הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשבילנו המכירה שלו היתה מיותרת ואולי סימנה סופית את הבעיות בעונה הזאת. קיבלנו עליו סכום שיא, אבל ברור לכולם שמהדיל הזה לא התקדמנו בשום דבר. (כנ"ל עם העזיבה של מרטינז, אבל הוא לפחות לא עזב בדקה ה-97 של חלון ההעברות).

הקבוצה נחלשה בכל העמדות ולצערי נוכל רק בקיץ לתקן את הכל. לצערי הבלאגן מתחיל בראש הפירמידה לכן יש לי פחד שגם בעונה הבאה נראה את אותו התסריט, אבל אני מנסה להיות אופטימי.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

הירידה ברמה הייתה בלתי נמנעת אחרי הקיץ האחרון. שחקנים שהגיע להם להתקדם וכנ"ל המאמן. איאקס ממילא לא הייתה זוכה פה בתואר הליגה האירופית. עדיף לה להתרכז בניסיון לשמור על הכתר וכמובן היא צריכה לסדר את השורות. אז כרגע לא כזה רע שתהיה לה הכנה ומנוחה נורמלית לפני סופי שבוע.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@alexshw
    בסופו של דבר העניין היחיד שעדיין מציק לי זה איך ובעיקר מתי אנתוני עזב. לדעתי אתה יודע שאני כבר שנים מקווה לשינוי רציני בחלון ההעברות בקיץ. אני לא רוצה להכנס לזה עכשיו שוב, אבל נדפקנו קשות עם אנתוני. לכל שחקן מגיע להתקדם, אבל לא בצורה הזאת. זה שנכשלנו עם כל שחקני הרכש זו כבר לא בעיה של הברזילאי. מבחינתי הרגע הראשון לשינוי השלילי הגיע עם אוברמרס. הוא בצדק עזב ומאז אנחנו בבעיה. מה שהתחיל בהורדה מינית מעצבנת ומיותרת של המנג'ר הטכני המשיך בחוסר התפקוד של כל הקומה העליונה של המועדון. הצוות הטכני נכשל לגמרי בקיץ כשהאוהדים עדיין מחכים לשמוע מי יהיה המנג'ר הטכני הקבוע באייאקס. כאוהד שיודע מה קורה בכדורגל האנגלי אתה בטח יודע שבאמסטרדם מאד רוצים את ג'וליאן וורד (הוא כבר עזב את ליברפול?). עם הבסיס הכלכלי הלא רע שיש לנו היום אני משוכנע שהדעיכה הכללית תיעצר בקרוב, אבל אייאקס כן צריכה בקיץ שקט תעשייתי. יש עוד על מה לשחק בליגה ההולנדית, אבל די ברור לי שקודוס ואלברז יעזבו בעוד כמה חודשים. נו טוב, שקודם נצליח להבטיח מקום בליגת האלופות (מינימום מקום שני שמזכה אותנו למוקדמות) ואחרי זה כבר נראה אם המועדון יכול לחזור לימים יותר טובים.

העונה הזאת בעצם די אבודה ולא ציפיתי לעבור את אוניון. לא לפני שבוע ולא היום. הקטע הוא כן שבסופו של דבר התוצאה לא משקפת, אבל לפעמים הדברים האלה קורים. החמאתי לגרמנים לפני שבוע, עכשיו ממש לא. בסופו של דבר הם במומנטום, הם מראים את זה גם בליגה הגרמנית. לא היינו זוכים גם ככה העונה בליגה האירופאית כך שבקטע הזה אני לא מאוכזב, אבל הערב לא הגיע לנו להפסיד ככה.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיינורד מול שאחטר, AZ מול לאציו. כך יצא בהגרלה היום.

הרצליה עד המוות ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס לא מרשימה, אבל מנצחת 2-1 בארנהם את ויטסה. לא ראיתי את המשחק, אבל אחרי הדחה באירופה תמיד קשה לחזור לליגה. ברור שנצטרך לחזור לכושר יותר טוב, אבל אין לי מושג אם הייטינחה עוד יצליח להכנס לראש השחקנים. בסופו של דבר זה גם עניין של איכות ולצערי הסגל השנה בפרוש פחות טוב מאשר לפני עונה.

פיינורד מנצחת 4-2 בחוץ את פורטונה סיטארד. AZ ניצחה כבר אתמול בבית את קמבור 2-1. כרגע פ.ס.וו מוליכה בבית 2-1 על טוונטה.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קיוותי שפיינורד תמעד בפורטונה או פ.ס.וו יצאו מהמירוץ מול טוונטה, אבל כולן מנצחות.

כל הצמרת מתקדמת.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

de Middenweg ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  7. Ajax Amsterdam Member

אולי הפגרה תשנה דברים . בכל מקרה הייטנחה כפלסטר לפחות בליגה עושה עבודה לא רעה.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי פ.ס.וו ניצחו היום. קיוויתי שטוונטה תהיה משוכה טיפה גבוהה מדי, אבל זה לא קרה. בכל מקרה גם AZ עדיין באזור. כרגע אני רוצה להאמין שפיינורד באמת הפייבוריטית הגדולה לאליפות, אבל כולי תקווה שאולי עוד נוכל לשנות משהו בהמשך. אנחנו צריכים בין היתר עוד לשחק באיינדהובן, זה לא בדיוק מעודד...

@Ajax Amsterdam
    הייטינחה לפחות גרם לעצירת כדור השלג, בטח מבחינת התוצאות השליליות. לצערי יש לנו עדיין בעיה שיותר מדי שחקנים לא בכושר. בצורה הזאת אי אפשר להגיד שיש לנו את הסגל הכי טוב בליגה. מהתגובות שקראתי ברחוויין ממשיך ביכולת הרעה שלו. הייטינחה נותן לו את כל הקרדיט, אבל הרבה זה לא משנה. השחקן פשוט לא תורם, בשביל שחקן עם מחיר של מעל לשלושים מיליון אירו מבחינתי הוא אכזבת השנה. בכלל, די מדהים שכל הרכש פשוט לא מביא את הסחורה. מאד קשה להצליח עם כל שחקן חדש, אבל הצמד האמסטרה את הנטלאר פשוט לא יכול להתחבא מאחורי העובדה ששום שחקן שהגיע מאז הקיץ מצליח. לא ברחוויין, לא ברובי, לא וויינדל, לא סאנשז, לא לוקה, וגם לא באסי. הרווחנו המון כסף מאלה שעזבו, אבל כרגע באמת נראה שרב הכסף שבזבזנו נזרק ישר לאסלה...

נתון מעניין:
    אייאקס ספגה בשנת 2023 תשע שערים. חמש מתוכם באו ממצב נייח...

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/23
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מדהים . ספקנבורח החובבנית מפרקת את אוטרכט בחוץ 1-4 ולוקחת את הכרטיס לחצי הגמר.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Ajax Amsterdam, de Middenweg ו-AFCA אוהבים את זה.
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי שהם הובילו 1-0 אבל ברצינות, בסוף 4-1!?! זו הפעם השלישית שקבוצת חובבנים מגיעה לחצי הגמר. תוצאה באמת מדהימה. אם נעוף נגד דה חראפשחאפ זו כבר לא תהיה סנצסיה */aaarofl

עריכה:
    בדקתי עכשיו. בשנת 2016 היו אלה VVSB ובשנת 1975 היריבה הגדולה של ספקנבורח, IJsselmeervogels שהגיעו לחצי הגמר בגביע. נחמד לציין שהקבוצה שהגיעה לפני 48 שנים למעמד המכובד משחקת באותה העיירה: ספקנבורח...עיירת הדייגים היא אימפריה בכדורגל החובבני של הולנד :lol:

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/23
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בליגת האלופות של הנוער (עד 19 שנה) הצליחה AZ לנצח בחוץ את ברצלונה 3-0. היא תשחק ברבע הגמר מול ריאל מדריד. אייאקס עפה אחרי שספורטינג השפילה את הצעירים 5-1 (נקמה על הבוגרים?).

צריך להגיד את האמת שמחלקת הנוער של AZ נמצאת בתקופה נהדרת. היא מייצרת שחקנים טובים בבוגרים ועכשיו גם רושמת הישגים בינלאומיים. דווקא אנחנו בירידה.

12. alexshw Member

תגידו דלינחה מטולוז הולך לקבל זימון לנבחרת?

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג, לא נראה לי למרות שבאמת כבר שנים אין לנו חלוצים נורמלים. כרגע בעיקר מדברים פה על כמה שחקני פיינורד יקבלו זימון...אם כבר פיינורד, היא בחצי הגמר של הגביע אחרי ניצחון מינימלי של 1-0 בהיירנביין.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס ופ.ס.וו גם עולות לחצי גמר הגביע. הראשון עושה את בחוץ 3-0 מול דה חראפשחאפ, השנייה בבית מול אדו דן האח 3-1.

כמה מלים על אייאקס. המשחק עצמו לא היה משהו. בחצי הראשון עוד ראיתי כדורגל, אחרי זה כבר לא. טיפה מעצבן אותי ששחקנים כבר לא רוצים להתאמץ מתי שהמשחק על הנייר הוכרע. דווקא בעונה לא הכי טובה אני מצפה לטיפה יותר רצון ומקצוענות. גם לא ברור לי למה הייטינחה מכניס למשל את אלברז וטאדיץ למשחק כשאנחנו כבר מובילים 3-0 עמוק בחצי השני. לשניהם היה לדעתי סכנה להיות מורחק לחצי הגמר...

בסוף היום ערב מאכזב. לא מקבל את הרושם שהייטינחה שינה בהרבה את הקבוצה. ההגרלה במוצאי שבת. תרשמו: פיינורד בבית מול ספקנבורח, אנחנו בחוץ באיינדהובן....

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פק זוולה משווה את השיא של אייאקס עם ניצחון 13-0 על דן בוס.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 4, אורחים: 16)

1. Cup of Tea
  2. הרצליה עד המוות
  3. Ajax Amsterdam
  4. de Middenweg