הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

טימבר עובר לארסנל בשביל סכום של 42 מיליון אירו פלוס בונוסים של 5 מיליון (רק מקווה שזה לא בונוס על אליפות :p )

כרגע נראה שלא תהיה עסקה בין אייאקס לדורטמונד לגבי אדסון אלברז. הגרמנים מהססים.

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/23
  2. alexshw Member

החלמה מהירה לואן דר סאר!

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. Ajax Amsterdam Member

עצוב לשמוע על זה במיוחד אחרי כל החרא שהוא אכל העונה.

הרצליה עד המוות ו-alexshw אוהבים את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקווה שסאר יתאושש במהרה. אשתו גם סבלה לפני מספר שנים מאירוע מוחי. הרגשת הבטן שלי אומרת שהלחץ בשנה שעברה היה יותר מדי בשבילו.

ידיעה מכיוון איינדהובן. נואה לאנג סגר בפ.ס.וו

alexshw אוהב/ת את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחקי הכנה ראשונים העונה. האלופה מנצחת 3-1 את פק זוולה. מחזיקת הגביע, פ.ס.וו מפסידה 2-1 לסנט. טרוידן הבלגית. אייאקס עושה 2-2 מול דן בוס.

לא כל כך ברור לי למה, אבל בעבר הקבוצות תמיד פתחו מול קבוצות חובבניות. עכשיו כבר לאחר איזה שבוע מתחילת האימונים משחקים מול קבוצות מקצועיות. לא ברור לי, אבל לפחות המון תגובות שליליות של האוהדים מאד צפוי...(מעריך שגם באיינדהובן חלק מהקהל לא מבין את המציאות).

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  6. Ajax Amsterdam Member

לפי איך שזה נראה טאדיץ׳ בדרך החוצה

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאד קשה לדעת מה באמת קורה. שנינו מכירים את ה"טלחרף" שמנסה עכשיו בכל מחיר לחמם את הגזרה. ללא ספק שקורה משהו, אבל אם טאדיץ' מסרב להתאמן בגלל שהוא מאוכזב מכך שלא מחזקים את הקבוצה אז הוא רשאי לעזוב לבשיקטאש שלפי דיווחים מאד מעוניינים הסרבי.

אייאקס לא תשחק בליגת האלופות וצריכה עכשיו לשמור קצת על חשבון הבנק. מה שקרה לפני שנה לא יקרה שוב, בטח לא בקיץ הזה. טימבר עוד לא עבר בצורה רשמי לארסנל. אם העסקה תושלם ישתמשו בכסף כדי לסגור חורים בתקציב שמגיעים בגלל שטאדיץ' וחבריו נכשלו בעונה האחרונה במשימות שלהם.

לפי כל הדיווחים דורטמונד כבר לא תרכוש את אלברז כך שאין לי מושג מה יהיה איתו. בגזרת קודוס יש שקט. אני רק חושש שקבוצות יגיעו בשביל הצמד רק בסוף אוגוסט כדי להוריד את המחיר. זו באמת עלולה להיות בעיה כי הדבר יגרום לעוד יותר בלאגן בזמן שהליגה כבר נפתחה. האוהדים, שהרבה מהם כבר בפאניקה, לא צריכים הרבה בשביל להתלונן. התגובות הילדותיות של שונאי אייאקס על החדשות לגבי טאדיץ' לא אמור לעניין אותנו.

מה שכרגע הכי חשוב זה שאנחנו צריכים להיות סבלניים. פיינורד ופ.ס.וו גם לא רוכשים שחקנים חדשים על ימין ושמאל כך שהמצב לא עד כדי כך גרוע כמו שהאוהדים שלנו רוצים לחשוב. דעתי על הטלחרף אתה יודע ואם טאדיץ' לא מבין את המציאות שלנו אז הוא רשאי לעזוב. גם ככה הוא לא אמור מבחינתי להיות באנקר בהרכב...

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

משהו אחר. מצבו של ואן דר סאר עדיין קשה, אבל הוא יציב ולא נמצא בסכנת חיים.

9. k_700 Member

כשקבוצות באות לאייקס בסוף חלון זה בדרך כלל יקפיץ מאוד את המחיר.
    אף אחד מהם לא מסיים חוזה בסוף העונה הבאה.

נראה שקודוס הוא אופציה חלופית לקבוצות מאנגליה.
    הייתי מאוד רוצה אותו אצלנו אבל כבר אין לנו רזרוות לשחקן בתפקיד הזה הקיץ.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק, זה יקפיץ את המחיר, אבל זה לא שווה את הבלאגן שזה גורם בקבוצה או העובדה שאנחנו גם צריכים לקנות שחקנים בלחץ מיותר (ולרב זה לא מצליח כשווסלי סונק שהחליף את זלאטן או את אוקמפוס שבא במקום אנתוני כדוגמאות הכי בולטות בעניין הזה).

לגבי קודוס, אתה בדיוק מחזק את דבריי. סביר להניח שקבוצות מאנגליה יגיעו בשבוע האחרון עם הצעות רק שהדבר לא יעזור לנו מקצועית. יותר מזה, שוב נקבל בלאגן מיותר עם שחקן שככל הנראה יעשה שביתה איטלקית אם הוא לא יקבל את רצונו. זה קרה כבר לפני עונה.

בקיצור, מעדיף שקבוצות מחו"ל יסגרו את הדילים שלהם איתנו עכשיו ולא בדקה התשעים באוגוסט. היות שכבר בימים אלה יש אווירת משבר אני לא רוצה שזה ימשיך בעוד חודש וחצי.

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/23
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים ממשיך הטלחרף לחמם את האווירה. הם דיווחו שהמשכורת של טאדיץ' הרבה יותר גבוהה מאשר כולם חושבים. אפילו אם זה אולי נכון, פרסום ההודעה הזאת היא בדיוק ההתנהגות המחפירה של הצוות בראשות האיש שלא טרח לנסוע למדריד כי אייאקס גם ככה לא תנצח בבירנביאו...בקיצור, עיתונות צהובה מגעילה.

בידיעה אחרת אומרת "פוטבל אינטרנסיונל" שכבר החלו שיחות להתרת החוזה של טאדיץ'. מבחינתי זה בסדר אם הסרבי לא רוצה להמשיך איתנו. למרות מספרים לא רעים הבחור בירידה. אם הוא לא מוכן להסתכל בראי אז טוב שיעזוב. כמו תמיד רק חבל לי שזה נעשה ברעש תקשורתי מיותר כששונאינו נהנים מכל רגע (בתמיכת אנשי התקשורת כמו הטלחרף)

12. k_700 Member

להגיד לך את האמת? כל זה לא אמור לעניין אותך.
    אני במקומך מכוון לריבילד, של כמה עונות. כל שחקן מבחינתך צריך לעזוב ובכמה שיותר כסף.
    אם קודוס ב31 לאוגוסט שווה 40+15 אז סו בי איט, עדיף לך.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

טימבר רשמית בארסנל. 40 מיליון שיכולים להגיע ל-45 עם בונוסים.

בהנחה ובאמת הסיפור עם רולי שלא התאקלם עם המשפחה באמסטרדם והוא רוצה לעזוב, ואני מניח שלא בונים הרבה על השארות של אלבארז וקודס -
    אנחנו צריכים:
    שוער
    שני בלמים
    שני קשרים
    חלוץ
    שני קיצונים

ואני עושה הנחה שרנש וסאנצז מגינים שלנו למרות שלגבי השני לא בטוח בכלל..וכן, צריך שני קיצונים כי לא טאדיץ ולא ברחווין צריכים לפתוח. וברובי גם לא.

סך הכל אנחנו על המסלול הנכון.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

AFCA ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  14. Ajax Amsterdam Member

עונה אחת וקרסנו יותר מהר מהאימפריה הרומית. הקריסה מזכירה לי את זאת של באר שבע ב-2019 ממש

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דושאן טאדיץ' ואייאקס החליטו לסיים את הקשר המשותף. הקפטן יעזוב מיידית את הקבוצה!
    חבל שזה נגמר ככה. מקצועית הצעד הזה אולי אפילו טוב, אבל אפשר היה להגיע לסיום יותר מכובד.

יום לא פשוט לאייאקסידים באשר הם. סוף עידן אמיתי.

AFCA ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 12)

1. de Middenweg