הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. k_700 Member

מאז-
    אייאקס התרסקה, פסוו איבדה את השחקן הכי טוב שלה ועוד כשרון מרכזי, פיינורד מכרה את הקפטן שלה לבנפיקה ובקרוב תאבד גם את סנטי חימנז.
    אבל בסדר, תקח לריאות הסטלה תעבור מהר.

2. Ajacied Member

אני מדבר נכון לרגע זה. מה שיקרה בעתיד..הכל יכול להיות. בסה"כ הקבוצות ההולנדיות מדי עונה עוברות טלטלה. אין פה משהו יוצא דופן שהשחקנים הכי טובים עוזבים.

ואגב, כדאי שתרגיע את סגנון הכתיבה התוקפני שלך.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

AFCA, Ajax Amsterdam, de Middenweg ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

המשמעות של הניצחון של סיטי - פיינורד דרג 1 בהגרלת הצ'מפיונס.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

alexshw, de Middenweg ו-itzik.miro אוהבים את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאפשר להסביר את זה בקלות. הרגשת הבטן שלי אומרת שכבר זמן מה בנפיקה ופורטו יותר טובות מאייאקס ופ.ס.וו. היה לנו שנה שנתיים עם טן האח שהצלחנו להתמודד עם בנפיקה, אבל איכשהו אנחנו תמיד מאד מאד מתקשים מול קבוצות מפורטוגל. בטח הקבוצות הגדולות (או הנבחרת...). הקטע המנטלי אצלם דבר שאנחנו מאד מתקשים להתמודד איתו.

הקטע הוא שאנחנו יוצאים עכשיו ממשבר ארוך. כן, אייאקס היתה השנה על הפנים. גם פ.ס.וו לא הרשימה, אבל בשנים האחרונות פיינורד, AZ, טוונטה, ואפילו ויטסה עוזרים לנו הרבה בדירוג הכללי. יש לנו יותר עומק בקבוצות ולכן אני חושב שאם מגיעים למסקנה סופית הכל די פשוט. בנפיקה ופורטו טובות יותר מהצמרת שלנו, בשאר הליגה אנחנו יותר טובים. תקרא לזה sub top. בכל מקרה אנחנו נצטרך בשנים הבאות לשמור על המון נקודות כך שיש תמיד סיכוי ששוב נרד בטבלה.

@הרצליה עד המוות
    ברור לי שאוהדי פיינורד עכשיו מאד שמחים, אבל בוא נחכה אחרי ההגרלה אם היה להם עדיף להיות בדרג הראשון. מניסיון זה לא תמיד משנה...עדיין לא בדקתי אילו קבוצות נמצאות בהגרלה, אבל בעונה האחרונה הקבוצה מדרג ג' השפילה אותנו פעמיים. מיותר לציין שזאת היתה נאפולי...

5. k_700 Member

ספורטינג במשך 3 שנים לא נפלה מאף קבוצה הולנדית. ברוב הזמן הזה גם החזיקה בסגל טוב יותר מכל קבוצה הולנדית ורמת המשחק שלה הייתה גבוהה יותר(וזו כביכול הקבוצה השלישית הכי גדולה).
    האליפות שלקחה לפני שנתיים הייתה אחת המרשימות שנראו בפורטוגל ב20 שנה האחרונות(התקפית והגנתית) ומאז אמורים והצוות שלו ממשיכים לדוג כשרונות זולים ולפתח שחקנים צעירים כמו פס ייצור.
    שנה שעברה הם עלו לשמינית ועפו בלי תחרות כי פגשו את סיטי...אבל זו קבוצת צ׳מפיונס ליג לגיטימית שיכולה לעשות שמינית- רבע בכל שנה.
    בראגה זו קבוצה שאתה יכול להשוות אם אתה רוצה לכל הטוונטה, אלקאמר של הולנד. כזו שבדרך כלל מתמודדת במפעלים המשניים באירופה עם חריגה להעונה.

העקיפה ההולנדית של פורטוגל היא סייג זמני בלבד.
    לא הייתי חוגג את העליה של פיינורד לדרג הראשון בצ׳מפיונס. אני משער שכל קבוצה במפעל תרצה לקבל אותם עכשיו.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יפה מאוד טוונטה. האמת פייט אדיר של ספרטה ציפיתי שטוונטה תיקח את זה יותר בקלות אבל היא ראויה ומקווה שתשאר עם שחקני המפתח שלה כי היא יכולה לעשות דברים יפים בקונפרנס.

בסוף עם כל הכבוד לספרטה זו תוצאה טובה לליגה.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  7. Ajax Amsterdam Member

דרך אגב המאמן של ספרטה מועמד להגיע לאייאקס אחרי שהמשא ומתן עם הנורווגי נפל

8. Ajacied Member

וואלה לא מובן לי. מוריס סטיין עם הדויגס מאדורו כעוזר מאמן (כרגע הוא עוזר מאמן של אלמרה סיטי שעלתה לארדיויזי).
    אמנם גם עם טן האח זה היה נראה כמו מינוי קצת מוזר, אחרי הכל זה היה מאמן של אוטרכט, לא מאריות הליגה, ואחרי זה כולם אכלו את הכובע, אבל באמת לא יכלו למצוא מישהו טוב יותר מהמאמן של ספרטה? לא שאני מודע ליכולתיו יותר מדי, אבל זה לא נראה כמו מינוי וואו בכלל.
    אם כבר מאמן הולנדי אז עדיף את פסקל יאנסן או אפילו את רוב יאנס, וגם בוס שכנראה בדרך לפסוו.
    באמת שלא מבין את זה.

9. Ajax Amsterdam Member

לא הייתי פוסל מראש, כמובן שעדיף שמות בכירים יותר. לכו תדעו גם אם הטלחרף בכלל יודע מה קורה

10. Ajacied Member

השאלה מה הוא עשה כזה מיוחד בקריירה שמגיע לו קידום למועדון הכי בכיר בהולנד?
    אולי הוא באמת נחשב למאמן עם פוטנציאל,
    אני לא ממש מכיר אותו. אבל על הנייר, אם זה באמת יקרה, זה מינוי מאוד מאכזב.

AFCA אוהב/ת את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

והאם הגיע לטן האח את המינוי שלו? אני לחלוטין מבין אותך וגם לי ברור שמדובר בהימור רציני ביותר, אבל בסופו של דבר גם בוס לא חתם אצלנו אחרי שזכה באליפויות וגביעים...(ועדיין אין לו את זה בשנת 2023...). יותר מזה, עוד זכור לי הרבה תגובות שאמרו שאנחנו לא צריכים מאמן "מקק"...

לאנשים יש זכרון קצר ומאד חבל לי שמעדיפים היום מאמן שלא זכה בכל הקריירה בפרס אחד רק בגלל שהוא נחשב למאמן התקפי. טוב לי שבוס לא יגיע, אבל ברור שהמינוי של סטיין יגרום לבלאגן אצל האוהדים. לא יודע, כבר הרבה שנים אני מרגיש שאני לא נמצא במחנה של הרב.

אני מנסה להמשיך להשאר מאד אובייקטיבי ונותן גיבוי לכל החלטה של מיסלינטאט. אם זה יכשל אז ברור שגם הוא יעזוב. מבחינתי אין סיבה להכנס לפאניקה ואני מחכה בשקט מה יקרה עם סגל השחקנים.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  12. Ajax Amsterdam Member

אני גם מבין את דימה ומאידך מסכים עם שי. ומי יודע אם הטלחרף בכלל אומרים אמת?

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

היסטוריה בכדורגל ההולנדי. אלמיירה סיטי עלתה לליגה הבכירה אחרי ניצחון 2-1 באמן. לאחר שלפני כמה עונות היא לא הצליחה לנצח את הגמר, הפעם היא מנצחת פעמיים את היריבה שלה.

לקבוצה איצטדיון מאד קטן, אבל לפחות היא משחקת על דשא אמיתי. אגב, ההתאחדות אישרה לאחרונה את ההחלטה שבעונת 24-25 כל הקבוצות בליגה הבכירה צריכות לשחק על דשא אמיתי.

לחזור לאלמיירה. מדובר בקבוצה חדשה יחסית שמאז 2006 קיבלה רישיון לכדורגל מקצועני. התכניות על הגדלת האיצטדיון כבר נמצאים על השולחן, אבל בקבוצה החליטו לחכות עם זה עד שהם יעפילו לרמה הכי גבוהה בהולנד. זה קרה היום...

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי זה אמת היות שכל אמצעי התקשורת כבר מדברת על זה (אפילו באלחמיין דאחבלד יש ידיעה, מדובר בעיתון שמזוהה כמובן עם פיינורד). אני מעריך שבקרוב המינוי יהיה סופי. בוס יוצג ככל הנראה מחר באיינדהובן.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים הודיע קנודסן שהוא פשוט רוצה להשאר בבודו גלימט. מבחינתי זה בסדר, מי שרוצה לעשות מזה סיפור שלילי יכול להנות מזה. אותי זה בעיקר מצחיק עד כמה לאנשים יש זכרון קצר כי כל אלה שצועקים עכשיו שהם רוצים את בוס שכחו שהוא הגיע אלינו עם רזומה דומה לזה של סטיין...

לאחר ההצלחה באירופה לפני כמה שנים כולם חושבים שאנחנו קבוצה שצריכה למנות מאמנים בקליבר נאגלסמן, לואיס הנריקה או ג'זארדו, אבל בסופו של דבר זה לא מציאותי. אני ממשיך לקרוא המון כעס על ניהול הקבוצה, אבל אני באמת רוצה לתת הזדמנות למיסלינטאט. הכוס אף פעם לגמרי מלא, נכון?

Ajax Amsterdam ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.