הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. Ajax Amsterdam Member

@de Middenweg הבעיה שלי עם העזיבה של בלינד זו הדרך, אני גם חושב שהוא בנסיגה אבל הדרך פשוט מגעילה

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינינו, אם לא הדרך הזאת איך היית רואה את זה מסתיים בצורה אחרת? דרור, לדיילי בלינד אף פעם לא היה קל אצלנו. זה לא מפתיע שזה נגמר ככה. אני עוד זוכר איך הקהל שרק בוז בפעם הראשונה לפני שהושאל לכרונינגן. הוא חזר, השתפר ועזב ללא הרבה רגש. לא זכור לי הרבה מחיאות כפיים סוערות כשחזר. נדמה לי שהיו אפילו עוד ויכוחים למה אייאקס שילמה כ-16 מיליון אירו ליונייטד. העונה הנהדרת באירופה שהסתיים בחצי גמר האלופות עשה לכולנו טוב, אבל בשנה פלוס האחרונים שוב חזרו שריקות הבוז והתגובות לפני המשחק "למה בלינד משחק, ולא ניקו". בנבחרת הוא הפך גם עם הזמן לשעיר עזעזאל ולמעשה נפתח חזית משותפת כנגד השחקן "שרק משחק בנבחרת בגלל אביו".

לצערי בחצי השנה האחרונה גם בלינד בעצמו גרם לסוף הסיפור בדרך הזאת. אם הוא רוצה או לא, מקצועית הוא מעולם לא היה כוכב, אבל כולנו רואים שהוא בנסיגה. דיילי היה יכול להשאר אצלנו אם היה מקבל את העניין שאולי הוא כרגע לא מתאים יותר להרכב, בטח לא באירופה. אני מעריך שהאיש בן ה-32 לא מתאים לתפקיד שכזה וזו זכותו. אז נכון שזה חבל שזה נגמר ככה, אבל לדעתי לאור כל מה שקרה זה באמת לא הפתעה. לחלק גדול מהאוהדים לא מגיע פרידה יותר מכובדת ולצערי גם דיילי אולי היה צריך להבין שאייאקס צריכה מגן שמאלי יותר טוב.

לא יודע, מבחינתי בסיפור הזה אין מנצחים. אני רק יכול לקוות שדיילי ימצא קבוצה חדשה איפה שהוא יכול להמשיך לשחק בהרכב ושאייאקס תקח שוב את האליפות.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי המונדיאל: אלו המועדונים היקרים בעולם

מעניין. אנחנו אפילו לא בשלושים הקבוצות הראשונות ברשימה. אפשר לקחת את הדיון להרבה מקומות, אבל לדעתי אפשר להיות קבוצה עם שאיפות, אבל צריכים להשאר הגיוניים. אפילו קבוצות כמו לסטר, אסטון וילה או ברייטון יש בינלאומיים יותר יקרים מאיתנו...

4. Ajacied Member

אייאקס במקום ה-35 (בין ברנטפורד לקריסטל פאלאס).
    פסוו מקום ה-43

הייתי לוקח את הדירוג הזה בעירבון מוגבל.
    שחקנים מהליגות הבכירות שווים בממוצע יותר משחקנים מהליגה ההולנדית רק כי הם משחקים בהן, לפני שנגענו בכלל ביכולת שלהם.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Ajacied
    הפער הכלכלי רק גדל מדי שנה. אנחנו פשוט צריכים להמשיך להיות מציאותיים. אם נסתכל על הקטע הכלכלי אני חושב שאנחנו עושים עבודה מצוינת. מקצועית כולנו רוצים יותר, אבל עד כמה זה במציאות הנוכחית מציאותי? אפילו אם זה בערבון מוגבל, מקום בין ברנטפורד לקריסטאל פאלאס? זה רק אומר עד כמה הכדורגל השתנה מאז שהייתי צעיר....

תוצאות משחקי אימון מהימים האחרונים:
    אייאקס - טלסטאר 1-5 (משחק נערך מאה ועשרים דקות כדי שכל השחקנים יקבלו דקות)

פ.ס.וו - מילאן 0-3...

פיינורד - אממן 0-5 (קווינטן טימבר נפצע וייעדר מספר חודשים...)

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי כל הדיווחים אייאקס תרכוש בקרוב את שוער ויאריאל, ג'רונימו רולי. סכום הרכש יהיה קרוב לוודאי עשרה מיליון אירו.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  7. Ajacied Member

זה שהוא מגיע אלינו מקבוצה ספרדית שנמצאת בחלק העליון של הטבלה, מבחינתי לא מובן מאליו ועוד שמדובר בסכום העברה לא גבוה.
    מקווה שאין פה עקיצה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידיעה מעניינת ב"טלחראף". דיילי בלינד עובר לביירן מינכן!?!

@Ajacied
    צודק. אולי הקטע היחידי זה שלקבוצות הצמרת באירופה כבר יש שוער טוב. רולי היה השוער השני של ארגנטינה במונדיאל. אולי בסוף (אם אכן יחתום) הוא יהיה גניבה.

הרצליה עד המוות ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יפה. באמת מוזר סכום יחסית קטן לשוער בקבוצת צמרת בספרד.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיילי בלינד חתם עד סוף העונה בביירן. את האמת שמבחינה מקצועית קשה לי לראות איך ישתלב, אבל ברור לכולם שהוא ישחק עכשיו בקבוצה יותר טובה. יותר טובה מאייאקס, יותר טובה מהולנד. אני מאחל לו רק טוב.

נ.ב - האוהדים בעולם הכדורגל מאד מוזרים, את זה אני כבר יודע שנים רבות, אבל אחרי אינספור תגובות של אוהדי אייאקס שכעסו על שרודר שדיילי פותח עכשיו אני רואה המון אהבה וכעס לכיוון המאמן שבגללו השחקן עוזב. ברצינות, הצביעות חוגגת עכשיו בטח אחרי שהיו גם דיווחים בהם בבירור נכתב שגם דיילי לא בדיוק טלית שכולה תכלת. מבחינתי זה בסדר גמור שדיילי שוחרר בעיקר בגלל שהיה לו קושי לקבל את העובדה שהוא נמצא בשלהי הקריירה שלו. לדעתי הוא לא היה צריך לעזוב אם היה מקבל את הענין שבטח באירופה אייאקס צריכה מגן שמאלי יותר טוב. עכשיו לכעוס על שרודר שהוא הסיבה שדיילי עזב? זה לא רציני ומאד מרגיז אותי, אבל גם ככה מאמן אייאקס הפך לשעיר הזעזאל התורן של הרבה אוהדים. רק לפני חצי שנה היה זה טן האח שקיללו ושמחו שהוא עזב. כרגע נראה שאחרי תקופה מאד לא פשוטה "הגמד הקירח ממזרח הולנד" מתחיל לחבר את הקבוצה במנצ'סטר. אני כל כך מקווה שגם שרודר יצליח במשימתו כי כמות השטויות שאני קורא באתרים הולנדים פשוט עבר כל גבול. גם ואן דר סאר, הנטלאר והאמסטרה כבר הופכים לאט לאט לאויבי הציבור באמסטרדם. אם בסוף נזכה שוב באליפות מה יקרה אז? בדיוק, כמו תמיד הרב שקיללו יהיו הראשונים להרעיף עליהם שבחים. מצטער אם אני לא מצטרף לזה עכשיו. מותר להעביר ביקורת, התוצאות בהחלט יכלו להיות יותר טוב, אבל בסוף העונה נראה מה יקרה. טיפה סבלנות אין ואת זה כמובן רואים גם אצל אוהדים מקבוצות אחרות...

נערך לאחרונה ב: ‏5/1/23
    הרצליה עד המוות ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רולי חתם באייאקס. שמונה מיליון אירו הולך לחשבון הבנק של ויאריאל פלוס אפשרות לשני מיליון בונוסים. לפי הדיווחים אנחנו עוד נתחזק בבלם וקיצוני ימין.

Ajax Amsterdam ו-alexshw אוהבים את זה.
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוזרים מפגרת המונדיאל והנה כבר יש הפתעות. פ.ס.וו לא מצליחה לנצח בבית את ספרטה (0-0), א.ז מסיימת בבית בתיקו עם ויטסה (1-1). טוונטה מנצחת בבית 2-0 את אמן.

הזדמנות של פיינורד (בחוץ אוטרכט) ואייאקס (בחוץ נק ניימיייכן) מחר כדי להכאיב טיפה את החברים שלהם מאיינדהובן ואלקמאר.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  13. Ajax Amsterdam Member

מקווה ששרודר יפגע כמה שפחות בקבוצה וננצח. שוב לא הכל באשמתו (אפילו הרוב לא באשמתו) אבל יש ראיונות איתו שמביאים עצבים

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

נשארנו אנחנו להציל את כבוד הצמרת. גם פיינורד לשמחתינו מועדת, למרות שבדקה 90 מצליחה להשוות

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

4 משחקים ברציפות ללא ניצחון.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.