הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. DRORIKO Member

@de Middenweg
    מקום שלישי זה סביר גם אם לא הצלחה. יובה למשל שסיימה אחרי בנפיקה, שבשנים הגדולות של הביאנקונרי זה היה הפוך, זה כשלון הרבה יותר גדול. אין בושה בלסיים אחרי ליברפול והקבוצה הטובה באיטליה נכון לכתיבת שורות אלה, הבעיה זה איך שנראיתם, הייתם יותר מדי רופסים ועל כך יהיו אנשים במועדון שיצטרכו לתת את הדעת.

Ajacied אוהב/ת את זה.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@DRORIKO
    אני מעדיף לחכות עם הסיכומים עד אחרי המשחק בסקוטלנד, אבל אם נעוף שם מאירופה אז אני הראשון
    שאגיד פה שצריך לפטר את שרודר...(יש לנו מקדמה של 4-0 מהמשחק הראשון).

כשהקבוצה שלך פחות טוב מלפני שנה אי אפשר לצפות לדברים יותר טובים. לדעתי שום שחקן שהגיע בקיץ לא יותר טוב מזה שהוא בא להחליף. אני יכול לעבור על כל השמות ואז תראה בקלות שזה לא נס שהצגנו כזאת יכולת. בטח לא כשבתוספת הרכש הרע גם שני שחקנים ותיקים כמו טאדיץ' ובלינד צריכים להבין שהרמה בימי שלישי ורביעי כבר יותר מדי בשבילם.

לסיום, אני בהחלט גם לא מנקה את שרודר מאשמה, אבל לא חושב שאם תשים מאמן אחר התוצאות יהיו שונות. לפחות זו דעתי. אני יודע שתמיד קל לפטר מאמן, אבל לדעתי התשעים אחוז מהמקרים הבעיות לא נפתרות כששמים מישהו אחר על הקווים.

3. Clichy COYG

אחרי שירדתי על איינדהובן שבוע שעבר, לוקח כל מילה בחזרה. עושים לנו בית ספר, אנחנו נראים עלוב.

4. הפוליטיקאי מרקוס. Member

דה יונג אגדה .
    שער ובישול תוך 19 דקות.

לא מתלהב מהמספרים של קודי הראשפורד לעניים הזה.
    *רק הווינריות של דה יונג יכולה להביא לפסו הישגים באירופה ובמאני טיים בליגה

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פ.ס.וו נכנסת בדיוק לפני המשחק מולנו לכושר טוב. בגלל הניצחון על ארסנל וההפסד של בודו גלימט בשוויץ מול ציריך הקבוצה מאיינדהובן תמשיך לשלב הנוקאאוט בליגה האירופאית.

AZ גם מנצחת, 2-1 את ואדוז וממשיכה אחרי הפגרה באירופה.

עכשיו נראה מה פיינורד תעשה באוסטריה.
    עדכון:
    הפסד בדקה ה-93 גורמת לפייינורד נזק רציני. העלייה לשלב הנוקאאוט עכשיו תלוי גם ביריבה האוסטרית.

נערך לאחרונה ב: ‏28/10/22
    הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פ.ס.וו מנצחת 3-0 בבית את נק ניימיייכן ומצמצמת את הפער מהמקום הראשון לנקודה. אייאקס ופיינורד לא משחקים בסוף השבוע בגלל המשחקים המכריעים בעוד כמה ימים באירופה.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מאדוקה חזר וחזר טוב. דה יונג חזר וחזר טוב.

לא טוב.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  8. Ajax Amsterdam Member

לפחות הפסד אולי יקרב את שרודר החוצה שהוא גם בעיה וגם סימפטום של בעיות גדולות יותר

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים הודיעה אייאקס שאיחטארן יכול לחזור ליובנטוס. הבחור ככל הנראה גמר את הקריירה שלו. קיבל שתי הזדמנויות בשתי קבוצות צמרת בהולנד, אבל הבחור יותר מדי עסוק בדברים אחרים. בסך הכל סיפור עצוב.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון קל באייברוקס. לדעתי #gioout הרבה יותר אקטואלי מאשר לפטר את שרודר. אני לא יודע אם אנחנו מוכנים לקראת פ.ס.וו, אבל לדעתי רק תבוסה ביום ראשון תצליח לשנות את תמונת זהות המאמן הראשי באמסטרדם. היום שרודר העלה הרכב הגיוני שניצח בקלות יריבה חלשה. לצערי וויינדל נפצע, אבל הכנסת רנש להרכב היה צעד קצת מפתיע כי בלינד היה יוצא הגיוני. את האמת, בגלל המהירות של התקפת המארחת הכנסת רנש היתה במקום. נקודת זכות למאמן המושמץ.

השער המהיר של ברחהאוס היה מאד חשוב כשבתוך חצי שעה קודוס הצליח בעזרת מגן סקוטי להרוג את המשחק. הריינג'רס סתם עוד כבשו פנדל בגלל רשלנות הגנתית שלנו. זה התחיל עם שטויות של פאסווייר ואחרי זה אלברז כבר הכשיל יריב. מעודד שתוך דקה קונססאו כבש וגרם לעזיבה המונית של אוהדי הריינג'רס הביתה. בכלל, שלושת אלפים מבקרים מאמסטרדם עשו במשך תשעים דקות יותר רעש מאשר הקהל שבאמת היה היום אדיש.

מסקנה אחרונה. יום ראשון משחק חשוב, אבל טיפה פחות לחוץ אם לא היינו היום מנצחים. זה לא אומר שההגנה מדאיגה אותי כי אם מאדואקה וגקפו כשירים אני צופה לבעיות. הגנתית רנש יעזור להתקפה, אבל גם הוא וגם חורחה סאנשז לא מצטיינים בצד ההגנתי. אם אנחנו נלך יותר מדי קדימה זה עלול להסתיים בתבוסה כי ברור לי שפ.ס.וו לא יגיעו לאמסטרדם בשביל לשחק כדורגל. אנחנו באמת צריכים להיות זהירים כי היריבים שלנו ביום ראשון מכירים היטב את החסרונות שלנו.

מילה אחרונה על ברובי. לא שותף היום בגלל פציעה קלה. כשרואים את הנתונים של קודוס בחוד אני חושב ששרודר צריך לקבל טיפת קרדיט. אני מדגיש טיפה...ברובי אולי בריון, אבל לבחור יש בעיה עם כשירות. אולי שרודר היה יכול בזמנו לשים את טאדיץ' בחוד, אבל כשרואים את המספרים של קודוס אי אפשר להגיד שהמאמן לגמרי אידיוט.

אני חושב שאפשר לסכם בקלות את הקמפיין שלנו בליגת האלופות:
    1) הסגל נחלש לעומת שנה שעברה
    2) ברחוויין לא שווה את המחיר שלו
    3) טאדיץ' ובלינד בירידה רצינית. לא צריכים לחזור בעונה הבאה בליגת האלופות כשחקני הרכב.
    4) שרודר צריך לקבל ביקורת, אבל בסוף היום הפערים בינינו לליברפול ונאפולי היו גדולים מדי.
    5) עם רכש מינימלי בינואר אפשר אולי להגיע רחוק בליגה האירופאית.

itzik.miro, Ajax Amsterdam, AFCA ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  11. DRORIKO Member

גלאזגו ריינג'רס זאת אחת הקבוצות הכי גרועות שהיו במפעל. פאדיחה לאינדהובן שהפסידו להם בפליאוף(הנה ראיתם איך חזרתי לנושא השרשור? :tonguewink:)

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  12. AFCA Member

מסכים אבל מסייג לגבי ברחויין. הוא בבירור יותר טוב בצד שמאל ומקבל את צד ימין, עבד מאוד קשה הגנתית במשחקי האלופות, ויש לו עוד הרבה שנים להוכיח את התג מחיר (כבר הראה לנו בתחילת העונה שהפוטנציאל להוכיח קיים).

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@AFCA
    מקבל את הטענה שלך. בסופו של דבר ברחוויין קיבל מציאות שבו יש לו מתחרה רציני על המקום שלו. עם כל הצער שבדבר יש שני שחקנים על משבצת אחת. ברשת יש המון תגובות שליליות נגד טאדיץ', אבל לאחר כל כך הרבה משחקים נהדרים אני מבין את שרודר שהוא לא סתם שם אותו בצד. בסופו של דבר הוא גם הקפטן. מאד מכעיס אותי איך חלק מהקהל מגיב לאיש שכמו ברחוויין הפך די קרבן לסיטואציה בלתי אפשרית. בקטע הזה מגיע רב הביקורת להנטלאר והמסטרה ולא למאמן שבצד ימין גם לא קיבל מחליף ראוי לאנתוני (טוב לראות שקונססאו כבש אתמול, אבל הוא צריך זמן כדי לבסס את עצמו כשחקן הרכב פוטנציאלי) וצריך להיות מאין נציג של האו"ם כדי גם לשמור על אווירה טובה בחדר ההלבשה.

יש לנו עכשיו עוד שלושה משחקים עד לפגרת המונדיאל ואני רק יכול לקוות שמכינים כבר תכנית לינואר. העובדה שהנטלאר היה לאחרונה בברזיל אומר לדעתי שאוקמפוס משוחרר ובמקומו יגיע שחקן צעיר עם פוטנציאל מיידי. אם קונססאו ימשיך להראות את עצמו אני משוכנע ששרודר יצטרך בחודשים הבאים להגיע לפשרה מאד לא פשוטה לגבי הצמד ברחוויין את טאדיץ'.

בסופו של דבר ליברפול ונאפולי התגלו כקבוצות טובות מדי בשבילנו. מאד מאכזב שהיינו באמת חסרי אונים, אבל בוא לא נסיים כבר את העונה הזאת. אני מסרב להאמין שפ.ס.וו יותר טובה מאיתנו כשרואים את ההגנה שלהם ואת נושא הפציעות אצלם. זו יכול להיות בעיה בשבילנו בהתמודדות ישירה איתם שהם יבואו במטרה לא לעבור את החצי ביום ראשון, אבל אני מסרב להאמין שצריך עכשיו לזרוק את שרודר כדי להציל את העונה. זה יקרה אם באמת נקבל בראש ביום ראשון או אם לא ננצח את ויטסה ואממן. אנחנו עדיין לא יצאנו לדרך חדשה, אבל עצם העובדה שניצחנו אתמול בקלות לא אומר שצריך לזרוק את המאמן בגלל שחלק מהאוהדים לא מבינים את המציאות שבה אנחנו חיים.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ואוו, לא רק שפיינורד מנצחת, הכוכבים מסתדרים לה והיא במקום ה-1 שמבטיח העפלה אוטמטית ל-16 הגדולות.

שאפו.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים שלוש מתוך שלוש הנציגות שלנו. בנוסף לאייאקס גם AZ מנצחת. זה הלך קשה מול דנייפר, אבל היא בסוף ניצחה 2-1.

ממה שהבנתי ואן ניסטלרוי מעלה הרכב משני, כבר עסוק עם המשחק ביום ראשון...