הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. עומר1 Member

מילאן, אינטר, יובה, נאפולי ואטאלנטה
    תן לפאריולי את כל אחת מהקבוצות האלה והוא לוקח את האליפות באיטליה כמעט בוודאות
    מתאים לשם כמו כפפה ליד

2. עומר1 Member

אני מתגעגע לתקופה של קו אדריאנסה
    שאייאקס היתה מעלה משחק אחרי משחק את כל הצעירים
    כדוגמת מיטשל פיקה, ארון מוקואנה, דניאל קרוז, סדריק ואן דר חון, ריצרד קנופר והרשימה עוד ארוכה
    כל הילדים
    איפה הימים האלה? ....

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@עומר1
    תן לפאריולי קודם כל סגל נורמלי. לדעתי הוא באמת מוציא מים מן הסלע. תסתכל על הטבלה הנוכחית ואיפה היינו לפני שנה. האם הכדורגל עכשיו יותר טוב מלפני שנה? לא. האם התוצאות יותר טובות? את זה תשאל לסטיין, מאדורו וג'ון ואן הט סחיפ. אגב תסתכל איפה נמצאת עכשיו פיינורד...נכון, גם אני רוצה לראות כדורגל הרבה יותר טוב, אבל זה כרגע מה יש.

קו אדריאנסה? זה היה לפני עשרים שנה. זמנים השתנו, מה גם התוצאות היו אז לא יותר טובות מהיום וזכור לי עוד משחק בסקוטלנד שבו שיחקנו 5-3-2. זה היה בגומלין אחרי שהפסדנו 3-1 בבית. בסוף הטריק לא עזר ועפנו אחרי שניצחנו בחוץ 1-0 שלא הספיק. אז הוא נתן לצעירים לשחק, אבל זה הביא להשגים? אגב נוער, אתה רוצה לראות את רסמוסן, באנל ושחקנים כאלה בהרכב? פאריולי נותן המון ביטחון ליורי באס, למיקה חודטס, לפיץ' ג'ים. אם היה בצעירה שחקן שעכשיו מתאים הוא היה מקבל דקות. לא מן הנמנע שפאברסקי עוד יקבל דקות, אבל זה לא שמסתובב באצטדיון ה"עתיד" שחקנים שהמאמן האיטלקי שלנו מסרב לתת הזדמנות.

אנחנו צריכים לשרוד העונה עם הסגל הנוכחי. אולי יצרפו עוד קיצוני, אבל אל תצפה ליותר. אני באמת מקווה שנוכל לסיים את העונה מינימום במקום השני, אבל אפילו אם זה יקרה אל תצפה בקיץ להוצאות רציניות. הקבוצה צריכה להשתקם מברוך כלכלי רציני שהתחיל בימי אוברמרס (העלה את תקרת השכר בצורה לא אחראית) והסתיים כשמיסלנטאט בזבז כסף על שחקנים בינוניים.

ביום שלישי משחק גביע באלקמאר. אוהדים שלנו לא יהיו באיצטדיון (ראש העיר אסר על זה אחרי תקרית קשה עם אוהדי אייאקס בעיר במשחק הליגה האחרון) ואין לי באמת מושג אם AZ הולכת "לשבור" את שיא החזקת הכדור שלה מאתמול (רק 21 אחוז!). משחק סופר קשה. ביום ראשון הבא משחק ליגה בהיירנביין.

נערך לאחרונה ב: ‏12/1/25 ב- 21:47

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 6)

1. Cup of Tea