הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. k_700 Member

לא צריך דיווח רשמי. הינה התמונות יונית.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@k_700
    כן צריך דיווח רשמי כי רק רואים את המכה של ברחהאוס. מי שלא יודע את הסיבה להתפרצות הכעס הזו יחשוב שדווקא ברחהאוס הבריון. מצטער, הוא לא. לחלוטין לא חכם להגיב ככה, אבל כשמישהו מקלל שחקן חבר בגלל צבע עורו לפעמים דברים כאלה קורים.

3. k_700 Member

אומרים שהקניט את ברובי נו ו? גם אם שאל אותו אם סבא שלו שלח יהודים להשמדה הוא לא צריך להגיב ככה.
    איזה שיט שואו אייאקס השנה, לוקח את העבודה של טן האח שם שכאילו הייתה מובנית מאליה כמה צעדים למעלה מבחינתי.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@k_700
    בסדר, לא כולם כאלה מתורבתים. יאללה נקסט.

5. k_700 Member

לא מתורבתים וכנראה גם לא חכמים.
    מעניין אם ישעו אותו מאיזה 8-9 חודשים בסגנון של מה שקיבל קאנטונה.
    שחקן טיפש.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריק אלפרינק מדווח הבוקר שפ.ס.וו הולכת לעשות ניקיון יסודי בסגל. לא פחות מעשר שחקנים עומדים לעזוב. בין היתר השמות שעלו הם של ג'ורדן טזה, סאנגרה, והשוער דרומל. אני לא אופתע אם גם ג'ואי וויירמן יעזוב אחרי האיומים על חייו ומשפחתו. מי שגם יעזבו את איינדהובן הם המושאלים שיחזרו לקבוצות שלהם (ברנטווייט, פאביו סילבה וטורגן הזאר).

כעיקרון אני לחלוטין מבין את מקבלי ההחלטות בפ.ס.וו כי הרוחות פשוט סוערות עכשיו בקבוצה. כשרואים את רמות הספיגות (40) מבינים גם שמשהו לא עובד שם. אגב, הבעיה דומה אצלנו כי ספגנו אתמול שער מספר 38 העונה בליגה, דבר שכמובן לחלוטין לא צריך לקרות. לחזור לפ.ס.וו, הבעיה היחידה במהלך שכזה הוא שהקבוצה משחקת במסלול הקשה של המוקדמות של ליגת האלופות. ללא קצת מזל בהגרלה פ.ס.וו תפגוש קבוצה יותר טובה ממנה כשסגנית אלופת הולנד תשחק עם מינימום חצי הרכב חדש שלא לדבר על המאמן שגם צריך זמן להתאקלמות.

ימים לא פשוטים עוברים כמובן גם על היריבה הגדולה מאסטרדם. ברחהאוס כבר קיבל אתמול קנס מהמועדון על ההתנהגות שלו אחרי המשחק. בהודעה רשמית ברחהאוס גם אמר שהוא מצטער על מה שעשה. לטענתו זו כבר מסורת שאנשים מקללים שחקנים שרוצים אחרי המשחק לחלק חתימות לילדים. הוא מדגיש שנמאס שאנשים מסוימים לא יכולים להתנהג כמו בני אדם שצועקים מה שבא להם. אני מסכים לגמרי עם סטיבן, אבל אנחנו חיים במציאות שבה גם בהולנד האלימות חצתה את הגבולות. לא רק בכדורגל אלא בחיים הרגילים.

לגבי ג'וני הייטינחה עדיין אין אישור רשמי אם ימשיך כמאמן או יעזוב.

7. Ajax Amsterdam Member

אני מניח שהייטנחה לא ישאר

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

באמת צריך אישור להייטניחה? אני לא חושב שסוון חושב אפילו על להשאיר אותו בעמדת המאמן.

9. Ajacied Member

לא הייתי משאיר אותו כמאמן, אבל מקווה לפחות שהוא ישאר במערכת.
    בגלל חצי עונה כושלת כמאמן זמני לא צריך לזרוק אותו. בסה"כ היו לו חיים שקטים לפני כן בקבוצת המילואים.
    השאלה רק האם הוא בעצמו ירצה לרדת במעמד אחרי שכבר בילה בתפקיד בכיר יותר.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

AFCA ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אם זה לא היה מובן מאליו ברור שאין לי טענות אליו, הוא לא אשם ובהחלט ראוי להשאר במערכת בתפקיד כלשהו בין אם זה בנוער או במילואים.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברנקו ואן דן בומן חתם על אמצע 2027 באייאקס. הקשר חוזר לקבוצת נעוריו, אבל מדגיש שהוא שחקן אחר מאשר ביום שהוא עזב אותנו לראשונה. "הפכתי בנתיים לאבא והילד השני נמצא בדרך" אומר השחקן שיכול היה להרוויח פי כמה יותר במקום אחר (בצרפת לא ממש הבינו למה הוא חזר לאייאקס). שיחה בת שעה וחצי עם מיסלינטאט שכנע האקס שלנו לחזור לקדנציה נוספת. ואן דן בומן מקווה גם שדרך אייאקס הוא יכול להגיע לנבחרת דבר שהוא ככל הנראה יתקשה לעשות בחו"ל.

https://www.ajax.nl/media/j3gmciez/header-vb-boomen-1280.Xxx?center=0.30325596208246691,0.49487690747314556&mode=crop&width=1060&height=600&rnd=133298454220970000&quality=85

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

והנה גם תורו של ואן דר סאר ללכת הבייתה הגיע.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ימים יגידו אם העזיבה של ואן דר סאר היתה החלטה טובה. אני מבין למה הוא פורש. היו לו שנה וחצי מאד לא טובים בהם כל החלטה שלו פשוט לא היתה טובה. את המציאות הזאת אי אפשר לשנות, אבל בסופו של דבר היה זה אוברמרס שהתחיל את כל הבלאגן הזה. הוא בעיניי הרבה יותר אשם מהשוער לשעבר. אם זה היה תלוי בי ואן דר סאר היה נשאר העונה כדי לתקן את מה שהשתבש, אבל הלחץ עליו היה יותר מדי. למרות הכל הוא עשה גם הרבה דברים טובים והוא היה חלק אמיתי בהצלחה של השנים האחרונות. הכוס הריקה מאד ברור, אבל גם המלא.

בכל מקרה תקופת ואן דר סאר נסגרה הבוקר. עכשיו נראה מי יחליף אותו. אגב, אני מנחש שבוס יהיה המאמן הבא שלנו...

AFCA, Ajax Amsterdam, Ajacied ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

גם פאביו סילבה על הכוונת (וולבס, היה מושאל לפ.ס.וו העונה).

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי המנהל הספורטיבי של האקן השבדית, משלחת של אייאקס ישבה ביציע כדי לצפות בחלוץ הקבוצה, בני טראורה. השחקן בן העשרים פתח את הליגה השבדית בצורה מרשימה. 11 משחקים, 10 שערים...כמו תמיד יש גם התעניינות מצד קבוצות נוספות. לפי הדיווח אייאקס מתעניינת בשחקן נוסף של האקן, הקשר אמאנה רומיאו ששיחק 66 דקות ביום שני לפני שהוחלף.

הדיווחים האלה מתאימים אחלה למציאות שלנו היום. לא שחקנים במחיר מופרז אלא צעירים "אלמונים" מליגות קטנות כמו השבדית. אני מעריך שחלוצים כאלה לא עולים יותר מ10-15 מיליון אירו.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 22)

1. de Middenweg