הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. alexshw Member

מדוניאנין בכובשים. רביעיה לוליוס שזה אחד יותר מהמנה שלו בפרמייר ליג בעונת 11/12 במדי אברטון.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

de Middenweg ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיינורד שוב מצליחה בדקות הסיום לנצח. הפעם זה היה אידריסי ששתי דקות לפני הזמן החוקי מכניע את שוער כרונינגן. האורחת נשארה בתחילת החצי השני עם עשרה שחקנים. (עריכה: מתברר שהאדום של כרונינגן היה די שערוריה. לא רק בארץ יש שופטים גרועים...) בסופו של דבר התוצאות האלו סופר מעצבנות, אבל אנחנו צריכים עוד לנצח באיינדהובן, אנסחדה ובבית את AZ. זה כמובן ללא הקלסיקר. בסופו של דבר אנחנו לא נהיה אלופים בגלל עצמנו ולא בגלל שפיינורד מקבלת מדי פעם עזרה של השופטים (...) כשלא מנצחים בבית את וולנדהם או את אמן בחוץ אחרי שאתה כבר מוביל 3-1 אז ככל הנראה המקום השני זה המקסימום. מה שכן, ברור לי שאם פיינורד יקחו את הצלחת שבשנה הבאה ההתאחדות שוב תקח אותה ברצינות ותתן לקראת סוף השנה גם משחקים קשים.

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/23
    הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגרלת חצי גמר הגביע. נו, טוטו זה לא בשבילי או שכן כי שוב קיבלנו משחק חוץ והפעם זה יהיה בדרום רוטרדם. ספקנבורח תארח את פ.ס.וו

אגב, היה ברור שיהיה קלסיקר בחצי הגמר היות שההתאחדות היתה בבעיה רצינית אם היינו מקבלים גמר בדה קויפ בין שתי היריבות המסורתיות. כבר דיברו פה על אפשרות לקיים את הגמר בשני משחקים בגלל שבשום פנים קהל של אייאקס לא היה מתקבל בברכה בגמר.

מחר משחק אולי יותר חשוב, בבית מול נק ניימיייכן. שמונה וסיליסן באים לביקור...

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  4. Ajax Amsterdam Member

הפיטורים המאוחרים של שרודר בעוכרינו. פיינורד עוד יאבדו נקודות זה יקרה. לא פייבוריטים אבל אסור להרים ידיים.
    אידריסי הזה זבל, אצלנו היה נראה כמו מתן חוזז

Ajacied ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוצאת המחזור היא 1-0: פיינורד, אייאקס, פ.ס.וו ו-AZ מנצחות וכולן עושות את זה בתוצאה מינימלית.

@Ajax Amsterdam
    כעיקרון הכל עוד בידיים שלנו, אבל כמו שפיינורד משחקת העונה היינו צריכים להוביל עליהם עכשיו במינימום שש נקודות. לאור התוצאות זה לא היה בלתי אפשרי, אבל לדעתי גם פשוט הגיע הזמן להודות שיש להם העונה קבוצה אלופה. לי אין יש הרגשה שלאייאקס יש קבוצה שכזאת. שים לב למשל לעובדה כמה פעמים הם לקחו נקודות בסוף המשחק. לא תחת שרודר ולא תחת הייטינחה הקבוצה שלנו חזקה בזה. אין השנה "לאקי אייאקס" אלא הרבה יותר "לאקי פיינורד"...לא אופתע אם בסוף פיינורד תיקח דאבל. באירופה לא נראה לי שהיא תגיע להישג לא נורמלי. אידריסי לא עד כדי כך טוב...אגב, כמדומני איתו גם לקחנו אליפות :D

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

AZ מספקת הפתעה נעימה כשהיא מנצחת 2-1 באולימפיקו את לאציו. הדבר גם יעזור לדירוג הכללי שלנו. יש עוד גומלין, אבל לפחות כרגע הניצחון הזה באמת חשוב לכולנו.

Ajax Amsterdam, AFCA ו-Ajacied אוהבים את זה.
  7. Ajacied Member

הניצחון של א.ז חשוב מאוד להולנד.
    קירב את הולנד מאוד לשתי נציגות אוטומטיות באלופות החל מעונת 24/25

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הפורטוגלים צריכים משהו יחסית מיוחד כדי לעבור אותנו בחזרה. להולנד יהיו 2 נציגות בבתים בסבירות גבוהה.
    המדהים הוא שאנחנו מתקרבים מאוד לצרפת שמעלינו ב-3 נקודות. בסוף העונה, מוחקים את עונת 18-19 שהם השיגו 2 נקודות יותר מאיתנו. כלומר את העונה הבאה נתחיל צמוד מאוד אליהם.

Ajacied, de Middenweg ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים מצליחה פיינורד להשוות בחוץ כמה דקות לקראת סוף המשחק בחוץ מול שאחטר. ראיתי מעט מאד מהמשחק, אבל לפי מה שהבנתי החברים שלנו מדרום רוטרדם היו צריכים לנצח. בכל מקרה הם כבר ינצחו בבית. מאד מקווה שגם AZ תגמור את העבודה מול לאציו.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

במשחק מעצבן אנחנו מנצחים 4-2 בחוץ את היירנביין. שבוע לפני הקלסיקר אני לא אופטימי. אחרי חצי שעה מהפתיחה מצב רוחי היה הרבה יותר טוב. ראיתי התקפות יפות, שערים יפים. הובלנו 3-0 וברחוויין יכול היה לשים את שער העונה. לצערי הכדור ננעץ בקורה ואולי זה היה סימן מלמעלה? אייאקס נראתה טוב, אבל אז משום מקום היירנביין כובשים. רולי וכדורי גובה זה לא סיפור אהבה. למרות שירדנו להפסקה כבר ראיתי את פיינורד כובשת ככה מולנו בעוד שבוע.

אחרי ההפסקה טיילור עשה מהר 4-1 (אין לי מושג למה נופרט לא שיחק, אבל הוא היה לבטח לוקח את הכדור הזה) ושוב אנחנו נרדמים. היירנביין מקבלת יותר מדי שטח ובסוף מבקיעה שער שני. שוב הגבהה, שוב נגיחה. צריך לראות כמה שערים אנחנו סופגים ככה כי ההגנה לפעמים מפשלת בהגבהות. איכשהו אני תמיד רואה את פ.ס.וו כובשת ככה מולנו...

אני צריך להיות מאד כנה. הקבוצה הזאת פשוט לא ברמה של פיינורד. זה לא שהמובילה כזאת מבריקה, אבל מאז העונה האחרונה אנחנו פשוט בירידה. ההגנה פשוט חלשה, הקישור לא יציב וההתקפה אולי הקו הכי טוב שלנו, אבל כל כך חסר לי את אנתוני. או אפילו את האלר...היחיד שבאמת נראה עכשיו בכושר טוב הוא קודוס. אני מאמין שהוא יעזוב בקיץ, הוא לא יאריך חוזה.

פיינורד תנצח את וולנדהם בבית (כנראה איזה 3-0) ובשבוע הבא זה בעצם להיות או לחדול.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי עוד יום ראשון מעצבן בגלל פיינורד. הם פשוט עושים את העבודה. לא מבריקים, לא מביסים, אבל מנצחים. 2-1 בבית על וולנדהם (שהוציאה תיקו באמסטרדם...).

בשבוע הבא זה כעיקרון לחדול או להיות, אבל לאור לוח המשחקים אני חושב שגם ניצחון 5-0 לא ימנע מהם אליפות. לא כשהם מצליחים פעם אחרי פעם לנצח בצורה הזאת.

12. Ajax Amsterdam Member

זה לא שאין לנו בעיות, יש בעיות קשות אבל פיינורד אמורים לשלם על תיקו מול אייאקס של שרודר. הסיכויים דיי נגדנו אבל עדיין אני חושב שהחומר שחקנים שלנו הכי טוב בהולנד.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נגיד ככה, חומר השחקנים שלנו פחות טוב מלפני שנה וזה הדבר הכי חשוב. אם יש לנו את הסגל הכי טוב בליגה אז פיינורד פשוט הקטינה את הפער בצורה משמעותית. תעבור על הרשימה של העוזבים ועל המחליפים שלהם ותראה שרק נחלשנו. כמה אני מתגעגע לאנתוני, מרטינז ואפילו האלר. פיינורד גם עשו הרבה שינויים, אבל הם פגעו הרבה יותר ברכש שלהם.

בוא נקווה לטוב, אבל אני לא אופטימי. לא אופתע אם הם יקחו דאבל.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

רולי עם שני שערים עליו.

מסכים עם שי, לדעתי גם אם ננצח שבוע הבא הלוז שלנו הרבה הרבה יותר קשה (פ.ס.וו בחוץ, טוונטה בחוץ, אלקמאר...) פיינורד בלוז נוח וגם פ.ס.וו אפילו במצב טוב יותר עם הלוז.

חבל, הם לא משהו בכלל אבל אנחנו משלמים על חצי עונה זוועתי.

15. Andrei Kanchelskis Member

דעה לא פופולארית וזאת על אף שאני תומך מושבע של אייאקס:
    זה לא רע בכלל לליגה ההולנדית שפעם בכמה שנים תהיה בה אלופה שאינה אייאקס או פסוו. איינדהובן, אני אישית הייתי מעדיף הרבה יותר שאלקמאר תהיה אלופה מאשר שפיינורד תהיה אבל קשה לי להאמין שתהיה לשחקניה את היכולת ללכת עד הסוף. גם העובדה שקבוצה כמו ספרטה רוטרדהאם נמצאת השנה בצמרת ונאבקת על מקום באירופה היא משב רוח מרענן לאחת הליגות הכי צפויות ביבשת.

היה ברור שבאייאקס של פוסט עידן טאן האח תהיה נסיגה מסוימת וגם אם היא תסיים את העונה הזו ללא תואר הרי שיכול לצאת מיזה רק טוב לעתיד, בינתיים אפשר לומר שהייטינחה מוכיח את עצמו ואם באייאקס יתפתח עכשיו מאמן הולנדי ברמה גבוהה אז הכדורגל ההולנדי שאינו שופע במאמנים מי יודע מה רק ירוויח מכך.

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/23
    de Middenweg אוהב/ת את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 4, אורחים: 10)

1. Cup of Tea
  2. הרצליה עד המוות
  3. Ajax Amsterdam
  4. de Middenweg