הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. DRORIKO Member

אוברמארס הביא את ואן דה ביק כשהוא היה כבר בן 17. לזה בדיוק התכוונתי בלהביא פרוספקטים לטווח הארוך.

2. k_700 Member

רק אני רואה ברשימה הזאת בעיקר עבודת אימון מרשימה עם המון כשרונות בינוניים?
    לקחת את טאדיץ, בלינד, אנטוני(שאגב עלה סכום יחסית גבוה למועדון כמו אייאקס), ברחהוס, ואן דה בק הצעיר ולהציג כזה כדורגל גם בבמות הגבוהות זה לא מובן מאליו.
    עבודה מרשימה מאוד של המאמן.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@DRORIKO
    ואן דן בייק הגיע לאייאקס כילד בן 12 בזמן שאוברמרס עוד לא עבד בקבוצה. אתה ככל הנראה מדבר על מישהו אחר.

@k_700
    אכן כן. טן האח הוציא מעל ומעבר מהשחקנים שהיו לו, אבל לאוברמרס יש גם חלק רציני בהצלחת הקבוצה מלפני כמה שנים. הוא הצליח למשל בצורה מעולה להעלות את מחירי השחקנים דבר שאוהדי היריבים שלנו לא ממש אוהבים.

מה שכן, ודיברתי עם אלכס על זה היום, ברגע שהמאמנים המצליחים עוזבים את הולנד הם מתקשים מאד להצעיד קבוצות אחרות להצלחה. טן האח הוא דוגמה לכך.

4. k_700 Member

טן האח בינתיים מאבד את עצמו בעונה השנייה ביונייטד כשהקבוצה בכאוס מוחט מתחילת העונה(הן בהגעה של שחקנים חדשים והן בכמות חיסורים).
    יש לו אחריות גדולה על הנפילה העונה.

העונה הקודמת שלו הייתה מצוינת. חד, קידם שחקנים, ניסה להחיל את הסגנון שלו עד כמה שאפשר במסגרת הסגל הקיים ועמד ביעדים.
    הייתי קצת מחכה עם הגזר דין.

אחלה אוברמארס, אני מבין את המחמאות, בעיקר על השקט שגם נתן למערכת ולטן האח בתחום האחריות בבנייה אבל בסך הכל רוב הרשימה הזאת של השחקנים שהביא אלה שחקנים שכמעט אף אחד מהם לא צריך להתקרס לרמה מעל ללבל של אייאקס ומרובם טן האח סחט את הלימון עד הסוף, כולל שינויי תפקידים והתאמה שלהם לצרכים שלו.
    אני נותן פה הרבה יותר קרדיט לטן האח, בטח על רוב השחקנים הצעירים שהגיעו משום מקום ושיחקו ברמה מאוד גבוהה מלכמעט ההתחלה.
    וזה נמשך על פני כמה עונות כשכל פעם גם מוכרים לו שחקנים וצריך לקדם שחקנים צעירים חדשים.
    ֿעבודת אימון גדולה.

5. DRORIKO Member

הסתמכתי על ויקיפדיה, אבל אם אתה מתעקש :)

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

תיקו באתונה. לאור המשבר שבו אנחנו נמצאים זו תוצאה מכובדת. לא ראיתי את המשחק כך שאני לא יכול להגיד הרבה על מה שקרה. בסך הכל הבנתי שלא שיחקנו טוב, אבל זה לא חדש. נקודת דירוג בשביל הולנד זה כרגע המקסימום.

בסוף השבוע AZ בליגה....

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  7. Ajax Amsterdam Member

אין מה לראות עד שסטיין לא מפוטר

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

AZ מצליחה לנצח בבית 1-0 את לגיה. המארחת נשארה באמצע המחצית השנייה בעשרה שחקנים.

9. Ajax Amsterdam Member

נו מפטרים את סטיין כבר או שהתוצאות שלו בסדר?

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפסד 2-1. את האמת שהראש שלי במקומות אחרים. אין מה לעשות, העונה אבודה. צריכים לנקות את הבית ואז לבנות משהו חדש. ואן חאל כבר ישב ביציע.

במדינות אחרות קבוצות צמרת גם סובלות מדי פעם מעונות כאלו. לא נרד ליגה, אבל ברור שצוחקים עלינו. שוב, לא נהיה הראשונים והאחרונים שזה קורה לנו.

@Ajax Amsterdam
    אני מעריך שהוא יפוטר הערב.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

שוב טעות לרדוף אחרי עוזר נצחי. אם הוא עד השלב הזה של הקריירה שלו עדיין עוזר של טן האח, סיכוי די קטן שיצא ממנו מאמן ראשי משמעותי.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

12. k_700 Member

לפי וויטוול זה ואן חאל שדוחף להביא אותו אליכם.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדכון קצר לגבי אוראנייה.
    ניצחון 1-0 ביוון. משחק חלש, שני פנדלים שנשרקו (היו צריכים להיות ארבע, אבל שיהיה) כשהראשון נעצר ע"י ולאחודימוס. את המשחק מול צרפת פספסתי, אבל היום לא ראיתי שום דבר חיובי. יש לי עוד הרבה מה להגיד, אבל בימים קשים אלה אני לא נכנס לזה.

ניצחון מול גיברלטר ואנחנו ביורו.

הרצליה עד המוות ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  14. Ajax Amsterdam Member

המנהלים של אייאקס אוהדי פיינורד אין לי הסבר אחר. רק אוהדי פיינורד יכולים לחבל ככה בקבוצה. אחסוך את המילים על סטיין כי אני לא רוצה לנבל את הפה אבל אצטרך לשחרר זעם

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Ajax Amsterdam
    היות שגם בשנים טובות ניצחון באוטרכט לא היה בגדר דבר מקובל אני חושב שהיום אף אחד לא ציפה לתוצאה יותר טובה מהפסד.

הקבוצה במשבר קשה. אין לי כרגע יותר מה להוסיף. כן, מה שאנחנו עוברים עכשיו מאד מזכיר את השנים של מכבי חיפה ומכבי ת"א בתקופות שבה הן פתחו את הליגה ברצף נוראי.

את האמת, אני מאד מתוסכל. המצב הזה מאד מעצבן וכואב, אבל יש דברים יותר חשובים כרגע בחיים ממצבה של אייאקס...

תשמרו על עצמכם.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.