגד הריינג'רס אני כבר מצפה למקום בהרכב למקסיקני וקנת' טיילור שגם נכנס אתמול בצורה טובה כמחליף. הבחור לקח את ההזדמנות בשתי ידיים.

אז עכשיו אנחנו נכנסים לקצב ונראה עד כמה הקבוצה מוכנה. יש לנו סגל רחב ואם צריך אפשר לפתור בעיות של פציעות. אגב, רנש נראה פתאום הרבה יותר יציב מאז שסאנשז הגיע. האם העובדה שיש לו מחליף נתן לו את הפוקוס הרצוי? אני מאד מחכה ליום רביעי, הסקוטים קיבלו אתמול סנוקרת מסלטיק ואין לי מושג מה יקרה בעוד כמה ימים. בוא נקווה לטוב. בוא נקווה שכל הנציגות שלנו יצליחו לנצח באירופה.

Ajax Amsterdam ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

תמונת היום.. בשביל @de Middenweg :

לילה טוב !https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220904/0a05d2db9fb658c5dfe39e40eb421349.Xxx

Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שוב משחקים בלי חלוץ קודוס במקום ברובי. נראה, אולי הגנאי יהיה עם מוטביצית שיא להוכיח אחרי הבלאגן האחרון. ברובי משלם מחיר על זה שהוא לא מצליח באמת לפרוץ קדימה ביינתים.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ענקים.

מה שלום פ.ס.וו ?

Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר לדרוש יותר. זו אותה קבוצה שניצחה את פ.ס.וו, היום שלחנו מסר נחמד לחברים שלנו באיינדהובן.

קודוס כחלוץ זה משהו אחר, הרבה תנועה. הגנאי נתן היום הצהרה למאמן. כבר שבועות שאוהדים יורדים על שרודר בגלל שהוא מייבש את הקשר, אבל אני שלם עם זה. היום מוחמד קיבל הזדמנות ולקח אותה עם שתי ידיים. יש לנו סגל גדול ושחקנים צריכים להיות סבלניים, גם האוהדים. הריינג'רס לא ליברפול או נאפולי, אבל גם בלינד היה היום בסדר גמור. שום איבוד מיותר, פשוט משחק אחראי.

הקישור עמד טוב. טיילור, אלברז וברחהאוס היו טובים מאד. חדים ולא אפשרו לאורחים שום מקום בשביל לשחק. לגבי ההתקפה אני מאד מרוצה מטאדיץ'. אין לו את התחכום והפלייר שיש לאנתוני, אבל הוא תמיד מחפש את חבריו. זה לא היה לרב עם הברזילאי. נראה מה יהיה עם אוקמפוס שמבחינתי יכול מול היירנביין לפתוח. טאדיץ' בצד שמאל וברובי באמצע. ברחוויין יכול בשקט קצת לקבל מנוחה. אם צריך הוא יכול לשחק בחצי השני כמחליף.

אז פתחנו את הקמפיין האירופאי שלנו עם ניצחון ברור וטוב. יאללה, היירנביין בעוד כמה ימים...

9. אוסימן Member

אחרי כל המכירות בסגל ניצחון על קבוצה שהגיעה לגמר האירופית.
    היחס על ניצחון של אייאקס היה בקושי 1.50,לא מבין ממה חששתם.
    עם כל הכבוד אף אחד מהעוזבים לא היה שווה את הסכומים ששולמו עליו,כל הפורטוגליות מסתדרות אחרי עזיבות הכוכבים יפה מאוד גם באירופה וגם בליגה (אפילו יותר קשה להן מאייאקס הליגה שם יותר חזקה )
    גם כשרון כמו גראנברח עזב -יבוא כשרון לא פחות גדול מתוך הליגה או מהאקדמיה.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@אוסימן
    חששנו כי זה המשחק הראשון שלנו באירופה. הלחץ היה עלינו ולמרות הכל הם כן הדיחו את פ.ס.וו מהאלופות. אל תשכח שיש להם מאמן שמכיר אותנו מצוין...

מצטער, אבל כל השחקנים שנמכרו היו שווים כל גרוש ששילמו עליהם. כשרואים מדי קיץ את המחירים המופרזים שהאנגליות משלמות על רכש מקומי אז טוב מאד שאייאקס הכריחה לשלם את היונייטד 167 מיליון אירו על צמד שחקנים שהראו דברים יפים בליגת האלופות.

לגבי הליגה הפורטוגלית. אין הרבה הבדל בין שתי הליגות. הצמרת שלהם אולי יותר טובה, אבל בשנתיים האחרונות הולנד מראה אחלה תוצאות באירופה. רק לפני כמה חודשים הגיעה פיינורד לגמר אירופאי. AZ ניצחו רק לפני כמה שבועות פעמיים את ז'יל ויסנטה.

חראפנברח כבר היסטוריה מבחינתי. קנת' טיילור לקח את ההזדמנות שלו. אם ימשיך בקצב הזה אני מעריך שכבר ירצו אותו בקרוב בשביל הרבה מאד כסף. בסוף היום נראה שלפחות אייאקס מצאה את הדרך להצלחה באירופה. היא לא מסוגלת להתמודד עם הכסף הגדול ביבשת, אבל הבסיס הכלכלי שלה מעולם לא היה יותר טוב. לכן היא מעלה את מחירי שחקניה וזו זכותה. באי הבריטי יש מספיק כסף...

פ.ס.וו עשתה במכנסיים מול הריינג'רס, אבל כולי תקווה ששאר הקבוצות ההולנדיות גם ישיגו תוצאות טובות באירופה. אני אשמח אם בסוף העונה AZ תצליח להגיע לגמר הפדרציות כי לדעתי יש לה פוטנציאל.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחקים מחר:
    פ.ס.וו בבית מול בודו גלימט
    פיינורד תשחק בחוץ מול לאציו
    AZ תשחק בחוץ מול דנייפרו (אין לי מושג איפה הם משחקים?)

מקווה למינימום שש נקודות. לא מצפה שפיינורד תעשה משהו באיטליה. אגב, במרוץ עם פורטוגל השגנו אותה כמות נקודות, כשלשמחתי אתלטיקו בסוף ניצחו את פורטו.

12. Andrei Kanchelskis Member

אני לא יודע מה פיינורד תעשה הערב באולימפיקו ויכול מאוד להיות שאתה צודק, אבל אני אישית לעולם לא ישכח את הניצחון המדהים 1:2 של פיינורד באולימפיקו על לאציו בשלב הבתים השני של הצ'מפיונס(שאינו קיים עוד) בעונת 2000 כשלאציו נחשבה לאחת הקבוצות העשירות והחזקות ביבשת ושיחקו בה בין השאר נדבד,סאלאס,ורון,סימאונה, ומיכאלוביץ', פיינורד הייתה קבוצה צנועה ואלמונית שהכוכב הבולט היחיד בה היה ג'ון דאל תומאסון. זו הייתה העונה היחידה(וכנראה האחרונה)בה הצליחה פיינורד לעלות משלב הבתים המוקדם בצ'מפיונס.

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/22
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פ.ס.וו מסיימת בתיקו אחת עם בודו גלימט. בחצי הראשון החטיא וורטסן ממצב שאי אפשר להחטיא, בשניות הסיום זה היה בניטז שעצר כדור שהיה צריך לתת את הניצחון לנורבגים. גאקפו השווה, אבל כשרואים את השער שוב מבינים שהבחור בעיקר קטלני כשהוא מקבל שטח.

עוד מעט פיינורד וא.ז

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוער העבר של בין היתר אייאקס ופק זוולה, פיט שרייברס, נפטר היום בגיל 75. ה"דב של המייר" וה"שמן מזוולה" לא היה בדיוק שוער אתלטי. מצחיק לראות עד כמה הכדורגל השתנה עם השנים...

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פיינורד מקבלת רביעייה מלאציו. אלקמאר עושה את העבודה בניצחון 0-1 על דנייפרו.
    לא יום מדהים. מה גם שאצל הפורטוגליות בראגה מנצחת.

de Middenweg אוהב/ת את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 32)

1. Ajax Amsterdam