הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהולנד מדווחים שאכן יש התעניינות, אבל גם שאל סבאב הסעודית כנראה מובילה במרוץ להחתימו. בכל מקרה בלם איטלקי תמיד יכול לעזור לנו...

2. DRORIKO Member

השאלה זה מה השיקולים שלו. אם הוא רוצה יותר כסף הוא ילך לסעודיה. אם הוא רוצה עדיין לשחק ברמות הגבוהות הוא ילך אליכם. כמובן שלחיות בהולנד זה הרבה יותר טוב מלחיות בסעודיה, ויעידו כל הכדורגלנים שעברו לסעודיה ולא מפסיקים לקטר מאז שהגיעו לשם.

3. alexshw Member

רנה האקה שהתמנה לעוזרו של טן האח ביונייטד הוא אולי המאמן הכי חשוב בקריירה של שרי, או שני לבכר -)
    האקה אימן את שרי בנוער של טוונטה והם זכו ביחד באליפות. בהמשך גם אימן אותו באמן בליגת המשנה.
    ככה שהחיבוק לא מקרי.
    https://x.com/ESPNnl/status/1751596762228257099

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

- ברטרנד טראורה יחזור ככל הנראה לקדנצייה שנייה באייאקס.
    - ואן דן בומן מבוקש בין היתר בליל. גם ברחוויין נמצא ברשימת הקניות של שתי קבוצות מערב הסעודית, ווסטהאם ומארסיי.

תוצאות משחקי אימון של הקבוצות הבולטות:
    פ.ס.וו - קלאב ברוז' 1-1
    פיינורד - גנק 1-3
    אייאקס - גלזגו ריינג'רס 1-2

5. Ajax Amsterdam Member

אם מצליחים למכור את ברחווין זה יהיה מדהים

6. עומר1 Member

פרנצ'סקו פאריולי הרכישה הכי טובה של אייאקס הקיץ
    עבודה טובה אלכס קרוס
    מאמן שאפתן נלהב שיודע בדיוק מה הוא רוצה לראות ומתעקש על כך
    לא מוותר לשחקנים
    אני מוקסם ממנו
    חבל רק שאין לו סגל יותר איכותי
    עם סגל קצת יותר איכותי אייאקס יכולה להגיע רחוק מאוד תחת הנהגתו של האיטלקי
    אני בטוח שגם מהסגל הקיים הוא יוציא הרבה יותר
    פאריולי יותר טוב מואן סחיפ, שרודר, הייטינחה וסטיין ביחד

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@עומר1
    בנתיים עושה רושם שפאריולי מתאקלם נהדר אצלנו. ראיתי כמה קטעים ממנו ביוטיוב. הערוץ הרשמי של הקבוצה עוקב אחרי האימונים ורואים בבירור איש מאד אמביציוני עם המון תשוקה. ביום חמישי יתחיל העונה שלנו ואז נראה במוקדמות הליגה האירופאית האם המבחן הראשון יהיה הצלחה. השחקנים כבר אמרו בתקשורת שהאווירה שונה והאימונים יותר קשים.

לצערי כמו תמיד עד סוף תקופת ההעברות שחקנים עוד יכולים לעזוב. היות שאייאקס צריכה כסף בשביל לא להכנס לחובות מיותרים אני מצפה לעוד כמה עזיבות. יש כבר מועמדים:
    סאטולו - לפי דיווחים מספר קבוצות רוצות אותו, אבל הוא מעדיף בשלב הזה להשאר אצלנו. בעיה רצינית כי במידה אם רוגאנו באמת יגיע זה רק יהיה אם הקרואטי הבינלאומי יעזוב.
    ברובי - רומא מאד מעוניינת, אבל השחקן מעדיף לעזוב לאנגליה.
    ברחוויין - שתי קבוצות מערב הסעודית מעוניינות. גם ווסטהאם ומארסיי עוקבות.
    האטו - לפי דיווחים ריאל מדריד מעוניינת
    רמאז' - התפתחות אחרונה. פאריולי מעדיף את רמקו פאסוויר בשער. כך מדווחים ב"פוטבל אינטרנסיונל". אחרי ההגנה הנוראית מלפני שנה אולי המאמן מעדיף שוער בן הארבעים שגם יידע לכוון את השחקנים שעומדים לפניו. ביום חמישי במשחק מול וויובודינה נדע יותר....

הרצליה עד המוות ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  8. Ajax Amsterdam Member

0-0 אבל אני נהנה

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר היה להנות בחצי הראשון. אחרי ההפסקה זה היה נראה כמו אותה קבוצה מלפני שנה...בכל זאת ניצחנו וזה הדבר הכי חשוב. שיחקנו היום עם חצי הרכב ולפרקים זה היה נראה טוב. הדבר שאותי כרגע הכי מצחיק שיש לנו עכשיו מאמן שמאד אוהב לנצח 1-0....אגב, שער א-לה לוק דה יונג של ואן דן בומן. בישול מצוין של חודטס.

לדעתי כרגע הכי חשוב לנצח ולהעפיל לשלב הבתים בליגה האירופאית. לא יודע אם שחקן כמו ואן דן בומן עוד ישאר אחרי אוגוסט, אבל כרגע הוא איתנו. היום היה מאד חשוב כמחליף.

גו אהד איגלס עשתה תיקו אפס ביתי מול בראן ברגן. לא חושב שימשיכו לשלב הבא.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פיורלי באמת נראה כמו משב רוח מרענן.
    אבל הסגל הזה לא מספיק טוב ולא קרוב לזה. לא משנה כמה טוב המאמן, אי אפשר לעשות קסמים.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  11. Ajax Amsterdam Member

הסטנדרטים שלנו ירדו כמובן אבל בסך הכל נראה שהוא עובד עם מה שיש (שלא טוב מספיק כמובן). היו גם הרבה חיסורים ועדיין אני מקווה שעם מכירה של ברחוויין נצליח להביא רכש זול וטוב יותר, רק ככה זה יצליח. צריך להצליח במעט להביא משהו טוב.

פריולי בכל מקרה נראה כמו חתיכה נכונה בפאזל בדרך חזרה

הרצליה עד המוות ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  12. k_700 Member

אני מאוד אהבתי את העבודה שלו בניס בשנה האחרונה.
    נראה כמו אחד שיודע להעריך נכון את הכשרון שיש לו ויודע להתאים את הכשרון לצורך.
    לא לחלום שהוא יכול לשחק כדורגל אחר עם שחקנים מוגבלים.
    קידם לא מעט שחקנים בשנה האחרונה עם כדורגל קשוח ומסודר.
    חתיכה מעניינת בפאזל.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

המטרה שלנו העונה תהיה המקום השלישי. זה מאד כואב, מאד מתסכל, אבל בשנתיים האחרונות הניהול היה על הפנים. אני לא רוצה עכשיו לחזור אחורה, אלא להסתכל קדימה. המציאות הקשה היא שגם אלכס קרוס אמר את זה לפני כמה חודשים. בוא נקווה לצמצום פערים, להשארת טוונטה ו-AZ מאחורינו ולעונה יותר טובה בכל החזיתות.

יהיו שינויים בסגל עד סגירת חלון ההעברות. ביום למשל ואן דן בומן אמר לתקשורת שהוא לא יודע אם ישאר בקבוצה. יש לו הצעות מקבוצות צרפתיות. לפי מה שהבנתי יש עוד שחקנים שחושבים על העברה. מיותר לנסות לנחש מי אלה. העובדות בשטח מאד פשוטות: אנחנו צריכים למכור שחקנים בשביל להתחזק. היום קראתי שדניאלה רוגאני גם מבוקש בפיורנטינה ובולוניה. היות שסאטולו עדיין משחק אצלנו האיטלקי לא יחתום אצלנו בכל מקרה.

עוד ידיעה מעניינת, אבל לא אחת שצריכים לקחת ברצינות. סרג'י רוברטו שחקן חופשי, הוא לא ימשיך בברצלונה. אנחנו מעוניינים בשחקן, אבל גם ווסטהאם ואסטון וילה מתעניינות בשחקן. ברור שסרג'י ישחק בעונה הבאה בפרמיירליג.

היום ניצחנו במשחק אימון 4-1 את ויטסה. מי ששיחקו היו בין היתר השחקנים שישבו אתמול על הספסל. גם טראורה שותף והוא כבש. פנינו לגומלין בסרביה...

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי השאלה היחידה היא כרגע רק אם הוא יכול לעמוד בלחצים של קבוצת צמרת. לפאריולי עדיין אין ניסיון בקבוצה לחוצה כמו אייאקס. הגומלין מול וויובודינה הוא כבר מבחן ראשון העונה. קיבלנו במשחק הראשון דקות טובות עם המון הזדמנויות, אבל גם דקות שהזכירו את הבלאגן של העונה שעברה. ברור לי שפאריולי צריך זמן, אבל אי אפשר לעוף מול הסרבים...

ימים יגידו אם הנישואים בין האיטלקי לאייאקס יצליחו. אני כרגע ניטרלי ולא רוצה לנבא דבר. אני נותן לפאריולי הזדמנות אמיתית, אבל ברור שאייאקס צריכה בכל מקרה לשחק בסתיו באירופה. אני בכנות לא מקנא במאמן החדש שלנו, אבל רוצה להיות אופטימי לגבי המוקדמות באירופה.

15. עומר1 Member

פרנצסקו פאריולי הודיע ל 7 שחקנים שהם לא בתוכניות שלו העונה
    השחקנים הם: סילבנו ווס, אוואן ויינדאל, בורנה סוסה, בנג'מין טהירוביץ, יקוב מדיץ, צובה אקפום וגסטון אוילה
    אין על פרנצסקו פראיולי
    סוף סוף מאמן ראוי לאייאקס