הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק מביש של פיינורד בחצי הראשון. לאציו פשוט עשו להם בית ספר. בחצי השני האיטלקים הורידו הילוך כשפיינורד מקבלת מתנה מהשופטים. השער הראשון פשוט מגוחך, מרטינז צולל שם והואר נותן להם פנדל. בסוף קיבלו עוד פנדל, אבל הפעם הואר ראה שהמגן לא עשה עבירה.

AZ פשוט צריכה להשיג עוד 15 נק'. הם לא הרשימו בסלובקיה, אבל ניצחו 1-0 את דנייפרו. פריד היה השופט במשחק (היה בסדר גמור).

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

להיירנביין היתה עד המשחק הזה רק שער חובה אחד, וגם הוא הגיע מפנדל. כמה יש להם עכשיו אחרי ביקור באמסטרדם? לא פחות משש...
    כל הביקורת למעשה נעלמו כאילו לא היו. שרודר פתאום מאמן נהדר ואייאקס "תטייל לעוד תואר". לשמחתי אני יודע שרב אוהדי הכדורגל חיים בעולם רגשי מאד קיצוני. אני מאד שמח מאיך שהקבוצה נראית, אבל לקראת סוף המשחק שוב ראינו עד כמה הכל מאד שביר. באסי נפצע וכרגע לא בטוח מה מצבו. לדעתי אנחנו במומנטום מצוין גם ישחקו בשבוע הבא באנפילד, אבל ללא הבלם ניגרי/אנגלי אני פתאום מתחיל לחשוש. בוא נקווה שהכל יהיה בסדר, גם לקראת השבוע הבא כשנשחק באלקמאר.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

החדשות האחרונות הן שבאסי ככל הנראה ישחק מול ליברפול (אם המשחק לא יידחה בגלל האבל באי הבריטי). שרודר כבר הרגיע את כולם אחרי המשחק. הוא ציין שהבלם בעצמו אמר שיהיה בסדר.

הרצליה עד המוות ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  4. Ajax Amsterdam Member

היה משחק מצוין של אייאקס, אני אף פעם לא מקל ראש בהירנביין ולתת להם בראש זה לא מובן מאליו. הפנים לאנפילד, אנחנו חייבים לנצל את החוסר בטחון שלהם

הרצליה עד המוות ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כיף מאוד, הקבוצה נראית טוב. כן שרודר בטח בסיטואציות האלה עם הלוז הצפוף עד המונדיאל יכול לעשות קצת יותר חילופים מוקדמים. גם נגד ריינג׳רס שמחצית שלמה גארבג׳ טיים אין מה לחכות לחילוף בדקה 70. כל עוד יש לנו את הפריבליגה לסגור משחק מוקדם אפשר לתת לשחקנים המובילים לנוח. אתמול היה יותר טוב (ברחווין בחוץ כבר בדקה 60). אבל אם זו התלונה היחידה שלי עליו אז מצבנו טוב.

לדעתי באסי וטימבר כמעט ולא ברי החלפה (יש את קפלן אבל לזרוק אותו למים נראה לי לא סביר) צריך מאוד לשמור עליהם. ב0-3 על הירנביין או ריינג׳רס אפשר להחליף מוקדם יותר.

ליברפול ואלקמאר בחוץ. מאמה מיה איזה שבוע.

Ajacied אוהב/ת את זה.
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

איכס. גועל נפש האיכרים האלה.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האמת אולי טוב שניצחו ככה. גם יכולת רעה, גם מזל. שישתקו קצת באיינדהובן. ואן ניסטלרוי כבר יטביע את הספינה שלהם.

אייאקס בדרך הנכונה ובשבוע הבא יש שני משחקי צמרת. אנחנו נשחק באלקמאר, לאקי פ.ס.וו מול פיינורד. יהיה מעניין!

עריכה
    ראיתי עכשיו את מה שקרה בדקה ה-96. ברור שאם זה היה ההיפך גוזובויוק לא היה נותן פנדל, אבל יש שם רגל גבוהה. זו לו צלילה כמו שראינו אתמול באשדוד, אבל ברור גם שסימונס עושה שם כאילו יורים בו.

מיחיל קראמר, קפטן ר.ק.ס היה חריף מאד במילים שלו אחרי המשחק. הוא טען שהשופט החזיר מתנה אחרי שאותו גוזובויוק היה זה ששרק בעד פנדל מאד מאד גבולי של פיינורד נגד פ.ס.וו לפני כמה חודשים (המשחק נגמר אז 2-2).

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/22
    הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

באסי כשיר. היחידים שלא נסעו עם הקבוצה לאנגליה הם וויינדל וקונססאו. המשחק של פ.ס.וו ביום חמישי בלונדון מול ארסנל בוטל בגלל שאין מספיק מאבטחים בעיר הבירה לאור פטירת אליזבת'.

9. Sturridge Member

אז כמה יונייטד משלמת על קודוס עונה הבאה?

de Middenweg ו-Clock End Stand אוהבים את זה.
  10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מבאס מאוד. אבל באמת שהם היו הרבה יותר טובים. לא הצלחנו להתאים את עצמנו לסיטואציה של קבוצה כמוהם בחוץ.

כן היו פה ושם רגעים וזה מבאס כי החזקנו ממש עד הסוף. היה המון התרגשות ולחץ בהתחלה ואז באמת בליץ גדול של האנגלים. לדעתי טיילור היה זווועה וקלאסן היה חייב להכנס. אבל בסדר.

הלאה.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט להיות גאים בחבר'ה. לראות את ליברפול מבזבזת אחרי שער הניצחון זמן זה כבר אומר מספיק. צהלת הניצחון של קלופ היא גם מחמאה בשבילנו. אין לי שום טענות כי הם פשוט חנקו אותנו. מתי אנחנו נתקלים בכזאת אינטנסיביות? בטח לא בהולנד וגם באירופה הרבה קבוצות יותר טובות מאיתנו לא מתביישות לרב לתת לנו את הכדור ולגנוב שער בצד השני.

אין מה לעשות, הפסד צפוי למרות שתמיד מאכזב לקבל שער כל כך סמוך לסוף המשחק.

12. DRORIKO Member

כן אבל זה משהו שאתם כבר רגילים אליו :tonguewink:

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מדבר על טוטנהאם לפני כמה שנים? :D
    את האמת שמעולם לא הייתי בדיכאון מההפסד ההוא. ברור שהוא היה אכזרי אבל גם היום אני עדיין מאד גאה בהישג הזה. לפעמים הפסדים רק מחזקים את האהבה שחשים לקבוצה. גם עכשיו אני מרגיש רגוע. לא נעים להפסיד, אבל ליברפול קבוצה במשבר...? (כבר הבנתי שזו לא אותה יכולת מהמשחק מלפני שבוע באיטליה).

14. DRORIKO Member

נדב יעקבי אמר לפי המשחק שאם ליברפול תנצח היא תשים את המשבר מאחור ואם היא תפסיד היא תעמיק אותו ודי הסכמתי איתו. כמובן שגם לאנפילד יש פה חשיבות מכרעת. התבוסה לנאפולי היתה כידוע באיטליה. אני מאד בספק אם באנפילד זה היה נגמר ככה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  15. Ajax Amsterdam Member

בואו נגיד את זה ככה, לא בושה להפסיד לקבוצה אולי הכי טובה באירופה (יסלחו לי ריאל מדריד כי הם גנבו את הגמר). במיוחד לא באנפילד, קבוצות אדירות הפסידו שם לליברפול חלושס

de Middenweg אוהב/ת את זה.