הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעריך שכן. העובדה שהוא מבחינה רשמית המנהל שלנו לא אומר שהוא יכול מאחורי הקלעים לעבוד. בקטע הזה אני לא דואג. אני מתרכז כרגע בחלק המקצועי שלנו. אם לא נצליח לזכות בכרטיס לאירופה הקבוצה לא תפשוט את הרגל, אבל נצטרך אולי למכור שחקן כמו ברובי. אותי גם מדאיג שבנוער לא מסתובבים יותר מדי כשרונות אמיתיים.

אני מקווה שקרוס יצליח להעמיד צוות טוב ביוהאן קרויף ארינה ושנוכל בשקט לבנות שוב משהו טוב.

2. alexshw Member

נפטר קיס רייברס בגיל 98. אגדת כדורגל הולנדי הן כשחקן והן כמאמן. כשחקן היה מהמקצוענים הראשונים במדינה כששיחק בליגה צרפתית בשנות החמישים וזכה עם סנט אטיין באליפות הראשונה שלה. כמאמן זכה עם איינדהובן בגביע אופ"א בשנת 1978 וב 3 אליפויות.
    כמאמן נבחרת הולנד העניק הופעות בכורה לשחקנים כמו קומאן, חוליט וואן באסטן. ניצחון 12:1 של ספרד על מלטה, מנע ממנו יורו 84 בגלל הפרש שערים.
    הספיק אפילו לאמן את רונאלדו באיינדהובן בעונת 94/95. לצערו הוא שבר את הרגל והחמיץ כמעט חצי עונה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

4. Andrei Kanchelskis Member

רונאלדו לא שבר את הרגל בעונה המדוברת אלא בזו שאחריה,המאמן של פסוו. באותה עונה היה דיק אדבוקאט.

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הפער בינינו לבין האיכרים הוא 30 נקודות.

זהו. אין פואנטה.

AFCA ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יותר ממביך. אני בחיים לא רציתי להאמין בקיץ שנקבל עונה כה גרועה. לדעתי יש התמוטטות מערכות מא' עד ת'. אני חושב שנקבל עוד מספיק הזדמנויות כדי לדון על המשבר הקשה של הקבוצה שלנו. לצערי העונה עוד לא נגמרה ואני לגמרי לא בטוח שנצליח להשיג כרטיס לאירופה.

אלה ימים לא פשוטים, אבל אני משוכנע שנצליח להתאושש.

Ajax Amsterdam ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו, גם פ.ס.וו גמרו באירופה. חוץ מתואר ראשון של פטר בוס בקריירה שלו העונה הזאת לא בדיוק תכנס להיסטוריה של אוהדי הקבוצה מאיינדהובן. במהלך היום עוד ציינו שהם דחפו אותנו זמנית למקום האחרון בטבלה. הערב אותם מלעיזים שוב יכולים לחזור לחומרים שלהם.

חוץ משמחה לאיד אין הרבה בעונה הנוראית הזאת, אבל שיהיה. מחר אנחנו מול הוילה. אני מעדיף להתרכז בליגה, אבל יהיה מצחיק לראות אותנו ממשיכים כדי להשתיק קצת את שונאינו...

ידיעה אחרת. קווינסי פרומס נעצר בדובאי ומחכה ככל הנראה לטיסה נחמדה לכיוון הולנד.

8. alexshw Member

עבור איינדהובן להעפיל לנוק אאוט האלופות נחשב להצלחה בפני עצמה.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשרואים מול איזו קבוצות שיחקו אז עצם ההעפלה היא לא הישג כזה משמעותי. הם לא שיחקו מול שום קבוצה שכרגע נחשבת לעליתא בליגת האלופות. ארסנל וסביליה קבוצות טובות, אבל הן לא נחשבות לקבוצות ברמה הכי גבוהה.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד ערב עגום בשביל אוהדי ה"היהודים". הישועה לא הגיע משום מקום, גם לא משופט ישראלי גרוע. לא רוצה בכלל להתייחס לגרינפלד כי הקריסה שלנו קשורה רק לבעיות שלנו.

זה נגמר בסוף 4-0 לוילה, תוצאה לא מחמיאה לנו כי זו התוצאה הכי שלילית שלנו במשחקי חוץ באירופה. הקבוצה הנוכחית משווה את השיא השלילי שבמילניום הזאת קיבלנו כבר פעמיים בספרד (ריאל וברצלונה). עכשיו אסטון וילה מצטרפת לרשימה הזאת.

אם לא מספיק בעיות אז שלישיית שחקני הגנה עזבו עם פציעות. קפלן, סוטאלו ורנש נפצעו. מעריך שהם ייעדרו כמה שבועות. חבל לי על קפלן, אבל לא על סוטאלו ורנש. ברצינות, שני דחלילים.

העונה האירופאית נגמרה בשביל הכדורגל ההולנדי. כל הקבוצות שלנו בחוץ. דבר אחד שכן נחמד לציין. בגלל הכישלונות של הקבוצות מפורטוגל אנחנו נקבל עכשיו גם בעונת 25/26 אוטומטי שתי קבוצות בשלב הבתים של האלופות.

11. alexshw Member

חולק עליך. עבור איינדהובן זה אתגר וגם הייתה לאנס.

12. k_700 Member

אין לכם מה להרגיש מאוכזבים מהשחיטה הכשרה הזאת.
    הפערים ביניכם לוילה העונה(בטח בהרכב שהיא עלתה בו היום) הם בערך כמו הפערים בין ליברפול לשפילד.
    הפסדתם לקבוצה אדירה עם הגנה, קישור והתקפה.

נראה שלהאטו הייתה הרבה מאוד עבודה היום והיה לו קשה מאוד מול הטריו של דיאבי- ביילי- ווטקינס.
    מאץ׳ אפ מהגהנום לילד בן 18.

13. Ajax Amsterdam Member

אלכס קרוס היום נכנס לעבודה כמנכ״ל אייאקס, אם לפחות הוא יעשה את העבודה שלו נכון אז כבר יהיה יותר מוצלח

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך לחכות אם השידוך הזה יצליח. אני באמת לא יודע. כבר הבנתי שהוא טען שהוא רוצה יותר להתמקד בנוער שלנו. אחלה, אבל בשביל זה צריכים גם כישרון וכרגע אין לנו את זה. הקבוצה צריכה מנג'ר טכני, מאמן וראש מחלקת נוער חדשים. זה אומר בסיס מקצועי חדש לאייאקס. לא קל, נראה מה יקרה. השמועות שיש על מאמנים כבר מכניסים אותי ללחץ. התסריט הכי אופטימי שטן האח יחזור, אבל זה לא יקרה. שמות כמו דייב ווס, מאמן הצעירה, או פפיין ליינדרס עלו. האחרון הוא העוזר של קלופ בליברפול, אבל איש ללא רזומה רציני כמאמן רציני. גם שמו של פסקל יאנסן עלה ומבחינתי גם הוא לא האיש המתאים. אם קרוס באמת חושב רק על מאמן הולנדי הסיכוי להצלחה במהירות האפשרית מאד נמוכה.

@k_700
    אני כבר מרוצה שהצלחנו להגיע לגומלין עם סיכוי לעלות. ציפיתי שנפסיד גם באמסטרדם. אתמול ראו עד כמה ההבדלים באיכות הסגלים גדולים. ההתמוטטות אחרי ההרחקה (המוצדקת) שלנו רק חיזקה את זה. פשוט עונה נוראית עם הרבה תסכול. מחכים לימים יותר טובים...

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/24
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד משחק רגיל בעונה הזאת נגמרת ללא ניצחון. אנחנו צריכים להיות מרוצים עם נקודה. ספרטה במשחק לא מבריק, אבל יעיל עולה ליתרון שני שערים כששתי דקות לסוף ברחוויין משווה. גם אקפום כובש, שער שביעי העונה כמחליף.

חוץ מזה ברובי נפצע וקפלן קיבל בסוף אדום שמנע ככל הנראה הפסד כואב נוסף. יאללה, הפסקה של שבועיים...

הרצליה עד המוות ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.