הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. עומר1 Member

בקרוב נשמע שפאריולי התפטר מתפקידו

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מה לעשות, ההפסד הזה היה צפוי. כל כך ציפיתי שהניצחון הדרמטי ביום חמישי האחרון גם תיתן קצת יותר כנפיים לשחקני הספסל. אז טעיתי.

אין קסמים. גם אני רוצה שחקני חיזוק, אבל מה לעשות שאין כסף. הולנד היא לא ספרד, מדינה שמאפשרת לקבוצות הכדורגל שלה להכנס לחובות אדירים. פה יש מציאות אחרת וכרגע אנחנו אוכלים אותה. אפשר לכעוס על כל העולם, אבל זה מה יש! קרוס הדגיש רק לפני כמה חודשים שהמצב קשה, אבל ברור שהאוהדים, ובעיקר אלה שצעירים, לא רוצים לשמוע. המטרה שלנו העונה מקום שלישי, אבל אם בשבועיים הנכונים לא יגיעו 2-3 שחקנים חדשים יש אפשרות ריאלית לתסריט דומה מלפני שנה.

היום ההפסד כמובן לא מפתיע לאור מה שראינו. חצי ראשון גרוע, חצי שני גרוע. עד השער הראשון של נאק אמרתי לעצמי שעדיף להשקיע את הכסף של רוגאני לשחקן התקפה. עכשיו אני אומר שאנחנו צריכים בכל קו חיזוק. רוצים באמת לשמוע את דעתי? אנחנו צריכים שני מגינים (האטו בלם, גאיי יכול לחזור לדנמרק). בקישור צריכים שחקנים יצירתיים. בהתקפה צריכים הכל. שחקני כנף וחלוץ. זה ניתוח פשוט, אבל אין כסף כך שצריכים לקוות לנסים קטנים.

אגב, מילה לסיום. מחלקת הנוער. האטו בסדר, אבל מי שמצפה ששחקנים כמו טיילור, פיץ' ג'ים, חודטס או לינסון יצילו את המולדת אז אנחנו באמת לא נתקרב לקבוצות הצמרת. אלה חבר'ה שלפני כמה שנים כבר היו מחוץ לקבוצה. בתסריט הכי אופטימי הם יכולים להתפתח אם ישחקו לידם שחקנים כמו שהיה לנו לפני ארבע חמש שנים. לא עכשיו. את האמת, זה גם לא פייר כי הם בעיניי לא כאלה כשרוניים.

אהה, וממש לסיום. עדיף שלא אגיד דבר על טראורה וברובי. אלוהים ישמור....(על ברחוויין כבר לא אגיד דבר, הוא כבר היסטוריה אצלי. 32 מיליון אירו בשביל שחקן שאפילו לא יכול לחזור בכושר נורמלי אחרי חופשה...).

עומר1 אוהב/ת את זה.
  3. עומר1 Member

פאריולי עשה טעות
    לבוא לאייאקס במצבה זה לחסל לעצמך את הקריירה.
    אני במקום האיטלקי אם לא מגיע חיזוק נותן לפברסקי (קיצוני)וקונאדו (חלוץ) ואולי עוד כמה שחקנים נוספים מאייאקס הצעירה לשחק
    יותר גרוע ממה שאנחנו רואים עכשיו לא יכול להיות.
    הסגל של אייאקס זה רמת ליגת הולנדית שניה
    פאריולי בדה קויפ עכשיו באמת יצטרך לשחק בונקר
    כי אם לא אז במקום להפסיד 2-0 זה יגמר שוב ב 6-0
    מיסלינטאט הרס את אייאקס לשנים הקרבות
    פשוט גמר עליה
    הביא שחקנים כושלים שאף אחד לא רוצה החתים אותם ל5 שנים
    ועכשיו אייאקס צריכה להיתקע איתם לשנים הקרובות וזה מונע מהמועדון להתחזק

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/24
  4. Ajax Amsterdam Member

שתיתי כוס מים ונרגעתי, עדיין אנחנו לא צריכים בשום מצב להפסיד בברדה.
    מציע לא לזלזל שפריולי אומר ״תהליך״ כי זה כואב ואין עירייה שתעשה קומבינות כדי להציל אותנו (פ.ס.וו). כרגע אי אפשר לעשות רוטציות אבל כל כסף מאירופה חשוב וזה המצב.

רכש יגיע ויהיו דברים שעדיין יראו רע וחלק מהדברים יהיו טובים אבל הכרחי שיכאב עכשיו ויהיה באמת תהליך בריא וכואב בשביל עתיד בריא יותר. עכשיו תורנו לסבול

de Middenweg ו-עומר1 אוהבים את זה.
  5. עומר1 Member

העתיד של אייאקס נמצא בנוער שלה
    יש ללא ספק כמה כשרונות שיכולים להחזיר את אייאקס למקום אליו היא שייכת.
    שימו לב ל- גרלד אלדרס , ג'טן, פברסקי, אארון באומן ומוקיו.
    פיץ גים ובאס שהיו נהדרים במשחקי הכנה
    במשחקים האמיתיים החולשה שלהם מתגלה
    אין מה לעשות יש הבדל ענק באינטנסיביות וברצינות של היריבה בין משחקי הכנה למשחקים רשמיים תחרותיים
    בגלל זה בהכנה היה להם קל להרשים
    פיץ גים, רסמוסן, באס, באנל קיבלו את ההזדמנויות ובעצם הוכיחו לנו שהם לא העתיד של אייאקס
    גם להלינסון אני לא רואה עתיד באייאקס

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/24
  6. עומר1 Member

אד דה מוס-" פאריולי דואג לאינטרסים של המועדון שהשחקנים יוצגו לראווה כדי שקרוס יצליח למכור כמה שיותר שחקנים מהמורשת של קודמיו עד ה1 בספטמבר.
    כי אני לא יכול לחשוב על סיבה אחרת לתת לפורבס, אקפום, מנסוורק וגאי לשחק"
    אשמח לתגובתם על דבריו של אד דה מוס
    מסכימים איתו או לא

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@עומר1
    העתיד של אייאקס תמיד היה בנוער, אבל לדעתי בשנים האחרונות לא גדלו אצלנו כשרונות אמיתיים. לדעתי רק פרנקי דה יונג הפך לשחקן ברמה הכי גבוהה. גם לא מתייהס דה ליכט שעכשיו מצטרף ל"אייאקס2" באולד טראפורד (חלש שטן האח צירף כל כך הרבה שחקנים ששיחקו תחתיו אצלנו). יותר מזה, אני חש שהכדורגל המקומי עדיין מחפש ממש כשרונות גדולים. אולי גקפו, אבל איזה כוכבים גידלו בשנים האחרונות באיינדהובן או דרום רוטרדם? כמה שהם נהנים לצחוק עלינו, אבל מה הכוכבים שלהם עשו לאחרונה?
    היה נחמד שהצלחנו להגיע לחצי הגמר ביורו, אבל זייפנו בכל הטורניר. זה הרבה יותר ההגרלה הטובה מאשר הכדורגל הטוב של השחקנים שגידלו פה בשנים האחרונות...

אני מצטער אם אני לא מצטרף לאופטימיות שלך לגבי השמות שאתה מזכיר. אייאקס החתימה היום שני שחקנים בגיל צעיר. האחד הוא טיין פייטרס והשני הוא שחקן שהיה מאד מבוקש אצל פ.ס.וו, שון סטויר. הכל טוב ויפה, אבל להצליח בנוער זה דבר אחד, להצליח בבוגרים זה כבר באמת סיפור אחר.

מבחינתי המפתח כרגע הוא קודם כל בסקאוטינג. הקבוצה צריכה שחקנים שיכולים להחזיר את הבוגרים למקום האמיתי שלה. בשנתיים האחרונות הוצאנו לדעתי מעל למאתיים מיליון יורו בשביל שחקני רכש שרובם הגדול נכשלו. השיא כמובן עם ברחוויין, אבל לדעתי גם החזרת ברובי לא הצלחה גדולה. בנתיים טראורה נראה כעוד כישלון של "מיסלינטאט", אבל נראה האם רוגאני ישפר אותנו. אין לי מושג מה יקרה עד סגירת חלון ההעברות, אבל אני כבר מתכונן לזה נפשי שהסגל הזה ישאר ככה. מדיץ' הושאל היום לבוכום, אבל לא אופתע אם ברחוויין נשאר. זה אומר לדעתי שווחהורסט לא יגיע.

מאז ההפסד לנאק ברדה הליצנים המוכרים כבר אמרו את המילה שלהם בתקשורת. פאריולי הופך אט אט לאיש שמונע מהקבוצה להתקדם. כן, רק דיבילים כמו אנשי הטלחרף/יוהאן דרקסן/אד דה מוס יודעים מה טוב בשביל אייאקס. הם רק שוכחים שאייאקס לא יכולה להתחזק ושהסגל הזה מאד מאד בינוני. זה לא משנה מי משחק, אין לאף אחד הוכחה שאם לא עושים רוטציה הקבוצה תציג כדורגל טוב והכי חשוב, תשאר בריאה. אל תשכח את העניין הזה. אם אתה נותן לברובי לשחק עכשיו בכל משחק תשעים דקות הוא כבר היה פצוע....ברחוויין בכלל נראה לי שמן מדי. וזה לא מהיום.

לסיכום. בהחלט יכול להיות ששחקן כמו אקפום משחק בשביל למכור אותו, אבל ללא מכירת שחקנים אנחנו לא יכולים להתחזק. אם תשאיר את החלוץ הבינוני הזה על הספסל המצב לא יהיה יותר טוב, אבל זו דעתי. ושוב, אל תשכח את הסכנה לפציעות!

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספ ואן דה ברח, בלמה של ליברפול, לא יצטרף לפ.ס.וו או פיינורד. שתי הקבוצות מאד רצו אותו, אבל הבלם בן ה-22 יעבור לברנטפורד או לברקוזן.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

טוב, אז אחרי מאמן איטלקי יש גם בלם איטלקי. רק שנשיג גם תוצאות של איטלקים עכשיו...

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  10. עומר1 Member

אני באמת מתקשה להבין מה קרוס עושה
    נופרט תמורת גורטר??
    מה זה נותן??
    מחליף שוער מילואים בשוער מילואים אחר
    עדיף תיפטר מגורטר יש לך את ריברסון וסטפורד שתמיד יכולים לגבות.
    הרי אייאקס רוצה לצמצם את הסגל אז תיפטר מגורטר לא צריך מחליף בשבילו
    ככה חוסכים הוצאות.
    אייאקס זקוקה נואשות לקשרים יצירתיים וקרוס מתעסק בשוער שלישי לא נתפס
    קרוס מתחיל להזכיר לי בהתנהלות שלו את ון דר בוך ומרטין ון חיל שהיו בתפקיד הזה עד שאוברמרס הגיע
    אני רק מקווה שדניאלה רוגאני לא יהיה סמואל קופור 2 - שאותו מרטין ון חיל הביא לאייאקס ב2008
    אולי אתם חבריי היקרים לפורום תוכלו להסביר לי את ההיגיון מאחורי המהלך הזה עם השוערים
    עדיף לחסוך את השכר של גורטר לקשר יצירתי ולא בשביל שוער שלישי אחר

נערך לאחרונה ב: ‏21/8/24
  11. DRORIKO Member

לא מכיר את המאמן הזה האמת. הפרט היחיד שאני מוצא עליו בויקיפדיה זה שהוא היה עוזר של דה זרבי בסאסוולו, אז סביר להניח שהוא דוגל בכדורגל התקפי ולא בהכרח בכדורגל "איטלקי"(זאת כנראה הסיבה שאיאקס הביאה אותו). לגבי דניאלה. אחלה בלם, אבל אחרי הרבה שנים שהוא היה שחקן סגל כנראה שבא לו להיות שחקן הרכב. איאקס זה המועדון הכי גדול שהיה יכול להציע לו את זה.

12. עומר1 Member

אני ממש מקווה שפאריולי יתן דקות למוקיו במשחק מחר
    יש לו פוטנציאל להיות הפרנק רייקארד החדש שלנו
    אחרי שראיתי אותו אני מבין למה כל הקבוצות הבכירות ביבשת רצו אותו
    מדהים שבחר דווקא באייאקס
    הוא ופברסקי הכי הרשימו אותי באייאקס הצעירה
    חבל שפאריולי לא הכליל את פברסקי למשחק עם הפולנים במקום רסמוסן
    צריך למכור את הדני במהירות אין לו עתיד באייאקס

13. עומר1 Member

יש לי תחושה ממש טובה לגבי הנוער של אייאקס
    נראה לי יש דור ממש טוב
    אני חושב שזה הזמן לתת להם העונה דקות פה ושם כי גם ככה כנראה זאת הולכת להיות שנת פער עבור אייאקס
    אם נצליח להגיע למקום ה3 זה יהיה נס

נערך לאחרונה ב: ‏21/8/24
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס מנצחת 4-1 בפולין. אחרי חמש דקות זה נראה לא טוב. יאבלונק כובשת, אבל השוויון כבר הגיע מהר. בדקה התשיעית אקפום משווה. חודטס ועוד צמד של אקפום מסדרים לנו שקט לגומלין. חבל שחודטס החטיא ברשלנות פנדל, אבל בסופו של דבר ניצחון שישתיק את המבקרים שלנו. נו טוב, אולי לא להשתיק כי עכשיו ניצחנו בגלל היריבה החלשה, אבל מול נאק בטח שיחקנו מול קבוצה אדירה.....

חשוב לי לציין שאני מאד מקווה שברחוויין יעזוב בקרוב. ביחד עם ברובי וטראורה הם הראו היום יכולת שאמור לבייש אותם. פאריולי לא קדוש, אבל מבחינתי אין בעיה שהם לא מקבלים חולצת הרכב בקביעות. אם אתה לא מראה שום נכונות חיובית במגרש אז שישבו ביציע. בכלל, טראורה היה בסדר במשחק הראשון שלו, אבל מאז הדקות שלו בחוץ בוויובודינה הוא פשוט לא בעניינים. מאד מרגיז הקטע הזה.

הרצליה עד המוות ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  15. עומר1 Member

לפולנים האלה אין אפילו מקום בליגה ההולנדית השניה
    כל קבוצה אחרת נותנת להם עשייריה
    גם במשחק מול קבוצה כזאת חוסר האיכות בלט
    פאריולי חייב לשלוף שפנים חדשים
    כי עם השחקנים האלה לא נצליח מול יריבות קצת יותר טובות
    להתחיל לתת לשחקנים מהנוער לשחק אין לנו ברירה אחרת
    אולי הישועה תגיע מהם
    רכש לא יהיה לאייאקס
    אייאקס לא תצליח למכור כי אף אחד לא יקנה שחקנים כושלים בטח לא במחירים שאייאקס דורשת.
    לאייאקס אין סנט אחד להשקיע