הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. DRORIKO Member

ועדיין זה הישג. הצליח במה שהמאמנים שקדמו לו נכשלו. אגב מבחינתו זה גם תיקון על שלב הפליאוף עם איאקס שאני לא רוצה להזכיר לך איך זה נגמר אז.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@DRORIKO
    זו לא הפעם הראשונה שפ.ס.וו מצליחה דרך המוקדמות להגיע לשלב הבתים. לדעתי זו הפעם השנייה. לדעתי ההפעלה היא בגדר חובה כי הם שיחקו נגד קבוצות מאוסטריה וסקוטלנד. לא צרפת או פורטוגל.

שמע, על רוסטוב אף אחד עוד מדבר...בסוף אותה עונה הגענו אז לגמר האירופאית כשקיבלנו שיעור מעצבן של מוריניו (איך לוקחים תארים בלי לשחק כדורגל טוב). בליגה הגענו די ללא בנזין במיכל ופיינורד לקחו אז את התואר במחזור האחרון. זכור לי שבסך הכל הייתי מאד גאה שהגענו לגמר אירופאי. העובדה שזה נגמר בצורה כה מרגיזה מול קבוצה אנטי כדורגל של מוריניו היה לדעתי בשביל האוהדים הרבה יותר מעצבן מאשר איבוד הצלחת לפיינורד.

לפ.ס.וו יש עכשיו סגל טוב, אבל לדעתי ההגנה עדיין בעיה. פיינורד גם התחזקה ולמרות שהסטטיסטיקה אומרת שהיא לא תהיה אלופה (בפעם האחרונה שלקחה שני תארי אליפות ברצף היה מעל חמישים שנה...) אני חושב שהיא תתן פייט. אנחנו? קבוצה חדשה לגמרי ללא הרבה כוכבים.

יש סיכוי שבוס יקח במאי לראשונה תואר משמעותי ראשון, אבל למרות שכרגע נראה שהם הכי טובים, העונה רק בתחילתה.

3. Ajax Amsterdam Member

שמע בוס הוא מאמן שגורם לקבוצות שלו לשחק כדורגל יפייפה, ברוב המקומות חוץ מאייאקס הוא גם פותח דיי חזק עד שמתישהו הקבוצה שווקת חיים או שמגיע מאמן שעולה עליו טקטית. למשל את בכר הוא לא דיגדג יותר מידי (תקופה יפה). @alexshw אומר עליו דבר יפה ״סטאלינסט של כדורגל התקפי״.

עכשיו פ.ס.וו לא יזדקקו לקומבינות עם העירייה כי יש עכשיו כסף. אם סוטאלו והמגינים שהביאו הם פגיעה לפי דעתי אייאקס בהחלט יכולה להתחרות על האליפות

4. DRORIKO Member

מה שהכריע את אותו גמר נגד יונייטד היה פערי האיכות. היו שם שחקן כמו פוגבה שהיו שוברי שיוויון. חשוב גם לציין שדור הזהב שלכם עוד היה בחיתוליו, הוא עשה את הפריצה רק בעונה שלאחר מכן. לטעמי הכשלון האמיתי של בוס לא היה באותו גמר אלא באובדן האליפות. בתור אחד שעקב אחריכם באותה עונה שיחקתם כדורגל ברמה גבוהה, אהבתי מאד לראות אתכם, לטעמי בוס מח כדורגל אבל יש לו את הפאקים שלו, ולא סתם שאין לו תארים. בינתיים.

Ajacied אוהב/ת את זה.
  5. k_700 Member

עזבו את בוס והכדורגל שלו, רק לי זה מרגיש שהסגל של פסוו פשוט הרבה יותר איכותי ועמוק משל אייאקס בכמעט כל עמדה על המגרש? זה מתחיל ונגמר שם.

6. DRORIKO Member

אגב הסגל של פסו מה לגבי הכדורגל האמריקאי שלך. אני זוכר במונדיאל שהיה לי ויכוח איתך על דסט ובסוף עשה צעד אחורה לפסו.

7. k_700 Member

מה אמרתי על דסט? שחקן בן 22 שחוזר להולנד.
    גם על עמדת המגן הימני יש עכשיו לפסוו יתרון גדול על אייאקס.

8. alexshw Member

נפטר יאן יונחבלוד. שוער נבחרת הולנד במונדיאלים 1974 ו 1978. כמו כן הוא שני בהופעות בליגה הולנדית עם 686. בן 82 במותו.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

DRORIKO, de Middenweg ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  9. Ajax Amsterdam Member

יש פה over הערכה לפ.ס.וו לפחות לדעתי. אייאקס כן איבדה את יתרון האיכות שהיה לה אחרי הקיץ הנוראי עונה שעברה. אני מקווה שמינסלטט תיקן הקיץ הזה.

אייאקס בכל מקרה באה פחות מוכנה לתחילת העונה אבל דיי עשו רכישות במקומות הנכונים, עניין של זמן עד שדברים יתחברו ואז הקבוצה הזאת אמורה לטוס קדימה

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. k_700 Member

נראה שבאקיוקו הזה נסגר ב40 מליון אירו בברנטפורד.
    עניין של כמה שעות. מחיר משוגע.

11. k_700 Member

איזה שחקן הבורגס הזה.
    משחק עם בטחון כאילו זו לא איזה הופעת בוגרים שלישית בחיים שלו.

הפער בכשרון שלו מהאחרים על המגרש- מדהים.
    אתם תהנו למכור אותו.

12. Ajax Amsterdam Member

אני אהיה עם הקו של שי ואגיד שאני אשפוט את הקבוצה הזאת ברצינות רק בהרכב ראשון. מדיץ, ווינדל , האטו ורנש זו לא חוליית הגנה רצינית ומצידי ששחקני ההגנה החדשים יכנסו כבר עכשיו.

הפאניקה בטוויטר אדירה

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

AZ ממשיכה הלאה אחרי פנדלים בנורבגיה. הקבוצה מאלקמאר הוליכה בחצי השני 3-1, אבל הסתבכה.

גם אייאקס ממשיכה, אבל אני אנסה עכשיו טיפה להרגע...יש גבול לכל תעלול והיום כולם ששיחקו צריכים להתבייש. לא זכור לי כבר הרבה זמן משחק כל כך גרוע.

EuropeGuy ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרור, אנחנו יודעים מה קרה בשנה האחרונה. אייאקס היתה אמורה לטייל לאליפות. כולם ראו מה קרה...אני מאד כועס עכשיו, בעיקר על הקטע שאנחנו שוב מוכרים שחקן מוביל בסוף אוגוסט דבר שגורם נזק רציני, אבל הגיע הזמן שהשחקנים יבינו בשביל איזו קבוצה הם משחקים. זאת לא רק ההגנה אלא כל הקבוצה שהיום הציגה משחק ביזיוני (רק פורבס לא). השוער הבולגרי לא הציל כדור אחד רציני לעבר שערו. מצטער, אבל כולם התייחסו למשחק הזה כמשחק אימון וזה לא מקובל עליי.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  15. DRORIKO Member

מאחל לכם שאיאקס תצא עם מכבי חיפה ותוכלו לראות אותה מקרוב

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 24)

1. Esomech