הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שאוטרכט חוזרת עכשיו "לממדים האמיתיים" שלה. היות שגם אנחנו לא בדיוק מציגים כדורגל מדהים, אני בדיעה שצריך טיפה לחכות עם מסקנות סופיות, אבל על הנייר המצב נראה טוב. אפילו הפסד (חס וחלילה) לא אמור להיות כל כך משמעותי, כי יש להם כרגע שני משחקים עודפים, אבל בוא אשאר אופטימי. חימנז כבר בדרך לאיטליה וזו בעיה בשביל החברים שלנו.

@עומר1
    לא הייתי לוקח ברצינות את הידיעה על לוי גרסיה. פיינורד איבדו עכשיו חלוץ מרכזי, מה יעשו עם האקס של בית"ר? בכל מקרה אני מעריך שיגיע חלוץ, אבל לדעתי עזיבת חימנז היא בעיה קשה לפיינורד (רק חסר עכשיו שמחר שאואדה יכבוש מולנו שלושער....)

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאקי פ.ס.וו מתה היום...? שמחה לאיד זה נהדר, אבל האם אנחנו באמת נוכל לאיים על המובילה? אני חייב להודות שאני בהלם מההתרסקות הנוכחית של פ.ס.וו. אם נשלים את המשחקים שלנו עם שש נקודות אנחנו נוביל את הטבלה.....

ליגה מוזרה יש לנו העונה.

הרצליה עד המוות ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

נחשו מי הלך לישון ב1-3 לפ.ס.וו.

שוקינג.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@הרצליה עד המוות
    כדורגל פשוט ענף ספורט משונה. לא הרבה אנשים היו מהמרים אתמול שפ.ס.וו עוד תאבד שתי נקודות, אבל לפעמים דברים כאלה קורים. כמו שקשה לי להסביר מה קרה אתמול בניימייכן כך אני מתקשה להבין מה קורה העונה בליגה. אוטרכט תופעה, פיינורד כבר איבדו יותר מדי נקודות. אנחנו בעונה מוזרה.

אין לי באמת מושג מה העתיד יביא, אבל ברור לי שהיום יש לנו משחק סופר חשוב. זה לא רק האפשרות לשים את "חובבי ציון" בפיגור 12 נקודות, זה גם לבוא עם הצהרה לכיוון החברים שלנו מאיינדהובן. בעיניי הכל פתוח, כל תוצאה אפשרית, אבל אפילו אם נפסיד לך תדע מה יקרה עד סוף העונה. דבר אחד כן עולה לי עכשיו לראש, מה שקורה היום קצת מתחיל להזכיר את השנים של אייאקס עם פרנק דה בור. סגל בינוני, כדורגל לא מרשים, אבל כן קבוצה שקשה לנצח. שלא לדבר על זה שפ.ס.וו היו אז פייבוריטים...

בקיצור, כדורגל היה ונשאר משחק משונה...

עריכה:
    קראתי עכשיו שקרוס רוצה עד סגירת החלון לחזק את הקבוצה עם מגן ימין. כך מדווח "פוטבל אינטרנסיונל". פאריולי ורחייר בטוחים בעצמם שמרכז השדה עדיף מאשר לשחק בהגנה. רחייר כמובן לא יסרב לשחק בחלק האחורי, אבל כעיקרון הוא מעדיף לשחק בקישור.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/25
    Ajax Amsterdam ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אבל עם דה בור השמידו אותנו באירופה. כולנו זוכרים את ה0-3 לזלצבורג בארינה במחצית כשאנחנו בליגה מקום 1 ודה בור מתבכיין שהליגה ההולנדית לא ברמה....

אנחנו כרגע עם 5 קבוצות בפלייאוף , ניצחונות על רומא, גלאטסראיי, ליברפול, בנפיקה. תיקו סיטי. יש הרבה גאווה לליגה העונה בניגוד לימי דה בור, שם פיינורד ופ.ס.וו היו קבוצות מביכות ביחס להיום.

AFCA אוהב/ת את זה.
  6. Milevskiy Member

אייאקס בויז, נושמים?

הרצליה עד המוות ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא */aaarofl

Milevskiy, הרצליה עד המוות ו-AFCA אוהבים את זה.
  8. עומר1 Member

פאריולי רופא הפלא האיטלקי שלנו
    לוקחים לו את השחקנים
    עד שמביאים לו שחקן אז לא רושמים אותו בזמן
    ובלי שום קשר יש לו קבוצה כל כך חסרת איכות
    למרות כל זה הוא משיג את התוצאות
    לא חושב שקיים מאמן עם סגל שחקנים כל כך חלש שיכול להוציא יותר

9. Ajax Amsterdam Member

ניצחון מדהים וסופר חשוב, ניצחון שבאמת נותן לנו להיות תלויים בעצמנו והכי חשוב כל ניצחון מקרב אותנו בחזרה לצמפיונס

AFCA ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי שום ויכוח איתך, אבל לדעתי סתם החזרנו את פיינורד למשחק. אחרי ההפסקה נתנו להם את הכדור והשיוויון היה באוויר. למרות זאת כשרואים את חוסר הכישרון של רסמוסן אולי האיטלקי יודע מה הוא עושה....

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר אוהד את הקבוצה איזה ארבעים שנה, לפעמים אני "עייף" מכל מה שקורה בספורט הנפלא הזה, אבל אחרי משחקים כאלה אני יודע שבסופו של דבר אי אפשר לכבות את התשוקה הזאת...

יש עוד 14 מחזורים ארוכים ומתישים, אין לי מושג מה יקרה, אבל לפחות היום צריכים להוריד את הכובע לפאריולי והשחקנים. חוץ מהדקות אחרי ההפסקה אני באמת ובתמים חושב ששיחקנו בסדר גמור. אין לנו סגל כישרוני ביותר, אבל העונה זה נראה לפעמים באמת כמו "דם, יזע ודמעות". הסלוגן של החברים שלנו מדרום רוטרדם. לפני שנה גאיי היה בדיחה, הקהל רצה לצלוב אותו ותראו אותו בשבועות האחרונים. הבישול שלו לטיילור בשער הניצחון בעיניי אדיר. הדני לא בדיוק שחקן לליגת האלופות, אבל את הפס המושלם הזה יאהבו גם בימי שלישי ורביעי. אני באמת נורא שמח בשביל הבחור הצנוע הזה.

אני גם שמח בשביל שחקנים כמו סוטאלו. לא צריך לצפות ממנו לנסים, אבל למרות שיש לו עדיין רגעי פחד הבחור מאד חשוב לנו. הקפטן הנדרסון. כן רוצה למונקו, לא רוצה למונאקו. הוא היה אחד הטובים היום. בחצי הראשון כמעט בישל שער מצוין לקלאסן. האחרון נותן כמובן את נשמתו לקבוצה, אבל ברור לכולם שהוא נמצא בשלהי הקריירה. לפחות אצלנו.

מחמאות גם לברובי על השער. דווקא מול החברים שלנו הוא כבש. שער דרדלה, אבל זה לא משנה. בעיניי הוא בהחלט תורם להתקפה, אבל עניין כיבוש השערים נשארת עדיין בעיה. בכל מקרה בוא נעזוב את זה עכשיו. ממה שהבנתי הוא הוחלף בגלל פציעה קלה. בוא נקווה שיכול לשחק במשחק הבא.

ווחהורסט? אחד מאלה שמסמלים את אייאקס הנוכחית. לא ממש כישרוני, אבל אחד שמוכן להלחם. החטאת הפנדל בסוף לא גרמה לאיבוד נקודות, אבל הוא הגיע אלינו בשביל לעשות את ההבדל ברגעים כאלה. היום הוא באמת נכשל ברגע אמת. זה שהוא בסוף נלחם ליד דגל הקרן זה תמיד מאד נחמד, אבל מבחינתי למרות ההחטאות שלו ברובי צריך לפתוח את המשחקים שלנו.

מגיעים גם מחמאות ליורי באס עם משחק נהדר. היה כיף לראות אותו שובר את הלחץ של פיינורד. מחכה לשמוע מה יש לאנשי הטלחרף להגיד על הבלם הצעיר כי חוץ מלקטר על הכל דווקא פאריולי מאד מאמין בו. ילד עם ד.נ.א שלנו. אחלה משחק גם לשוער שלנו. פאסוויר הציל בחצי השני ברגע קריטי את הקבוצה כשעצר את חאדג' מוסא באחד מול אחד. את האמת שאין לי מושג למה קומאן לא מזמין אותו לנבחרת אבל שיהיה.

זהו, השמש עכשיו שוקעת בהולנד, אבל אייאקס גרמה לנו לצהריים נהדר. אליפות? מצד אחד אני באמת חושב שחסר לנו איכות, מצד שני למה לא? לא תמיד הקבוצה הכי מבריקה לוקחת את הצלחת. יש עוד 14 משחקים...מבחינתי המקום השני עדיין המטרה, אבל אלוהים גדול. כשאני רואה את פאריולי עם דמעות בעיניים אני רק יכול לחשוב מה יקרה אם באמת ניקח אליפות. אוי, כמה ביקורת נקבל, אבל כמה זה יהיה נחמד. לפני שנה היינו הבדיחה של הליגה, פיינורד זיינו אותנו בשני משחקים מאד כואבים והיום? לקחנו מהם העונה שש נקודות ושלחנו אותם בחזרה לרוטרדם עם פיגור של מינוס 12 נקודות! אי אפשר שלא להנות מזה!

ערב טוב ובטוח לכולם!

עריכה
    פאריולי אמר אחרי המשחק שברובי הוחלף בגלל שהוא היה חולה. המאמן טוען שכבר נגד גאלאטסאראיי החלוץ סבל מחום קל.

הרצליה עד המוות, Ajax Amsterdam ו-AFCA אוהבים את זה.
  12. עומר1 Member

מיכאלאנג'לו, לאונרדו דה וינצי ופרנצסקו פאריולי

13. עומר1 Member

הדבר הטוב היחידי שאלכס קרוס עשה זה למנות את פאריולי
    בכל השאר הוא כישלון אחד גדול
    עושה עסקאות גרועות
    למכור את רמאג בכזה סכום מצחיק
    פשוט בלתי נתפס
    עד שסוף סוף הוא מצליח למכור הוא נותן אותו כמעט בחינם לדורטמונד
    היה חייב להשאיר את השוער הגרמני
    שנה הבאה הוא בטוח היה השוער הראשון(כמה אפשר להסתמך על סבא פסוויר)
    אחרי עונה אחת בהרכב הראשון של אייאקס היה יכול למכור אותו מינימום ב20 מיליון
    פשוט פראייר
    האמת גם לפאריולי יש חלק בזה
    לתת לפאסוויר לשחק מתחילת העונה
    שוער שכבר אין לו ערך
    במקום לתת לשוער גרמני צעיר שיכול להניב למועדון הרבה כסף בעתיד
    טעות

14. עומר1 Member

לוקאס רוסה הברזילאי הוא המגן הימני החדש של אייאקס. מגיע מויאדוליד- יש הסכם

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לפני חצי שנה הפסדנו 0-6 באמבטיה, וזה אחרי 0-4 בארינה. היום אנחנו עם 6 מ6 בסוף עונת המשחקים נגדם. והסגלים? די דומים...
    ניסים ונפלאות. באמת סיפור מטורף. אולי לא זוכה לכזה באז כי מי ישמע אייאקס מנצחת קצת בליגה ההולנדית, אבל ביחס לאיפה שהיינו לא מזמן ועוד עם סגל כמעט זהה לחלוטין זה מטורף לגמרי. במחזור ה-21 מי שיושב במושב הנהג לאליפות זאת אייאקס, אחרי שפ.ס.וו פתחה את העונה עם 16 ניצחונות מ-17 משחקים. זה אמיתי?

כמו ששי אמר כדורגל זה משחק מוזר. נדמה שהפער בין פ.ס.וו לאייאקס הוא לפחות 20 נקודות. גם הפרש השערים מסגיר קצת. אבל פתאום הכל מתהפך, פ.ס.וו מבקיעה בכמויות אבל עם שטויות בהגנה של קבוצת חובבים. אייאקס מצליחה לגרד ניצחונות בדרך האיטלקית. זה ממש מזכיר לי עונות יפות רק הפוך.

אגב 2: 2 אבני דרך שלדעתי הפכו את העונה הזו. 1. המשחק נגד פנאתנייקוס ואלף הפנדלים. הפסד שם היה מדרדר אותנו לדעתי למקומות השנה שעברה. העובדה ששרדנו שמה לנו את הראש מעל המים. 2. צמד המשחקים נגד פיינורד ופ.ס.וו ב-3 ימים בסוף הסיבוב. אם המשחק נגד פאו גרם לנו ״לשרוד״, שני המשחקים האלה כבר שמו אותנו במפה חזרה. לפני המשחק נגד פיינורד בדה קייפ ההימורים היו אם נקבל 3 או 4. אתמול, כולם כבר ידעו שיהיה משחק קשה וצמוד ואף אחד לא חשב שניצחון של אייאקס זה הפתעה. בסך הכל עברו 3 חודשים. ובזמן הזה זה לא שפיינורד איבדה את נכסיה - תשאלו את בנפיקה, באיירן מינכן ומנצ׳סטר סיטי.

לגבי אתמול - אושר גדול. קרדיט עצום להנדרסון, גאיי, טיילור, סוטלו, באסיי ומעל כולם פיורלי המנצח האיטלקי.

VOOR AJAX AMSTERDAM!

Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.