הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. עומר1 Member

פשוט בלתי נתפס איך פאריולי מצליח להוציא מים מין הסלע מהסגל שחקנים הזה
    יש לו קבוצה ממש חלשה חסרת איכות חלוטין
    היחידי שאני סומך עליו באייאקס זה פאריולי
    בניגוד למאמנים הקודמים שהייתי מבקר אותם קשות על ההרכבים שלהם
    עם האיטלקי אני יודע שאם הוא בחר בהרכב כזה או אחר הוא יודע מה הוא עושה

2. Ajax Amsterdam Member

עם אותם שחקנים בגדול פריולי מייצב את ההגנה וזה יפה, שוב חסרה איכות ומבחינתי ברחוויין ופרובס יכולים ללכת רק אני מקווה שקרוס ידע להביא משהו יותר טוב ובזול בעיקר מגן ימני ואפילו קשר

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Andrei Kanchelskis
    אין הרבה מה לדווח. אייאקס שומרת כרגע על הגרושים בגלל אילוצים כלכליים. יש מספר שחקנים שמועמדים לעזוב, אבל עדיין איתנו.
    - רולי אמור לעזוב למארסיי. מעריך שבימים הקרובים העסקה תתבצע
    - ברחוויין מבוקש בלסטר ובמפרץ הפרסי.
    - סאטולו היה מועמד לעזוב, אבל הוא משחק בקביעות עושה רושם טוב.

רביעיית שחקנים מתאמנים עם אייאקס הצעירה. בורנה סוסה המגן הקרואטי, טחירוביץ הקשר, אואן וויינדל וסילבאנו פוס הצעיר. פאריולי הודיע להם שהוא לא צריך אותם. בשבוע האחרון היו שמועות שאולי פ.ס.וו מתעניינת בויינדל דבר שבאמת מצחיק, אבל האלופה צריכה להתחזק בהגנה. סילבאנו פוס לא ממש רוצה לעזוב אלא להלחם על מקומו בסגל הראשון. לא אופתע אם ישאר (ישחק אצל הצעירה) או שיושאל.

אחד היחידים שהגיעו הוא ברטראנד טראורה שהיה שחקן חופשי. הוא שיחק כאמור תחת בוס אצלנו. לפי כל הדיווחים אייאקס תרכוש מספר קטן של שחקנים אם יימכרו חבר'ה. המועמדים הם וואוט ווחהורסט, פבלו רוסאריו ששיחק תחת פאריולי בצרפת ודניאלה רוגאני שככל הנראה כבר סיכם על תנאיו באמסטרדם. היו שמועות שיש גם התעניינות אמיתית בסרג'י רוברטו שעוזב את ברצלונה, אבל הוא מאד מבוקש בפרמייר ליג. קשה לי לחשוב שבסיטואציה הנוכחית הוא יחתום דווקא אצלנו.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@עומר1
    @Ajax Amsterdam

אתם צריכים סבלנות. שניכם יודעים מאיפה אנחנו מגיעים. ברור שצריך חיזוק, אבל המטרה שלנו היא כרגע לצמצם את הפער מפ.ס.וו. הם הפייבוריטים לאליפות! קשה לקבל את זה, כי אין לנו את הכלים הכלכליים לחזק את הסגל כמו שאנחנו ראינו בשנים האחרונות.

תקראו מה שכתבתי לפני מספר דקות. יהיה בסדר.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  5. Ajax Amsterdam Member

לא יודע איך הבנת שאני לא סבלני שי חחח, אני יודע מצוין מה המצב שלנו ועדיין צריכים לראות חיזוקים הכרחיים. אם נסיים עם מקום 2 זו תהיה הצלחה אדירה

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/24
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  6. עומר1 Member

יוסיפ שוטאלו פורח תחת פאריולי
    אם ימשיך ככה קיץ הבא אייאקס תוכל לעשות עליו הרבה מאוד כסף

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שתי ידיעות אחרונות.
    - אייאקס אישרה שרולי יימכר למארסיי בשביל 4 מיליון אירו. אנחנו גם נפטרים ממשכורת באותו סכום.
    - פאבריציו רומנו אומר הערב שיש סיכוי סביר שטאחירוביץ יימכר עד סגירת חלון ההעברות.

משהו אחר. פאריולי אמר היום שהוא כועס על זה שמדליפים לתקשורת. צוין כבר אתמול שהמאמן מתכנן לפתוח עם 6 שחקנים שלא שיחקו מול פנתינאייקוס. מבין את כעסו, אבל לדעתי בכל מקום מדליפים...

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

גם ממש בדקות הראשונות הירנביין יכלה לכבוש פעמיים. נכון, אין מה לצאת מאוכזבים וגם קשה להעריך איפה החבורה של ואן פרסי תסיים. יכול להיות שעוד כמה חודשים נגיד שהניצחון הזה היה בכלל לא מובן מאליו.

באמת שאייאקס עושה רושם נפלו על מאמן טוב. העמידה של הקבוצה (או שהתרגלנו פשוט לזוועות של שנה שעברה) היא פשוט אחרת לגמרי מכל מה שראינו. ממש רואים, עם הסגל הבאמת בינוני במקרה הטוב הזה, שיש מאמן שמצליח להטמיע סיסטם שלו. זה בליגה שלנו אני מאמין יכול להספיק לעשות ניצחונות ולהיות קרובים אולי יותר לפיינורד ופ.ס.וו שעדיין (בטח השנייה) מוכשרות יותר.

קנת פרז אמר שלשום אחרי התיקו המאכזב של פיינורד מול ווילם אמירה מעניינת - זה לא שהשחקנים של פיינורד היו כאלה טובים שנה שעברה, היה להם מאמן מצויין. אמירה מעניינית (ואולי תעודד את האנגלים שקופצים לדיון פה) אבל אם הקבוצה היותר מוכשרת איכזבה מול ווילם וו והקבוצה הפחות מוכשרת ניצחה את הירנביין אז אפשר להגיד שהשינוי הגדול הוא בקווים? אולי כן, אבל זה עוד מוקדם.

אם נגיע לפיינורד במאזן מושלם (נעבור את היוונים, ננצח את ברדה ופורטונה ונעבור ככל הנראה את הפולנים) זה יהיה בוסט מצויין וגם התחלה מספיק טובה כדי למחול על ההפסדים שיגיעו והם יגיעו. אני חושב שהאיטלקי קודם כל צריך לייצב את הדברים, לנצח את מי שאנחנו אמורים, להחזיר קצת את הצבע ללחיים ואז שנפסיד ב1 בספטמבר באמבטיה החרבות לא יצאו כל כך מהר...

de Middenweg ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  9. Ajax Amsterdam Member

דרך אגב הוא מאוד מודע לזה שצריך לייצב את הדברים והוא כמובן לא חיי בסרט. דרך אגב גם ברחהאוס ציין שפריולי והצוות לא נותנים לאף אחד לחפף.

אני מחכה לראות כמה הדרקסנים והואן בסטנים יטנפו עליו

10. עומר1 Member

תקשורת הספורט בהולנד ממש לא אוהבת מאמנים זרים.
    כמה ביקורת פאריולי מקבל
    ביקורת לא צודקת
    התקשורת שוכחת שהאיטלקי עם אותו סגל של שנה שעברה (סגל חסר איכות)
    פאריולי מאמן מצויין אבל הוא לא קוסם
    אם היה מאמן הולנדי על הקווים אני מניח שהוא היה מקבל יותר ימי חסד מהתקשורת
    צריך להזכיר לכל המבקרים שכל המאמנים ההולנדים שהיו לאחרונה נחלו כשלון חרוץ
    שרודר, הייטנחה,סטיין, ואן סחיפ.
    טן האח נחשב הצלחה רק בגלל עונת 2019 שלמזלו הוא נפל על דור שחקנים מוכשר
    פאריולי הוא ברכה לאייאקס

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@הרצליה עד המוות
    היירנביין פתחו טוב את המשחק ותוך חצי דקה יכלו לכבוש. בחצי השני למעשה כבר לא ממש סיכנו את השער. רוצה להאמין שזה גם היה עניין של כושר גופני ותנאי מזג האוויר (היום מעל לשלושים מעלות בהולנד).

עניין המאמן. כבר שנים שקשה לי לקבוע עד כמה האיש הזה חשוב לקבוצה. הוא חשוב לאווירה, הוא חשוב למשמעת ועניינים טקטיים, אבל בזמן המשחק אני לא יודע עד כמה הוא חשוב? אתמול ניצחנו 1-0, אבל אם השחקנים היו בסוף טיפה יותר מדוייקים (טראורה עצבן אותי...) היינו מנצחים בהפרש יותר גדול.

בסופו של דבר גם אייאקס וגם פיינורד עוד בשלב למידה בגלל מאמן חדש. פ.ס.וו רצה עכשיו יותר בקלות בגלל בוס. אני לא רוצה לקבוע עכשיו אם פאריולי או פריסקה הצלחה או כישלון. הדבר היחיד שאני מרגיש שזה נראה כאילו המאמן האיטלקי החדש שלנו החליט קודם כל לייצב את ההגנה. אחרי שספגנו לפני עונה לא פחות מ-61 שערי חובה (זה נתון באמת נוראי, שערורייה של ממש) אני מרגיש שהרבה אוהדים מרגישים עכשיו בסדר עם ניצחונות מינימליים של 1-0.

@עומר1
    @de Middenweg
    התקשורת כבר התחילה ללכלך. כמו שהיה צפוי, בעיקר לטלחרף יש טענות לפאריולי. אני הייתי מגדיר אותם חוליגנים עם עטים/מחשבים. מייק וורוויי אמר שפאריולי בחיים לא היה צריך לעשות רוטציה עם ההרכב. הליצן הזה לא רק שוכח שאין לנו ממש כוכבים, המטומטם לא מבין שהמאמן לא רוצה לגרום לעומס מוגזם על הרכב זה או אחר. נכון, יש בזה סיכון, אבל נגיד שהיינו מפסידים אתמול מה היה קורה? פ.ס.וו היו לוקחים אליפות? יש עוד 33 משחקים...כרגע אירופה יותר חשובה. הקטע הכלכלי היום באמת חשוב. ברור שאין לי כדור בדולח ואני לא יודע אם פאריולי צודק, אבל הטון של הטלחרף פשוט ילדותי. זה לא קשור לשום דבר אלא פשוט לניסיון להצית אש במועדון. וזה מתי שהתוצאות לא רעות עכשיו. אגב, לפני שנה הם בקושי תקפו את סטיין כנראה בגלל שהאיש תמיד הדליף להם. זה בדיוק אומר שיש לעיתון המוביל אג'נדה מלוכלך.

יוהאן דרקסן או מרקו ואן באסטן לא מעניינים אותי. ביקורת תמיד צריך להיות, אבל גם שני האנשים האלה מתנהגים לרב כמו שני מתבגרים. אותי זה כעיקרון מדהים איך אנשים בגיל הזה לא יכולים טיפה להתנהג כמו מבוגרים. בטח ואן באסטן צריך לדעת איך זה עובד, לא?

בסופו של דבר אייאקס פאריולי צריך עכשיו לצמצם פער רציני משתי הקבוצות הגדולות האחרות בהולנד. ללא הרבה כסף האתגר עוד יותר גדול. כשצריך גם אני אשרוף את המועדון, אבל לא עכשיו. לא באוגוסט...מה גם שאני יודע מה המטרות שלנו העונה. זה כואב, מאד כואב, אבל המטרה היא כרגע לא אליפות אלא צמצום פערים...

12. עומר1 Member

אם אייאקס היתה מביאה לפאריולי את השחקנים שהוא רוצה, והקבוצה היתה מציגה יכולת כזאת אז כל ביקורת שהיתה על פאריולי היא מוצדקת לחלוטין.
    האיטלקי מתמודד עם מה שהשאירו לו ולאייאקס אין יכולת כלכלית לתת לו כלים יותר טובים להצליח
    אז עוד באים אליו בטענות???
    לא נתפס
    פאריולי לא בחר את השחקנים האלה
    זאת הירושה שקיבל
    התקשורת בהולנד לא יודע איך להגדיר אותם

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוונטה סיימה במשחק משוגע עם זלצבורג בתיקו שלוש, תוצאה שלא טובה לקבוצה שסיימה לפני עונה במקום השלישי. מבחינתי זלצבורג עלתה בצדק, קבוצה יותר טובה. אני מקווה שטוונטה תצליח לקחת יותר נקודות בליגה האירופאית.

הרצליה עד המוות ו-EuropeGuy אוהבים את זה.
  14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שאפו על הקאמבק מול יריבה עדיפה בהרבה. הליגה האירופית מקום שיותר מתאים לה. והיא בבתים אוטומטית אז זה מצויין.

ברמה הזו הטעיות האלה כמו בשער השני של האוסטרים בלתי נסלחות.
    הבישול של גלוך בגול הראשונות זו אומנות.

15. Ajax Amsterdam Member

אני מבין שהעיתונאים ההולנדים רוצים לראות את סטיין על הקווים. מה שעשו היום לפריולי זו בושה