הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Andrei Kanchelskis
    מקבל לחלוטין את הדיעה שלך. כאוהד ברור שאתה אף פעם לא רוצה שהיריבה שלך תקח אליפות, אבל אם אני שם לרגע בצד את הרגש אז אני בהחלט מסכים איתך. עזיבת אוברמרס וטן האח גרמה לשינוי בקבוצה. תקרא לזה סוף עידן. הצמד האמסטרה את הנטלאר קיבל למעשה את הג'וב במקרה כי אוברמרס עזב בפתאומיות בגלל הפרשה שהוא הסתבך בה.

אני מסתכל על כל התמונה ואני יכול לספר לך שבשעות האחרונות יש דיווחים שאייאקס נמצאת במו"מ עם ג'וליאן וורד, האיש הטכני בליברפול. האיש שכבר נמצא מאז 2012 בקבוצה החליט לעזוב ואם הידיעות נכונות אז כולי תקווה שבקרוב נקבל מנג'ר טכני חדש. בנוסף לזה אמור להיות מחר ישיבה של הדירקטוריון ואנשי המניות שבה יאשרו איש חדש שיכנס לתפקיד יו"ר הדירקטוריון.

אייאקס נמצאת עכשיו בעונה לא פשוטה, אבל אם ניקח את המקום השני הנזק יהיה לדעתי מינימלי. אין מה לעשות, לפעמים צריך ירידה לצורך עלייה לא? יש לנו בסיס כלכלי טוב ואני משוכנע שבעונה הבאה שוב נראה סגל יותר טוב.

AFCA אוהב/ת את זה.
  2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אנחנו נדבר על זה שבליגת האלופות לנוער (אייאקס הודחה בשמינית עם 1-5 משפיל לספורטינג) אלקמאר ניצחה 0-3 את ברצלונה בחוץ בשמינית ו0-4 את ריאל בבית ברבע גמר?

משוגע לגמרי. בחצי הגמר היא נגד...ספורטינג.

Ajacied ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  3. Ajacied Member

בליגת האלופות לנוער הכסף עדיין לא משחק כל כך תפקיד כמו בכדורגל בוגרים, והכל הרבה יותר שיוויוני.
    כל הכבוד לא.ז.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

4. k_700 Member

שער גדול של חימנז בשמאל.
    קצת ואן פרסי בתנועה ובסיומת.

שחקן מרשים מאוד.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיינורד מחממת מנועים לקראת הקלסיקר...7-1. עכשיו לקוות ש-AZ גם תמשיך. אגב, אם ארסנל תעיף את ספורטינג יש לנו את הכרטיס המיוחל לליגת האלופות. מה גם שאנחנו מתקרבים יפה לצרפת.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשצריך אז צריך לתת מחמאות. גם לפיינורד אבל בעיקר ל-AZ שמנצחת גם בבית 2-1 את לאציו. לא רוצה לפתוח פה לשטן, אבל יש לקבוצה הזדמנות נהדרת להגיע באמת רחוק במפעל הזה. לפני שנה זו היתה פיינורד והנה עכשיו זו הקבוצה מאלקמאר שעושה אחלה פרסומת לכדורגל ההולנדי. בכלל, AZ אולי לא קבוצת טופ שלוש, אבל גם מחלקת הנוער שלה מצטיינת בשנים האחרונות. הנוער שלה העיפה רק לפני שבוע את ברצלונה! קבוצת המילואים גם נותנת כבר כמה עונות ברצף המון נחת לאוהדים שלה.

פיינורד ממשיכה הלאה, אבל כשרואים מי היא יכולה לפגוש בסיבוב הבא אז ברור שהיא לא מועמדת להגיע לגמר. לא עכשיו לפחות. מבחינתי שימשיכו באירופה כי בעונת האליפות האחרונה שלה אנחנו הגענו לגמר הליגה האירופאית...בכל מקרה אם ייפגשו כבר בתחילת אפריל את היונייטד אז החגיגה נגמרה.

לסיכום ערב מוצלח לכדורגל שלנו. לא נחמד שאנחנו מסתכלים מהצד, אבל ברור שחשוב שכולנו מצליחים באירופה.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  7. Ajacied Member

באסה שאנחנו מסתכלים מהצד במיוחד כשאיזשהי קבוצה בלגית שאני אפילו לא יודע איך מבטאים את שמה, מנצחת בצורה קלילה את אוניון ברלין בתוצאה 3-0.
    אני לא אומר, עפנו לגמרי בצדק. הגרמנים היו עדיפים בצמד המשחקים. אבל זה רק ממחיש איזו אייאקס אנחנו מקבלים העונה.

AFCA ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפעמים יש לקבוצות מאצאפ טוב. הקבוצה הבלגית נמצאת גם בעונה טובה בליגה שלה (חמש נקודות מהמקום הראשון). אוניון ברלין גם מצטיינת העונה בבונדסליגה. אין מה לעשות, בוא נקווה שאנחנו בירידה בשביל עלייה. עד סוף החודש אני מעריך שג'וליאן וורד יהיה האיש הטכני החזק בקבוצה. לך תדע, אולי נצליח עוד להעיף את פיינורד מראשות הטבלה. ברור שלא כיף לעמוד עכשיו בצד ולראות קבוצות אחרות מצליחות באירופה, אבל אני כבר מוכן להמר שפיינורד אולי כבר תעוף בסיבוב הבא. תסתכל על איזו קבוצות עוד נמצאות בליגה האירופאית...

החלק הריק של הכוס העונה לצערי די גדול, אבל בוא נקווה לסיום טוב. אגב, אייאקס מתעניינת בקשר AZ, טיג'אני ריינדרס שאמור להחליף את אלברז אם יעזוב בקיץ. ההערכה שלי היא שלא יגיע ואם יעזוב את קבוצתו ריינדרס יחתום בחו"ל.

9. Ajacied Member

אין לי בעיה שפיינורד וא.ז יצליחו באירופה. מצידי שיגיעו לגמר.
    שיביאו נקודות להולנד ואולי זה גם יעייף אותן בליגה.
    פשוט באסה שאנחנו כבר בחוץ. חסר לי אייאקס במשחקי אמצע שבוע באירופה. אבל אין מה לעשות, יש גם עונות פחות טובות.

לגבי ריינדרס, שחקן מאוד נחמד לא.ז אבל לא בטוח שזה קליבר השחקנים שאנחנו צריכים. הוא לא שיכנע אותי שהוא מספיק טוב לאייאקס.
    נגיד, קופמיינרס ששיחק באותה העמדה כשהיה בא.ז, הרשים אותי בהרבה יותר, ובזמנו, אותו דווקא כן מאוד רציתי לראות אצלינו.
    בכל מקרה, גם אני לא רואה את ריינדרס חותם אצלינו. בניגוד לויינדאל, יש לו חוזה ארוך טווח ואין לו סעיף שחרור וא.ז הולכת לסחוט אותנו במחיר. ואני לגמרי אבין אותם, כי הם רואים בעצמם קבוצת צמרת.

de Middenweg ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  10. alexshw Member

באיאקס מצטערים על זה שלא נתנו לדנילו חוזה חדש?

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

11. DRORIKO Member

תגידו יש איזה חוק כזה שכדי שמאמן הולנדי יהיה טוב הוא חייב להיות קירח?

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  12. k_700 Member

https://pbs.twimg.com/media/FratMPrXsAE9b7P?format=Xxx&name=large

מצחיק קומאן משאיר את ההולנדי בכושר הכי טוב כרגע(פרימפונג) בחוץ.
    שואלים על זה משהו בהולנד או שאף אחד לא עוקב אחריו?

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיינורד מול רומא, AZ מול אנדרלכט. מפגשים פיקנטים!

Ajacied אוהב/ת את זה.
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@k_700
    דעת הקהל בהולנד די ברורה: דאמפריס מגן ימין ראשון. אני מעריך שפרימפונג בסוף ישתלב, הוא כרגע תמיד מוזמן לצעירה.

בוטמן הוזמן :p

15. DRORIKO Member

לדעתי וינאלדום זומן כי הוא פיגורה בנבחרת או משהו. כי ברומא הוא נראה כמו גופה. לא מזכיר בכלום את וינלדום בשיאו.

de Middenweg אוהב/ת את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 18)

1. עומר1