הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. k_700 Member

במצב ההתקפה שלכם אני בכלל הייתי חושב על פרימפונג להתקפה.
    הוא מפלצת, הוא נותן מספרים של ווינגר.
    יותר טוב מכל הבארחווינס שאתה יודע מה תקבל מהם.

הזוי לדעתי שהוא לא מוזמן גם אם דאמפריס ״נעול״ בהרכב.

שנה הבאה פרימפונג אולי יעבור אלינו ואז קומאן יזמין אותו גם אם יבלה חודשיים על הספסל.
    הכל ביאס.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מצטערים. מבחינתי היה צעד טוב להפרד ממנו. בסך הכל דנילו גם לא בדיוק באנקר בהרכב של פיינורד. אצלנו הוא לא בלט. באייאקס הלכו על בראיין ברובי דבר שכרגע גם לא בדיוק הצלחה מסחררת, אבל אף אחד לא נביא. מבחינתי העונה הבינונית שלנו היא יותר בגלל שלא מצאו מחליפים ראויים לאלה שעזבו בקיץ (האלר, אנתוני, מאזראווי וליסנדרו מרטינז) מאשר ההחלטה לגבי דנילו.

alexshw אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

לא תופס מברובי. סתם וגהורסט שחום.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מתלהב משניהם, אבל לא יודע אם ההשוואה נכונה. הם לא בדיוק דומים בצורת משחקם. לא רק זה, וחהורסט בן שלושים, ברובי תשע שנים יותר צעיר. עדיין יש לברובי עוד מספיק שנים כדי להוכיח את עצמו. ווחהורסט משחק ביונייטד רק בגלל שמאמנו גם הולנדי. השידוך הזה מלכתחילה מוזר ולמרות שנראה שהנישואין בין טן האח ליונייטד יותר טובים מלפני כמה חודשים ברור לכולנו שווחהורסט לא שייך לרמה של המנקוניאנס.

אני מבין למה אייאקס שילמה קרוב ל-18 מיליון אירו בשביל להחזיר שחקן נוער לשעבר שטעה כשעזב מוקדם מדי את אמסטרדם. לצערי הקאמבק של ברובי לא הצלחה מסחררת למרות מספר שערים בדקות מאד מעטות ששיחק. החלוץ נראה אולי כמו טנק, אבל מתקשה לסיים תשעים דקות. עניין של פציעות חוזרות ואולי גם מנטליות חלשה.

בסופו של דבר וחהורסט שחקן הרבה יותר מוגבל, אבל הוא כן מצליח להוציא מהקריירה שלו הרבה יותר מברובי. לפחות בנתיים.

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הכל או כלום.
    H
    U
    P
    A
    J
    A
    !!!

6. alexshw Member

1-1 מכסיקו

7. k_700 Member

סנטי חימנז שחקן.
    אגב, יליד בואנוס איירס.

8. Ajax Amsterdam Member

לא מפתיע. מה שנקרא יאאלה חדש חדש

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההפסד היה צפוי. פיינורד תיקח אליפות, אולי דאבל. אנחנו צריכים לסבול עכשיו, אבל כולי תקווה שבעונה הבאה יהיה יותר טוב. ירידה לצורך עלייה!

Ajax Amsterdam ו-Ajacied אוהבים את זה.
  10. Ajax Amsterdam Member

סוף הסייקל הנפלא מדצמבר 18, משכנו אותו יפה עד עונה שעברה. כולי תקווה שוורד (ככל הנראה) יצליח פה, אנחנו עדיין כנראה עם המשאבים הכי חזקים בהולנד

הרצליה עד המוות, AFCA ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פ.ס.וו וא.ז גם לא ניצחו, הנזק למקום השני מינימלי. אחרי 18 שנה פיינורד מנצחת בבית שלנו. שיחגגו, נפגש בעוד אותן מספר שנים שוב :lol:

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

איזה תותח סלוט. היה ברור שהמגן שלהם בדרך לאדום (ניצל מצהוב שני ממש בחסד...) והוא הוציא אותו בדקה 25. תגובה מצויינות.
    הם קבוצה טובה, עם מאמן טוב. אין לי טענות לג׳וני. גם החילופים היו טובים. אבל אנחנו כבר לא שם וזה בסדר. הגיע הזמן שלנו לסיים באמת את הסיבוב הנהדר שהיה לנו (כבר בסוף העונה שנה שעברה זה היה על אדי הדלק האליפות ...).

כבוד למקקים.

Ajax Amsterdam ו-AFCA אוהבים את זה.
  13. Andrei Kanchelskis Member

כל הכבוד לפיינורד על האליפות הממשמשת ובאה,עם כל הצער באמת שאין קבוצה יותר טובה ממנה השנה בליגה וזה יהיה פשע גדול עבורם אם הם לא יהיו אלופים. אגב כל שלושת האליפויות האחרונות של פיינורד הושגו לאחר טורניר בינ''ל כלשהו: בעונת 93 אחרי יורו 92,בעונת 99 אחרי מונדיאל 98,בעונת 2017 אחרי יורו 2016, והעונה זה כנראה יקרה אחרי מונדיאל 2022, ללא ספק הסטטיסטיקה עובדת חזק אצל הרוטרדמים!

אייאקס צריכה לראות עכשיו במקום השני מטרה עילאית וכמשהו שווה ערך לזכייה באליפות, אני בטוח שהעונה הזו היא עונת מעבר שיכול לצאת ממנה רק טוב למועדון ואני עדיין חושב שהמאמן הבא של אייאקס (החל מהעונה הבאה)צריך להיות ג'ובאני ואן ברונקהוסט.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

משהו מעניין שפתאום עלה לי לראש. האם בהולנד השופטים פחות מקפידים במשחק הגדולים/חשובים בשריקות שלהם?אתמול ראינו בחצי הראשון שני אירועים שיכלו להשפיע ישירות על התוצאה הסופית. האם הגיע להרטמן צהוב שני? האם אידריסי היה חייב לקבל אדום?

בטור השבועי שלו ווילם ואן הנחם אמר משהו שאני לא רוצה לשמוע, אבל במחשבה שנייה, הוא די צודק. לפני שנה מרטינז נתן לדסרס במשחק בארינה חבטה שגם יכול להיות אדום. אני רוצה להוסיף שהשנה במשחק בין AZ לאייאקס ברחהאוס ושחקן של AZ היו צריכים לקבל אדום (האייאקסיד דרך בבירור בכוונה על שחקן יריב, ברובי קיבל פיצוץ מאחור שדינו גם היה אדום).

אנחנו מתלוננים בארץ שהשופטים גרועים, אבל בשבילנו מקלי נתן לפיינורד שתי מתנות שעל הנייר ככל הנראה סגרו את מרוץ האליפות. בינינו, אפילו אם זה מרגיז, בעבר היו מספיק אירועים בהם דווקא אנחנו נהנו מהשיפוט. צריכים להגיד את האמת, אתמול הרסנו לעצמנו את המשחק. ירדנו להפסקה ביתרון, היה לנו את היריבה השנואה על הקרשים ונתנו להם לחזור ולנצח. בסופו של דבר השופטים יכולים לעצבן, לטעות, אבל ברב המקרים האוהדים לא צריכים להגיד שהשופט אשם בתוצאה הסופית. קבוצה שנמצאת במומנטום חיובי, תנצח גם עם שופט שלא עוזר לה. מה שכן, אני מחכה לראות איך השופטים יתנו למשחקים חשובים אחרים לזרום? בעוד זמן לא רב נקבל שוב קלסיקר, הפעם בגביע וברוטרדם. מצפה מהאיש שינהל את המשחק גם לא לתת אדום אם שחקן שלנו יפוצץ שחקן מקומי...(כנ"ל לגבי המשחקים מול פ.ס.וו, AZ, וטוונטה שעוד נשארים לנו).

אגב, הקטע שסלוט החליף את הארטמן גם היה מהלך מצוין. ללא ספק שהאיש עושה צעדים קדימה ונראה מה יקרה אם יצליח העונה גם באירופה. אולי הוא יעזוב בקיץ דבר שלא יהיה רע בשבילנו :D (למרות שגם הייטינחה לא ימשיך אצלנו ולך תדע מה יקרה באיינדהובן עם ואן ניסטלרוי...)

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/23
  15. k_700 Member

נראה לי ההרכב הכי מעפן בהיסטוריה המודרנית של הולנד.
    מה זה הדבר הזה?

DRORIKO אוהב/ת את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 18)

1. עומר1
  2. de Middenweg