הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיכום מחזור הגביע. HFC מנצחת את אמן מהליגה השנייה, 1-0. קבוצת הרקולס שלפני שנה העיפה בצורה סנסציונית את אייאקס עפה אחרי הארכה. בתום הזמן החוקי התוצאה היתה 1-1. בתום מאה ועשרים דקות ספרטה רוטרדם החזירה את החובבנים למציאות כשהקבוצה מהליגה הבכירה כובשת עוד 5 פעמים (!). ההגרלה לסיבוב הבא יתקיים בסוף השבוע.

@Andrei Kanchelskis
    לפחות לעת עתה אני רוצה להמשיך להיות מאד זהיר לגבי פאריולי. יש לנו עכשיו עוד שני משחקי ליגה שבקלות אנחנו יכולים להפסיד. ברור לי שהמאמן האיטלקי הצליח בנתיים לבנות לעצמו בסיס בשביל השארות יותר ארוכה במועדון, אבל כעיקרון אני מחכה עד לינואר כדי באמת לראות אם האיש הצלחה. למרות זאת אני באמת חושב שהסימנים כרגע מעודדים. יש לנו סגל מאד בינוני, אבל התוצאות בהחלט משביעות רצון. לא חושב שכרגע להסתכל יותר מדי לעתיד, אבל יהיה בהחלט מעניין לראות מה פאריולי יכול לעשות עם סגל יותר טוב...

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  2. עומר1 Member

"steevast" puntenverlies? Ajax heeft alleen half augustus bij NAC uit en eind september bij Eagles uit punten laten liggen. Die coach neemt af en toe de gok dat ie bijna alle basisspelers rust kan geven. Dat gaat ie nu niet doen. Zou het allemaal niet te lichtzinnig opvatten. Ook dat argument van pvh25 dat Ajax thuis niet zo gaat spelen als tegen Feyenoord, ik geloof niet dat die Italiaan zich er ook maar iets van aantrekt en het publiek is inmiddels wel gewend aan slecht voetbal, als er dan in ieder geval geknokt wordt en een resultaat geboekt wordt klappen ze de handen stuk. Ajax is een soort Feyenoord geworden. En zo vaak winnen we Feyenoord-uit niet...
    תגובה של אוהד פ.ס.וו לקראת המשחק מחר
    אהבתי

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגרלת הסיבוב השני בגביע:
    Noordwijk - Willem II
    VV Katwijk - FC Twente
    Ajax - Telstar
    ASWH - sc Heerenveen
    FC Eindhoven - Excelsior
    Eemdijk - Barendrecht
    RKC Waalwijk - sc Cambuur
    De Graafschap - Sparta Nijkerk
    Quick Boys - Fortuna Sittard
    Heracles Almelo - NEC Nijmegen
    Rijnsburgse Boys - FC Volendam
    PSV - Koninklijke HFC
    Sparta Rotterdam - Go Ahead Eagles
    MVV - Feyenoord
    AFC - FC Utrecht
    AZ - FC Groningen​

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  4. עומר1 Member

מגיע לפריולי פסל בארינה

5. Ajax Amsterdam Member

וואו וואו וואו ושוב וואו. לא חשבתי שנזכה לראות 2 ניצחונות השבוע

alexshw ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  6. עומר1 Member

הקוסם האיטלקי שלנו

7. Andrei Kanchelskis Member

בעונה הבאה פאריולי יאמן את מילאן. ככה מרגיש לי.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

זה באמת בלתי נתפס. אין לי הרבה מילים. האיטלקי קוסם. זה אשכרה פלוס מינוס 2 שחקנים אותו סגל בלהות משנה שעברה.

6/6 על פיינורד ופ.ס.וו. אף אחד לדעתי כולל ההנהלה עצמה לא האמינה שזה מה שיצא מהשלושה ימים האלה.

de Middenweg, AFCA, Ajax Amsterdam ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  9. די קאניו אגדה Member

פאריולי>>>>>>>>טן פח.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקח לי קצת זמן בשביל להגיב, אבל אני באמת די בשוק. ראיתי את המשחק עד השער השני של פ.ס.וו. התאכזבתי קשות, אבל כבר במחצית אמרתי לעצמי שאפילו אם נפסיד אני אהיה גאה בקבוצה. לא תיארתי לעצמי שבתום תשעים דקות פ.ס.וו תחזור הביתה עם המכנסיים למטה. וכמו עם פיינורד, הם יחזרו הביתה בשקט עם הזנב בין הרגליים.

למרות הכל אני לא רוצה להסתכל יותר מדי קדימה. בתוך מספר ימים ניצחנו את שתי היריבות הכי גדולות שלנו, אבל כבר במחזור הבא מצפה לנו משחק קשה נוסף. טוונטה בחוץ זו גם משימה לא קלה. נו טוב, לפני שבוע אולי כבר הייתי בטוח שעד למשחק הבא במזרח הולנד אנחנו כבר נהיה יותר קרובים לאמצע הטבלה מאשר לצמרת...

באמת כמה ימים מטורפים שאני רק יכול לקוות שימשיכו ככה.

@Andrei Kanchelskis
    שמע, בצורה הזאת אני בהחלט חושש לזה. מה שכן וזה מאד חשוב להגיד. פאריולי עדיין לא אימן בקבוצה עם הסגל הכי טוב בליגה. מה שהוא כרגע עושה אצלנו די נחשב לנס. אם הוא חכם הוא ישאר עוד קצת אצלנו, ויוביל את אייאקס בשנה הבאה בליגת האלופות. עולם הכדורגל מאד אופרטוניסטי, אבל בוא נראה מה יקרה עד סוף העונה הזאת...

@עומר1
    לא פסל ולא שום דבר. כמו שלא היו צריכים לצלוב אותו בתחילת העונה כך לא צריכים כבר עכשיו לתת לו פסל. העונה עוד ארוכה....אני לא צריך להזכיר לך מה אמרת פה לאחרונה פה בדיון על הקבוצה שלנו....

@MaxAaRons
    פאריולי צריך עוד לאמן הרבה מאד משחקים אצלנו לפני שאני אומר שהוא יותר גדול מטן האח. אני שמח שהאיטלקי מאמן אותנו, אבל אני לא שוכח מה שטן האח עשה אצלנו. את האמת שמה שקרה ביונייטד לא מעניין אותי. האקס שלנו היה ונשאר אחד המאמנים הטובים שעבדו באמסטרדם ארינה, בטח מאז תחילת המילניום החדשה. אני לא שוכח את מה שהמאמן הזה עשה כשהוביל אותנו כמעט לגמר אלופות.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתקשה להרדם ולכן עוד כמה דברים.

קודם כמה מלים על פ.ס.וו.
    עד למשחק הזה הרושם היה שהם מטיילים לצלחת נוספת. אני לא חושב שמשחק אחד מכריע את גורל האליפות, בטח לא בנובמבר, אבל האם ההפסד הזה משנה את ההרגשה שהמקום הראשון כבר סגור? אני לא יודע, אבל על הנייר אייאקס הראתה שאפשר לנצח ביום נתון את האלופה המכהנת.

מילה על שחקן שאני באמת לא סובל, אבל גם אני צריך לתת כבוד ללוק דה יונג שכבש היום שער מספר 11 בקריירה שלו מול אייאקס. השיא שייך לקור ואן דה חייפ עם 12 שערים.

ומה איתנו אחרי שבוע של שני ניצחונות כאלה חשובים? מדהים שאנחנו משחקים בעצם ברב הזמן עם חלוץ שלא כובש. הקטע הוא שהיום ברובי היה בסדר גמור. הוא הצליח להוציא ממשחקו את יריבו האישי, פלמינגו, שגם קיבל צהוב. אני מקווה שהוא ישחק מול מכבי ת"א כי אני לא חושב שהגנת אלופת ישראל יכולה לעצור. השאלה היא רק אם סוף סוף יכבוש....

נהנתי גם משני שחקנים אחרים. הראשון הוא טראורה שפשוט עשה צחוק מהמגן השמאלי של פ.ס.וו. יש לו לפעמים משחקים עם פעולות נהדרות, אבל ברור לי שאם היה מצליח גם יותר לכבוש הוא לא היה משחק היום אצלנו. לפחות הפעם טראורה האכיל בכל המשחק את דאמס הצעיר ומאורו ג'וניור הרבה חצץ. השחקן השני שצריך לקבל מילה טובה הוא פיץ' ג'ים. הוא לא רק כבש אלא היה פעיל. אני עדיין לא יודע מה הפוטנציאל שלו, אבל כמו עם יורי באס פאריולי נותן לקשר המון ביטחון עצמי. אהה, וגם הנדרסון היה טוב היום.

זהו, למעשה כבר יום ראשון, אני הולך לישון. אני רק יכול עוד לספר שבמשחק מסקרן נוסף פיינורד ניצחה בבית 3-2 את AZ. (גם טוונטה ניצחו בחוץ את ווילם טוויי, 1-0).

הרצליה עד המוות ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יהיו דגלי ישראל במשחק של אייאקס מול מכבי ת"א - וואלה ספורט

הרשו לי לתקן דבר מה.
    כבר שנה שלא רואים דגלי ישראל ביציעים. אחרי תקרית מכוערת שבה אנשים נכנסו לאף סייד עם דגלי פלסטין שחלקם נתלו מאחורי השער, הגיעו לדעתי להסכמה כללית שלא מביאים יותר דגלי ישראל למגרש. יותר מזה, ואני מעריך שזה בגלל אותם אנשים שהגיעו לעשות פרובוקציה, יש כבר זמן רב דגל של מרוקו מאחורי השער. לא מן הנמנע שיש בגרעין הקשה גם יוצאי מרוקו. באמסטרדם יש אחוז נכבד של אזרחים עם רקע מרוקאי וטורקי.

לקראת המשחק כבר הודיעו שיתקיים הפגנה נגד ישראל. לא מן הנמנע שזה יסתיים במהומות.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פ.ס.וו קובעת שיא חדש בליגת האלופות. 4-0 על ג'ירונה. טוב לדירוג שלנו, אבל לצערי ספורטינג משפילה את הסיטי דבר שלא עוזר לנו. נו טוב, לפחות באיינדהובן עכשיו שמחים. גם ניצחו בגדול, גם קבעו שיא חדש בשבילם באירופה וגם ניצחו שני שחקני אייאקס לשעבר :D

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אפשר לדבר על זהות היריבה (נשאר את זה לפורום הישראלי בקומה מעל) אבל אחרי שנה שעברה שום דבר לא מובן מאליו גם התצוגה הזו במחצית שלנו.

de Middenweg ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  15. Ajax Amsterdam Member

מכבי מבחינתי ברמת האוטרכט/ טוונטה ככה שאני יותר ממסכים עם ארז