הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כולנו.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

2. Ajax Amsterdam Member

נו כמה כבר אפשר

AFCA אוהב/ת את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

איכשהו הצלחנו עוד לכבוש, אבל פיטורי שרודר צריכים להיות הערב עובדה. העונה עוד לא אבודה, אבל ברור לכולם שהשחקנים גם כבר עם הראש במקום אחר. לראות את השער של וולנדהם זה מביך.

בסופו של דבר הקהל נורא מפונק, וזה מאד מאכזב אותי, אבל לא לנצח בבית את וולנדהם זה גם בשבילי יותר מדי. אני מקבל את הכעס בסוף המשחק, לא השטויות לפני. בכל מקרה היכולת פשוט היתה נוראית. אני אמשיך לטעון שהבעיה לא רק שרודר, אבל בסוף תמיד קל לפטר מאמן. היום דינו נחרץ, גם בשבילי. הקטע הוא שהכעס שלי הולך גם לכיוון השחקנים. לראות את ברחוויין כבר מזייף חודשים זה לא שווה כתובת על סדין? 32 מיליון יורו עלה לנו השחקן הזה. 32 מיליון אירו!?!
    לשחקני בית כמו טיילור (אחלה צלילה ברחבה) או רנש השתן עלה לראש. גם ברובי לא שווה את כל המיליונים ששילמנו עליו.

שיפטרו את שרודר וישימו את הייטינחה לפני השחקנים. לדעתי הרבה זה לא ישנה. כשמנתחים את מצב הקבוצה לפני עונה ועכשיו כולם צריכים להודות שהקבוצה פשוט נחלשה. אין מחליף לאנתוני, אין מחליף להאלר, אין מחליף מאזראווי, אין מחליף לחראפנברח.

אין מה לעשות. אווירת משבר כללית באמסטרדם. כל זה התחיל ביום שאוברמרס בצדק נזרק בגלל ההתנהגות שלו. לצערי מאז אותה פרשה אנחנו בהדרדרות קשה. הכרנו ימים קשים וברור לא שנצא מזה מהר, אבל צריך לעשות סדר מא' עד ת'. מראש הפירמידה ועד האוהדים שגם צריכים להבין שיש זמנים טובים וכאלה שהם פחות נחמדים.

זה כל מה שיש לי להגיד.

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/23
    הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס פיטרה את שרודר!!!
    זה כמובן היה צפוי. משהו היה חייב להיעשות ונעשה מיד בתום המשחק. הניחוש הראשון שלי הוא שהייטינחה יאמן מינימום עד הקיץ. פשוט צריך להשתמש בחצי העונה הזאת כדי לעשות סדר. הקבוצה נמצאת במשבר וביותר מדי מקומות יש בעיות. נראה גם מה יקרה בימים הקרובים, יש עוד 6 ימים לחלון ההעברות. לא מצפה לדברים גדולים, אבל לך תדעו. לפחות הערב הגיעו להחלטה לסיים את הנישואין עם המאמן. ביום ראשון נשחק בחוץ מול אקסלסיור...משחק קל......

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/23
    הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שציפיתי, הייטינחה יעמוד בנתיים על הקווים.

6. alexshw Member

@Ajax Amsterdam מברוק.
    נשמע שהיה לוזון הולנדי.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

משחק השנה באירופה. מעניין מה מאמן נבחרת יוון חושב על היום.

וואו .וואו. וואו.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני כמה שנים אוטרכט ניצחה את אייאקס בבית בתוצאה 6-4. היום במשחק חוץ באלקמאר היא לא לא הפסידה והבקיעה לא פחות מחמישה שערים. זה הספיק לשלושת הנקודות? לא. תוצאת סיום: 5-5!

פ.ס.וו ניצחה בבית את האיגלס 2-0.

מחר משחק צמרת באנסחדה כשטוונטה מארחת את פיינורד. אייאקס עם הייטינחה כמאמן (זמני) יוצאת לרוטרדם כדי לשחק מול אקסלסיור.

@הרצליה עד המוות
    הקדמת אותי :D
    רק תזכיר שאתה מדבר על פאוולידיס.

9. Ajacied Member

פאוולידיס ודוויקס.
    כל אחד סיים עם שלושער.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

10. alexshw Member

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייטינחה עמד רק אימון אחד לפני השחקנים והדבר היה מאד ברור. אין לי מושג אם תחת שרודר גם היינו מנצחים היום 4-1, אבל עד ההפסקה היה ברור שאפקט החלפת המאמן לא נראה בשטח. קודוס בכנף זה לא זה, וויינדל חזר להרכב, אבל לא נראה על הדשא הסינטטי. אלברז במשחק רע כבלם וקלאסן? לשמחת כולם השער שלו לפני החצי הגיע ברגע קריטי, אבל הבחור איבד כדורים שבנס לא הפכו לשער חובה.

כשיורדים להפסקה ביתרון שהיה אמור להיות פיגור אז אומרים שלמאמן החדש יש כנראה תחת שלקודמו לא היה. מול וולנדהם הזדמנות אחת בחצי השני הכניסה את הקבוצה לסחרור. היום עד להפסקה רולי והקורה מנעו מבוכה נוספת. תוצאת החצי פשוט לא שיקפה את מה שקרה במגרש, אבל אחרי ההפסקה זה כבר נראה יותר טוב.

קודוס חזר לקישור אחרי שקונססאו נכנס והדבר צריך עכשיו להיות סופי. אם הגנאי לא יימכר בימים הקרובים הוא פשוט צריך להתחיל באמצע. הוא לא חלוץ, הוא לא קיצוני אלא קשר. מבחינתי קלאסן וברחהאוס יישבו על הספסל כי גם היום הם לא נראו בעניינים. ברחוויין שעד לשער השלישי כאילו לא השתתף במשחק אולי סוף סוף התעורר. טוב שהייטינחה נתן לו תשעים דקות, אבל הגיע הזמן שהבחור יתחיל להזיז את התחת שלו. אפשר להתלונן על היכולת של טאדיץ', אבל הוא לפחות מראה אכפתיות ומעורבות. זה גם היה מול וולנדהם. ברחוויין צריך להתעורר ומהר!

לסיום מילה טובה לרולי שהיה היום אחד המצטיינים. הוא הציל אותנו למעשה מברוך בחצי הראשון. מבחינתי הבעיות (עדיין) קשות ולא ברור לי למה לא מחתימים מינימום שחקן הגנה, אבל טוב לראות קצת חיוכים אחרי השער הרביעי. פיינורד וטוונטה נפרדו בתיקו כך שהכל עוד אפשרי. בשבוע הבא משחק מול קמבור מהתחתית. לצערי עוד משחק על משטח סינטטי מעצבן. כשבדה קויפ ייערך משחק צמרת נוסף כשפ.ס.וו פוגשת את המובילה אז אולי נצליח להחזיר טיפה מומנטום.

AFCA, הרצליה עד המוות ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

24 שעות לפני סגירת חלון ההעברות ויש חדשות מאיינדהובן ודרום רוטרדם. פ.ס.וו עומדת להתחזק בטורגן הזאר, פטריק ואן אנהולט יחליף את מקס שעובר לפרנקפורט.

פיינורד מנסה ברגע האחרון לרכוש את קשר טוונטה, זרוקי. באמסטרדם הכל שקט, לפחות מבחינת שחקנים באים ועוזבים.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסך הכל יום אחרון די שקט בליגה ההולנדית. פ.ס.וו התחזקה כאמור בטורגן הזאר ופטריק ואן אנהולט. טוונטה לא שיחררה את זרוקי לפיינורד. AZ צירפה בלם של ספרטה. אייאקס?

https://pbs.twimg.com/media/Fn1CMarXgAMCbxH?format=Xxx&name=900x900

צירפנו בחור צעיר בן 17 בשם מיקה חודטס. בלגי ששילמנו עליו מיליון יורו. השחקן שיכול לשחק בכנף ובקישור (הוא שמאלי) מגיע אלינו מגנק.

14. Ajacied Member

לדעתי אנחנו ממש מסתכנים פה שלא התחזקנו בהגנה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האמת שגם אין לי מושג למה. האם זה עניין כלכלי? האם הדירקטוריון עצר כל מהלך של חיזוק בגלל הבלאגן שהיה עם שרודר? האם הם עד כדי כך לא מרוצים מהאמסטרה והנטלאר? אני באמת לא יודע והקטע הוא שבתקשורת לא מדברים על כך.

אני מעריך ששני חבר'ה צעירים יקבלו בחצי העונה הקרובה אפשרויות להראות מה הם יכולים. שניהם עם השם הפרטי יורי: באס ורחייר. אם אני מנתח את ההגנה אז יש לנו בצד שמאל את וויינדל, ובאסי. באמצע את באסי, טימבר, רנש ואת אלברז ששיחק עכשיו גם כבלם. כמגן ימין יש את חברנו המכסיקני סאנשז ורנש. אז אם צריך יכולים באס ורחייר לשחק כמגינים. לא מצב אידיאלי, אבל בצורה הזאת חוסכים כרגע כסף...