הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוונטה פתחה את הקמפיין האירופאי עם 1-0 ביתי קטן על האמרסבי השבדית. סם סטיין, הבן של מאמן אייאקס, כבש.

במשחק ידידות נפרדו פיינורד מול ויאריאל בתיקו אחת.

2. גלץ Member

.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/23
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא תראו את זה. הטופ3 מכרו שלושה שחקנים:
    קוקצ'ו: 25 מיליון אירו
    סימונס: 6 מיליון אירו
    באסי שנמכר עכשיו לפולהאם: 22.5 מיליון אירו (טימבר כמובן ארבעים מיליון)

מצחיק, אנחנו מוכרים שחקני הגנה ביותר כסף מאשר היריבות שלנו את שחקני ההתקפה שלהם */aaarofl

4. Ajacied Member

ועוד שזה שחקן הגנה שנכשל.
    אם היה נותן עונה טובה, הוא היה יכול להימכר בהרבה יותר.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפסד נוסף, 3-1 נגד אאוגסבורג. המצב לא פשוט, הקבוצה צריכה להתחזק, אבל לא סתם הבאתי עכשיו את התקציר. רולי עם טעויות קשות, ברובי וקונססאו עם החטאות מרגיזות. התוצאה יכלה גם להיות אחרת...גם נגד אנדלרכט יכולנו בסוף לצאת עם תוצאה הרבה יותר טובה. צריך להתחזק, אבל אני מסרב ללחוץ על כפתור הפאניקה.

אני באמת לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים. האם מה שקרה לפני שנה היה ניהול כלכלי חובבני? האם אנחנו משלמים על זה עכשיו? ימים יגידו. סטיין אומר בגלוי שצריך להתחזק, ברחהאוס אומר שהמצב לא טוב, אבל לי אין כבר מושג להאמין. בטח לא לאנשי הטלחרף, אבל איכשהו אני מתחיל להרגיש שבאייאקס מסתירים דברים.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיינורד תתחזק בחלוץ סרקל ברוז', אייאסה אואדה. היפני בן ה-24 יחליף את דנילו בקבוצה. אלופת הולנד תשלם שמונה מיליון אירו לקבוצה השנייה של העיר ברוז'.

7. Ajax Amsterdam Member

אני לא יודע אם מסתירים דברים אבל העונה האחרונה (ובמיוחד אחרי שאוברמארס לא כאן) אולי נותנת להנהלה יותר לגיטימציה וגם יותר תחושת כח

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאט לאט מתחיל לצאת החוצה האמת שבשנים האחרונות אייאקס פשוט לקחה סיכון גדול מדי. מיסלינטאט צריך לנקות את החרא שהשאירו לו מאחוריו. ברגע שאתה חי לפי תקציב של ליגת האלופות אתה יכול לתאר לעצמך מה קורה אם לא משחקים בתחרות הכי יוקרתית. השחקנים המובילים מקבלים משכורת גבוהה מדי בשביל עונה ללא כדורגל ביום שלישי או רביעי.

מה שקרה לפני שנה היה שיא הטמטום. טמטום שמכירים גם באיינדהובן ודרום רוטרדם. אייאקס זרקה המון כסף על שחקנים בינוניים שפשוט כשלו. ברחוויין בחיים לא היה צריך להגיע, בטח לא בשביל סכום של 32 מיליון אירו (!?!). באסי, 23 מיליון אירו. אלה מחירים שיכולנו להרשות לעצמנו בגלל מכירת אנתוני, מרטינז ואחרים, אבל עכשיו אנחנו משלמים את המחיר.

בישלנו דייסה מגעילה, עכשיו תורנו לאכול אותה. שונאינו חוגגים עכשיו, אבל אני שם פס עליהם. במוקדם או במאוחר הם גם יכנסו לאותו הקיר כי אלה שצועקים הכי הרבה באיצטדיון או באינטרנט לא מבינים בכלל איך מנהלים קבוצה מבחינה כלכלית. אותם האוהדים רוצים בכל עונה הצלחה, אבל בטח בהולנד אתה צריך לנהל ניהול כלכלי נכון. אוהדי פיינורד שצוחקים עלינו עכשיו שכחו שלפני מספר שנים לא גדול הם כמעט פשטו את הרגל. לדעתי הם צריכים עדיין להחזיר הלוואות ל"חברים של פיינורד", קבוצת השקעה של אוהדים עשירים שעזרה להם לצאת מהברוך הכלכלי שלהם. אם בראש הפירמידה לא למדו מהעבר אנחנו נראה בעוד כמה שנים תסריט דומה מאשר לנו קורה.

פ.ס.וו? ללא הקרקע מתחת האיצטדיון הם היו היום בליגה השנייה...היום הם עדיין לא הביאו שחקני חיזוק להגנה, הגנה שלפני שנה ספגה ארבעים שערים!?! הם מאמינים שבוס יעשה מהם אלופים דרך ההתקפה, אבל שום דבר יבטיח את זה. הרי לנו היה לפני שנה את הסגל הכי טוב בליגה נכון...? היינו צריכים לקחת את התואר בהליכה. נו, כולם ראו מה קרה. על הנייר אוהדי פיינורד ככל הנראה חוגגים עכשיו אליפות שנייה ברצף, פ.ס.וו מינימום סגנות והשאר לא מעניין אותם כי באמסטרדם אין כלום...(כמו שתמיד שרים helemaal niets in Amsterdam). אז יכול להיות שהם צודקים, אבל אני מספיק זקן בשביל לדעת שיגיע יום ואנחנו שוב נחגוג על אפם וחמתם.

לצערי אין לי כדור בדולח ולכן המצב הזה מאד לא קל לי (ולנו). אני מרגיש שלאט לאט התמונה העגומה מתבהרת ויש לנו בעיה קשה. עשינו ככל הנראה בשנים האחרונות כמה טעויות כלכליות קשות מאד. הם לא ייעלמו אם נמשיך לבזבז כספים. יש לי הרגשת בטן לא פשוטה שאפילו מקום שלוש יהיה הישג בשבילנו, אבל אני כאמור לא נביא...לצערי באינטרנט הטמטום חוגג, אבל זה צפוי בעולם של האוהדים (בכל העולם זה ככה). אפילו עכשיו אני קורא מדי יום "תפטרו את סוזאן לנדרינק ומאוריטס הנדריקס ותתחילו לקנות שחקנים חדשים!" (שעירי העזאזעל החדשים. הראשון אחראית על מחלקת הכלכלי, לשני גם תפקיד בכיר בהנהלה אבל בעיקר לא אוהבים אותו כי אין לו עבר בכדורגל. בא מעולם ההוקי. הנדריקס היה בעבר אחראי על המשלחת האולימפית של הולנד). כן, ואם נכניס את הקבוצה לחובות עוד יותר גדולים אותם האוהדים לבטח יתרמו כמה מיליונים טובים כדי להוציא את הקבוצה מהגרעון שלה...

ימים לא פשוטים, אבל נראה מה יקרה. היום דיווחו שאייאקס מתעניינת השוער ספרטה, ניק אוליי. זה תסריט ריאלי שיחתום אצלנו כשפאסוייר פצוע לכמה חודשים ורולי גם לא בדיוק שוער יציב.

ידיעה אחרת. בוטאפוגו רוצה להשאיל את חורחה סאנשז, כי היא לא רוצה עכשיו לשלם לנו 4 מיליון אירו בשביל המגן הבינלאומי. מבחינתי זו מכירה וזהו, אבל אין לי מושג אם מיסלינטאט חושב אחרת.

9. Ajax Amsterdam Member

אני חושב שיש ערבוב של הכל, עדיין ההפסד על באסי הוא מינימלי ורק ברחווין נפילה ענקית. כל עונה מוכרים במיליונים ככה שקשה לי להאמין שהמצב הוא קטסטרופלי אלא שהוא פשוט לא מוכר אחרי המון שנים מוצלחות. קודוס בוודאי לא ישאר וגם אלברז.

בלם ושחקן אגף לימין ואולי עוד מגן הכי קריטים ואם נפגע בהם לך תדע מה יקרה. מוזר שדווקא אני האופטימי פה

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Ajax Amsterdam
    כעיקרון יש לאלברז כבר מחליף בדמות ברנקו ואן דן בומן. נראה מה יקרה עם קודוס.

לא יודע, אתה חושב שאני פסימי? :D
    כעיקרון יש לנו עוד חודש להתחזק, אבל האוהדים פשוט מאד לא שקטים. יותר מזה, הטלחרף מחמם מדי יום את הגזרה. הצמד דריסן את וורוויי פשוט ממציא חצי מהדברים שלהם, אבל עם הליצנים האלה נצטרך לחיות.

חשוב גם לציין שפיינורד ופ.ס.וו מקיימות משחקי אימון במגרשים הביתיים שלהם. אנחנו לא...שוב, ההפסדים מול אנדרלכט (פתחה אתמול את הליגה שלהן) ואוגסבורג התקיימו באיצטדיון הביתי שלהם. בשני המשחקים ראיתי גם המון החמצות שלנו. הקטע הזה פחות מדאיג אותי, ההגנה היא כן דבר שלא נעים לראות.

בכל מקרה טוב לשמוע שיש בך עוד אופטימיות, נראה מה יקרה בימים הבאים.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מה?!
    https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230801/342a261913468d4827b9297a9361cd56.Xxx

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

12. Ajacied Member

ארז, אתה מכיר אותו?
    זה טוב או רע לנו?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

13. k_700 Member

זה הכשרון הכי גדול באקדמיה של סיטי מאז שיצאו משם לאביה ופורו.

הוא משחק בעיקר בשמאל, יכול לשחק גם סקנד סטרייקר. פיזית הוא עצום והוא גם מאוד טכני. לדעתי מבחינת הפיזיות הוא גדול על הליגה ההולנדית וזה רכש גדול שלכם. לא ברור איך הוא ברח לווסטהאם, הם היו סגורים איתו כבר כמה שבועות.

נתן טורניר גדול עם הצעירה של פורטוגל ממש לפני חודש.

קצת על הנסיון שלו-
    הוא אומנם לא הושאל מעולם אבל הליגת מילואים באנגליה קטנה עליו כבר שנתיים(הוא מגיל 18 משחק בעיקר עם המילואים ולא האנדר 18). לא זוכר שראיתי בשנתיים האלה משחק אחד שלו שהוא לא נראה גדול על הליגה הזאת. גם המספרים שלו שם לא ממש פרופורציונליים לקיצוני צעיר.
    לא חושב שיש הרבה ספק, כמו שלא היה לי עם גארנצ׳ו לפני שנה. יהיה להיט ותמכרו אותו בלפחות פי 3.

de Middenweg, AFCA, Ajacied ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  14. Ajax Amsterdam Member

לפי פיד פרמיירליג בטוויטר הוא כשרון עצום, בכל קבוצה אחרת הוא פותח בבוגרים

15. k_700 Member

אגב, מעניין אם סיטי שמה לכם סעיף ביי בק ואם כן מה הגובה שלו.
    היא עשתה את זה בעסקה עם ווסטהאם ובכל עסקה בערך של שחקן אקדמיה שהיא דוחפת לקבוצות באנגליה.

הוא כשרון עצום, אתם תהנו.

de Middenweg ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.