הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. c_web Member

אז אכן מלך שערי הליגה בעונה שעברה, וינסנט יאנסן, חתם בטוטנהאם. הסכום המוערך ש AZ תקבל על העסקה הוא 20 מיליון יורו.
    אחרי שנקנה בחצי מיליון מאלמרה סיטי הצנועה, אין ספק שהקבוצה עשתה קופה.

היה לי לעונג לצפות באיש הזה שבוע אחר שבוע, פשוט כישרון נדיר והוא רק בן 22 ! ! !

לגבי החתמתו של וחהורסט מהראקלס - לא יצא לי לראות אותו הרבה. הוא כבר כבש שלושער במשחק ידידות זניח, אבל חוץ מזה שהוא ממש גבוה אין לי הרבה מידע עליו. אם הוא יפיק חצי מהיכולת של יאנסן אני אהיה מרוצה.

בינתיים בישול נדיר של עבדלחאק נורי ב 1-3 של הולנד U19 באליפות אירופה על קרואטיה.

2. Ajax Amsterdam Member

אז לפי האינסטגרם הרשמי של אייאקס מיליק נשאר, צעד חכם שלו שישפר אותנו וגם אותו, רק שזה לא יגמר בזה שימכרו את באזור בסוף חודש אוגוסט

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב שמיליק נשאר, אבל אייאקס שוב לא מנצחת קבוצת חובבנים. היום 2-2 מול AFC. בעוד שבועיים מוקדמות ליגת האלופות, מישהו רוצה לנחש כמה נפסיד שם...? ביום שישי ההגרלה.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

- אייאקס נמצאת במו"מ עם הייקו וסטרמן. הגרמני בן ה-32 משחק כבלם ושיחק בעונה האחרונה בבטיס שם הוא רשאי לעזוב.
    - פ.ס.וו גם מחתימה בלם גרמני. דניאל שוואב בן ה-27 מגיע משטוטגארט בהעברה חופשית.

5. AFCA Member

צריך עוד שער להגן עליו עם כל הבלמים האלה.
    קשה לי להאמין שהוא הגיע כדי להיות גיבוי מהספסל, בנוסף לעוד 4 בלמים שכבר יש לנו. אולי רידוורלד מתוכנן לשחק בקישור במקום גודלייה הפרווה?
    אבל בסה''כ החתמה של שחקן מנוסה עם ניסיון בינ''ל זה תמיד דבר מבורך לאייאקס.

בעניין אחר, מכירת אנדרסן סותמת את הגולל על הדור הדני שכל כך תלינו בו תקוות. בסוף מה שיצא זה אריקסן, ועוד כמה אכזבות שהניבו לנו 6.5 מיליון יורו.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלטמן יכול גם לשחק מגן ימין, רידוולד גם יודע את המלאכה בצד שמאל של ההגנה. סאנשז עדיין לא איתנו כך שצריכים לתת לו גם זמן להתאקלם. מבחינתי חיזוק מבורך, ונראה מה יהיה. כמה אנשי מקצוע בהולנד ברכו את אייאקס על החתמת וסטרמן לשנתיים. פרד רוטן עבר איתו בשאלקה וחושב שהוא יוסיף המון. יש מספיק אוהדים שצוחקים עלינו ושקנינו עגלה איטית, אבל כמו שלא כל שחקן חזוק שהביא מרסל ברנדס הצליח כך אוברמרס כן הצליח למשל עם מיליק, יונס, כריסטיאן פאולסן ואפילו ניקלס מויסנדר.

מחר ההגרלה בשביל אירופה ובשבת הקבוצה תשחק במשחק אימון מול קבוצה רוסית (קרילייה סובטוב).

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

- וואוט וחהורסט שחקן שונה מיאנסן. החלוץ שהגיע מהראקלס אלמלו הוא טארגט מן אמיתי. גבוה, יודע טוב לנגוח, אבל לא שחקן שיעבור שחקנים. כרגע הייתי אומר שהוא גרסה פחות טובה ממיחיל קראמר. בכל מקרה AZ תצטרף עוד חלוץ.
    - האסיסט של נורי: א-מ-נ-ו-ת!

- פטריק קלייברט חתם הערב בפ.ס.ז' שם ישמש כמנהל מקצועי. הוא היה אמור להוביל העונה את הנוער של אייאקס, אבל בסוף עזב את הולנד.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס קיבלה את פאוק. בדיוק קבוצה מתאימה בשביל שההגנה לא תהיה חדה ואנחנו נעוף בגלל שטויות...

9. golding מנהלים

באופן מאוד מפתיע ואן חינקל לא נכלל בסגל של צ׳לסי למשחק האימון הראשון. לא נראה לי שמדובר בפציעה, יכול להיות שאיינדהובן עומדת לרכוש אותו?

10. c_web Member

אתמול (שישי) חתם ב AZ עד 2020 החלוץ של ליליסטרום הנורבגית פרד פריידיי (Fred Friday). כבש כמות נאה בשנים שלו בנורבגיה ובהחלט נראה כמו רכש מעניין.

גם AZ תפגוש יריבה מיוון בסיבוב השלישי של מוקדמות הליגה האירופית, זו תהיה פאס גיאנינה.
    הראקלס תתמודד מול ארוקה מפורטוגל.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הופה, עוד הפסד של אייאקס. הפעם 2-0 לחנט הבלגית (בארץ כותבים גנט). אפשר להגיד שבסה"כ מדובר במשחקי אימון, אבל כמו במשחקים הקודמים רב ההרכב הראשון פתח את המשחקים.

לגבי השמועות, יש דיווח שאייאקס בעקבות הפולני הבינלאומי קפוטצה ששיחק ביורו. לפי מה שקראתי אייאקס הציעה 5 מיליון אירו לקבוצתו הפולנית. לא ממש מעריך שעם סכומים כאלה הפולנים ישקלו למכור אותו אלינו.

במשחק אחר, פיינורד ניצחה 3-1 את אנדרלכט...צמד של קויט ועוד שער של קרמר.

12. Ajacied Member

גם ההרכב של המחליפים הפסיד היום 2-1 לקריליה סובייטוב הרוסית (שער לקיסיירה).
    מנגד, פאוק מנצחת את טוונטה 2-0.

13. ארז כהן Piet van Reenen

הצוות המקצועי של אייאקס חייב כבר להבין שהקבוצה ממש אימפוטנטית כשהיא משחקת עם קלאסן וגודלייה באמצע.
    שני השחקנים הנ"ל רק יודעים למסור אחורה ולרוחב אין בהם שום יצירתיות, עומק ודימיון. גם אם רוברט לבנדובסקי היה בחוד של אייאקס
    הכדורים לא היו מגיעים אליו בכלל, כי יש מאחוריו צמד שחקנים נטולי כישרון לחלוטין.
    אם אין כסף להביא שחקן אמצע יצירתי, אז עדיף אולי לנסות את נורי ופרנקי דה יונג במקום שתי הליצנים האלה.
    נ.ב, גם ההגנה עדיין לא משהו, אבל כולי תקווה שהבלם הקולמביאני שיגיע יעזור לנו לייצב אותה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אנחנו בבעיה קשה ולא בגלל שאין לנו סגל כזה רע. מסכים לחלוטין עם ארז (כ) לגבי הקישור. באזור ביחד עם גודלייה זה כבר לא עובד. צריך לתת הזדמנות לפרנקי דה יונג שנמצא בכושר טוב. מבחינתי אפשר גם לעשות מקום לזייך...

ההגנה? בגלל השיטה של דה בור החבר'ה בקו האחורי עוד מיעטו לספוג, בטח בליגה. אני חושב שאם זה ימשיך ככה שחקנים כמו סאנשז ווסטרמן יחליפו כבר מהר מאד את פלדמן ורידוולד. העניין הוא שהצמד החדש עדיין לא עם הקבוצה ובעוד שבועיים נשחק מול פאוק. מהמשך הליגה אני פחוצ מוטרד, אירופה זו בעיה רצינית.

15. Ajax Amsterdam Member

אורי קורנל היושב ראש של אייאקס בעבר נפטר בגיל 69