הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כסף...
    המצב הכלכלי שלנו לא מאפשר לקנות שחקנים לפני שנמכור כמה. בינינו, במדינות אחרות זה לא מזיז לקבוצות כי הם תמיד יכולים לקחת הלוואה מאיזה בנק (ספרד...), אבל אצלנו יש חוקים מאד ברורים. בשנתיים האחרונות הניהול הכלכלי היה גרוע. הקבוצה לקחה יותר מדי סיכונים ועכשיו ללא הכסף של ליגת האלופות אנחנו צריכים לשמור על שפיות כלכלית.

אני מעריך שיקרה עוד משהו עם הסגל, אבל צריך עוד טיפה סבלנות.

2. alexshw Member

בזבזו הכל לפני עונה?

3. עומר1 Member

עכשיו אני מתחיל להבין את הפרשנים והעיתונאים בהולנד
    הם אמרו שפאריולי הגיע שזה בעייתי כי הוא לא מכיר את התרבות של אייאקס
    היום האיטלקי בעצם הוכיח שהוא לא יודע מה זה אייאקס.
    אייאקס לא מועדון שמשחק על תוצאה
    פאריולי חושב שאפשר להפוך את אייאקס לקבוצה איטלקית זה בלתי אפשרי
    במחצית השניה כל מה שפאריולי רצה זה לשמור על התיקו המאופס
    קבוצה איטלקית מסוגלת לעשות את זה אצל אייאקס זה תמיד יגמר בשברון לב כל ניסיון כזה לשחק על תוצאה.
    היא תמיד בסוף תספוג את השער

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@alexshw
    הסיפור די פשוט. אייאקס העלתה בשנים האחרונות בצורה משמעותית את השכר של השחקנים המובילים. התקציב היה מיועד לקבוצה שמשחקת בליגת האלופות. מכרנו שחקנים בסכומי שיא בשביל קבוצות הולנדיות, אבל כבר שנתיים שאנחנו למעשה קונים רק זבל. ברחוויין הגיע לפני שנתיים בסכום אבסורד של 32 מיליון אירו. הערב ציינו אחרי המשחק שקבוצה מחו"ל מוכנה לשלם 14 מיליון בשביל השחקן שפשוט אכזבה אחת גדולה. אייאקס לא תמכור אותו בסכום הזה, אבל ברור שאנחנו נפסיד פה המון מיליונים. יותר מזה, בקיץ האחרון קנינו איזה 11 שחקנים בסכום של מאה מיליון אירו. את מה שהם שווים ראינו לפני שנה...

לדעתי ראשי אייאקס טעו כשנתנו לרגש להכריע. אין לנו בשום סיטואציה את האפשרות להצמד לצמרת ליגת האלופות. לא מקצועית ובטח לא כלכלית. הימרנו ולצערי אכלנו אותה קשות בשנתיים האחרונות. תסתכל רק על הסכום ששילמו על ברחוויין...

@עומר1
    פאריולי צריך לעבוד עם סגל מאד בינוני. לא יודע מה ראית, אבל אייאקס לא שיחקו קאטנצ'יו או משהו כזה. אחרי עונה נוראית האיטלקי צריך קודם כל להרגיע את המערכת. היום הבעיה לא היתה ההגנה אלא הקישור וההתקפה שפשוט החמיצה ברשלנות. דקה לפני השער היווני גוטס היה צריך לכבוש ממצב די נוח. זה שהוא מצא את הקורה לא בעיה של פאריולי...
    עיצה אחרונה, אל תקשיב בבקשה לשטויות של אנשי הטלחרף או שחקנים לשעבר כמו ואן באסטן, סניידר ואחרים. אנחנו בתקופה מאד לא פשוטה, צריכים הרבה סבלנות, וגם קצת טיפת מזל.

ללא ספק שהתוצאה הערב מבאסת, גם אני חשבתי שנראה משחק יותר טוב, אבל מפה ועד להגיד שפאריולי רוצה להפוך אותנו ל"קבוצה איטלקית" זה לא רציני. שכחת שספגנו לפני עונה 61 שערים!?!?! אנחנו חיים באמצע אוגוסט, צריכים למכור שחקנים בשביל להתחזק, אבל עברנו את וויובודינה ופנתינאייקוס כשהבטחנו סתיו עם כדורגל אירופאי. בוא לא נהיה בבקשה חזירים...

5. RubberSoul Member

גבריאל מיסהוי בן ה-18, זה שהוגלה ליציע בעונה שעברה וחתם בחינם בג'ירונה, כובש בהופעת הבכורה שלו בליגה הספרדית דקות ספורות אחרי שנכנס (השווה ל-1-1 נגד בטיס).

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבחור לא רצה להאריך חוזה ולכן הוגלה, כמו שאתה מכנה את זה, ליציע. אייאקס עשתה מה שכל קבוצה היתה עושה. אין לי בעיה עם הבחור ונראה איך הוא יתפתח. לפעמים טועים, לפעמים צודקים. אתמול הוא הוכיח שיש לו מה להציע, ומחר יום חדש....

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד מילה אחרונה לגבי אתמול.לדעתי הניצחון הוא קודם כל ניצחון בשביל הקטע המנטלי. לסגל הזה אין הרבה רגעי הצלחה בשנה האחרונה. קחו למשל את אנטון גאיי. המגן שמבחינה מקצועית נראה בהתחלה לגמרי אבוד ניגש אתמול מיוזמתו להנדרסון וביקש לקחת את הפנדל המכריע אם פנתינאייקוס תחטיא. השחקן היווני החטיא, הדני הסימפטי לקח את הכדור, בעט טוב והשאר היסטוריה.

יש עדיין כוס ריקה, והיא די גדולה, אבל גדול שלא יהיה לדעתי הקבוצה מראה נכונות להלחם. עד השני בספטמבר אנחנו צריכים לקוות שנראה גם שחקנים חדשים, אבל זה תלוי במכירת שחקנים. זו העובדה. נכון, מאד קשה לעכל את העובדות שתוך שנה הדרדרנו מ"ביירן של הולנד" לקבוצה שלא מאיימת על האליפות. כמו שעשיתי לפני שנה אני אעשה עכשיו אותו דבר. אני אתן לראשי הקבוצה ולמאמן את הזמן בשביל להתארגן ולהביא לקבוצה הצלחה. אם נכשל אז אעביר ביקורת קשה, אבל המציאות היא היום כמו שהיא. אולי דווקא ניצחון בסדרת פנדלים היסטורית תתן לסגל את הביטחון שהם צריכים. קבוצה טובה היא גם להיות טוב בחלק המנטלי. אני באמת מקווה שבעיטת הניצחון של גאיי תתן לסגל הזה משהו חיובי. ביום ראשון נראה איך יגיבו במשחק בברדה.

8. Ajax Amsterdam Member

אני עם שי, צריך סבלנות ולבנתיים יש דברים טובים יותר מאשר רעים אצל פריולי. חוץ מזה שאת החרא של מינסלטט יקח הרבה זמן לנקות, תשאלו את אוהדי ארסנל

הרצליה עד המוות ו-עומר1 אוהבים את זה.
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פיורלי עושה מה שהוא יודע ועבד לו. יש משהו שהוא לא ניסה אתמול? אפשר להתלונן על ההרכב אבל הרעיון להכניס ככח טרי את העאלק מובילים שלנו (גודס שחקן, אבל גם טראורה, ברחווין, ואן דן בומן וברובי הם בגדר שחקנים מובילים עאלק) זה לא רעיון רע. אבל שום דבר לא באמת עבד כמו שצריך. טראורה פשוט מזעזע. ברובי אין מה לדבר. גודס הראה ניצוצות שאפשר היה לשאול למה לא פתח ועדיין. באס שהיה בסדר גמור כל תחילת העונה נחנק לגמרי וטעה המון.
    פיורלי לא חף מטעויות אבל הסגל הזה כל כך חלש, שום דבר פשוט לא מצליח. הרמה של השחקנים כל כך נמוכה. פיורלי לא מאמן משולם, אבל גם לא קוסם.

סוסה עובר לטורינו, אולי נקבל מישהו סוף סוף...

de Middenweg, עומר1 ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  10. עומר1 Member

אלכס קרוס מתגלה כאיש עסקים לא טוב במיוחד
    לא מצליח למכור שחקנים
    ומצבצע עסקאות שלא עוזרות לאייאקס כמו השאלת סוסה לטורינו
    אייאקס צריכה כסף ממכירת שחקנים כדי שתוכל להיות פעילה בשוק העברות
    עסקאות השאלה כאלה לא מועילות.
    סוון מיסלינטאט מכר את באסי בסכום שנקנה
    למרות שבאסי שנה שלמה לא הצליח לתת מסירה אחת קדימה
    אני מאוד מקווה שזאת עסקת ההשאלה האחרונה הקיץ
    אייאקס חייבת למכור גם אם זה קצת פחות ממחיר הקניה
    אחרי הכל איזה מועדון יסכים לשלם 10 מיליון יורו על ויינדאל???
    אם קרוס מתכוון להמתין שקבוצות ישימו את הסכום הזה אז ויינדאל יתקע באייאקס עד סיום החוזה ובסוף יעזוב בחינם
    הוא יהיה סיפור מגלאן 2

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/24
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@עומר1
    כמה דברים.
    1) בוא נחכה עד לשני לספטמבר כדי להגיד משהו על קרוס. אני מבין את חוסר הסבלנות, גם אני סובל מזה לפעמים, אבל זה לא שהקבוצות האחרות מתחזקות על ימין ושמאל. פ.ס.וו למשל מחפשת עוד שחקני חיזוק להגנה. יש עוד שבועיים לדילים אפשריים!
    2) לפי דיווחים פורבס מבוקש באנגליה אצל הוולבס.
    3)ברור שעדיף היה למכור את סוסה, אבל לאחר עונה שכזאת רעה זה בכלל נס קטן שמעוניינים בו...
    4) וורדר ברמן וסלטיק מתעניינות בויינדל.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הטלחרף בוכום תשאיל את מדיץ' ותשלם לבלם את כל המשכורת של 1.5 מיליון אירו. בסוף השנה יהיו לגרמנים אופצייה לרכוש אותו ב-3 מיליון אירו, הסכום שאייאקס קנו אותו.

אם רוצים או לא, זה ככל הנראה המציאות הנוכחית עם שחקנים שנכשלו אצלנו. שנתיים של משבר לא נפתור ככה בקלות, אבל נצא מזה. בנתיים מפרסם העיתונאי אלפרדו פדולה שרוגאני בדרך לאמסטרדם.

ידיעה אחרת.
    ג'ורדן טייזה בדרך למונאקו. הקבוצה מהנסיכות תשלם לאלופת הולנד 12 מיליון אירו. אחד המועמדים להגיע הוא קני טטה...(כמה מפתיע שבוס רוצה שחקני עבר שלו באייאקס...)

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/24
  13. עומר1 Member

כנראה שאף מאמן לא יכול להצליח עם סגל שחקנים כזה חלש
    גם אם אייאקס תביא את גוורדיולה או קלופ אנחנו עדיין נראה עלוב
    שחקנים ברמה מאוד מאוד נמוכה

14. עומר1 Member

שי, אתה צודק
    איזה מועדון ירצה לקנות את השחקנים האלה
    במקרה הטוב זה רק בהשאלה
    אייאקס תתקע עם השחקנים האלה הרבה זמן
    אני באמת מרחם על פאריולי שהוא צריך להתמודד עם סגל שהאיכות הוא ממנו והלאה
    אני חושב שהוא חתם באייאקס הוא לא האמין שהמצב עד כדי כך גרוע