הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. Ajax Amsterdam Member

הפערים גדולים מידי ובוס גם לפי דעתי מאמן דיי חד גוני, וואן טריק פוני. כרגע לא הייתה ואין לו תחרות אבל אם אייאקס נותנים עונה טובה אז עונה הבאה כבר אני רואה איך אפשר לתת להם בראש.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@DRORIKO
    מה שקרה לפני כמה שנים עם אייאקס גם היה מעין נס. המציאות הנוכחית היא שהקבוצות ההולנדית פשוט חסרות אונים בליגת האלופות. יכול להיות שמדי כמה שנים נראה איזו אייאקס של 2019 עושה דברים יפים, אבל אנחנו כבר לא פקטור בתחרות שבה הכסף הגדול מנצח בכל שנה. הליגה האירופאית והקונפדרציות הן הבמה בשביל הקבוצות שלנו.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ברובי פצוע ולא בסגל. תראו מופתעים.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדקה ה-45 פשוט צחקתי. הנה קרה משהו מדהים, היריבה שלנו נשארה בעשרה שחקנים...אגב, יותר מזה, יש לנו שש נקודות. למי יש גם אותו מספר נקודות ועם משחק יותר? אכן, פיינורד הגדולה...

לגבי המשחק. הנה עכשיו כל המבקרים שלנו יכולים למצוא תירוץ חדש למה לא היה כדאי לקנות את ווחהורסט. ברובי נפצע ולך תדע כמה זמן הוא בחוץ. אני באמת מאמין שוואוט יהיה בסוף החלוץ הראשון שלנו. על ברובי קשה לסמוך, הפציעות אצלו לא סיפור חדש.

במחצית הראשונה יצאנו לדעתי די בזול. ההתקפה עשתה את שלה, אבל פורטונה סיטארד יכלה ואולי היתה צריכה להבקיע. האם זה ההבדל באיכות השחקנים? אולי. אחרי האדום, שהיה כמובן מוצדק, המשחק היה כמובן גמור. כבשנו עוד שלושה שערים, וסיימנו עוד משחק ללא שער חובה.

לא משחק גדול, יש על מה לעבוד, אבל איכשהו אני מרגיש שלפני שנה לא היינו מנצחים את המשחק הזה...במוצאי שבת, משחק לא קל בחוץ מול האיגלס.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לפעמים הקבוצות בליגה הזו מעליבות את המקצוע. השער הרביעי של רנש...כאילו נלקח מליגה חובבנית

נו טוב. טוב למורל ולתחושה

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@הרצליה עד המוות
    אכן טעות חובבנית של השוער בשער של רנש. כבר הרבה זמן לא ראיתי דבר שכזה. מה שכן, הבחור כן התעופף בצורה טובה כדי להציל מספר כדורים שנבעטו מרחוק.

בסך הכל אני מרוצה אחרי מספר שבועות שהקבוצה לא שיחקה. הצלחנו בחצי השני להביס את היריבה ששיחקה עם שחקן פחות. מאד אהבתי את השער של באס. אני מקווה שבאמת נוכל לסיים העונה מינימום במקום השלישי. במוצאי שבת נצטרך להמשיך לנצח, הפעם במגרש איפה שלא ניצחנו כבר זמן מה...

שתי ידיעות אחרות.
    1) ברובי יהיה כנראה כשיר למוצאי שבת. הוא קיבל באימון מכה בירך, כך אמר פאריולי.
    2) מוחמד איחטארן חתם לעונה בוואלווייק אצל RKC. עדיין מצפים לנסים...

7. עומר1 Member

שנה שעברה אייאקס ניצחה בדבנטר
    Go Ahead Eagles - AFC Ajax 2:3 (Eredivisie 2023/2024, 17. Round)

8. Ajax Amsterdam Member

הכדורגל ההולנדי צריך אייאקס טובה

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בכל מקרה, בעיקר בשבילנו, אבל המציאות הקשה היא שהקבוצות שלנו לא שייכות לליגת האלופות (או עשירות כמו שאני תמיד רוצה להגיד). ממה שהבנתי גם פ.ס.וו וגם הערב פיינורד פשוט קיבלו שיעור בכדורגל. לא מקבוצות שמועמדות לקחת את הגביע, אבל כן מנציגות של אותן מדינות. יובנטוס ולברקוזן קבוצות טובות, אבל הן לא הכי עשירות באירופה. בטח לא אלופת גרמניה.

אין לי בעיה להודות שמצד אחד אני שמח לאיד בשביל אוהדי פ.ס.וו ופיינורד (הם גם שמחים כשנאפולי למשל עושה מאיתנו צחוק) אבל מצד שני אנחנו נאבד בצורה הזאת הרבה נקודות דרוג. צריך לקוות שאנחנו נצליח בחודשים הקרובים באירופה, אבל גם זה כרגע לא בדיוק בטוח.

בסך הכל שבוע די משפיל בשביל הכדורגל שלנו, אבל זאת המציאות. אני לא מופתע כי בינינו כמה שחקני צמרת אמיתיים יש לנו? אולי 2-3 וגם הם לא משחקים בהולנד כך שהתוצאות לגמרי לא מפתיעות. בכל מקרה באיינדהובן ודרום רוטרדם אולי מבינים עכשיו שוב ביחד עם חבריהם בתקשורת עד כמה אייאקס 2019 היתה מיוחדת...

מוצאי שבת משחק בדייבנטר, מקום איפה שלפני שנה כן ניצחנו (חשבתי שסיימנו שם בתיקו, אבל ניצחנו 3-2).

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  10. עומר1 Member

11. DRORIKO Member

רק עכשיו אנחנו מבינים כמה העזיבה של אוברמארס השפיעה על הקבוצה

איאקס לא בצ'מפיונס ליג אבל קיבלה "בית" לא רע בכלל באירופית שגם די מותאם לרמה שלה. לאציו, גלאטסראיי, בשיקטש, סוסיאדד. אה וגם האלה מיפו.

12. עומר1 Member

מה פאריולי יכול לעשות עם הקבוצה הזאת??
    הוא באמת מאמן טוב אבל אין לו יצירתיות
    חבל שבמקום להביא קצת יצירתיות אייאקס העדיפה כל מיני זקנים שלא תורמים כלום - ווחהורסט קלאסן
    פיינורד ואיינדהובן באמת עושים בשנים האחרונות בחירות הרבה יותר נכונות מאייאקס
    אפילו פריסיץ זאת הבאה יותר הגיונית מקלאסן

13. עומר1 Member

לראות את ווחהורסט זה באמת כואב בעיניים
    לא מבין למה ציפו??
    שחקן שאפילו בברנלי אין לו מקום יכול להתאים לאייאקס
    נו באמת

14. עומר1 Member

אייאקס אפילו לא מסוגלת לעבור את האמצע
    בלתי נתפס זאת כולה גו אוהד איגלס
    קרוס נכשלת בענק
    במקום להביא חלוצים היית מביא קשרים יצירתיים
    אם אייאקס תגיע השנה למקום החמישי זה יהיה נס
    לא רוצה לחשוב מה פיינורד תעשה לאייאקס הזאת בדה קויפ
    אומנם לברקוזן נתנו להם רביעייה אבל ראית איך גם הגרמנים התקשו להסתדר עם הלחץ הגבוה של פיינורד וללברקוזן יש שחקנים הרבה יוחר טובים מלאייאקס והגנה מעולה
    עשיירייה אייאקס חוטפת בדה קויפ השנה
    פאריולי שגה היום עם החילופים אבל איזה סגל חסר סיכוי העניק לו קרוס
    באמת מסכן האיטלקי

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/24
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@עומר1
    אם היית טיפה יותר רגוע הייתי מסביר לך דבר אחד או שניים, אבל אין טעם להגיב לך.

למשחק עצמו.
    לא קל להיות בימים אלה אוהד אייאקס, אבל אין מה לעשות. המציאות מאד קשה וכואבת. הסגל מאד בינוני והיריבים שלנו כבר לא מפחדים מהקבוצה. לצערי בלט מאד הקטע המנטלי שלנו. הקבוצה לא היתה מוכנה באמת ללכת עד הסוף הערב, המארחת כן. אין לנו כרגע את האיכות לבוא לדייבנטר, לשחק על 50-80% מאמץ ולקחת את הנקודות. אפשר לכעוס עד מחר על קרוס או ווחהורסט, אבל בעיניי יותר בעיה לראות מה קרה עם פיץ' ג'ים והאטו. שני צעירים שלא צריכים להיות כל משחק בהרכב, אבל אנחנו חיים ב-2024 ולא ב-2019..

ואם אני כבר אעשה מאמץ להגן על ווחהורסט. אתה גם לא יכול לצפות מלוק דה יונג דברים שהוא לא יכול. שניהם לא בדיוק טכניים, אבל באיינדהובן יודעים פשוט להפעיל את החבר שלנו, באייאקס עדיין לא יודעים לתת את הכדורים שווחהורסט צריך בשביל להיות יעיל. הערב הכנפיים היו גרועים. טראורה נכנס כל הזמן לאמצע, חודטס? אולי היה צריך לשחק היום בארנהם עם הצעירים (2-2 מול ויטסה). לראות בסוף את רסמוסן משחק רק מחזק את המשבר שלנו. אין מה לעשות, אין כסף.

אז מישהו כן צריך לקבל ציון עובר? לא חושב, לדעתי אף אחד לא. יום חמישי משחק חדש. נקווה לטוב.