הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם הוא האיש מאחורי העיסקה הזאת, אבל לא מן הנמנע שקלווין דה לאנגה בא עם הבחור הזה. הסקאוט עבד שש שנים בסיטי והתחיל לאחרונה לעבוד אצלנו. כל הדיווחים מאשרים שהוא בדרך אלינו, אבל כל עוד אין חתימה סופית אני טיפה מחכה עם תגובה :D

עוד דיווח בשעות האחרונות. השוער דיאנט ראמאז' הגיע לסיכום איתנו ועכשיו הקבוצות נמצאות במו"מ. השוער הצעיר בן ה-21 עם רקע מקוסובו, היה חלק פעיל של המאנשאפט בגילאי הנוער. עכשיו הוא אמור להלחם על האפודה הראשונה עם רולי.

שמועות. האם זייך יחזור אלינו? לפי העיתונאי בן ג'ייקובס המרוקאי מוכן לרדת במשכורת כדי להצטרף אלינו. אני בכל מקרה לא חושב שנראה קדנציה שנייה.

שני עיתונאים מדווחים שפיורנטינה ונאפולי ירדו מהניסיון לרכוש את יוסיפ סאטולו שכמובן מאד מבוקש אצלנו. לפי אלפרדו פטוייה, לה ויולה חושבת עכשיו על יירי מינה. פלוריאן פלטנברח מפרסם שנאפולי מתעניינת עכשיו בקוסטאס מאפרופאנוס.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס תשלם לסיטי 17 מיליון אירו בשביל בורג'ס. לסיטי יש אפשרות לקנות אותו בחזרה. @k_700 , צדקת לגבי העניין הזה.

3. Ajacied Member

השאלה באיזה סכום.
    שלא יהיה כמו עם צ'אבי סימונס ששולמו פירורים עליו.
    כמובן שמתחת ל 17 מיליון זה לא יהיה אבל שיהיה גם רווח נאה לפחות.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

17 מיליון אירו. חוזה ל-4 שנים עד 2027 עם סעיף ביי באק של סיטי. באמת מעניין על כמה.

עדיין נשמעת כמו עיסקה מעולה בשבילנו. מילסטיין איז אין דה האוס !

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  5. Ajacied Member

רק קבוצות אנגליות יכולות למכור שחקן שלא שיחק דקה בבוגרים ב 17 מיליון.
    מקווה שהוא באמת כזה טוב.

6. k_700 Member

סיטי חצי סגל מהנוער מעיפה בסכומים האלה.
    גם שחקנים עם ״נסיון״(יכולת בינונית בליג 1- למשל השוער טראפורד).

במקרה של בורגס הוא כשרון ענק, הם גנבו אותו מספורטינג וכעבור שנתיים כבר דיברו עליו בפורטוגל ובאנגליה.
    אפשר להגיד שעם גארנצ׳ו שלנו זה השם שעשה הכי הרבה כותרות באקדמיות באנגליה בשנתיים האחרונות.
    לדעתי כשרון גדול בהרבה מסימונס, שכולם התלהבו.

האקס ווסטהאם פלייר שהוא היום אינסיידר שמביא ידיעות די בלעדיות בקשר אליהם(היה הראשון שיצא עם בורגס לווסטהאם ביוני) אומר שהם לא הצליחו לסגור מולו את הדרישות ליותר דקות הרכב ממה שאתם הצעתם והם לא התלהבו מהעמלת סוכן שהסכמתם לשלם.
    השקעה טובה.

צריך איתו סבלנות ולזכור שהוא מגיע לקבוצה הרבה פחות כשרונית מזו של השנה שעברה ובטח מזו של טן האח.
    יחד עם זאת, נחיתה בהולנד היא בוודאי יותר קלה מנחיתה בקבוצה מרכז טבלה באנגליה, מלונדון.

הסעיף קנייה בחזרה מן הסתם יהיה גבוה יותר מ17 מליון פאונד.
    אגב, שימו לב למטבע זה לא אירו זה פאונד והסכום נקבע בהתאם למה שסגרו כבר מול ווסטהאם.
    מאמין שאם ללאביה הם דפקו סעיף קנייה בחזרה של 40 מליון פאונד זה צריך להיות משהו באיזור הזה, לא פחות מזה.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים מגיע דיווח מאד מעניין מ"פוטבל אינטרנסיונל":
    - התקדמות רצינית לגבי סאטולו. כנראה בגלל זה פיורנטינה ונאפולי ממשיכות לחפש אלטרנטיבות אחרות.
    - התענינות שלנו באיאן מאטסן. המגן שמשחק בצ'לסי מבוקש גם בברנלי איפה ששיחק בעונה האחרונה (השאלה). יש רחש שקודוס כבר הגיע להבנות עם הקבוצה מלונדון. אולי דיל?
    - למרות כל הבלאגן מסביב ספרטצ'יאן בגלל העניין הרוסי, השבועון מפרסם שסוכן גרמני מנסה לסגור את העיסקה.

בבלגיה פרסמו היום שאייאקס הציעה שש מיליון אירו בשביל הקשר האלג'ראי, קאדרי, אבל קורטרייק סרבה להצעה. המועדון הבלגי מנסה בימים אלה להאריך לקשר בן ה-23 את החוזה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/23
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@k_700
    זה אכן עשרים מיליון אירו.
    הסטטיסטיקה שלו מרשימה, הרבה שערים לשחקן כנף. אני מעריך ששנה שנתיים בליגה הבכירה בהולנד תעשה לו טוב. הגנות פחות טובות מהפרמיירליג עם דקות רציניות בהרכב. הוא יצטרך להלחם על מקומו כי בשני הצדדים יש לו תחרות, אבל העונה תהיה ארוכה.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים יש לא מעט חדשות/שמועות.
    - דיאנט רמאז' חתם. השוער יעלה לנו מקסימום עשרה מיליון אירו. גם בורג'ס בפנים. הפורטוגלי יעלה 14 מיליון אירו עם 5 מיליון אפשרות לבונוסים. כמו שכבר הוזכר, לסיטי יש זכות ראשונים לקנות אותו בחזרה.
    - מוחמד דארמי מאד מבוקש בברנלי. הרושם הוא שבקרוב הוא יעזוב. ממש לא הרשים מאז פתיחת האימונים.
    - הידוקי איטו, בלם שטוטגרט מועמד לבוא לאייאקס. לפי דיווחים דחו הגרמנים הצעה ראשונה. ה"רקורדמייסטר" ההולנדית הציעה ככל הנראה כבר הצעה שנייה.
    - מיסלינטאט היה בזאגרב ודיבר שעתיים עם ראשי דינמו. כנראה שאנחנו מציעים 23 מיליון אירו בשביל סוטאלו.
    - עוד בלם מועמד. הקרואטי יקוב מדיץ' שמשחק בסנט פאולי בליגה השנייה בגרמניה. לא ידוע כמה הוא אמור לעלות, אבל יש לו חוזה לעוד עונה.

- ידיעה חשובה מכיוון דרום רוטרדם. האלופה האריכה את החוזה של סנטי חימנז עד לקיץ של 2027.
    - פ.ס.וו מתעניינת בקשר הרוסי ארשן זאקאריאן דבר שכמובן גורם לרעש תקשורתי בהולנד.

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/23
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוונטה צריכה הארכה, אבל ממשיכה הלאה אחרי שסם סטיין שוב כובש לזכות האורחים. 1-1 בסיום אצל האמרבי, 2-1 בכללי.

11. Ajacied Member

בקצב כזה האבא יביא את הבן שלו לאייאקס [emoji1]

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מדברים עם 3 בלמים במקביל זה גדול. כמה נואשות (אני מבין אותם, כמובן, ואני חושב שצריכים 2 בלמים, אבל נראה לי שבונים על האטו).

רולי, רנש, בלם רכש, האטו (רכש), ווינדל, ואן דן בומן, טאריוביץ', טיילור, ברחווין, ברובי, בורגס.

*אני לא סומך על ברובי בשיט.
    *קלאסן מהספסל?
    *כמו שנאמר, קודוס ואלברז סימן שאלה. לא חושב שישארו. קודוס יהיה שיחוק אדיר אם נצליח להשאיר.

אם טיילור לא יעשה השנה קפיצה גדולה אנחנו בבעיה כי לפחות לפי ההכנה והסגל הוא באנקר גדול.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

13. AFCA Member

הרכש של בורגס מאוד מרשים ומרענן אבל יש לי קצת דה ז'וו לרכש של ברחויין בעונה שעברה מבחינת עמדות - שוב מביאים בהרבה כסף שחקן שאולי יכול לשחק בכמה עמדות אבל הכי טוב באגף שמאל (לפי דבריו), כשיש כבר שחקן שאמור להיות באנקר בעמדה הזו. ברחויין מבחינתי לא באמת אופציה לימין ולא כחלוץ יחיד, אולי רק כ10/חלוץ שני. מעניין איך זה יעבוד.
    כרגע הייתי עולה עם ברחהאוס בימין שמבחינתי הוא עדיין שחקן ששווה הרכב אצלנו כמעט לא משנה מה, בטח עם הבור המנהיגותי שנוצר.
    חוץ מזה ווינדאל וברובי כנראה סימני השאלה הגדולים. עונה טובה שלהם ואנחנו במקום אחר מבחינת הפוטנציאל של הסגל הזה. עדיין לא משוכנע על האטו כבלם, אידיאלית לדעתי הוא כרגע צריך להתפתח כמגן שמאלי שנלחם עם ווינדאל על ההרכב.

14. Ajax Amsterdam Member

הכי חשוב ש-2 בלמים חדשים יגיעו

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@AFCA
    ממה שהבנתי בורג'ס יודע שברחוויין כעיקרון שחקן הרכב. כעיקרון אין פה מצב כמו שהיה לנו לפני שנה, אבל את האמת, הגיע הזמן שמישהו יתחיל להזיז את התחת כי שילמנו עליו 32 מיליון אירו....

אני מעריך שבקרוב יודיעו על בלם חדש. לפי כל הדיווחים יקוב מדיץ' יחתום בימים הקרובים בקבוצה. אייאקס תשלם שני מיליון אירו לסנט פאולי. לגבי הבלם היפני איטו של שטוטגרט, הוא לא יגיע. הגרמנים לא רוצים לשחרר אותו.

@הרצליה עד המוות
    אתה בצדק לא סומך על ברובי. אם הוא לא פצוע אז הוא מחטיא ברשלנות. אני מעריך שיגיע בכל מקרה עוד חלוץ.

סטיין כבר ציין שלא מקובל עליו ההתנהגות של קלאסן בסוף העונה שעברה. יש גם שמועות שיש סיכוי שהוא בדרך החוצה. לדעתי דייבי קיבל במשחקים האחרונים דקות בהרכב כדי להוכיח שהוא יכול לתרום בעונה הבאה, אבל השחקן לא הרשים.