הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. alexshw Member

נייסקנס RIP

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד אחד משחקני העבר הגדולים של שנות השבעים הלך לעולמו. התמוטט במהלך קונגרס מאמנים של ההתאחדות ההולנדית באלג'יריה ונפטר. היה בן 73 במותו.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיכום פגרת הנבחרת. נקודה מול הונגריה, הפסד ומשחק חלש ביותר מול גרמניה ב'. לדעתי יש לנו נבחרת די בינונית. גם הכוכבים שמשחקים בחו"ל לרב מאד לא משכנעים. לפני מספר שנים לא הגענו לטורנירים גדולים ואז המשבר באמת היה גדול. מאז שנת 2018 ראינו לפחות חזרה לזירה הבינלאומית, אבל בעיניי גם השחקנים המובילים לא מתקרבים לרמה של השחקנים הבאמת גדולים בעולם. בטח מבחינה התקפית. די מביך לראות השבוע את החלק ההתקפי שלנו.

חוזרים לליגה...יש היום ידיעה שאייאקס אולי רוצה להחזיר את אנתוני. אם זה יקרה זה יהיה בהשאלה, אבל את האמת שאני לא מחכה לזה.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  4. k_700 Member

לדעתי יש נבחרת חזקה מאוד שכרגיל מתעלמים משחקנים שצריכים להוביל אותה.
    לא ברור לי למה המעמד של ואן דה ון כל כך גבוה, לא ברור לי איך גראבנברח רק עכשיו מתחיל לשחק קבוע בהרכב, איפה פרימפונג? איך ההתקפה של הנבחרת הזאת לא בנויה עליו?
    מותר להזכיר לסימונס לפעמים שהעמדה בימין היא לא באנקר שלו.

אתה לא מחכה לאנטוני? מוזר, לפני שנתיים וחצי הרצאת לי פה שהוא כשרון גדול מגאקפו ושאנחנו נהנה ממנו.
    אני מסוגל לראות את ההשאלה הזאת קורית. היה לו כייף אצלכם, אתם שכונה עכשיו, הוא יאהב את זה ואנחנו נראה לשלוח אותו למקום שיוכל לייצר לו ווליו לקראת הקיץ. הולנד זה יעד הגיוני.

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

דומיננטיות משוגעת של האיכרים. מדהים איך כל הזמן מורחקים נגדם שחקנים.

טוב, אחרי שהם יעשו 10 מ10 נגד זוולה שבוע הבא, הם יבקרו אצלנו בארינה...

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@הרצליה עד המוות
    אין לי הרבה חשק לדבר על פ.ס.וו. עוד לא ראיתי מה קרה, אבל לפי הדיווח ברשת הממלכתית NOS השחקן שהוכשל (חוס תיל) לא ממש התאמץ להשאר על רגליו במאבק מול המורחק. היות שאנחנו לא נאבקים איתם על האליפות אני פחות מתרגש מהעניינים האלה, אבל הדברים האלה בלתי נסבלים. אם זה נבדל מינימלי במחזור הקודם שמציל אותם מאיבוד נקודות או כרטיס אדום די קל ששחקן יריב מקבל בדקה ה-11, אני מעדיף כרגע להסתכל על הקבוצה שלנו. בוא נקווה מחר לקחת נקודות באלמלו כדי שנכנס לכושר לחודש רציני של קרבות קשים. השאר לא מעניין למרות שזה כמובן מרגיז.

עריכה:
    אחרי בדיקה קצרה הדברים די פשוטים:
    פ.ס.וו - 9 משחקי ליגה בהם היריבה קיבלה פעמיים אדום, פעם אחד המצב היה הפוך, מול ספרטה בבית האלופה נשארה בעשרה שחקנים.
    אייאקס - 6 משחקי ליגה. משחק אחד בהם היריבה נשארה בעשרה שחקנים. לנו הורחק פעם אחד שחקן הקמפיין האירופאי.

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/24
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אמנם פיינורד ״חזרה לעצמה״ אבל טוונטה שוב מאבדת נקודות והפעם בוולבייק. והיא גם תשחק השבוע באירופאית. ניצחון היום ישים אותנו במקום ה-3, עם שני משחקים חסרים. נקודה לא רעה בכלל להיות בה בהתחשב בנסיבות.
    בהתחשב שאנחנו ביום חמישי באזרבג׳יאן, מניח שגם היום ההרכב יהיה מעניין ולא צפוי.

8. די קאניו אגדה Member

הבעיה שהמטומטמים הבני אלף זונות שניהלו את יונייטד נתנו לאנטוני 250 אלף יורו לשבוע (גאקפו מרוויח רק 170 לשבוע וקודוס בקושי על 120 אלף לשבוע לשם השוואה.).
    אייאקס לא משלמת סכומים כאלו.
    אם היה על שכר נמוך יותר ביונייטד אני חושב שעסקת העברה על סך 20-25 מיליון יורו מצוינת עבור קבוצה ברמה של אייאקס.
    אני לא חושב שאנטוני עד כדאי כך פח.
    בסופו של יום השחקן היה טוב בהולנד (לא מצוין) אבל טוב.
    וגם בהופעות האירופיות שלו באייאקס היה סביר.

עסקת העברה קבועה לא תקרה כנראה אבל השאלה תהיה מצוינת עבור כל הצדדים.
    יש מצב גם טרייד על האיטלקי הצעיר ותקחו בחזרה את טן פח?
    ארז - יברך האל איש יקר מפז.
    כמה שצדקת לגביו - ויתן לך האל לפחות 50000000$ עוד בשנת 2024.
    עד ה31.12 שתקבל סכום כזה.
    אמן כן יהיה רצון יא איש אשכולות.

9. Ajax Amsterdam Member

עוד 3 נקודות שרשומות על שמו של וחהורסט

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלוהים ישמור, למה אי אפשר פעם לראות בשקט משחק שלנו? כן, ניצחנו. כן, ווחהורסט עשה בסוף את ההבדל, אבל איך קיבינימט סופגים שלישייה נגד קבוצה שבקושי יודעת לכבוש? באמת, חזרנו שוב אחורה בזמן? סוטאלו במשחק נוראי, פאסוויר מאד לא יציב, הנדרסון שעם כל הניסיון שלו גם תורם לשערי היריבה. ברצינות, מה קורה כאן?

מבחינה התקפית אולי הגענו למספיק הזדמנויות, אבל ברובי יכול בצורה הזאת לחזור לצעירים. ברצינות, איך הוא מחטיא את ההזדמנות בפתיחה? במקום להוביל ובשקט לגמור את המשחק הבחור מחטיא בשלומיאליות. אני לא רוצה לקבור שחקנים מהקבוצה שאני אוהד, אבל אייאקס נראתה בעיקר מבוהלת, לא מרוכזת ונורא לא מרוכזת.

אהה כן, דיברתי אתמול על כרטיסי האדום של פ.ס.וו. נו, הנה גם לנו משחק עם הרחקה לזכות היריבה שלנו...רק "חבל" שזה קרה עשר דקות לפני סוף המשחק...אגב, השופט היה היום נורא. לדעתי לא היה פנדל על ווחהורסט, אבל כן לפני זה על טראורה. ברובי לא צריך להטיח כדורים על הרצפה, אבל שחקני היריבה פשוט משחקים בושידו.

לא, שעתיים מאד לא שקטות ומלאות עצבים, אבל אנחנו עכשיו במקום השלישי...אגב אוטרכט? 7 ניצחונות ורק תיקו אחד....שני המשחקים החסרים שלנו לא יביאו לנו שש נקודות. פיינורד בחוץ, אוטרכט בבית. עם היכולת הנוכחית לא נקח יותר מנקודה אחת, אבל בוא נסתכל על הכוס המלאה. לפני עונה לא היינו מנצחים היום...

משחק הבא בקרבאח. יאללה, כמה זמן זה לטוס מסחיפהול? :rolleyes:

AFCA, Ajax Amsterdam ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מיקרו קוסמוס לסיפור ההולנדי הקלאסי. מצד אחד שחקן אייאקס "קלאסי" - מניע כדור כמו אייאקס , משחק עם הגב לשער, ונאיבי ומחמיץ.
    מצד שני שחקן הכי לא אייאקס שיש. לא בדיוק טכני, לא דריבל, לא יצרתי. אבל פאקינג שם את הכדור ברשת עם הראש שלו ומנצח לנו משחקים (כרונינגן והיום). אז במצבנו אני אקח את הצד הלא הולנדי, עם מאמן איטלקי וחלוץ "אנגלי".

וברובי יכול בינואר לעוף מפה.

העיקר הנקודות.

AFCA, Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@הרצליה עד המוות
    ווחהורסט הוא פשוט ה"לוק דה יונג" שלנו. שים את ברובי במקום וואוט בשער השלישי ולא היינו רואים שער. ברור לי שברובי איבד לחלוטין את שלוות הנפש שלו ברחבת היריבה, אבל אי אפשר להמשיך ככה. פאריולי עדיין מאמין בו, אבל עד מתי? צריך לאמר לזכות ברובי שהוא כן משתדל ומשחקו עם הגב לשער לא רע, אבל בסופו של דבר חלוץ צריך לשים את הכדור ברשת. למכור אותו בינואר? אין לי מושג אם זה מה שאייאקס רוצה, אבל עדיף שיכבוש שער אחד או שניים אחרת לא נרוויח עליו הרבה...

מילה אחרונה על ווחהורסט. אני מקווה שחבריו לקבוצה יצליחו למצוא אותו יותר ברחבה. אני באמת מאמין שנוכל להרוויח אחלה כובש שערים, אבל בשביל זה הוא צריך לקבל כדורים טובים. הקיצונים צריכים גם להיות בכושר טוב. חודטס היה היום חלש מאד, וטראורה תמיד מחפש קודם כל את השער בשביל הסטטיסטיקה האישית שלו. הוא כבש היום, אבל אני מרגיש שהוא יכול ואולי צריך לתת הרבה יותר לאייאקס.

13. עומר1 Member

פאריולי באמת מאמן טוב
    מוציא המירב מהשחקנים האלה
    יש לו סגל שחקנים גרוע חסר כישרון לחלוטין
    אנחנו עכשיו מגיעים למשחקים הקשים פיינורד איינדהובן טוונטה אוטרכט
    אני צופה להפסדים כואבים ביותר ( לא אתפלא אם נפסיד שוב 6-0 לפיינורד)
    אם הרקלאס מהתקפה וחצי נותנים לנו שלישייה אז אני באמת לא רוצה לחשוב כמה כדורים אייאקס תוציא מהרשת במשחקים הקרובים- זה הולך להיות מביך ומשפיל ביותר
    אין לי ציפיות שנעשה משהו העונה
    הנקודת אור היחידה זה האיטלקירק חבל שלא הביאו לו כלים יותר טובים להצליח
    באמת אי אפשר לעשות יותר ממה שפאריולי עושה עם הזבל שיש לו בקבוצה
    כמה שאני מנסה אני לא מצליח למצוא שחקן אחד בסגל שראוי ללבוש את המדים של אייאקס
    כולם פח
    הפער בין איינדהובן ופיינורד לאייאקס
    זה כמו הפער בין הטופ האירופי לאיינדהובן ופיינורד
    אייאקס היא רמת דה חראפשחאפ

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/24
  14. עומר1 Member

ברובי הוא פארודיה על חלוץ כדורגל

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/24
  15. עומר1 Member

פיינורד מנצחת בליסבון את בנפיקה 1-3
    פשוט מדהים איך פיינורד מביאים שחקנים שישר משתלבים היטב בקבוצה כמו האוונג הקוריאני- פשוט שחקן נפלא לעומת אייאקס שמביאה את קלאסן פחחח - עולם של הבדל
    מתי באייאקס יבינו שכדי לחזור לצמרת חובה קישור יצירתי
    אני ראיתי שפיינורד קבוצה נהדרת גם בתבוסה הכואבת ללברקוזן - הם שלטו במשחק ללא עוררין הגיעו להמון הזמנויות פשוט הגרמנים היו תכלתיים.
    פיינורד לוחצת גבוה לאייאקס אין מספיק כשרון כדי להשתחרר מהלחץ הזה
    אייאקס הולכת לקראת הפסד משפיל נוסף בדה קויפ
    פיינורד גדולה על אייאקס ב3 רמות לפחות
    גם איינדהובן האמת