הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר המשכתם בדיון, אבל רציתי עוד להגיב על כמה דברים...

@הרצליה עד המוות
    אני מעריך שלא נראה מגן שמאלי חדש. כעיקרון האטו יכול לשחק שם, סלאח אדין יהיה מגן שני. בצד ימין המצב גם לא טוב, אבל יש עדיין את סאנשז. בסופו של דבר אנחנו לא משחקים העונה בליגת האלופות, והאליפות לא תוכרע עד ינואר. אם צריך נוכל אז לקנות עוד מגן. לא יודע, כך אני מעריך יקרה. (זה לא אומר שאני באמת לא מתלהב מסלאח אדין...)

ברובי. אם אקפום יגיע נראה מה יקרה. גם ככה, אני מחכה לרגע שברובי שוב יהיה פצוע...מה שכן, לא זכור לי שהוא היה בעונה האחרונה ממורמר כשלא שיחק. מבחינת סוכן, אם אני לא טועה הוא ישב אצל חברנו המנוח ראיולה. אין לי מושג מי מייצג אותו היום, אבל בכל מקרה כדאי לו להתחיל לעבוד על שקט ליד רחבת היריב. ההחמצה שלו אתמול בחצי הראשון ממש חובבנית.

קודוס. שחקן נהדר, אבל איכשהו אני מרגיש שהוא חייב לעשות צעדים מבחינה מנטלית. השאלה היא עדיין גם האם הוא ישאר באמסטרדם גם אחרי אוגוסט? אני מקווה שיישאר, אבל אני עדיין משאיר את האופציה פתוח שיעזוב.

@Ajacied
    יכול להיות שאתה צודק לגבי התפקיד של הקשר ההגנתי. בכל מקרה אני סומך על מיסלינטאט וסטיין שנקבל בראשון לספטמבר את הסגל הכי חזק שיכולנו לקבל. אני מעריך שברחהאוס יישאר, אבל לגבי קלאסן אני ממש לא יודע. באינטרנט הוא מקבל ביחד עם טיילור המון ביקורת. מבחינתי האחרון היה אתמול באמת חלש. בסופו של דבר לא אופתע אם יקרה עוד משהו בקישור ההתקפי, אבל יש גם סיכוי שלא נראה יותר חיזוק.

עניין השוערים.
    מיד כשרולי הוחלף התחילו הוויכוחים לגבי חורטר ודיאנט רמאז'. לפי מה שהבנתי חורטר אמור היה להיות מושאל, אבל המצב אולי השתנה. לא יודע מה להגיד לך, מצד אחד יש לי עדיין סיוטים מחורטר בגלל אותו משחק לפני שנה מול פ.ס.וו, אבל לאור העובדה שגם פאסוויר עוד כמה חודשים בחוץ אני מאמין שג'יי לא יושאל. האם רמאז' היה צריך לקבל אתמול את משחק הבכורה שלו? אולי, אבל נראה מה יהיה בתקופה הקרובה.

2. k_700 Member

חחחח אלכס עדיין על הסיסמה הזאת של 2019...״תלוי באיך המאמן ישתמש בו״.

שכחתי שהוא ממש התלהב מואן דה בק כבר אז.

רכש זוועה לאייאקס אם יקרה, לדעתי סתם נסיון להפעיל איזה יעני לחץ על סוסיאדד שישלמו איזה חצי מליון.

3. k_700 Member

במה סולשאייר שיקר לו?
    הוא שיחק במנצ׳סטר יונייטד בכל תפקיד שהוא יכול לשחק בו, כולל אצל טן האח(זה לא המאמן ההוא שעשה אותו?), בכל הפעמים ששיחק, כולל מול יריבות קיקיוניות לגמרי הוא נראה 20 רמות מתחת לרמה. לא מפתיע שאפילו אופציה 19 לקישור טן האח לא רוצה אותו.
    טן האח רוצה להעיף אותו, העיקר להעיף, אפילו בהשאלה.

מעניין שלא רק ביונייטד הוא נראה לא קשור באנגליה...

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

- פ.ס.וו תתחזק בקשר יירדי סחאוטן שיגיע מבולוניה.
    - ידיעה שממש לא משמחת אותי. לוקה איבנוסץ' הגיע להבנות עם פיינורד. הקיצוני של דינמו זאגרב ישדרג משמעותית את התקפת האלופה.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שתי ידיעות מעניינות בבוקר הזה:
    1) הטלחרף מפרסם שאייאקס מעוניינת להחזיר את ניקו. מיותר לציין שהאוהדים קיבלו כבר מוקדם היום אורגזמה, אבל הייתי מחכה עם השמחה. אני לא בדיוק סומך על הליצנים של הטלחרף. הם יודעים מצוין שידיעה על חזרת ניקו תשמח את האוהדים. לא פעם ולא פעמיים הם כבר תקפו את מיסלינטאט לפני שהוא אפילו התחיל לעבוד אצלנו. לא מן הנמנע שמדובר בעוד ניסיון מלוכלך להבעיר מדורה ביוהאן קרויף ארינה.

מבחינה מקצועית החתמת ניקו היא כמובן שדרוג ההגנה למרות שאני לא יודע אם הבחור יכול לשחזר את ימיו הטובים באמסטרדם. בכל מקרה בשביל הליגה והתחרות השנייה בטיבה באירופה הוא יתרום יותר מהצמד וויינדל את סלאח אדין.

2) ידיעה מעניינת שלאו דווקא קשורה לכדורגל, אבל כן יכולה להפוך בשלב מסוים לאקטואלית. משפחת אניילי רכשה 14 אחוז ממניות פיליפס. האם נראה עכשיו שיתוף פעולה בין פ.ס.וו ליובנטוס?

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הלוואי ניקו. הלוואי הלוואי הלוואי.

7. Ajax Amsterdam Member

8. k_700 Member

אז ווסטהאם מתחילה לדבר עם קודוס אחרי שהדד ליין לתנאים אישיים שקודוס נתן לברייטון(פג תוקף).
    כאמור השחקן רצה שברייטון יסכימו לסעיף שחרור, ברייטון לא זרמה.
    לווסטהאם יש המון המון המון כסף אחרי רייס וכנראה פאקטה(סיטי תחזור אליהם עם הצעה גבוהה מ70 מליון פאונד) כשהם בינתיים קנו רק את וורד פראוס ב30 מליון ומתקרבים לקנות את מגוויר בעוד 30 מליון.

זה יוצא לכם טוב, לקראת סוף החלון נראה שיהיה איזה ביד וור על קודוס ואני לא פוסל שגם צ׳לסי תהיה שם.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יוצא לנו טוב אם אנחנו רוצים כסף, אבל עם חשבון בנק נחמד לא לוקחים תארים...אני מעריך שקודוס לא ישחק אצלנו אחרי הראשון בספטמבר. שישלמו כמה שרוצים, מבחינתי הרבה יותר חשוב איזה מחליף מיסלינטאט יביא.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שכבר חשבתי. ספין של הטלחרף. ESPN דיווחה שזה לא חדש שיש קשר בין אייאקס לניקו, אבל כרגע אין הרבה סיכוי לדיל.

משהו אחר.
    פייר ואן הוידונק מסתבך. אתמול הוא אמר בפומבי שמוריס סטיין היה מעורב "במעשים לא כשרים" לכל מה שקשור להעברות שחקנים. ההאשמה החמורה היא לא הפתעה כי לשחקן העבר יש סכסוך ארוך עם מאמן אייאקס שבעבר הסתכסך עם בנו סידני בנאק ברדה. הדיווח האחרון הוא שסטיין דורש התנצלות פומבית אחרת ואן הוידונק יצטרך להופיע לפני שופט באשמת הוצאת דיבה ולשון הרע.

בנתיים שלחה נאק ברדה מכתב רשמי לאייאקס בו כתוב שאין שחר להאשמות של ואן הוידונק. אחד מחברי הדירקטוריון של הקבוצה מברדה טען שהגוף שאחראי על ניהול תקין בקבוצה תמיד בודק את כל הפרטים לגבי ענייני מכירת והגעת שחקנים. המכתב הזה כנראה מסבך את ואן הוידונק שצריך להסביר את דבריו אתמול דבר שהוא כבר התקשה לעשות כשחברי פאנל בתכנית הטלוויזיה (ביניהם רפאל ואן דר וארט) ניסו להוציא יותר מידע בנושא.

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/23
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פ.ס.וו מנצחת גם באוסטריה את שטורם גראץ. הפעם 3-1. היא תפגוש עכשיו את הריינג'רס על הזכות לשחק בשלב הבתים של ליגת האלופות. אני מעריך שלהולנד יהיו השנה שתי נציגות באלופות.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'ובה אקפום חתם באייאקס לחמש שנים. הרייקורדמייסטר ההולנדית תשלם למידלסבורו 12.3 מיליון אירו כולל אפשרות של עוד שני מיליון בונוס.

חורחה סאנשז בדרך לפורטו. כרגע מדברים על השאלה עם אופציית רכישה אוטומטית (במקרה של X מספר משחקים). מי שככל הנראה יבוא לאמסטרדם הוא מגן ויבורח, אנטון גאעיי.

למרות שאייאקס רוצה להחזיר את ניקו טאלייפיקו לקבוצה, עסקה אפשרית לא נראית כרגע מציאותית. ליון רוצה בשביל המגן הארגנטינאי פי שתיים מאשר היא שילמה כשניקו עבר לצרפת.

פ.ס.וו רכשה מבולוניה את הקשר יירדי סחאוטן בשביל סכום של 12 מיליון אירו (כולל אפשרות של בונוס על סך 3 מיליון). לפי הדיווחים גם הקשר הבלגי של וולפסבורג, אסטר פרנקס בדרך לאיינדהובן, אבל זה יקרה רק מתי שאיברהים סאנגרה יעזוב. נוטינגהאם פורסט נמצאת במו"מ עם פ.ס.וו, אבל עדיין אין הסכמה בין הקבוצות.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

AZ וטוונטה עלו לשלב האחרון במוקדמות. הקבוצה מאלקמאר ניצחה את יריבתה מאנדורה גם בבית (2-0). טוונטה ניצחה בחוץ בלטביה את ריגה 3-0.

הקרבות בשלב האחרון במוקדמות:
    פ.ס.וו מול הריינג'רס
    אייאקס מול לודוגורץ
    AZ מול בראן הנורבגית
    טוונטה מול פנרבחצ'ה

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

- אנטון געאריי חתם לחמש שנים.
    - הידקי איטו ככל הנראה לא מגיע. שטוטגרט מעוניינת להמשיך עם המגן/בלם היפני ואין לה סיבה כלכלית למכור אותו.
    - אם איטו באמת לא מגיע אייאקס תכוון את חציה לגאסטון אווילה שמשחק בקבוצתו של אוברמרס, אנטוורפן...
    - קודוס הגיע כעת הנראה להסכמה על שיתוף פעולה עם ווסטהאם. אם הגנאי יעזוב אייאקס מעוניינת לצרף את קשרה הצעיר של הסיטי, ג'יימס מקאטי.

15. Ajax Amsterdam Member

אפסים, נשבר כבר הז**. שברובי לא יראה דשא

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 36)

1. Esomech