הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הכל עניין של שמות אצל ההזויים האלה. לאציו קבוצה במקום ה-4 באיטליה מרחק 3 נקודות מהפיסגה. מאזן מצויין גם באירופה. ניצחה את נאפולי בחוץ בסופש. נמצאת מעל מילאן יובנטוס.
    מי שחשב שננצח או שאנחנו פייבוריטים לא מחובר. אבל לאציו זה לא שם סקסי כנראה בדה טלחרף שחשבו שאייאקס צריכה לפרק.

ועדיין היו דקות לא רעות בכלל של אייאקס. בכל זאת היריבה אולי הכי חזקה שפגשנו העונה, טובה יותר גם מהאיכרים.

צריך לנצח את הלטבים בחוץ ואת גאלא בבית ולקוות שזה יספיק השמינייה הראשונה.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגרלת הולנד למונדיאל 2026:
    כרגע נראה סביר שניפול לבית עם פולין, פינלנד, ליטא ומלטה. אם נצליח לנצח במרס בליגת האומות את ספרד ניפול לבית עם טורקיה, גאורגיה ובולגריה. את האמת? בוא נפסיד לספרד :lol: .

@הרצליה עד המוות
    תגובה מצוינת.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  3. עומר1 Member

פאריולי מאמן מצויין
    כמו שכתבתי לא קיים מאמן שיכול להוציא יותר מהסגל הזה
    אם אני צריך לתת ביקורת קטנה לאיטלקי זה שלפעמים הוא מעדיף ניסיון על פני כישרון
    לברגהויז אין מקום בהרכב של אייאקס
    אתמול הוא היה חלש ביותר
    אחרי שפיץ גים נכנס ראינו אייאקס הרבה יותר טובה
    מקווה שמנסוורק יחזור בקרוב
    אני חושב שהאמצע שלנו צריך להיות הנורבגי פיץ גים וטיילור
    לא חושב שבסגל שיש לנו אפשר להרכיב אמצע יותר יצירתי מזה

4. עומר1 Member

משהו אחרון
    כשברובי על המגרש הוא מוסיף לאייאקס יותר איכות במשחק מאשר וחהורסט
    רק שוחהורסט יודע לשים כדור ברשת וברובי לא
    דילמה לא פשוטה
    שמתי לב לעוד משהו
    יש פעמים שפיץ גים פותח בהרכב ואייאקס לא משחקת טוב אבל כשהוא מוחלף אייאקס הופכת אפילו ליותר חלשה
    פיץ גים מזכיר לי קצת את סטיבן פינאר במשחק שלו גם במימדי הגוף

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/24
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@עומר1
    כמה דברים.
    - ברחהאוז חזר מפציעה די ארוכה ולדעתי הוא עוד צריך לחזור לעניינים. זה שהוא כרגע לא ממש מביא משהו לקבוצה זו עובדה, אבל לי יש עוד תקווה שהוא יכול לתרום.
    - גם מנסוורק יצטרך זמן לחזור לעניינים. נדמה לי שהוא אפילו לא שיחק שניה תחת שרביטו של פאריולי. בכל מקרה פיץ' ג'ים, מנסוורק וטיילור זה כרגע לא אקטואלי. בעיניי צריך בינואר לחזק את הקישור בקשר יצירתי.
    - מי שפאריולי לא שם כמספר תשע העמדה הזאת עדיין נשארת מאד בעייתית. ברובי מביא דברים אחרים למשחק מאשר ווחהורסט. הוא בהחלט יותר כשרוני מאשר חלוץ גבה הקומה שנרכש בקיץ, אבל בתכלס הוא לא מביא את הסחורה. בטח מבחינת כיבוש שערים. זה פשוט לא זה, בטח באירופה מול קבוצות יותר טובות מאיתנו.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יום טוב במשרד. לבית"ר ירושלים ממש הולך השנה, לא רק ניצחון בשנייה האחרונה היום בליגה וריצה לאליפות, אפילו האקס שלה מנצח את פ.ס.וו...

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

לתחושתי הוא גם יתפור את הנבחרת שלנו

הרצליה עד המוות ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשראיתי מי הבקיע הייתי צריך לצחוק. אגב, פודגוראנו הבקיע בדה קויפ. רק מצער שהוא כבש שער עצמי :p

בכל מקרה אני מקווה שמחר ננצח. אני לא מסתכל כרגע על פ.ס.וו, אבל בשבוע הבא הם יארחו את פיינורד שניצחה עכשיו 5-2 בבית את הראקלס. אם אנחנו נעשה את העבודה (שש נקודות מול אלמיירה וספרטה) נוכל לסגור את שנת 2024 עם קצת נחת.

הרצליה עד המוות ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אחרי הפסד של פ.ס.וו, גם אוטרכט מפשלת בגדול. אחרי אדום לאיגלס כבר בפתיחה זה היה אמור להיות קל לאוטרכט אבל היא נקלעה לפיגור 1-3 מדהים והצליחה בדקות 88 ו97 לקחת נקודה אחת. אמנם קאמבק יפה, אבל איבוד נקודות לא מחוייב.

ניצחון של אייאקס והיא במקום ה2.

Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

וואו. לא אדום בחיים. ממש נשדדו הנשרים.

השער הראשון של איגלס שער המחזור ללא ספק....

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  12. עומר1 Member

עם סגל שחקנים כל כך חלש זה פשוט נס שפאריולי הביא את אייאקס לעמדה שהיא נמצאת כרגע בליגה
    חובה להביא לאיטלקי חיזוק כי אני חושש שבלי חיזוק אייאקס לא תשרוד את שאר העונה
    ועלולה למצוא את עצמה שוב מחוץ לטופ 3
    אני בהחלט מבין את הרוטציה
    יש לו מעט מאוד שחקנים יצירתיים הוא מנסה לשמור עליהם

13. עומר1 Member

פאריולי חושב קדימה
    הוא צריך את חודטס וטראורה כשירים למשחק החוץ מול ספרטה
    ואם יש משחק שאפשר לשמור עליהם זה היום
    חוץ מהם ומפיץ גים וקצת טיילור אין לנו יותר שחקנים יצירתיים

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בימים טובים יותר יש משחקים כאלה, אבל לך ספר את זה למשל לרנש. השופט מאנסחוט פשוט הציל אותו בספיגת שער בפתיחת המשחק. אני לגמרי מבין שאין בסגל הזה הרבה כוכבים, אבל שחקן כמו רנש פשוט משגע אותי. מול לאציו הוא בחיים לא היה מרשה כזאת הפקרות. המגן שנמצא במו"מ על הארכת חוזה צריך להבין שאולי משחק ליגה נגד האחרונה בטבלה פחות מעניינת, אבל זה לא אומר שמותר לישון ככה.

אחרי הרגע המביך הזה אייאקס כבר סגרה את הסיפור בצד השני. התקפה טובה עם שער של ווחהורסט השכיח מיד את הזלזול הלפעמים די אופייני של רנש. אגב, ברובי לא היה כובש את השער הזה...

שאר הדקות כבר לא היו מעניינות. השחקנים העבירו את הזמן ובחצי השני הראו עוד כמה דקות טובות. מבחינתי די מביך איך שחקן כמו טראורה נכנס כמחליף. איכשהו אני מרגיש שהוא שחקן הרבה יותר טוב שפשוט משחק לפי החשק. היום המשחק היה גמור כשהוא נכנס אז למה להתאמץ?

בסוף לוח התוצאות הראתה 3-0 תוצאה שכמובן היתה צפויה, אבל בימים יותר טובים היינו מסיימים משחק שכזה בתוצאה יותר גבוהה. שוב, ברור לי המציאות הנוכחית שלנו, אבל איכשהו אני באמת מקווה שבינואר הקבוצה תצליח להתחזק. בכל מקרה עד הפגרה הקצרצרה יש עוד שני משחקים שחובה לנצח. קודם משחק הבית מול טלסטאר בגביע, בעוד שבוע מפגש פיקנטי ברוטרדם עם המאמן שלנו לשעבר. ספרטה לא בשיאה, אבל ברור שהמאמן שלה רוצה להכאיב לנו...

במשחק נוסף טוונטה מנצחת בבית את כרונינגן ומה שנותר מהמחזור הזה הוא משחק ביתי של AZ מול נאק ברדה המפתיעה. ההפסד של פ.ס.וו ואיבוד הנקודות של אוטרכט נתנו תקווה לקרב צמרת בין מספר קבוצות, אבל אני שם את כספי על אליפות נוספת לחברים שלנו מאיינדהובן. נראה מה יקרה בשבוע הבא ב"פיליפס סטדיון" כשפיינורד תבוא לבקר....

יהיה שמח...

15. Ajax Amsterdam Member

משחק דיי פושר אבל המנטרה שלי כמובן לא משתנה. עם מקלות ואבנים פריולי מעמיד קבוצה במקום השני וכל כך מגיע לו חיזוק.