הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקלסיקר הסתיים בתיקו. לא ראיתי את המשחק, אבל לאור שלא הפסדנו אני מניח שאפשר להיות מרוצים. הצמרת פשוט צפופה ביותר. AZ וטוונטה הם יריבי צמרת לכל דבר. למעשה היום אנחנו בחצי הדרך כך שפיגור של חמש נקודות מהמקום הראשון הוא כמובן לא דרמה. לפי מה שהבנתי פיינורד היו יותר טובים, זאת לא הפתעה, אבל תיקו זה תיקו.

באמת אין לי מושג אם יגיעו עוד שחקנים חדשים או שמה אחרים יעזבו. קודוס ואלברז עדיין בקבוצה. שחקן הגנה חדש שבכל מקרה כבר היה צריך להגיע, עדיין לא חתם. אני מעריך שכולם חיכו עד למשחק של היום. הפסד והמאמן היה עף. שרודר עדיין לא יושב יציב על הכסא שלו, אבל בתום הסיבוב הראשון לא פחות מחמש קבוצות מועמדות בשלב הזה לקחת את הכתר.

אני מצפה בשבוע הקרוב התפתחויות. לא רק אצלנו אלא גם באיינדהובן. הם ניצחו אתמול, אבל זה היה רחוק מלהיות מרשים. כרגע נראה שהם לא הולכים להביא שני מחליפים לצמד בהתקפה שעזב. האם נגמר הכסף אצל חברנו? אולי קצת...

בעוד 4 ימים וולנדהם בבית...

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פיינורד הולכת אחרי המשחק הבא (ניימכן בבית) לטוונטה בחוץ ופ.ס.וו בבית. הם החמיצו צאנס ענק לתפוס מרחק קצת שיאפשר להם למעוד.

אנחנו הולכים לשלושה משחקים פשוטים אבל הקבוצה הזו כל כך גמורה שגם את זה לא בטוח ננצח.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Ajax Amsterdam, Ajacied ו-AFCA אוהבים את זה.
  3. Ajacied Member

מאז עונת 99/00 (סיימנו במקום החמישי), אני לא חושב שהיתה אייאקס גרועה יותר.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

4. alexshw Member

רצף כזה בליגה לא היה מאז עונת 1998/99, מקום 6. איאקס העפילה אז לאירופה רק תודות לזכיה בגביע.

Ajax Amsterdam ו-Ajacied אוהבים את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסטטיסטיקות לא משקרות אף פעם, אבל הפער הוא רק חמש נקודות. יש חמש קבוצות שכרגע נאבקות על המקום הראשון. אנחנו עוד בינואר ויש עוד סיכוי לשינוי בסגל. לא יודע, אני מנסה להיות אופטימי כי אנחנו רק בחצי הדרך. עוד 17 משחקים חבר'ה...

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פ.ס.וו מתחילה את המחזור עם הפסד באמן. באמצע המחצית הראשונה הורחק המגן מאורו אחרי פגיעה קשה ביריב מקומי (השחקן מיד הוחלף). שער יחיד עושה את ההבדל בשביל קבוצת התחתית. פ.ס.וו? ללא חיזוק היא ככל הנראה לא תסיים אפילו שנייה. יהיה מאד מעניין לראות מה יקרה עד סוף חלון ההעברות.

ידיעה מכיוון עיר הבירה. לפי דיווחים שרודר יקבל בקרוב עוזר. אין כרגע החלטה לפטר את המאמן. ברור שאם אייאקס לא תתחיל לנצח משחקים כמו ביום חמישי התמונה לדעתי תשתנה. לפי ה"טלחרף" לשרודר כבר אין תמיכה מהשחקנים, אבל כולם מכירים את העיתון. אני רוצה להאמין שההנהלה עדיין לא פיטרה את המאמן המושמץ בגלל שבאיינדהובן גם יש אווירת משבר. לדעתי אצלנו בעיקר מסתכלים על פ.ס.וו כיריבה הכי גדולה. ברגע שהם יקחו את הצלחת הם יקבלו כמובן את הכסף האוטומטי של ליגת האלופות. כרגע אין סיבה להלחץ, לפטר את שרודר, וללכת על מישהו חדש שככל הנראה גם לא יביא את הישועה בסוף ינואר. ההנהלה בתמיכת הדירקטוריון מסתכלת על התמונה הגדולה ומאמינה שאליפה בדמות פיינורד, AZ, או טוונטה פחות מאיים עלינו. בטח מבחינה כלכלית. ברור לי שמבחינת האוהדים כל הספקולציות האלו לא מעניינות, אבל לראשי מועדון תמיד יש גם סיבות למה לא לפטר מיד מאמן.

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/23
    הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

https://pbs.twimg.com/media/FnUApUnXEAAeeQC?format=Xxx&name=small

פלופ על בפרמייר ליג, אבל ליגה הולנדית זה סיפור אחר וכנראה מקום שהרבה יותר מתאים לו.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@alexshw
    בנתיים שני הולנדים שלא בדיוק כיכבו בפרמיירליג גם לא מככבים בהולנד. אני מדבר על ברחוויין ואל גאזי. נראה מה הבחור הזה יודע. פ.ס.וו באמת צריכה חיזוק. אגב, הקבוצה גם בעקבות סולמאנה שלפני שנה היה בדרך לאייאקס עד שהחליט בסוף ללכת לליגה הצרפתית. לפי ל'אקיפ רן כבר סרבה להצעה של 15 מיליון אירו. סאות'המפטון שהציעה 17 מיליון אירו גם נשארה בנתיים בידיים ריקות.

תוצאות חשובות בליגה:
    פיינורד מנצחת בקלות בבית 2-0 את נק ניימיייכן אחרי שהרחיקו לה גם שחקן לפני ההפסקה. מובילת הטבלה לא הבקיעה בחצי השני למרות שחקן עודף.

א.ז מנצחת בחוץ 4-1 את האיגלס ונשארת לאיים על פיינורד. טוונטה לא מצליחה לנצח בארנהם. תיקו שתיים בסוף. אייאקס יכולה מחר לחזור למקום השלישי כשתארח את וולנדהם.

9. Andrei Kanchelskis Member

הרגשה אישית שלי: אחד מהשניים פיטר בוס או ג'ובאני ואן ברונקהוסט ימונה בקרוב למאמנה של פסוו. איינדהובן.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי בוס לא מתאים לפ.ס.וו. הקבוצה מאיינדהובן לא מתאימה למאמן עם פילוסופיית התקפה שלפעמים גובלת בהתאבדות. זה לא מתאים להם. אם יש בהולנד קבוצה פחות "סקסית" זו פ.ס.וו. לדעתי דווקא ואן ברונקהורסט מתאים להם. בכל מקרה בתקשורת עדיין לא מחפשים יותר מדי את הראש של ואן ניסטלרוי.

11. alexshw Member

למה לא פרד רוטן? ואלאך מנהל מקצועי.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרד רוטן עוזר מאמן פ.ס.וו, יושב ליד ואן ניסטלרוי על הספסל. אלאך לא בן אדם עם רזומה מרשים בהולנד, לא מישהו שלוקחים ברצינות באמסטרדם. לטוב או לרע.

בנתיים מדווחים שג'ון הייטינחה יצורף לצוות של שרודר. לא ברור עדיין מה יקרה עם העוזרים שיש לו עכשיו. אלה הם מייקל רייזיחר ומתיאס קאלטנבאך הגרמני. לפני הקלסיקר התקיים פגישה מיוחדת בה השחקנים טענו שהם רוצים שינוי בעמדת המאמן.

לדעתי התמונה מאד פשוטה. השידוך בין שרודר לשחקנים כבר לא עובד, אבל אין לנו כרגע מחליף ראוי. כבר ציינתי שהייטינחה לפי ההערכה שלי יהיה המאמן הבא שלנו. בצורה הזאת אולי רוצים לראות האם הוא יכול לתרום לפני שיקבל בקיץ את הג'וב (אלא אם כן הקבוצה גם תאבד נקודות כמו הערב).

האף סייד הודיע כבר אתמול שהערב יגיעו עם ממחטות לבנות כדי להפגין נגד המאמן. ברחבי האינטרנט שרודר למעשה כבר פוטר ע"י האוהדים. אני רק חושב שאין להנהלה מחליף אחר והם מקווים לדחות את הקץ עד אחרי העונה הזאת. בנתיים גם דיווחו שמנסים לצרף מישהו לדירקטוריון, אבל גם הבן האדם הזה לא קשור לספורט.

בקיצור, הבלאגן ממשיך באמסטרדם...

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  13. Ajax Amsterdam Member

סבבה שלא יצליח באירופה אבל הביאו לא שחקנים שעדיין לדעתי שווים יותר ממקום 5 בליגה ההולנדית זה בוודאות. כרגע מנכ״ל חזק ומשם מנהל מקצועי חדש. גם התירוצים האלו של לא הבטיחו לא מה שקיימו מבחינת מכירת שחקנים כבר לא תופס, כמו שאמרתי החומר שחקנים הרבה יותר טוב ממקום 5 בהולנד

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

נגמרות המילים.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  15. Ajax Amsterdam Member

ברחווין עם דמעות